Ditubuhkan pada tahun 2011, Komuniti Perniagaan 2 telah dilancarkan untuk menyediakan platform bagi profesional perniagaan untuk mewujudkan kepimpinan pemikiran mereka, meningkatkan pendedahan untuk organisasi dan rangkaian mereka dengan orang lain. Tapak web kami mengandungi pelbagai maklumat dan panduan pendidikan untuk pemilik perniagaan, daripada aliran industri terkini hingga ulasan perisian, termasuk pengalaman sebenar daripada 20,000+ penyumbang pakar kami.

Misi kita

Misi kami adalah untuk mewujudkan komuniti terbuka untuk pemilik perniagaan dan memberikan pandangan yang seimbang tentang landskap perniagaan semasa. Kami berhasrat untuk memberikan pandangan yang lebih mendalam tentang bidang perdagangan dalam talian yang lebih rumit, memecahkan kerumitan dan membantu anda memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk membuat keputusan yang lebih termaklum mengenai perniagaan anda.

Kami mendapat keistimewaan untuk mempunyai beberapa orang yang bijak dalam industri berkongsi pengalaman mereka dengan penonton kami. Penyumbang ini memberikan cerapan berharga dari perspektif Perniagaan-ke-Pengguna dan Perniagaan-ke-Perniagaan, membantu kami untuk benar-benar mencipta pengalaman “Perniagaan-ke-Komuniti”.

Maklumat dan Alamat Syarikat

Syarikat induk Business 2 Community ialah Finixio Ltd, sebuah syarikat media dalam talian yang berpangkalan di London, UK. Nombor pendaftaran syarikat ialah 11705811.

Alamat: Rumah St Magnus, 3 Lower Thames Street, London, ECR3 6HE.

Anda boleh menghubungi kami dengan menghantar e-mel kepada [email protected].

Dasar Editorial

Semua kandungan di laman web kami ditulis oleh penulis dan penganalisis kewangan yang berkelayakan dan berpengalaman. Kami hanya bekerjasama dengan pakar dalam bidang mereka, supaya anda boleh memastikan semua yang anda baca adalah tepat, terkini dan boleh dipercayai.

Kami juga mempunyai pasukan editorial dalaman yang menyemak sumbangan setiap pengarang untuk memastikan semua kandungan adalah relevan, membantu dan tidak berat sebelah.

Jika anda berminat untuk menyumbang kepada tapak kami, sila e-mel kami di [email protected].

Dasar Pengiklanan

Sesetengah kandungan yang kami terbitkan di Komuniti Perniagaan 2 mungkin disertakan dengan ciri produk yang ditaja. Halaman lain mungkin termasuk pautan ahli gabungan kepada perisian yang kami cadangkan, di mana kami menerima komisen jika anda mendaftar. Yakinlah, tajaan ini tidak mempunyai sebarang kesan ke atas kandungan yang kami terbitkan, integriti penulis kami atau kebebasan laman web kami.

Pasukan kami akan berbesar hati untuk membincangkan sebarang potensi perkongsian komersil dan penempatan pengiklanan dalam ulasan platform dagangan kami atau kandungan lain. Kami bekerja sangat rapat dengan rakan kongsi kami dan telah terbukti pengalaman memacu nilai komersial yang signifikan kepada jenama.

Kami terbuka kepada perkongsian pengiklanan baharu, jadi jika anda ingin mengiklan di Komuniti Business 2 atau tapak saudara kami TradingPlatforms.com, Buyshares.co.uk, Learnbonds.com, StockApps.com dan Insidebitcoins.com, sila e-mel kami di [email protected].

Penyumbang Pilihan

Daut bin Jejaka