Konsep ‘the metaverse‘ telah mendapat peningkatan yang besar dalam populariti sepanjang tahun lalu, dengan beratus-ratus projek, kedua-dua rantaian dan luar rantaian, mencari untuk mengintegrasikan konsep dunia maya. Memandangkan niche metaverse dijangka bernilai hampir $5 trilion menjelang 2030, ramai pelabur tidak sabar-sabar untuk mendapat pendedahan kepada pertumbuhan ini.

Panduan ini akan membincangkan cara melabur dalam metaverse pada 2024, mengemukakan beberapa pendekatan popular yang diambil oleh pelabur, sebelum menyerlahkan faktor yang perlu diingat sebelum memilih platform metaverse.

Pilihan Teratas untuk Pelaburan Metaverse untuk 2024

Cara kegemaran dan kesukaan kami untuk mendapatkan pendedahan kepada pertumbuhan metaverse adalah dengan melabur dalam Battle Infinity. Seperti yang akan kita bincangkan kemudian dalam artikel ini, Battle Infinity merupakan platform permainan metaverse terbaik yang akan datang yang menggabungkan mekanisme main-untuk-dapatkan atau play-to-earn (P2E) – semuanya dalam dunia maya yang bertenaga di mana pengguna boleh berinteraksi antara satu sama lain.

Battle Infinity kini dalam fasa prajualan kitaran hayatnya, bermakna pelabur boleh membeli IBAT (token asli platform) pada titik harga yang lebih rendah. Memandangkan pasukan Battle Infinity telah menetapkan sasaran mereka pada penyenaraian DEX tidak lama lagi, mendapatkan syiling pada harga yang lebih rendah boleh terbukti membuahkan hasil apabila projek tersebut berkembang.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Cara Melabur dalam Metaverse – Kaedah Terbaik

Mereka yang membeli mata wang kripto secara kerap akan mendapat pengalaman secara langsung tentang pertumbuhan metaverse sepanjang tahun lalu, dengan banyak projek yang membantu membawa konsep ini ke arus perdana.

Lima pendekatan di bawah menerangkan cara melabur dalam metaverse dengan cekap – setiap satu datang dengan faedah uniknya sendiri untuk pelabur:

 • Metaverse Games
 • Metaverse NFTs
 • Metaverse Crypto
 • Metaverse Real Estate
 • Metaverse Stocks

Pendekatan Cara Terbaik untuk Melabur dalam Metaverse

Mari kita terokai pendekatan yang disenaraikan di atas dengan lebih terperinci, membincangkan apakah pendekatan tersebut dan cara melabur dalam Metaverse serta langkah yang boleh memberi manfaat kepada pelabur dalam jangka masa yang lebih panjang.

 1. Metaverse Games

Pilihan kami untuk cara melabur dalam metaverse ialah melalui permainan metaverse atau melalui projek NFT metaverse terbaik. Pertumbuhan dalam bidang permainan ini sepanjang tahun lalu adalah eksponen, didorong oleh projek berprofil tinggi seperti Decentraland dan The Sandbox. Walau bagaimanapun, projek-projek yang lebih kecil kerap dilancarkan dan bertujuan untuk memanfaatkan kejayaan projek-projek sebelum ini.

Secara ringkasnya, permainan metaverse adalah tepat seperti namanya sendiri – platform permainan berdasarkan dalam metaverse. Kebanyakan syiling metaverse terbaik adalah berbentuk asli kepada projek permainan ini, membolehkannya berjalan dengan lancar. Salah satu ciri yang paling menarik bagi permainan ini ialah tahap rendaman yang boleh mereka tawarkan kepada pemain.

Metaverse games

Mereka yang telah melihat ‘Ready Player One’ dari Steven Spielberg akan mempunyai pemahaman yang kukuh tentang rupa permainan metaverse. Mereka menampilkan dunia yang kaya dengan 3D di mana pemain mencipta avatar mereka sendiri dan boleh berinteraksi dengan avatar pemain lain. Ini menawarkan cara baharu untuk bersosial – cara yang kelihatan akan menjadi lebih berleluasa dalam dunia pasca-pandemik hari ini.

Beberapa kripto yang paling dinilai rendah terlibat dalam niche permainan metaverse, dengan mekanisme ‘play-to-earn’ (P2E) menjadi salah satu faktor yang paling menarik untuk pemain. Mekanisme ini membolehkan pemain memperoleh ganjaran (didenominasikan dalam mata wang kripto) untuk tindakan dalam permainan mereka. Pada asasnya, ini bermakna pemain boleh mengewangkan (monetize) kemahiran permainan mereka dengan cara yang menyeronokkan.

Battle Infinity

Battle Infinity ialah satu projek permainan metaverse yang baru-baru ini menarik perhatian media. Projek menarik ini menggabungkan liga sukan fantasi ke dalam metaversenya, menawarkan cara untuk peminat sukan menyusun strategi dan memperoleh ganjaran bagi permainan mahir. Ganjaran ini diedarkan dalam IBAT, yang merupakan token asli Battle Infinity.

Ramai pelabur ingin membeli Battle Infinity untuk mendapatkan pendedahan kepada pertumbuhan projek kerana ia menawarkan beberapa ciri menarik yang lain. Salah satu daripada ini ialah ‘Battle Store’, yang menyediakan pelbagai permainan P2E berbilang pemain untuk dimainkan oleh pengguna – mengembangkan potensi ganjaran. Mereka yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai projek menarik ini boleh berbuat demikian dan sertai kumpulan Battle Infinity dalam Telegram.

5 Metaverse Games yang utama :

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

 1. Metaverse NFTs

Satu lagi cara popular bagi melabur dalam metaverse untuk pemula adalah melalui NFT. Pada bahagian ini, kami akan menerangkan panduan melabur metaverse melalui NFT. Beberapa NFT terbaik sepanjang tahun lalu telah menjadi sebahagian daripada projek berasaskan metaverse kerana ciri-cirinya yang berharga. Satu faktor utama yang menjadikan NFT menarik dari sudut metaverse ialah ia boleh memberikan pemilikan ‘sebenar’ bagi aset dalam permainan.

Contohnya, dalam permainan metaverse Gods Unchained, kad permainan dalam permainan distrukturkan sebagai NFT. Ini bermakna semua kad pemain adalah milik mereka, menghalangnya daripada dicuri atau diubah. Seterusnya, ini mengurangkan (atau mengalih keluar) konsep menipu atau menggodam daripada permainan.

Metaverse NFTs

Manfaat lain ialah item dalam permainan boleh didagangkan dengan mudah jika ia distrukturkan sebagai NFT. Salah satu projek NFT paling hebat sekarang yang menawarkan ciri ini ialah Battle Infinity, yang juga kami nyatakan dalam bahagian di atas. Battle Infinity mempunyai pasaran NFT khusus dalam ekosistemnya (dipanggil Battle Market) yang membolehkan pemain membeli, menjual dan berdagang item dalam permainan.

Sebagai contoh, pengguna boleh menuju ke Battle Market dan membeli pakaian baharu untuk avatar dalam dunia mereka menggunakan IBAT – token asli Battle Infinity. Ini adalah satu lagi pilihan untuk cara terbaik bagi pelaburan metaverse untuk pemula kerana faktor penawaran dan permintaan cenderung untuk menentukan harga setiap NFT. Oleh itu, apabila pangkalan pengguna platform berkembang, NFT secara semula jadi akan menjadi lebih terhad dan lebih berharga.

Battle Infinity NFTs

Banyak permainan NFT yang terbaik (termasuk Battle Infinity) juga membenarkan pemain membeli plot tanah maya dalam dunia mereka, yang berstruktur sebagai NFT. Kami akan meneroka konsep ini kemudian dalam panduan yang akan datang, tetapi ia patut diberi perhatian kerana ia menyerlahkan kepentingan berterusan NFT dalam metaverse.

5 Metaverse NFTs yang utama :

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

 1. Metaverse Crypto

Pendekatan lain untuk cara melabur dalam metaverse adalah melalui kripto metaverse atau metaverse crypto. Secara ringkasnya, metaverse crypto menerangkan token asli projek berasaskan metaverse. Token ini cenderung digunakan untuk pelbagai tugas, seperti urus niaga, staking, dan juga tadbir urus. Mari lihat perkara ini dengan lebih terperinci:

 • Transaksi dalam dunia: Setiap token asli metaverse biasanya boleh digunakan untuk membeli item daripada pasaran dalam dunia. Sebagai contoh, pengguna boleh membeli Axie Infinity dan menggunakan token untuk membeli ‘Axies’ tambahan untuk digunakan dalam permainan. Ini juga bermakna penjual diberi pampasan dalam metaverse crypto – yang kemudiannya boleh ditukar kepada mata wang digital lain.
 • Staking: Crypto staking melibatkan ‘mengunci’ atau ‘locking up’ token untuk tempoh tertentu, biasanya untuk membantu meningkatkan tahap keselamatan platform. Banyak platform metaverse menawarkan mekanisme pertaruhan mereka sendiri di mana pemegang token boleh menjana hasil pada pegangan mereka – semuanya sambil memanfaatkan ekosistem yang lebih luas.
 • Tadbir Urus: Akhir sekali, banyak projek metaverse distrukturkan sebagai organisasi autonomi terdesentralisasi atau dikenali sebagai decentralized autonomous organization (DAO), bermakna pemegang token ialah mereka yang mentadbir platform. Kebanyakan projek kripto DAO terbaik membenarkan pemegang token mengundi pada cadangan tadbir urus, dengan mereka yang menerima undian tertinggi adalah yang bergerak ke hadapan.

Senarai di atas tidak lengkap, kerana syiling crypto metaverse boleh digunakan dalam pelbagai cara. Mereka juga menyediakan cara melabur dengan mudah dan panduan pemula melabur dalam metaverse kerana mereka sering disenaraikan di bursa crypto terbaik. Oleh itu, pelabur yang tidak aktif dalam metaverse tertentu masih boleh mendapat pendedahan kepada pertumbuhannya dengan melabur dalam token.

AXS price chart

Axie Infinity merupakan contoh terbaik untuk hal ini, kerana token AXS bernilai lebih $164 pada November 2021. Pelabur yang memilih untuk membeli Decentraland juga mendapat ganjaran yang lumayan apabila token MANA melonjak lebih 110% pada awal tahun. Akhirnya, mereka yang ingin melabur dalam metaverse juga boleh membeli token IBAT melalui fasa prajualan Battle Infinity untuk mendapat pendedahan kepada pertumbuhan projek dalam beberapa minggu dan bulan akan datang.

5 Metaverse Cryptocurrencies yang utama :

 1. Metaverse Real Estate

Metaverse Real Estate atau turut dikenali sebagai Hartanah Metaverse telah menjadi salah satu elemen paling menarik dalam sektor yang semakin berkembang ini, disebabkan ianya menawarkan pandangan unik tentang pemilikan dan penyewaan. Mereka yang tertanya-tanya bagaimana untuk melabur dalam hartanah metaverse boleh berbuat demikian dengan mengambil bahagian dalam projek metaverse yang membolehkan pengguna membeli plot tanah maya.

Decentraland ialah salah satu projek paling menonjol yang menawarkan fungsi ini kerana dunia 3Dnya terdiri daripada kira-kira 90,000 petak petak tanah 16m x 16m (dipanggil LAND). LAND boleh dibeli menggunakan MANA (token asli Decentraland) atau Ethereum dan distrukturkan sebagai NFT.

Metaverse real estate

Sama seperti dalam kehidupan dan realiti sebenar, plot tanah tertentu dianggap lebih berharga daripada yang lain kerana lokasinya. Beberapa petak LAND yang terletak berhampiran ‘Genesis Plaza’ Decentraland bahkan bernilai lebih $13,000 pada tahun 2021. Memandangkan plot ini hanya berukuran 16m x 16m, jelas sekali bahawa hartanah metaverse boleh menjadi mahal dalam beberapa keadaan.

Decentraland LAND parcels

Menurut artikel daripada CNBC, jualan tanah maya dalam metaverse mendahului $500 juta pada 2021. Sebahagian besar daripada ini adalah disebabkan faedah yang boleh ditawarkan oleh pemilikan hartanah maya kepada pelabur. Bukan sahaja pelabur boleh mendapat manfaat daripada penghargaan nilai, didorong oleh peningkatan dalam populariti projek, tetapi mereka juga boleh menjana pulangan melalui penyewaan.

Penyewaan berfungsi secara tepat seperti yang dijangkakan, membolehkan pemilik tanah maya memajak tanah mereka kepada orang lain dengan bayaran. Mekanisme ini digabungkan ke dalam ‘Battle Arena’ di Battle Infinity, kerana pengguna boleh menyewa tanah daripada orang lain dan kemudian menggunakannya untuk pengiklanan. Ini dicapai melalui papan iklan maya, yang boleh dibayar dalam IBAT.

Akhirnya, mereka yang tertanya-tanya mengenai cara melabur dalam hartanah metaverse mesti memastikan bahawa tanah yang mereka beli mempunyai nilai yang wujud – memandangkan ‘tanah’ ini masih hanya sebuah koleksi piksel dalam dunia 3D. Walau bagaimanapun, seperti yang ditunjukkan oleh banyak projek tanah NFT, membuat pelaburan pintar dalam bidang ini terbukti sangat menguntungkan.

5 Metaverse Real Estate Projects yang utama :

 1. Metaverse Stocks

Mengakhiri perbincangan kami tentang cara terbaik untuk melabur dalam metaverse dan pelaburan metaverse untuk pemula ialah saham metaverse atau metaverse stocks. Terdapat banyak saham metaverse untuk melabur, yang akan menarik minat pelabur yang lebih suka beroperasi dalam pasaran ekuiti berbanding pasaran kripto.

Saham metaverse terbaik mungkin tidak menawarkan pendedahan ‘langsung’ kepada pertumbuhan platform tertentu sebaliknya pendedahan kepada pertumbuhan industri secara keseluruhan. Satu contoh yang baik ialah Meta Platforms (dahulunya Facebook) yang kini terlibat secara mendalam dalam realiti maya atau virtual reality (VR) dan pengembangan konsep metaverse.

Meta Platforms

Dengan mencari syarikat metaverse untuk melabur, mudah untuk mempelbagaikan portfolio dan tidak ‘terlalu terdedah’ kepada satu projek tertentu. Nvidia adalah pilihan yang popular, kerana cip syarikat kini digunakan untuk menggerakkan pelbagai projek metaverse. Sememangnya, apabila metaverse berkembang dan lebih banyak projek memerlukan cip Nvidia, ia akan membantu menaikkan keuntungan syarikat dan harga sahamnya.

Beberapa saham yang paling dinilai rendah terlibat dalam metaverse – dengan banyak firma yang ditubuhkan juga ingin mencuba idea yang berkaitan dengan dunia maya. Nike telah menjadi pendahulu dari segi saham metaverse untuk melabur, kerana syarikat itu telah bekerjasama dengan orang-orang seperti Decentraland dan Roblox untuk meningkatkan kehadirannya di kawasan ini.

Nvidia metaverse

Akhir sekali, melabur dalam saham metaverse boleh menjadi cara terbaik untuk mendapatkan pendedahan tidak langsung kepada projek tertentu tetapi pendedahan langsung kepada pertumbuhan industri. Tambahan pula, proses untuk membeli saham selalunya lebih mesra pemula daripada membeli kripto, bermakna pendekatan ini mungkin lebih sesuai untuk pendatang baru ke pasaran.

5 Metaverse Stocks yang utama :

 • Meta Platforms
 • Nvidia
 • Nike
 • Coinbase
 • Roblox

Adakah Metaverse Pelaburan yang Baik?

Memandangkan kita telah membincangkan beberapa cara terbaik untuk melabur dan bagaimana untuk melabur dalam metaverse, mari fokus pada sama ada metaverse boleh dianggap sebagai peluang pelaburan yang baik. Metaverse terus digembar-gemburkan sebagai salah satu pelaburan crypto jangka panjang terbaik kerana ia menawarkan cara unik untuk orang ramai bersosial dan bermain.

Selain itu, idea berasaskan metaverse juga telah diperkenalkan oleh syarikat bukan crypto. Salah satu syarikat terkemuka dalam hal ini ialah Roblox, yang menyediakan platform untuk kanak-kanak dan remaja berinteraksi dan bermain permainan bersama-sama.

Invest in metaverse

Roblox Corporation disifatkan sebagai syarikat metaverse pertama yang diumumkan pada Mac 2021, dengan saham meningkat lebih 133% dalam tempoh sembilan bulan berikutnya. Sebahagian besar pertumbuhan ini didorong oleh cara Roblox yang menarik menyepadukan konsep metaverse ke dalam platformnya, menjadikannya salah satu syarikat paling inovatif dalam sektor ini.

Syarikat metaverse terbaik untuk melabur, bersama-sama dengan projek berasaskan kripto, mungkin juga merupakan pelaburan yang baik kerana mereka memberikan pendedahan kepada kawasan lain dalam pasaran mata wang kripto. Bidang ini termasuk teknologi blockchain, kewangan terdesentralisasi (DeFi), dan NFT, yang telah menunjukkan pertumbuhan yang luar biasa dalam beberapa tahun sejak kebelakangan ini.

Battle Infinity metaverse

Tidak dinafikan bahawa melabur dalam metaverse sememangnya merupakan sesuatu yang tidak dapat diramalkan. Platform ini semuanya agak baharu dalam perkara skema besar , jadi adalah mencabar untuk menganggarkan pergerakan harga dalam jangka panjang – sesuatu yang lebih boleh dicapai dengan ekuiti. Walau bagaimanapun, projek yang berjaya juga boleh memberikan pulangan yang lebih tinggi, itulah sebabnya ia menarik ramai orang.

Cara Memilih Pelaburan Metaverse

Seperti yang berlaku semasa menyelidik altcoin terbaik, terdapat beberapa cara untuk mengenal pasti projek metaverse teratas dan panduan melabur dalam metaverse yang berpotensi tinggi. Di bawah adalah beberapa pendekatan secara terperinci yang paling popular:

Pilih Aset Baharu Yang Hangat Seperti Battle Infinity

Salah satu pendekatan yang paling banyak digunakan oleh pelabur metaverse adalah untuk melihat projek baharu dan akan datang. Projek-projek ini sering menggunakan konsep yang digunakan oleh projek sebelumnya dan menambah putaran unik mereka sendiri – itulah yang Battle Infinity merancang untuk dilakukan.

Battle Infinity presale

Kami telah menyebut Battle Infinity secara kerap sebelum ini, kerana projek metaverse baharu ini kelihatan sesuai untuk pelabur yang mencari pendedahan kepada pertumbuhan platform yang menarik. Sistem ganjaran token Battle Infinity akan menarik minat khalayak ramai, manakala liga sukan fantasinya sesuai untuk mereka yang berminat dengan bola sepak, kriket, bola keranjang, NHL dan banyak lagi. Disebabkan oleh ciri-ciri ini, projek ini disebut-sebut sebagai salah satu yang paling menarik pada tahun ini.

Pertimbangkan Syarikat yang Berkaitan dengan Metaverse

Mereka yang ingin melabur dalam saham dan bukannya kripto masih boleh mencari pelaburan metaverse yang menguntungkan dalam pasaran ekuiti. Seperti yang kami nyatakan sebelum ini, banyak syarikat bukan crypto kini menggunakan konsep metaverse dalam operasi mereka – satu trend yang kelihatan akan diteruskan pada tahun-tahun akan datang. Disebabkan potensi metaverse untuk penglibatan pengguna, kami menjangkakan lebih banyak syarikat menggunakan pendekatan ini untuk meningkatkan pengalaman pelanggan – dan hasil (revenue) mereka.

Cari Potensi Pendapatan Pasif

Memilih projek metaverse dengan potensi pendapatan pasif boleh menjadi cara terbaik untuk menjana hasil sambil mendapat manfaat daripada kenaikan harga. Pertaruhan kripto ialah cara popular peserta pasaran boleh menjana pendapatan pasif dalam pasaran mata wang kripto – dengan pendekatan ini kini digunakan dalam beberapa projek metaverse (termasuk Battle Infinity).

Walaupun sedikit lebih ‘aktif’, pengguna juga boleh menjana pendapatan tetap dengan bermain permainan main-untuk-dapatkan atau play-to-earn (P2E). Permainan ini memberikan ganjaran token untuk permainan mahir, yang kemudiannya boleh ditukar kepada mata wang lain dan digunakan untuk membayar barangan/perkhidmatan.

Gunakan Media Sosial

Media sosial dan saluran YouTube crypto terbaik telah menjadi sumber yang sangat baik untuk pelabur yang ingin mencari projek metaverse baharu. Banyak projek teratas dalam pasaran crypto kini menggunakan saluran media sosial untuk menjalankan aktiviti pemasaran mereka, membolehkan mereka menyasarkan khalayak pelabur runcit yang besar.

Reddit metaverse investing

Platform seperti Twitter dan Reddit juga bagus untuk kemas kini dalam masa nyata pada projek baharu dan menarik. Tambahan pula, platform ini cenderung untuk mengadakan perbincangan yang agak seimbang, bermakna bakal pelabur boleh melihat perkara baik dan buruk berkenaan sesuatu projek.

Semak Kertas Putih / Peta Jalan (White Papers / Roadmaps)

Akhir sekali, pelabur boleh memilih projek metaverse berpotensi tinggi dengan menyemak kertas putih dan peta jalan mereka. Kedua-dua elemen ini penting untuk jangka hayat projek, kerana ia pada asasnya memberitahu pelabur apa yang diharapkan pada bulan dan tahun akan datang. Jika projek mempunyai kertas putih yang menarik dan pelan hala tuju yang teliti, ia cenderung menjadi isyarat potensi nilai yang baik.

Panduan Melabur dalam Metaverse

Battle Infinity Sebelum melengkapkan panduan melabur ini, adalah penting untuk membincangkan cara sebenarnya untuk melabur dalam metaverse dan panduan melabur dalam metaverse untuk pemula. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Battle Infinity adalah salah satu token musim sejuk kripto terbaik – menyediakan pelabur cara yang menarik untuk melabur dalam metaverse.

Dengan mengambil kira itu, langkah di bawah mempamerkan cara melabur dalam prajualan Battle Infinity – semuanya dalam masa beberapa minit.

Langkah 1 – Sediakan Dompet Kripto

Memandangkan token asli Battle Infinity (IBAT) menggunakan standard BEP-20, anda perlu menggunakan salah satu dompet crypto terbaik yang serasi dengan Binance Smart Chain. Kami mengesyorkan Trust Wallet atau MetaMask, kerana kedua-duanya percuma dan cepat disediakan.

Pergi ke laman web penyedia dompet anda, klik ‘Muat turun’, dan ikut arahan untuk menyediakannya.

Trust Wallet

Langkah 2 – Pautkan Dompet ke BSC

Kebanyakan dompet atau Wallet akan dipautkan ke rangkaian Ethereum sebagai hal yang standard, yang kebanyakannya platform tersebut menganggap ianya sebagai ‘default’. Untuk menyambung ke Binance Smart Chain, anda perlu menambah rangkaian baharu dan masukkan maklumat berikut:

Nama Rangkaian: Smart Chain

URL RPC baharu: https://bsc-dataseed.binance.org/

Chain ID: 56

Simbol: BNB

Block Explorer URL: https://bscscan.com

Langkah 3 – Beli Binance Coin

Binance Anda kemudiannya perlu membeli Binance Coin (BNB) daripada broker atau bursa yang dihormati, kerana syiling ini digunakan untuk membeli IBAT. Setelah BNB telah dibeli, pindahkan ke dompet crypto anda.

Langkah 4 – Pautkan Dompet ke Prajualan

Pergi ke laman web Battle Infinity, klik ‘Launch Presale’, kemudian klik ‘Connect Wallet’ untuk memautkan dompet crypto anda ke papan pemuka prajualan.

Battle Infinity presale

Langkah 5 – Beli Battle Infinity

Dalam kotak pesanan atau order box, masukkan saiz kedudukan anda dalam BNB atau bilangan token IBAT yang anda ingin beli dan sahkan transaksi.

Buy Battle Infinity

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 6 – Import Alamat Kontrak IBAT

Akhir sekali, anda perlu mengimport alamat kontrak IBAT secara manual untuk mengakses pegangan anda. Alamat kontrak ini boleh didapati dalam kumpulan Battle Infinity di Telegram dan boleh ditambahkan pada dompet crypto anda dengan memilih untuk ‘Add Custom Token‘.

Cara Melabur dalam Metaverse – Kesimpulan

Keputusan untuk melabur dalam metaverse boleh menjadi keputusan yang berkesan dan berfaedah, memandangkan industri dijangka mencapai penilaian hampir $5 trilion menjelang 2030. Seperti yang telah diketengahkan oleh panduan ini, terdapat beberapa cara yang boleh diakses untuk mendapatkan pendedahan kepada pertumbuhan ini, memastikan pilihan untuk semua jenis pelabur. Tidak kira mana-mana pelabur projek pilih, ia paling mudah melalui aplikasi Metaverse terbaik.

Battle Infinity ialah satu projek yang disebut berkali-kali dalam panduan ini – dan untuk alasan yang baik. Projek ini telah meletus dan berkembang ke tempat kejadian baru-baru ini dan sedang melalui fasa prajualan di mana pelabur boleh membeli token pada harga diskaun. Memandangkan kejayaan prajualan sebelumnya dalam niche metaverse, ini boleh menjadi peluang yang sangat baik untuk mereka yang ingin mendapat manfaat daripada pertumbuhan metaverse.

Soalan Lazim (FAQs)

Bagaimanakah cara saya melabur dalam metaverse?

Adakah metaverse coin merupakan pelaburan yang baik?

Apakah cara terbaik untuk melabur dalam metaverse?

Bagaimanakah saya boleh melabur dalam syarikat metaverse?

Adakah patut saya melabur dalam metaverse?

Apakah projek metaverse terbaik untuk melabur?

RobotEra - Permainan Metaverse Besar Seterusnya

PENILAIAN KAMI

RobotEra
 • Disokong oleh LBank Labs
 • Beli, Berdagang dan Bangunkan Tanah NFT
 • Pasukan Profesional Doxxed
 • Token TARO pada Presjualan Sekarang - robotera.io
RobotEra

Dash 2 Trade - 100x Potensi

Penilaian kami

Dash2Trade
 • Akses Awal untuk Prajualan
 • Ekosistem Analitik Crypto Powers
 • CoinSniper KYC Disahkan
 • Komuniti Dagangan 70,000+ Ahli
Dash2Trade
Modal anda berisiko.