2023 adalah tahun yang ditunggu-tunggu oleh ramai peniaga bitcoin, pemulihan harga ini juga telah membuatkan banyak bot crypto muncul, Bitcoineer adalah salah satu platform dagangan dalam talian yang paling popular hari ini. Bukan sahaja digunakan untuk bitcoin tetapi juga untuk Ethereum, Bitcoin Cash, dan banyak lagi. Menurut laman web platform, Bitcoineer menawarkan alat dagangan algoritma yang boleh membantu pedagang membuat lebih banyak keuntungan daripada naik turun harian token crypto ini.

Tetapi sudah tentu, sehingga kini ramai pedagang mempersoalkan sama ada platform ini adalah platform yang sudah sah atau penipuan, adakah benar platform ini juga boleh membantu peniaga untuk menjadi lebih menguntungkan, dan juga sama ada ini adalah platform yang sesuai untuk semua orang.

Ringkasan Bitcoineer

Dilampirkan jadual yang boleh anda gunakan sebagai rujukan dalam menggunakan platform Bitcoineer.

Yuran dagangan Tiada
Apl mudah alih iOS dan Android
Kadar kejayaan dituntut Tidak dinyatakan
Depo minimum MYR 1108.88
Mata wang kripto yang disokong BTC, ETH, LTC, BCH, XRP
Khidmat pelanggan Sembang langsung
Leverage Tidak dinyatakan
Akaun demo Iya
Komisen Tiada
Menerima mata wang fiat Iya

Apa itu Bitcoineer?

Bagi anda yang baru menggunakan Bitcoineer, ini adalah platform yang boleh anda gunakan untuk berdagang dalam talian untuk mata wang kripto, di mana Bitcoineer menyediakan akses kepada alat dagangan lanjutan yang boleh membantu pengguna menjimatkan masa dan menjadi lebih menguntungkan.

Perkara yang benar-benar membezakan Bitcoineer ialah algoritma dagangannya. Bitcoineer mendakwa bahawa platform dagangannya mampu mengenal pasti tetapan perdagangan secara automatik dan juga melaksanakan dagangan bagi pihak pengguna. Dagangan algoritma dengan Bitcoineer berpotensi membolehkan pedagang berundur daripada perdagangan manual dan membenarkan platform melakukan banyak kerja untuk mereka.

Apa itu Bitcoineer

Anda dapat menemukan berbagai testimonial positive dari berbagai macam sumber dan juga pengalaman pengguna sebelumnya, namun sangat disayangkan hingga saat ini Anda belum dapat mengetahui secara rinci mengenaikk keakurasian platformnya. Hingga saat ini kami tidak dapat mengonfirmasi klaim Bitcoineer tentang fitur perdagangan algoritmiknya atau menentukan tingkat kemenangannya.

Bitcoineer mengiklankan dirinya untuk pedagang pemula dan pedagang yang lebih berpengalaman. Pengembang meyakini bahwa Anda sebagai pemula dibidang kripto Anda dapat meningkatkan kemampuan Anda dengan perdagangan mereka, begitu juga bagi Anda yang sudah mendalami perdagangan ini, Anda dapat menggunakan platform untuk mengembangkan keuntungan.

Terutamanya, Bitcoineer mendakwa bebas sepenuhnya untuk digunakan. Pengguna mesti membuat deposit minimum MYR 1108.88 semasa membuat akaun, tetapi tiada yuran akaun atau komisen.

Menurut laman web itu, Bitcoineer menawarkan akaun demo yang boleh digunakan pedagang untuk menguji platform untuk diri mereka sendiri.

Kebaikan & Keburukan Bitcoineer

Pada asasnya apa sahaja akan mempunyai kebaikan dan keburukan, sama seperti Bitcoineer. Perkara yang perlu anda perhatikan termasuk;

Kebaikan:

  • Berdagang 5 mata wang kripto popular menggunakan algoritma
  • Tiada akaun atau yuran perdagangan
  • Platform dagangan mesra pemula
  • Bersepadu dengan MetaTrader 4 dan 5
  • Akaun demo percuma

Keburukan:

  • Tidak memberikan maklumat tentang kadar kemenangan
  • Deposit minimum MYR 1108.88 untuk membuka akaun

Bagaimana Bitcoiner Berfungsi?

Sehingga kini pembangun masih belum terbuka sepenuhnya tentang cara Bitcoineer berfungsi, namun pembangun menyatakan bahawa Bitcoineer bergantung pada algoritma perdagangan untuk mengenal pasti perdagangan crypto yang menguntungkan dan melaksanakannya bagi pihak pedagang.

Bagaimana Bitcoiner Berfungsi

Walaupun butiran adalah terhad, nampaknya Bitcoineer berfungsi dengan cara yang serupa dengan banyak robot Bitcoin. Algoritma mungkin menggunakan corak harga sejarah untuk mengenal pasti pergerakan harga semasa yang boleh menguntungkan untuk dagangan. Anda kemudiannya boleh meletakkan dagangan pada masa yang betul dan menutup dagangan apabila sasaran keuntungan atau menghentikan kerugian dicapai.

Justeru, pembangun boleh membantu anda menguruskan dana yang anda miliki, anda hanya perlu memberi perhatian kepada akaun yang anda ada setiap dua atau tiga hari, ini kerana pembangun telah memasang strategi tertentu supaya akaun anda boleh membuat transaksi mengikut kepada arahan sistem sedia ada.

Terutama, Bitcoineer berdagang untuk lebih daripada sekadar Bitcoin. Menurut laman web platform, perkhidmatan ini juga boleh memperdagangkan altcoin terbaik seperti Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash dan Ripple.

Kami tidak dapat mengesahkan banyak butiran tentang Bitcoineer, termasuk sama ada algoritma itu telah menguntungkan pengguna dari segi sejarah. Bitcoineer tidak mengeluarkan sebarang maklumat tentang kadar kemenangannya atau strategi yang digunakan oleh algoritmanya untuk berdagang.

Peniaga digalakkan untuk menggunakan akaun demo platform untuk mengetahui prestasi Bitcoineer dalam keadaan pasaran semasa. Platform dagangan kertas ini membolehkan pedagang menguji Bitcoineer tanpa mempertaruhkan wang pada dagangan langsung.

Siapa Pemilik Bitcoineer?

Sehingga kini, pembangun tidak memberikan apa-apa maklumat tentang pasukan di belakang platform, dan ini telah dirahsiakan, sehingga kami juga tidak dapat mencari sebarang rekod pemilikan awam yang akan menjelaskan siapa yang memiliki Bitcoineer.

Apakah Platform yang Boleh Saya Akses Bitcoineer?

Anda sudah tentu boleh mengakses Bitcoineer dengan mudah selagi anda menggunakan peranti Windows, Mac, iOS dan Android. Bitcoineer juga tersedia sebagai platform web yang boleh diakses oleh pedagang dari mana-mana peranti yang disambungkan ke internet.

Dari platform apa saya boleh mengakses Bitcoineer

Bitcoineer mengatakan bahawa pedagang boleh menyepadukan perisiannya dengan MetaTrader 4 dan MetaTrader 5. MetaTrader ialah salah satu platform dagangan paling popular untuk dagangan forex dan dagangan kripto serta menawarkan banyak ciri analisis teknikal.

Betapa Mudahnya Menggunakan Bitcoineer?

Platform Bitcoineer direka bentuk semudah mungkin supaya bagi anda yang pemula dalam bidang ini anda sudah boleh mengakses Bitcoineer, tetapi sudah tentu bagi anda yang pakar dalam bidang ini anda boleh menggunakan aplikasi ini dengan lebih baik lagi.

Mendaftar untuk Bitcoineer di laman web adalah mudah. Peniaga hanya perlu mencari borang pendaftaran yang terkenal dan memasukkan beberapa butiran asas tentang diri mereka sendiri. Akaun demo percuma menawarkan pedagang peluang untuk mempelajari cara Bitcoineer berfungsi dan berlatih menavigasi platform sebelum terjun ke perdagangan langsung.

Ciri-ciri Utama Bitcoineer

Sudah tentu Bitcoineer mempunyai beberapa ciri menarik yang boleh menjadikan Bitcoineer berdaya saing dalam pasaran hari ini.

Dagangan Kripto AlgoritmaPelbagai Pasaran KriptoDagangan Kripto 24/7Akaun Dagangan DemoPenyepaduan MetaTrader 4 & 5

Dagangan Kripto Algoritma

Bitcoineer mendakwa menawarkan akses kepada pedagang kepada algoritma perdagangan crypto proprietari. Walaupun terdapat sedikit butiran tentang cara algoritma ini berfungsi, Bitcoineer mengatakan bahawa ia boleh membantu pedagang mendapat keuntungan daripada naik turun harian harga token crypto. Pedagang hanya perlu memberikan sedikit pengawasan manual, tetapi sebaliknya boleh memintas banyak aspek perdagangan manual.

Sudah tentu ini membuatkan anda perlu lebih berhati-hati dalam mempercayai platform ini, anda masih perlu mengambil pendekatan yang teliti dan terperinci untuk mengetahui kadar kemenangan yang dimilikinya. Tetapi perkara yang sama juga berlaku kepada beberapa platform yang serupa.

Pelbagai Pasaran Kripto

Menurut laman web Bitcoineer, platform dagangan ini boleh berdagang Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash dan Ripple. Ini adalah 5 mata wang kripto terbesar mengikut had pasaran dan merupakan salah satu daripada kripto yang paling dicari. Mereka tersedia secara meluas untuk berdagang di pelbagai bursa dan broker crypto.

Mempunyai keupayaan untuk berdagang berbilang pasaran crypto adalah penting untuk pedagang. Jika Bitcoin mengalami hari yang perlahan, Litecoin atau token lain boleh mengalami turun naik yang tinggi mewujudkan banyak peluang perdagangan.

Dagangan Kripto 24/7

Pasaran crypto tidak pernah tidur, dan begitu juga Bitcoineer. Menurut laman web itu, algoritma platform boleh berdagang mata wang kripto sepanjang masa. Tidak seperti pemerdagang manusia, algoritma tidak perlu tidur atau berehat.

Sudah tentu anda boleh mendapatkan hasil maksimum yang mungkin dengan transaksi aktif yang berlaku. Biasanya terdapat lonjakan dalam turun naik harga kerana pelbagai pasaran dibuka di seluruh dunia. Kami tidak dapat mengesahkan sama ada Bitcoineer mengintegrasikan pembukaan pasaran ke dalam platform dagangannya dalam apa jua cara.

Akaun Dagangan Demo

Bitcoineer mengatakan bahawa semua pedagang menerima akses kepada akaun perdagangan kertas percuma. Ia adalah alat penting untuk pedagang menilai Bitcoineer dalam keadaan pasaran semasa. Peniaga boleh melihat cara platform berfungsi dan sama ada algoritmanya menguntungkan secara konsisten.

Perkara penting untuk diperhatikan ialah akaun demo hanya tersedia selepas mendaftar untuk Bitcoineer. Ini bermakna peniaga mesti membuat deposit minimum sebanyak MYR 1108.88 pada platform. Menurut Bitcoineer, peniaga boleh mengeluarkan dana mereka secara percuma jika mereka mencuba akaun demo dan tidak berpuas hati dengan platform tersebut.

Penyepaduan MetaTrader 4 & 5

Bitcoineer mendakwa bahawa perkhidmatan dagangannya disepadukan dengan lancar dengan MetaTrader 4 dan MetaTrader 5. Platform dagangan popular ini juga tersedia untuk desktop, web dan peranti mudah alih. Ini berfungsi sama seperti robot yang sudah ada di pasaran hari ini.

Yuran Bitcoin

Bitcoineer mendakwa bahawa platform adalah percuma untuk digunakan. Pedagang tidak akan membayar yuran akaun, yuran dagangan atau komisen atas keuntungan mereka. Mereka juga tidak akan membayar yuran deposit atau pengeluaran.

Butiran berikut mengenai yuran yang dinyatakan di Bitcoineer:

Yuran Akaun Tiada
Komise Tiada
Yuran Deposit Tiada
Yuran Pengeluaran Tiada

Adakah Bitcoineer Penipuan?

Bitcoineer membuat beberapa tuntutan menarik tentang perkara yang boleh dilakukan oleh platform ini. Ia tidak dapat menjamin keuntungan pedagang, tetapi laman web ini kelihatan seperti pedagang mempunyai peluang yang sangat baik untuk menjana wang semasa menggunakan platform ini. Jadi adakah Bitcoineer sah?

Sukar untuk mengetahui dengan pasti sama ada peniaga boleh membuat wang dengan platform ini. Bitcoineer memberikan sedikit maklumat tentang platform dagangan, algoritma atau kadar kemenangan sejarahnya. Ia tidak menawarkan contoh pedagang yang membuat wang menggunakan platform atau bahkan menonjolkan dagangan yang menang daripada algoritma.

Bitcoineer juga tidak memberikan sebarang testimoni daripada pedagang pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami menemui ulasan Bitcoineer dalam talian dan secara amnya positif tentang prestasi platform. Kami tidak dapat mengesahkan sama ada ulasan ini adalah tulen.

Perlu diingatkan bahawa banyak tuntutan yang dibuat oleh Bitcoineer adalah selaras dengan yang dibuat oleh platform dagangan lain. Banyak perkhidmatan isyarat crypto menggunakan algoritma yang serupa dengan yang diiklankan oleh Bitcoineer. Terdapat juga platform dagangan forex automatik yang sangat dihormati yang menawarkan beberapa keupayaan yang sama yang didakwa Bitcoineer.

Sudah tentu, dengan berbuat demikian anda perlu mendekati lebih mendalam dan teliti dan juga perlu lebih berhati-hati dalam membuat keputusan.

Deposit Minimum Bitcoineer

Bitcoineer memerlukan semua pedagang membuat deposit minimum sebanyak MYR 1108.88 apabila membuka akaun baharu. Platform menyatakan bahawa ini adalah deposit yang boleh dikeluarkan pada bila-bila masa, bukan yuran akaun.

Anda boleh membuat deposit dengan mudah melalui kad kredit, kad debit dan pemindahan bank dan sudah tentu semua itu boleh anda lakukan secara percuma.

Sokongan Pelanggan Bitcoineer

Bitcoineer mendakwa menawarkan sokongan pelanggan melalui sembang langsung, tetapi ini hanya tersedia untuk pedagang yang mempunyai akaun aktif. P

Sokongan Pelanggan Bitcoineer

eniaga yang berminat dengan Bitcoineer tetapi masih belum menyertai boleh menggunakan borang hubungan dalam talian untuk menghubungi syarikat.

Cara Menggunakan Bitcoiner

Anda boleh menggunakan platform ini dengan mudah, sudah tentu anda perlu melakukan beberapa langkah kecil untuk memilikinya.

Langkah 1: Buat Akaun Bitcoineer

Pergi ke laman web Bitcoineer dan cari borang pendaftaran di bahagian atas halaman utama. Peniaga mesti memasukkan nama, e-mel dan nombor telefon mereka.

Buat Akaun Bitcoineer

Langkah 2: Deposit Dana

Bitcoineer memerlukan deposit minimum sebanyak MYR 1108.88 daripada semua pedagang baharu. Pedagang boleh membayar dengan kad kredit, kad debit atau pindahan wang melalui bank.

Bayaran
Bitcoin ✔️
Ethereum ✔️
Bitcoin Cash ✔️
Litecoin ✔️
Ripple ✔️

Langkah 3: Dagangan Demo

Pedagang dinasihatkan untuk bermula dengan akaun demo Bitcoineer sebelum terjun ke dalam perdagangan langsung. Akaun demo menawarkan peluang untuk melihat cara Bitcoineer berfungsi dan belajar cara menavigasi platform. Pedagang juga boleh menilai sama ada Bitcoineer sesuai dengan gaya dagangan mereka tanpa mempertaruhkan wang pada dagangan langsung.

Langkah 4: Dagangan Langsung

Setelah pedagang selesa dengan Bitcoineer, mereka boleh mendayakan perdagangan secara langsung. Algoritma platform kemudiannya akan menggunakan dana daripada akaun dagangan mereka untuk berdagang mata wang kripto.

Dagangan Langsung

Langkah 5: Keluarkan Dana

Bitcoineer mengatakan bahawa pedagang boleh mengeluarkan dana dari akaun mereka pada bila-bila masa tanpa bayaran. Mengeluarkan dana dari semasa ke semasa boleh menjadi cara untuk mengunci keuntungan daripada platform.

Bagaimana Saya Membatalkan Akaun Bitcoineer Saya?

Bitcoineer tidak memberikan butiran tentang cara membatalkan akaun di tapak webnya. Anda sebagai pemain aktif boleh terus menghubungi perkhidmatan pelanggan untuk arahan selanjutnya.

Adakah Bitcoineer Disokong oleh Selebriti dan Jenama Besar?

Sudah tentu untuk mempromosikan akaun dengan berkesan, platform itu perlu bekerjasama dengan beberapa artis dan jenama terkenal, kali ini khabar angin ialah platform itu mendapat sokongan Elon Musk dan Tesla serta Jeff Bezos dan Amazon.

Kami tidak menemui sebarang bukti yang mengaitkan selebriti atau syarikat ini dengan Bitcoineer. Elon Musk dan Jeff Bezos kedua-duanya lantang mengenai mata wang kripto, tetapi mereka tidak mempunyai apa-apa untuk dikatakan tentang Bitcoineer secara khusus.

Adakah Bitcoineer Disokong oleh Selebriti dan Jenama Besar

Bitcoineer tidak menerbitkan identiti penggunanya, jadi ada kemungkinan beberapa selebriti menggunakan platform tersebut.

Keputusan

Bitcoineer mendakwa menawarkan platform dagangan crypto dengan keupayaan dagangan algoritma. Laman web tersebut mengatakan bahawa pedagang boleh menggunakan Bitcoineer untuk menjimatkan masa dan berpotensi memperoleh keuntungan yang lebih besar daripada perdagangan crypto.

Bitcoineer tidak memberikan banyak maklumat tentang cara algoritmanya berfungsi atau kadar kejayaannya. Kami juga tidak dapat mengesahkan banyak tuntutan platform. Jadi, peniaga harus berhati-hati untuk mendekati Bitcoineer. Platform ini menawarkan akaun demo percuma untuk pengguna menguji Bitcoineer dan menilai sama ada ia sesuai untuk mereka.

Bitcoineer

FAQ’s

Apa itu Bitcoiner?

Adakah Bitcoineer sah?

Bagaimana untuk menyertai Bitcoineer?

Adakah Bitcoineer di Trustpilot?