Ramalan Harga BNB – Patutkah Anda Membeli atau Menjual BNB Sekarang Sewaktu CZ Troubles Mount?

Ramalan Harga BNB

CZ, Ketua Pegawai Eksekutif Binance, telah mengalami kesibukan yang luar biasa pada tahun 2022 dan 2023, dan telah berjaya mengharungi ketidaktentuan dalam pasaran tanpa syarikatnya meletup sepenuhnya. Namun begitu, terdapat beberapa siri kesukaran untuk firma itu dan ini telah menimbulkan kebimbangan bagi sesetengah pelabur.

Binance untuk menghentikan tanjakan on/off GBP pada bulan Mei

Binance telah mengumumkan bahawa mulai Mei mereka akan menghentikan tanjakan hidup/mati mereka untuk sterling, terima kasih kepada isu dengan rakan kongsi perbankan mereka berikutan siri keruntuhan perbankan sepanjang hujung minggu.

Ini telah disambut dengan kebimbangan oleh sesetengah pihak, yang bimbang bahawa ia adalah petanda lebih buruk yang akan datang, dan akan terdapat pemutusan infrastruktur perbankan selanjutnya.

Walaupun FUD, Binance mengatasi prestasi bank dan BNB menghargainya

Binance telah mengalami gelombang FUD sejak beberapa bulan lalu, dan telah mengharungi ribut dengan agak baik.

Keruntuhan FTX menghantar gelombang kejutan melalui industri dan banyak firma crypto besar tidak dapat menahan tekanan.

Walau bagaimanapun, walaupun mengalami bank menjalankan sendiri, Binance dapat memproses lebih daripada $10 bilion dalam pengeluaran hanya dalam masa beberapa hari, dan telah membuktikan bahawa ia mempunyai pendekatan yang baik untuk perniagaan.

Kini, nampaknya sektor perbankan adalah sektor yang merudum dan bukannya sektor kripto, dengan kegagalan Silvergate, Signature Bank, dan Silicon Valley Bank semuanya menunjukkan bahawa sektor kewangan tradisional boleh menjadi jauh lebih berbahaya.

Ke mana BNB boleh pergi dari sini?

Buat masa ini, nampaknya harga BNB mungkin meningkat sedikit dalam beberapa bulan akan datang kerana ramai penganalisis percaya bahawa pasaran kenaikan harga akan berlaku sekali lagi.

Harga BNB telah meningkat sejak beberapa hari kebelakangan ini dan nampaknya berada pada arah aliran positif, kini ia mengukuh melebihi paras $300.

Jika harga boleh mengekalkan sokongan melebihi $300, maka kenaikan harga mungkin dibenarkan apabila pasaran mempercepatkan ke separuh pengurangan Bitcoin pada 2024.

Berita berkaitan:

  • 15 Aplikasi Kripto Terbaik untuk 2023
  • Panduan Matawang Kripto kami
  • 10+ Altcoin Terbaik untuk Dilabur pada 2023 – Altcoin Baharu Yang Mana untuk Dibeli?

Love Hate Inu (LHINU)

PERINGKAT KAMI

lovehateinu_logo
  • Mekanisme pertaruhan waktu nyata untuk mencegah spam
  • Antarmuka pengguna untuk pemungutan suara secara masa nyata
  • Platform penghantaran suara untuk idea jajak pendapat baru
  • Dasbor pengurusan untuk melindungi komuniti
  • Hanya pengguna yang mempunyai hak suara yang boleh hadir
lovehateinu_logo