Harga Crypto Meletup – 5 Syiling Untuk Dibeli dalam Larian Baharu Crypto Bull

Harga Crypto Meletup

Selepas minggu yang mengagumkan untuk Bitcoin (BTC) berikutan angka CPI yang positif, pasaran berada dalam penarikan semula pagi ini.

Ini muncul kerana gembar-gembur mengenai keluaran versi terkini alat AI popular Chat GPT nampaknya bersedia untuk mencetuskan transaksi naratif AI sekali lagi.

Dengan beberapa peluang terbesar dalam jualan ruang terbakar dalam corak anjakan tempatan, berikut ialah lima pilihan untuk projek altcoin terbaik untuk beruk menjelang larian lembu seterusnya.

Fetch Ai: Meletup Pada Berita Ejen Mikro

Memandangkan Chat GPT 4 membuat gelombang merentasi ruang teknologi, nampaknya kebangkitan minat dalam projek kripto berasaskan AI kembali muncul.

Ini mengikuti naratif pecahan AI yang sensasi pada bulan Februari, yang menyaksikan beberapa projek AI terbesar di angkasa meletup nilainya.

Fetch Ai

Antara pemenang ialah Fetch Ai – projek blockchain tertumpu AI terbesar.

Token $FET asli rangkaian meningkat tinggi minggu ini, selepas pergerakan harga kenaikkan pada minggu lepas menuntut semula struktur rali penting.

Ini berlaku apabila Ketua Pegawai Eksekutif Fetch Ai Humayun Sheikh duduk untuk temu bual eksklusif dengan CryptoNews.com untuk membincangkan naratif AI dan peta jalan projek 2023.

Kini berdagang pada $0.40 (perubahan 24 jam sebanyak -2.5%).

$FET berada dalam tempoh penyatuan berikutan anjakan semula -15% tempatan pada rangka masa pendek (STF).

Ini berlaku selepas $FET menuntut semula struktur perhimpunan penting minggu lepas dengan pam 55% yang didorong oleh berita projek dan sentimen makro positif daripada perhimpunan CPI Bitcoin.

Ini membawa keuntungan $FET kepada jumlah YTD sebanyak +343% pada tahun 2023.

RSI telah agak reda sejak hampir menjadi terlalu panas pada leg-up minggu lepas. Kini berada pada 50, RSI tidak menghasilkan isyarat terlebih beli untuk $FET sejak 8 Februari.

Bagi MACD pula? Walaupun pergerakan menurun STF penunjuk ini masih menunjukkan perbezaan kenaikkan harga. Ini mencerminkan struktur harga $FET yang mengagumkan, berada pada tahap tinggi di atas MA 200 hari.

Dengan kedudukan kenaikan harga sedemikian dan tiada isyarat penunjuk penurunan harga, potensi kenaikan harga kekal tinggi pada $0.70 (+72%).

Penolakan daripada tahap penyatuan semasa boleh menyaksikan $FET jatuh ke sokongan berdekatan pada $0.30 (-26.25%).

Ini menjadikan Fetch Ai dengan Struktur Risiko: Ganjaran 2.75 – penyertaan menarik yang dicirikan oleh potensi keuntungan yang lumayan.

Bertemu: Love Hate Inu ($LHINU)

Love Hate Inu ($LHINU) ialah projek crypto baharu yang menggabungkan viraliti syiling meme dengan sistem Vote-to-Earn.

Minat merobek pasaran apabila Love Hate Inu memulakan prajualannya Selasa lalu – dan sejak itu telah mengumpul $1.2 juta dalam masa kurang daripada dua minggu.

Bertemu Love Hate Inu ($LHINU)

Projek ini membolehkan pengguna menyatakan pendapat mereka tentang tokoh kontroversi seperti Donald Trump, Andrew Tate, dan Elon Musk serta topik lain – semuanya sambil memperoleh ganjaran.

$LHINU ia bersedia untuk mengubah industri tinjauan $3.2 bilion dengan menawarkan tinjauan pendapat yang ditaja dengan ganjaran seperti kod diskaun NFT dan NFT yang disokong oleh aset fizikal.

Ekosistem $LHINU mempunyai mekanisme undian masa nyata yang memerlukan sekurang-kurangnya 30 hari mempertaruhkan $LHINU untuk mengelakkan spam dan manipulasi proses pengundian.

Prajualan yang sedang berjalan dibahagikan kepada lapan peringkat, dan pelabur digesa untuk mengambil kesempatan daripada harga prajualan semasa sebanyak $0.00009 untuk memuatkan tindanan mereka sebelum peringkat seterusnya menaikkan harga.

Menjelang peringkat prajualan kelapan dan terakhir, $LHINU akan menelan kos $0.000145, peningkatan sebanyak 70.5%.

LHINU dijangka menjadi tular di media sosial, mengikut jejak syiling meme moonshot seperti Dogecoin, Shiba Inu, Floki, dan Tamadoge.

Jangan lepaskan peluang ini untuk mendapat untung pada syiling meme utiliti besar seterusnya. Kenaikan harga seterusnya kepada $0.00095 adalah dalam 5 hari.

Analitis AI yang bercita-cita tinggi: Dagangan Dash 2

Ditetapkan untuk dilancarkan pada penghujung suku ini, Dash 2 Trade ($D2T) ialah platform risikan dagangan yang akan menyediakan analisis masa nyata dan data dagangan sosial, memberikan pelabur semua sumber dan alatan yang mungkin mereka perlukan untuk memaklumkan dan menambah baik mereka. perdagangan.

Dengan memanfaatkan teknologi AI untuk melaksanakan analisis sentimen sosial dan pasaran peringkat tinggi – $D2T membolehkan pedagang untuk menduduki nadi pasaran global dengan mudah.

Dagangan Dash 2

Setelah menaikkan $15 juta dalam jualannya, $D2T kini telah disenaraikan di Gate.io, dengan BitMart, Changelly Pro dan LBANK Exchange turut menyenaraikan syiling tersebut.

Jadi, tidak perlu dikatakan, projek ini mempunyai semua sokongan yang betul untuk berkembang menjadi dApp berkuasa AI yang sangat popular.

$D2T kini didagangkan pada harga semasa $0.029 (-3%).

Seperti kebanyakan pasaran pagi ini, $D2T berada di tengah-tengah pergerakan anjakan setempat.

Ini berikutan lantunan besar dari garis arah aliran bawah yang menyokong yang menuntut semula struktur perhimpunan teknikal $D2T.

Dengan jumlah keuntungan bulanan sebanyak +23%, $D2T sedang mencari untuk menyatukan lantunan untuk membentuk pijakan untuk menolak sekali lagi.

RSI nampaknya menyokong sentimen ini, condong sedikit menaik pada 49.75. Terutamanya, bacaan ini datang selepas bertenang beberapa minggu yang ketara yang boleh memberi isyarat kembali kepada pergerakan rali.

Walau bagaimanapun, MACD tidak menawarkan pengesahan kenaikkan harga, sebaliknya menandakan perbezaan menurun. Ini berkemungkinan mencerminkan kejatuhan $D2T di bawah MA 20 hari Rabu lepas semasa pergerakan anjakan.

Secara keseluruhan, sasaran menaik untuk $D2T pada masa ini ialah $0.055 (+91%) – dan ini boleh dirangsang oleh pelancaran platform yang akan datang dan lebih banyak penyenaraian CEX.

Risiko penurunan masih wujud, dengan risiko jatuh kepada $0.0175 (-39%) pada kad.

Walaupun berisiko tinggi, Risiko $D2T: Nisbah Ganjaran adalah menarik pada 2.36, dengan keuntungan yang ketara pada kad jika $D2T berjaya.

Meningkatkan Kecergasan: Lawan ($FGHT)

Dengan naratif main-2-peroleh kembali jelas dalam paparan pasaran berikutan rali pemulihan jangka pendek STEPN, ramai pelabur sedang mencari untuk mencari dagangan Move-2-Earn yang lebih baik dengan potensi peningkatan atas peringkat.

Satu pesaing kukuh yang mendapat perhatian penting di Twitter kripto ialah Fight Out (FGHT), yang telah dinamakan prajualan kripto terbaik keseluruhan kami.

Memposisikan dirinya sebagai STEPN yang lebih maju dan dibangunkan dengan lebih baik, dApp P2E dan M2E baharu ini bertujuan untuk membawa anda dalam perjalanan untuk menjadi pejuang muktamad anda.

Meningkatkan Kecergasan-Lawan ($FGHT)

Fight Out menyasarkan untuk mencapai kejayaan dengan menyediakan aplikasi yang canggih dan serba boleh yang boleh mengukur dan memberi insentif kepada pelbagai jenis aktiviti fizikal, daripada latihan tinju hingga sesi angkat berat lewat malam di gim.

Semua ini berdasarkan avatar yang berjiwa (anggap ini seperti kasut STEPN tetapi tidak boleh dibeli atau dijual semula), direka khas oleh pemain dan yang merangkumi perjalanan kecergasan pengguna.

Semasa anda berlatih dan bersenam, ini direkodkan dan meningkatkan statistik avatar terikat jiwa anda dalam masa nyata – sambil turut memberi anda token $REPS dalam permainan.

Token $REPS ini boleh ditebus untuk $FGHT asli rangkaian, yang boleh ditunaikan, dibelanjakan dalam pasaran NFT, atau direbut dalam pertandingan komuniti PVP yang berkepentingan tinggi yang mempertandingkan pengguna antara satu sama lain untuk melihat siapa yang boleh berlatih paling gigih minggu itu .

Apa lagi? Nama-nama besar dalam dunia pertarungan muncul untuk menyokong usaha Web3 yang bercita-cita tinggi, dengan pejuang UFC Amanda Ribas dan Taila Santos telah pun dilantik sebagai duta.

Lebih ramai duta UFC akan diumumkan pada bulan Mac.

Dan ini tidak terhad kepada dunia MMA, kerana petinju juara dunia Savannah Marshall menyertai projek untuk mengetuai cabaran dan pertandingan duta.

Untuk memanfaatkan sepenuhnya prajualan Fight Out, anda perlu bertindak cepat, dengan lebih daripada $5.65 juta terkumpul dan pelabur mendapat peluang untuk memperoleh sehingga 67% dalam token bonus. Jangan lepaskan peluang.

On The Bounce Back: SingularityNET ($AGIX)

Salah seorang budak poster naratif kripto AI. SingularityNET ($AGIX) meletup pada Februari ini di tengah-tengah gembar-gembur di sekitar ChatGPT dan Google Bard.

Keseronokan pasaran mendorong rali 250% yang menarik perhatian, sangat diperlukan untuk salah satu projek AI tertua di angkasa.

Kini berdagang pada harga semasa $0.49 (-4%).

On The Bounce Back-SingularityNET ($AGIX)

$AGIX telah menikmati minggu yang menjanjikan, dengan kenaikan +33.5% sepanjang 7 hari yang lalu apabila naratif AI mendapat daya tarikan sekali lagi.

Ini membawa keuntungan $AGIX YTD kepada 915% pada tahun 2023 – pulangan pelaburan hampir 1,000%.

Pasaran secara keseluruhan berada dalam penarikan semula pagi ini, dan ini menjangkau $AGIX – yang sedang mengalami pergerakan setempat ke arah bawah.

Ini berlaku selepas $AGIX meningkat 12% minggu lepas untuk menguji semula tahap rintangan yang rumit sekitar $0.60.

Penolakan menuntut penyatuan, tetapi tindakan harga kekal ketat dan dekat.

Berpijak di sini akan memberikan $AGIX untuk memasuki penerokaan harga terbalik.

RSI berada di atas pagar pada 55, bagaimanapun, ia telah reda sejak perlawanan minggu lepas.

Ia boleh menjadi kes bahawa harga akan mula bergerak ke atas apabila $AGIX RSI turun semula di bawah 50 – dalam 24 jam seterusnya atau lebih.

Bagi MACD pula? Perbezaan menaik (0.00915) apabila $AGIX terus bersatu di bawah rintangan.

Potensi peningkatan menyasarkan $0.65 (+31%), ini akan meninggalkan $AGIX dalam wilayah yang belum diterokai.

Pada bahagian bawah, $AGIX boleh jatuh ke tahap sokongan seterusnya pada $0.35 (-29%).

Ini meninggalkan $AGIX dengan struktur Risiko: Ganjaran 1.09 – kemasukan yang bagus tetapi bukan kemasukan terbaik daripada projek AI kripto.

Love Hate Inu (LHINU)

PERINGKAT KAMI

lovehateinu_logo
  • Mekanisme pertaruhan waktu nyata untuk mencegah spam
  • Antarmuka pengguna untuk pemungutan suara secara masa nyata
  • Platform penghantaran suara untuk idea jajak pendapat baru
  • Dasbor pengurusan untuk melindungi komuniti
  • Hanya pengguna yang mempunyai hak suara yang boleh hadir
lovehateinu_logo