Komuniti Perniagaan 2 ialah tapak web peneraju industri di mana orang paling bijak dalam perniagaan dan pemasaran berkumpul untuk berkongsi pengetahuan pakar mereka. Di B2C, kami komited untuk menyediakan panduan, ulasan dan cerapan yang berkualiti tinggi, topikal, boleh diambil tindakan dan diselidik dengan teliti untuk membantu anda menjalankan syarikat anda dengan lebih berkesan.

Bagaimanakah kita memastikan kita mencapai standard yang tinggi itu?

Kami hanya bekerjasama dengan penulis terbaik

Lebih 20,000 orang telah menyumbang kepada Komuniti Perniagaan 2 sepanjang dekad yang lalu. Tetapi itu dari berjuta-juta pemohon. Semua penulis kami disemak dengan teliti untuk bukan sahaja kepakaran industri mereka, tetapi juga ketepatan kandungan yang mereka tulis. Anda akan menemui penulis kami merentasi banyak penerbitan lain yang bereputasi tinggi.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang penulis kami, lihat halaman Penyumbang dan Mengenai Kami.

Laman web lain mempercayai pandangan kami

B2c telah dipetik oleh banyak laman web yang sangat dihormati, termasuk Twitter, Microsoft, Adobe, Shopify, dan banyak lagi.

Kami berbangga dengan fakta bahawa kami telah mendahului gaya kandungan ini dari awal.

Kami tidak berat sebelah dan tidak berat sebelah

Sejak 2011, Komuniti Perniagaan 2 kekal berdikari. Semua ulasan dan ulasan perisian kami datang daripada pengalaman peribadi komuniti kami. Pendekatan kami yang tidak berat sebelah adalah penting untuk reputasi kami. B2C boleh menjamin bahawa kandungan di tapak web kami adalah telus, jujur ​​dan, di atas semua, yang terbaik.

Diperiksa dengan teliti dan sentiasa dikemas kini

Pasukan editorial dalaman kami berada di sini untuk memastikan setiap kandungan yang disiarkan secara langsung di Komuniti Perniagaan 2 telah melalui proses semakan fakta dan jaminan kualiti kami yang ketat, yang digariskan dalam Dasar Editorial kami.

Hubungan Media

E-mel: [email protected]