Pertumbuhan pasaran NFT pada tahun 2021 adalah berbentuk eksponen, dengan lebih ramai pelabur memanfaatkan trend memiliki seni digital, tetapi ianya agak sukar untuk mencari projek NFT terbaik untuk melabur.

Aliran ini tidak menunjukkan tanda-tanda berhenti pada tahun 2022, dengan banyak NFT yang menarik yang semakin meningkat nilainya dan membuktikan diri mereka sebagai aset yang bermanfaat untuk dimiliki.

Dengan itu, panduan ini akan membincangkan projek NFT terbaik dan projek nft baharu untuk dibeli secara terperinci, menyemak aset digital teratas di pasaran sekarang dan menunjukkan kepada anda cara untuk melabur dalam projek NFT atau juga disebut NFT project pada hari ini – hanya dalam beberapa langkah yang mudah untuk anda ikuti!

11 NFT Terbaik untuk Dibeli

Dibentangkan di bawah ini adalah gambaran ringkas mengenai projek NFT terbaik untuk melabur pada tahun ini. Setiap projek NFT ini akan disemak dalam bahagian berikut.

 1. Tamadoge – NFT Terbaik untuk Melabur Dengan Koleksi OpenSea Trend
 2. Silks – Ekosistem NFT P2E Terbaik Dengan Derivatif Lumba Kuda Dunia Sebenar
 3. Meta Goblins – Koleksi NFT Baharu Terbaik untuk Mendapatkan BTC, ETH dan SOL
 4. Cocky
 5. Copium Protocol –
 6. Lucky Block NFTs
 7. Real Estate Investment Club
 8. Battle Infinity
 9. Identity 20XY
 10. FaceTransPlants
 11. Souls of Nature

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Jika anda ingin membeli NFT teratas dan nft crypto yang lain, tiada tempat yang lebih baik untuk berbuat demikian daripada OKX, pasaran NFT kegemaran kami.

Melihat Dengan Lebih Dekat Mengenai Token NFT Terbaik untuk Dilaburkan pada 2024

Projek-projek yang disenaraikan di atas mewakili projek-projek NFT terbaik atau best nft projects untuk melabur, berkat daya tarikan arus perdana dan potensi peningkatan nilai mereka. Mari kita selami dan teroka setiap NFT ini secara individu supaya anda boleh memperoleh pemahaman yang lebih mendalam tentang sebab ia dianggap sebagai aset hadiah.

Pernahkah anda terfikir apakah aplikasi NFT terbaik yang membolehkan anda membeli dan menjual NFT dengan selamat dengan bayaran yang rendah? Anda boleh membaca dengan lebih lanjut mengenai prajualan NFT terbaik dan juga permainan nft terbaik serta banyak lagi melalui artikel khusus kami.

Pilihan utama kami yang seterusnya untuk projek NFT terbaik dan nft crypto untuk melabur ialah Tamadoge. Tamadoge ialah projek mata wang kripto main-untuk-dapatkan atau play-to-earn (P2E) dan merupakan nft project name di mana NFT digunakan untuk mengambil bahagian dalam ekosistem maya.

Tamadoge (TAMA) ialah mata wang kripto asli dan token utiliti Tamaverse – platform di mana pemain mengambil bahagian untuk memperoleh pelbagai ganjaran. Ciri utama platform P2E ini ialah haiwan peliharaan Tamadoge – avatar anjing unik yang boleh dibeli, dibiakkan dan didagangkan merentasi Tamaverse.

Haiwan peliharaan Tamadoge dicetak sebagai NFT unik, menggunakan fungsi kontrak pintar. NFT ini boleh dibeli dari kedai Tamadoge dengan token crypto asli. Oleh itu, NFT mempunyai kes penggunaan sebenar dalam ekosistem dan boleh digunakan untuk bersaing dengan ahli komuniti lain untuk memperoleh mata dalam papan pendahulu bulanan.

Tamadoge NFT untuk pembelian

Token TAMA digunakan untuk menyelesaikan urus niaga, membeli haiwan peliharaan Tamadoge, dan berdagang aset di Tamaverse. Terutamanya, TAMA ialah aset deflasi, tidak seperti token meme atau Meme Coin Terbaik seperti Dogecoin. Setiap kali pengguna membeli item di kedai Tama, 5% daripada semua wang yang dibelanjakan menggunakan TAMA hangus. 30% telah dikhaskan untuk tujuan pemasaran, manakala baki 65% diagihkan di antara kumpulan hadiah P2E.

TAMA ialah token ERC-20, dengan bekalan maksimum sebanyak 2 bilion token. Ia melancarkan prajualannya pada Q3 2022 dan mengumpul $19 juta dalam masa kurang dari dua bulan. Prajualan dan presale crypto habis dijual pada harga $19 juta, walaupun semasa musim sejuk crypto. Itu menunjukkan sejauh mana keyakinan pelabur terhadap projek itu. CoinSniper telah mengesahkan projek crypto ini, dan Solid Proof telah menyelesaikan audit.

TAMA melonjak kepada hampir 2,000% – mencecah $0.194 – selepas IEOnya di OKX dan keluaran pertama Ultra Rare NFT Pets disambut dengan keterujaan yang sama.

100 haiwan peliharaan itu, yang mempunyai statistik yang dipertingkatkan untuk permainan itu, menjadi koleksi arah aliran teratas di OpenSea apabila lelongannya selesai dan mengumpulkan lebih daripada 250ETH digabungkan – dengan penjual teratas memperoleh lebih daripada 5ETH setiap satu.

Haiwan Peliharaan Ultra Rare kini mempunyai harga lantai 5.25ETH dengan hanya enam dijual pada harga kurang daripada 88ETH.

Set 1,000 Rare Pets seterusnya kini dijual melalui lelongan Belanda. Lelongan berakhir pada 19 Oktober jam 3 petang UTC.

Keseronokan juga semakin meningkat dalam komuniti selepas pembangun mengeluarkan tangkapan skrin awal permainan arked mini Enter the Tamaverse, membuat perbandingan dengan permainan platform tatal sisi yang popular seperti Mario dan Sonic the Hedgehog.

Kemudian dalam peta jalan tersebut, anda akan melihat haiwan peliharaan pergi daripada 3D dan kemudian ke dunia nyata apabila aplikasi realiti tambahan dikeluarkan, membolehkan pemain memburu dan meneroka dengan NFT mereka.

21,000 haiwan peliharaan lagi akan dikeluarkan dalam beberapa minggu akan datang di dua peringkat lebih rendah – 1,000 jarang dan 20,000 biasa – dengan maklumat akan datang tidak lama lagi.

Pelabur boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang projek NFT ini dengan menyertai saluran Tamadoge di Telegram (admin tidak pernah DM pelanggan dahulu. Berhati-hati dengan penipu).

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Silks – Ekosistem NFT P2E Terbaik Dengan Derivatif Lumba Kuda Dunia Sebenar

Silks adalah sebuah dunia maya di mana pemain boleh merasai keseronokan dan ganjaran memiliki kuda lumba.

Ia adalah metaverse berasaskan derivatif, play-to-earn (P2E) dan permainan crypto pertama di dunia yang merupakan cerminan langsung dan serupa dengan perlumbaan kuda baka dunia sebenar .

Keseluruhan idea permainan ini adalah untuk memiliki NFT kuda lumba tulen terpantas seperti dunia sebenar. Projek ini adalah “berasaskan derivatif” kerana NFT diperoleh daripada kuda asli dunia sebenar.

Ekosistem di belakang Silks mengambil statistik seperti garis keturunan, kemajuan latihan dan keputusan perlumbaan untuk dimasukkan ke dalam replika NFT kuda 1:1.

Silk NFT untuk pembelian

Ia adalah permainan P2E kerana jika anda memiliki NFT kuda lumba yang menang dalam perlumbaan dunia sebenar, anda diberi ganjaran dalam metaverse Silks. Selain itu, anda diberi ganjaran lebih lanjut jika kuda lumba anda menghasilkan anak di dunia nyata.

Projek ini dengan cepat menjadi popular selepas pelancaran Silks Genesis Avatars, membawa kepada ia menjadi NFT Sukan Ethereum terlaris #15 teratas di OpenSea. Nansen.Ai juga menambahkannya pada Indeks Gaming 50, indeks NFT yang paling dihormati dalam industri.

Keseluruhan ekosistem mengandungi NFT berikut;

 • Silks Avatars – Digunakan untuk mengakses metaverse
 • Silks Horses – Replika 1:1 kuda lumba asli dunia sebenar
 • Silks Land – 202,500 ekar tanah maya dalam metaverse yang pemilik kuda lumba boleh beli untuk membina kandang dan rumah
 • Kandang Silks – Digunakan untuk mempertaruhkan kuda NFT dan memperoleh ganjaran

Untuk memasuki Silks Metaverse, pemain mesti membeli Silks Avatar NFT. Avatar ini merupakan pakaian seragam digital yang mewakili setiap identiti pemilik kuda lumba. Ia pertama kali dicetak pada April 2022 dan dibeli dengan pantas oleh firma pelaburan terkemuka dan komuniti NFT, termasuk pemegang NFT Kelab Yacht Bored Ape. Anda masih boleh membeli salah satu Avatar, tetapi jualan awam semasa dijadualkan tamat pada 18 September 2022.

Genesis Yearling Mint yang julung kali diadakan untuk Silks Horses NFTs ditetapkan pada 29 September. Anda memerlukan Avatar untuk menempa atau mint Silks Horses NFT anda dan semua pemegang Avatar boleh menempa Silks Horses NFT dengan harga istimewa $500 dalam tempoh empat hari pertama mint – antara 29 September dan 2 Oktober.

Perkara yang menarik tentang Silks ialah ia mencerminkan sukan yang berjaya dalam keadaan pasaran, termasuk kemelesetan. Menurut kertas putih Silks, industri lumba kuda menjana $11 bilion setiap tahun di Amerika Syarikat. Di samping itu, perlumbaan kuda kini mengalami tahun rekod dari segi harga jualan kuda dan dompet hadiah untuk perlumbaan.

Silks menganggarkan bahawa kuda Thoroughbred mempunyai harga jualan purata sekitar $60,000, dan pemilik boleh membelanjakan $40,000 lagi untuk penyelenggaraan. Memandangkan Silks Horses ialah derivatif NFT bagi kuda dunia sebenar ini, kita boleh menjangkakan nilai NFT akan melonjak apabila metaverse Silks terus berkembang.

Seperti kebanyakan NFT terbaik untuk melabur, Silks telah mencipta ekosistem P2E unik yang menggunakan teknologi NFT untuk merapatkan jurang antara dunia sebenar dan kripto. Lawati Discord Server mereka untuk mengetahui lebih lanjut mengenai projek tersebut.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

MetaGoblins – Koleksi NFT Baharu Terbaik untuk Mendapatkan BTC, ETH dan SOL

Kami telah memilih MetaGoblins daripada MetaBlaze sebagai NFT dan nft crypto terbaik untuk melabur pada 2022 kerana projek Play-to-Earn (P2E) atau juga dikenali sebagai bermain untuk mendapatkan permainan membolehkan pemainnya memperoleh dan mengumpul syiling crypto lain.

Walaupun kebanyakan permainan P2E menawarkan syiling asli sebagai ganjaran – yang boleh menjadi rendah nilai atau kehilangan momentum – MetaBlaze sedang membangunkan kumpulan ganjaran pusingan yang pertama.

Ini bermakna pemain P2E mereka boleh memperoleh Bitcoin, Ethereum, Solana dan BNB – beberapa syiling yang paling popular dan paling diingini pada masa kini.

MetaGoblins NFT untuk pembelian

Pembangunan pada permainan MetaBlaze utama agak jauh, tetapi ia menjanjikan untuk menjadi RPG yang didorong oleh naratif yang menyeronokkan dan menarik yang menyaksikan pemain bertarung untuk mengawal dan sektor alam semesta Galaxia Blue serta meneruskan pencarian.

Permainan sampingan, MetaMinez, sedang dalam pembangunan dan di sanalah sebanyak 10,000 koleksi MetaGoblins NFT dimainkan.

Goblin, yang mula dijual pada 15 Oktober, digunakan untuk meningkatkan kuasa perlombongan di MetaMinez.

Permainan strategik yang terikat dengan masa menyaksikan pemain menyusun pelantar perlombongan yang mempunyai kuasa yang telah mereka kira – dengan kuasa melombong paling banyak memperoleh ganjaran selepas masa yang ditetapkan.

MetaGoblins bertindak sebagai pengganda kepada kuasa perlombongan dan datang dalam empat peringkat jarang atau kekerapan, yang akan memberikan tahap ganjaran dan akses yang berbeza, dan dengan empat Jenis Land Focus yang akan melihat mereka mempunyai kelebihan atau kekurangan pada perlombongan bulan yang tertentu.

Peringkat yang jarang berlaku atau peringkat kekerapan adalah:

 • 8,897 Mystic
 • 1,000 Epic
 • 100 Legendary
 • 3 Rare Kings

Antara jenis Land Focus adalah:

 • Carbon
 • Glacial
 • Igneous
 • Sedimentary

MetaGoblins akan menghasilkan (mint) pada 0.2ETH.

Token MBLZ asli – yang bertindak sebagai mata wang dalam alam semesta dan juga mempunyai kesan terbakar (burn) 48% yang kuat padanya – juga dalam peringkat prajualan dan kurang daripada $600,000 lagi untuk mencapai had kerasnya.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Cocky

Jika anda merupakan seorang peminat muzik dan suka menghadiri konsert serta acara muzik dunia sebenar dengan kerap, maka Cocky sudah pastinya projek yang akan menjadi salah satu NFT terbaik untuk anda melabur. Cocky ialah kelab gaya hidup NFT eksklusif yang menyediakan semua pemegang NFTnya akses kepada acara muzik bertaraf dunia peringkat teratas.

Acara yang akan dihoskan oleh Cocky dijadualkan sebagai acara sekali dalam seumur hidup untuk pemegangnya. Untuk mendapatkan akses kepada acara, anda perlu membeli salah satu NFT Cocky Can. Pasukan itu menggambarkannya sebagai pengalaman yang tidak boleh dibeli dengan wang – hanya memegang tin Cocky NFT.

Koleksi NFT ini terdiri daripada 10,000 Cocky Cans dengan 51 variasi kulit yang berbeza dan penutup berwarna, mewakili manfaat yang diterima oleh pemegang. Warna penutup tersebut boleh menjadi Perak, Emas, atau Hitam.

Cocky NFT untuk pembelian

Sistem berasaskan peringkat ini diperuntukkan secara rawak kepada pemegang NFT semasa penempaan (minting), dan peringkat yang berbeza membuka kunci rangkaian faedah yang termasuk;

 • Pengangkutan bersubsidi pergi dan balik acara
 • Penginapan Mewah semasa keseluruhan acara
 • Jemputan tambahan untuk membawa bersama rakan dan keluarga anda
 • Tab bar untuk dikongsi dengan tetamu anda
 • Barangan eksklusif

Tambahan pula, pasukan itu telah mencipta utiliti unik untuk NFTnya, yang mereka namakan Mutasi. Mutasi ini dibentangkan dalam bentuk setem yang dipaparkan pada latar belakang NFT anda. Setem adalah serupa dengan apa yang anda akan terima pada pasport anda apabila melancong ke luar negara dan antarabangsa. Pemegang NFT memperoleh mutasi dengan menghadiri acara dan mengambil bahagian dalam ekosistem. Apabila lebih banyak mutasi berlaku pada NFT tertentu, ia menjadi lebih berharga kerana ia membolehkan pemegang menulis cerita mereka sendiri tentang peristiwa tersebut.

Pemegang projek NFT ini akan menyediakan akses kepada acara yang akan dianjurkan oleh Cocky. Mereka berhasrat untuk menganjurkan dua acara dunia sebenar setiap tahun. Di samping acara muzik secara peribadi, mereka juga akan menganjurkan acara maya biasa dalam bentuk strim langsung.

Kumpulan Parasol melahirkan projek itu, yang mempunyai misi untuk menukar definisi utiliti dalam ruang NFT dengan menyediakan pengalaman dunia sebenar eksklusif kepada pemegangnya. Daripada menyampaikan NFT yang tidak berguna, Cocky Can NFT ini memberi peluang kepada pemegang untuk menghadiri acara gaya hidup eksklusif – yang tidak dapat diakses oleh orang ramai tanpa NFT.

Semua acara di sekitar Cocky akan memberi tumpuan kepada muzik elektronik di lokasi berprestij, memberikan pengalaman yang mengasyikkan kepada semua pemegangnya. Khususnya, acara akan diadakan di lokasi tidak konvensional yang memberi perhatian khusus kepada landskap, sejarah dan budaya setiap lokasi.

Disebabkan oleh sifat lokasi yang tidak konvensional, jumlah tiket akan bergantung pada kapasiti di setiap tempat. Akibatnya, pemegang NFT perlu mendaftarkan minat mereka dalam acara tersebut melalui laman web mereka dengan cepat dan kadar yang segera.

Jika pemegang NFT menerima tiket dan tidak dapat menghadiri acara tersebut, mereka berpeluang untuk menjual tiket mereka di pasaran sekunder yang dibina khas. Menambah lagi utiliti, hanya pemegang Cocky Token yang layak untuk membeli tiket dari pasaran terpakai.

Secara keseluruhannya, Cocky telah mencipta kelainan baharu yang cemerlang dalam sektor NFT project yang menyediakan utiliti dunia sebenar dan berharga untuk pemegang dengan membenarkan mereka akses secara langsung ke acara muzik bertaraf dunia yang eksklusif.

NFT mereka kini tersedia untuk pra-mint pada 0.2 ETH. Pendaftaran akan dibuka untuk pihak pemegang pertama selepas mint selesai.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Copium Protocol

Copium Protocol ditetapkan untuk mengeluarkan salah satu NFT perlombongan mata wang kripto pasif terbaik pada tahun 2022, yang dipanggil Investor Pass. Koleksi ini akan terdiri daripada 10,000 NFT yang akan ditempa di Rangkaian Ethereum pada 9 November 2022.

Copium Protocol ialah ekosistem perlombongan mata wang kripto dan juga merupakan salah satu altcoin baharu pelbagai serampang. Projek ini berpusat di sekitar Copium Mining, kemudahan perlombongan dunia sebenar yang ditubuhkan di Otago, New Zealand. Perkara yang menarik tentang kemudahan perlombongan ini ialah ia dikuasakan oleh lebihan bekalan tenaga bersih, hijau dan boleh diperbaharui. Tenaga itu berasal daripada Hidroelektrik yang dijana di kaki bukit Alps Selatan New Zealand.

Protokol ini mempunyai dua aset utama dalam ekosistemnya; NFT Pas Pelabur dan Copium Coin. Mari kita lihat kedua-dua ini dengan lebih terperinci.

Copium Protocol NFT untuk pembelian

NFT Pas Pelabur akan dijual melalui Lelongan Belanda di laman web projek. Lelongan akan bermula pada harga 3.5 ETH, tetapi 2000 orang pertama yang mendaftar minat mereka dengan awal di laman web tersebut akan menerima tempat mint yang dijamin pada harga tetap yang lebih rendah iaitu hanya 3 ETH.

Semua pemegang NFT akan layak menerima airdrop eksklusif sekali sebanyak 10,000 Copium Coins. Copium Coin ialah token ERC-20 yang menguasai keseluruhan ekosistem dan pada masa yang sama akan dikeluarkan kepada orang ramai sebagai NFT Pas Pelabur.

Pemegang Pas Pelabur yang mempertaruhkan NFT mereka pada platform tersebut akan menerima peruntukan harian sebanyak 10 Copium Coins. Mereka juga secara automatik dimasukkan ke dalam pemberian Copium Coin bulanan. Selain itu, mereka boleh memperoleh kadar yang lebih tinggi apabila mempertaruhkan Copium Coin pada Platform Staking. Kadar faedah pertaruhan yang diberikan kepada pemegang NFT jauh lebih tinggi daripada kadar pertaruhan awam.

Semua dana yang diperoleh daripada jualan Investor Pass ataupun Pas Pelabur NFT akan digunakan untuk membeli peralatan perlombongan tambahan dan menaik taraf infrastruktur di kemudahan Copium Mining.

Kemudian, semua hasil harian yang dijana daripada Copium Mining akan digunakan untuk membeli Copium Coin daripada pasaran terbuka, memberikan permintaan yang berterusan untuk token tersebut.

Tambahan pula, sebarang Copium Coin yang dibeli daripada hasil perlombongan akan dihantar terus ke ‘burn address’, menjadikan Copium Coin sebagai aset deflasi.

Secara keseluruhan, Protokol Copium telah mencipta ekosistem menarik yang membolehkan pemegang NFT mendapat manfaat daripada perlombongan mata wang kripto pasif. Copium Coin juga dilihat mampu menjadi salah satu malaysia nft project jika dilihat dari ciri-cirinya.. Ekosistem memastikan Copium Coin mempunyai permintaan yang berterusan dan mengubahnya menjadi aset deflasi. Dari masa ke masa, jika permintaan kekal stabil (atau meningkat), pengurangan bekalan akan menyebabkan Copium Coin melonjak dengan hebat.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Lucky Block NFTs – Koleksi Platinum Rollers Club

Pernahkah anda terfikir apakah projek NFT termurah terbaik pada tahun 2022? Pilihan kami untuk penurunan NFT yang paling menarik dan NFT projects terbaik untuk diselak dan dilihat ialah koleksi ‘Platinum Rollers Club’ baharu daripada Lucky Block. Seperti yang anda mungkin sedia maklum, Lucky Block dianggap sebagai salah satu altcoin terbaik untuk melabur pada tahun ini kerana kes penggunaannya yang inovatif dan tokenomik yang unik. Menjelang pelancaran aplikasi loteri kripto Lucky Block, pasukan pembangunan mengeluarkan koleksi 10,000 NFT unik – dengan setiap satu memberikan faedah berharga kepada pemegangnya.

Faedah yang paling ketara ialah setiap NFT bertindak sebagai ‘tiket’ ke dalam cabutan NFT harian Lucky Block, yang dijalankan secara berasingan daripada cabutan kripto-loteri platform. Seorang pemegang NFT bertuah akan memenangi jackpot setiap hari, iaitu 2% daripada cabutan jackpot utama. Berdasarkan unjuran pangkalan pengguna dan volum tiket Lucky Block, cabutan jackpot NFT ini dianggarkan berjumlah $10,0000 secara purata.

Lucky Block NFT untuk pembelian

Koleksi Platinum Rollers Club telah ditempa pada 19 Mac 2022, dengan NFT boleh ditempa pada harga $1,500. Terutama, penurunan itu mengandungi 25 ‘Edisi Jarang’ atau ‘Rare Edition’ NFT, yang diberikan secara rawak. Jika anda memiliki NFT Edisi Rare atau Jarang dan anda memenangi jackpot NFT harian, maka anda akan melihat hadiah anda berganda!

Di samping aspek NFT platform Lucky Block, pengguna juga akan dapat mengambil bahagian dalam cabutan hadiah harian melalui aplikasi Lucky Block. Tiket penyertaan boleh dibeli dengan harga $5 menggunakan LBLOCK, token asli Lucky Block, dengan seorang pemenang menerima jackpot setiap hari. Pemenang dipilih secara rawak menggunakan perkhidmatan Chainlink VRF, dengan kumpulan hadiah semasa berjumlah $2.2 juta.

Ini bermakna pemilik Lucky Block NFT akan mempunyai dua peluang untuk memenangi jackpot setiap hari – satu melalui cabutan NFT eksklusif dan satu melalui cabutan hadiah utama Lucky Block. Di samping itu, pemegang Lucky Block yang menyambungkan dompet mereka ke platform ini juga akan menerima tiket masuk percuma setiap hari, sesuai dengan pilihan untuk membayar tiket.

Satu lagi aspek yang menarik ialah 10% daripada setiap jackpot harian akan didermakan kepada badan amal, dengan tujuan khusus diundi oleh pengguna Lucky Block. Yang paling banyak mengundi untuk tujuan akan menerima 70% daripada peruntukan yang ditetapkan, manakala baki 30% akan dibahagikan antara yayasan lain, memastikan setiap perusahaan mendapat pembiayaan.

Lebih 47,000 ahli kini menjadi sebahagian daripada kumpulan rasmi Lucky Block Telegram, yang merupakan tempat terbaik untuk menerima kemas kini masa nyata pada peta jalan projek. Memandangkan LBLOCK, token asli Lucky Block, menyaksikan kenaikan harga sebanyak 3,200% dalam beberapa minggu pertama penyenaraian di PancakeSwap, pemegang token sedia ada dijangka tidak sabar-sabar untuk mendapatkan NFT yang menarik ini – menyebabkan ramai yang meramalkan bahawa keseluruhan koleksi boleh dijual dengan cepat.

Akhirnya, potensi nilai NFT ini adalah besar, itulah sebabnya koleksi Platinum Rollers Club menjadi pilihan kami untuk penurunan NFT terbaik pada tahun 2022. Dalam berita terbaru, mereka juga dinaikkan pangkat oleh pemilik selebriti NFT Dillian Whyte, yang menentang Tyson Fury dalam gelanggang tinju.

Untuk panduan yang lebih mendalam tentang cara membeli NFT Blok Bertuah, anda boleh membaca tutorial pemula kami.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Real Estate Investment Club

Real Estate Investment Club (REIC) adalah metaverse NFT khusus untuk pendidikan dan pelaburan hartanah. NFT untuk projek itu atau the heart project nft tersebut telah direka oleh salah seorang ahli pasukan dari permainan Grand Theft Auto dan Red Dead Redemption, menjadikannya unik dan sangat diingini.

Keseluruhan etos di sebalik REIC tertumpu kepada penyediaan pendidikan dan pengetahuan kepada masyarakat untuk menjana pendapatan melalui industri hartanah.

Seperti kebanyakan NFT terbaik untuk melabur, ia berfungsi sebagai avatar anda dan memberikan akses kepada REIC – MetaCity, metaverse definisi tinggi. Di dalam metaverse, ahli REIC boleh berkumpul untuk rangkaian dan bersosial dengan pelabur yang berfikiran sama menumpukan pada perjalanan hartanah mereka. Ia juga memberikan pemegang akses kepada Kumpulan Harta Aset Digital atau dikenali sebagai Digital Asset Property Group (DAPG).

Real Estate Investment Club NFT untuk pembelian

Selain mendapat akses kepada metaverse dan DAPG, memegang REIC NFT akan memberikan anda akses kepada hadiah berikut yang dibarisi;

 • Airdrop REIC NFT masa hadapan
 • Hadiah barangan REIC
 • Perundingan dan nasihat pelaburan daripada elit industri
 • Akses Webinar/Seminar
 • Percutian di lokasi premium
 • Barang mewah seperti jam tangan dan kereta
 • Sumbangan amal
 • Bayaran muka dalam Ethereum untuk pelaburan hartanah pertama anda

NFT tersebut juga akan memberikan anda akses kepada acara dunia sebenar persendirian untuk ahli REIC di lokasi premium – yang pertama ialah Edinburgh.

Perkara yang menarik tentang REIC – MetaCity ialah ia dibina menggunakan Unreal Engine 5, enjin permainan yang sama yang menghasilkan Fortnite, Gears of War dan Call of Duty. Ini bermakna metaverse sangat terperinci dan dipenuhi dengan animasi seperti realiti, serta mengandungi mekanik permainan yang diuji pertempuran. Lihat sahaja trailer teaser di bawah;

REIC… 🛩#NFT #NFTS pic.twitter.com/7w9Ib7xEwT

Real Estate Investment Club (@REIC_io) July 25, 2022

Pasukan ini berhasrat agar MetaCity bertindak sebagai Metaverse-as-a-Service (MaaS) untuk semua Ahli REIC. Kesannya, pemain boleh mengewangkan aset dan perkhidmatan mereka dalam permainan untuk mewujudkan keseluruhan ekonomi dalam permainan.

Di tengah-tengah metaverse terletak REIC MetaHQ, titik fokus projek. Bangunan MetaHQ akan bertindak sebagai hab pusat untuk semua ahli REIC, dan di situlah pasukan akan menganjurkan pertemuan biasa dan acara pendidikan. Mereka juga akan menyediakan peluang pelaburan masa depan dengan membenarkan ahli REIC mengakses elit industri untuk bimbingan peribadi dalam industri hartanah.

Untuk memastikan bangunan itu sesuai dengan tujuannya, MetaHQ telah direka bentuk oleh pasukan arkitek dan pemaju.

Akhir sekali, REIC berhasrat untuk menjadi perintis dalam merapatkan pelaburan hartanah kepada blockchain. Mereka percaya hartanah akhirnya akan diberi token, dengan bahagian pemilikan pecahan diwakili pada blockchain, menjadikannya lebih mudah diakses oleh khalayak yang lebih luas. Metaverse REIC berhasrat untuk menyediakan infrastruktur yang diperlukan untuk menjadi komuniti terkemuka dalam industri pelaburan hartanah berasaskan blockchain.

NFT untuk REIC akan disiarkan secara langsung pada satu ketika pada September 2022. Daftar ke server Discord mereka untuk mengetahui butiran lanjut.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Battle Infinity

Satu lagi pilihan utama kami untuk NFT terbaik untuk melabur sekarang ialah Battle Infinity. Battle Infinity menonjol daripada yang lain dalam senarai kami kerana ia bukan koleksi NFT tradisional. Sebaliknya, ia adalah projek kripto yang akan datang yang mengintegrasikan NFT ke dalam dunia maya yang kaya dengan cara yang unik – semuanya sambil menawarkan cara untuk pengguna menjana pendapatan melalui permainan mahir. Battle Infinity juga mengikut senarai kami merupakan salah satu syiling crypto metaverse yang terbaik untuk anda labur pada masa kini.

Seperti permainan main untuk dapatkan (play to earn games) terbaik, Battle Infinity mengandungi beberapa ciri yang membolehkan pengguna memperoleh ganjaran dalam bentuk $IBAT – token asli ekosistem. Ciri ini termasuk permainan sukan fantasi yang menarik, mekanisme staking terbina dalam, kedai yang mengandungi pelbagai pengalaman P2E berbilang pemain dan juga pertukaran DeFi.

Memandangkan semuanya berkaitan dengan dunia maya Battle Infinity (Arena Pertempuran), semua item dalam permainan distrukturkan sebagai NFT. Ini bermakna pengguna boleh menyesuaikan avatar mereka dengan membeli pelbagai pakaian dan juga boleh melabur dalam plot tanah maya. Pemain yang ditampilkan dalam permainan sukan fantasi Battle Infinity juga ditetapkan sebagai NFT, bermakna pengguna boleh menukarnya dengan lancar.

Battle Infinity NFT untuk pembelian

Satu lagi aspek menarik bagi projek ini ialah ia telah diaudit oleh SolidProof.io, sebuah syarikat keselamatan blockchain dan kontrak pintar terkemuka. Projek itu juga telah disahkan KYC pada CoinSniper menjelang prajualan $IBAT, yang dijangka berlaku dalam beberapa minggu yang akan datang. Mereka yang berminat dengan projek NFT ini boleh mengetahui lebih banyak maklumat dengan menyertai kumpulan Telegram rasmi atau melayari laman Twitter Battle Infinity.

Prajualan Battle Infinity kini telah habis dijual lebih awal daripada jangkaan tetapi IBAT akan disenaraikan di PancakeSwap DEX untuk dibeli.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Identity 20XY

Identity 20XY ialah sebuah projek NFT inovatif yang menggabungkan teknologi AR dan blockchain untuk mencipta topeng maya yang unik untuk kegunaan harian. Setiap NFT memberi anda akses kepada aplikasi desktop yang menyepadukan topeng anda dengan lancar ke dalam mana-mana platform digital yang membenarkan penggunaan kamera, seperti Discord, Instagram dan Tik Tok. Topeng maya yang bergaya menyembunyikan identiti anda semasa komunikasi dalam talian sambil membolehkan anda mengekspresikan personaliti maya anda dengan cantik dan bergaya.

Selain daripada kes penggunaan yang unik, apa yang menarik kami kepada Identity 20XY ialah reka bentuk dan penghantarannya. Tidak seperti kebanyakan projek NFT yang lain, Identity 20X tidak meminta anda menunggu berzaman sebelum anda boleh menggunakan aset maya anda. Permohonan dan topeng sedia untuk digunakan sebaik sahaja mint selesai. Memandangkan ia diaktifkan oleh pengesahan blockchain, tiada orang lain boleh menggunakannya.

Identity 20XY NFT untuk pembelian

Minyma Technologies, sebuah syarikat berasaskan blockchain terkemuka yang memperkenalkan AI dan AR kepada Web3 berada di belakang projek itu. Pasukan itu telah bekerjasama dengan syarikat Web3 Galaxis untuk menghidupkan projek itu.

Identiti 20XY telah memulakan beberapa strategi kreatif untuk membina komuniti, yang kini dalam fasa baru muncul. Sebagai contoh, ia telah bekerjasama dengan pemilik BAYC untuk memberi mereka reka bentuk 3D beruk mereka bersama-sama dengan akses kepada platform. Dengan cara ini, pemilik boleh menggunakan model ape mereka pada setiap platform semasa panggilan video.

Identity 20XY NFT: Perks

 • Akses kepada persidangan karnival maya dan acara eksklusif
 • Tidak berpuas hati dengan reka bentuk topeng ditempa (minted) anda? Ubahnya melalui penempaan
 • Senarai putih untuk titisan topeng masa hadapan dan koleksi terhad

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

FaceTransPlants

FaceTransPlants, juga dikenali sebagai FTP, ialah salah satu koleksi NFT dan nft crypto yang paling unik dan sangat menyeronokkan, yang terdiri daripada 10,000 karikatur wajah manusia yang dilukis dalam gaya satira pada blockchain Ethereum. Koleksi ini unik kerana ia membawa ahlinya sepanjang perjalanan kreatif melalui jalan cerita FaceTransPlant yang sangat menyeronokkan.

NFT ialah gambar profil lukisan tangan yang merupakan karikatur orang, dicipta dengan ciri mengejek untuk menimbulkan aspek ketawa dan ejekan. Sebagai contoh, FaceTransPlants baru-baru ini mengeluarkan PFP yang lucu dan menyeronokkan untuk Snoop Dogg yang menunjukkan legenda rap memukul tumpul dan memakai rantai ikoniknya.

Perkara yang menarik tentang koleksi NFT ialah ia diasaskan dan direka oleh artis tanpa nama yang dikenali sebagai SCALE, yang identitinya akan kekal tersembunyi sehingga pendedahan besar mereka beberapa hari sebelum pra-jualan. Berikutan pendedahan besar itu, artis itu akan mengadakan wawancara yang akan disiarkan di rangkaian TV UK dan Kanada yang ditonton oleh jutaan orang.

Ahli komuniti FTP boleh menyelidik petunjuk tersembunyi tentang identiti SCALE dalam permainan penyiasatan yang interaktif, berinspirasikan artistik. Jika mereka berjaya mengumpul petunjuk yang mencukupi, mereka akan memenangi NFT FTP secara percuma.

FaceTransPlants NFT untuk pembelian

Inspirasi SCALE datang daripada kemerosotan diri dan pendedahannya melalui visual yang jelas dan imej yang tidak masuk akal.

Petunjuk tentang identiti SCALE dikeluarkan dalam satu siri bab yang kini hanya tersedia untuk komuniti FTP Discord. Anda boleh mendaftar untuk Discord mereka menggunakan pautan ini. Akses kepada server Discord mereka telah terhad setakat ini jadi peranan tertentu dan tempat WL masih tersedia untuk direbut.

Jalan cerita projek itu juga menjana gembar-gembur dan minat dalam projek itu. FaceTransPlants menawarkan ahli jawatan senarai putih dan kehadiran dalam komuniti dengan secara beransur-ansur membiarkan cerita mengarut FaceTransPlants terbongkar.

Mengakses FTP Discord juga akan memperkenalkan anda kepada komuniti mereka yang sangat rapat. Utiliti teras NFT FTP adalah untuk mengumpulkan komuniti yang menghargai seni dan kreativiti. Komuniti berdedikasi untuk meneroka seni dalam bentuk digital melalui penggunaan teknologi dan bentuk fizikal yang inovatif, serta dalam konteks sosial melalui acara yang menyeronokkan.

Projek FaceTransPlants hanya mula mempromosikan dirinya di media sosial pada Mac 2022. Sejak itu, pasukan itu perlahan-lahan membangunkan kandungan dan mengeluarkan petunjuk tentang koleksi yang akan datang.

Pasukan itu kini bersedia untuk pra-menjual 1,000 NFT pertama pada harga diskaun pada bulan Ogos sebelum penurunan utama dan mula menjana buzz kerana unsur-unsur unik yang menyeronokkan dan kreatif berkenaan projek itu.

Pemegang NFT akan mempunyai akses kepada pelbagai acara yang mempromosikan seni dan akan bersifat pendidikan atau sosial. Secara keseluruhannya, komuniti FTP NFT ialah tempat yang menyeronokkan untuk melepak dengan jalan cerita yang menyeronokkan dan menarik untuk didedahkan. Pelan jalan terperinci projek (juga ditemui di laman webnya) sangat menjanjikan. Walaupun peta jalan tidak mendedahkan semua butiran, ia menunjukkan projek yang benar-benar komited untuk membawa nilai kepada komunitinya yang menawarkan pelbagai faedah yang lebih kecil dan berskala besar seperti sesi lukisan dengan SCALE, cetakan fizikal percuma NFT mereka sebagai serta tempat duduk di meja dengan pasukan FTP jika anda mengumpulkan sejumlah NFT mereka.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Souls of Nature

Souls of Nature, pilihan terakhir kami bagi NFT project terbaik untuk melabur, yang merupakan satu lagi penurunan NFT yang akan datang dan salah satu projek NFT yang paling hebat di pasaran. Seperti yang dicadangkan oleh kenyataan ini, projek itu masih di peringkat awal oleh itu mereka tidak menawarkan NFT untuk dijual buat masa ini.

Walau bagaimanapun, melihat peta jalan mereka, pelepasan NFT mereka akan berlaku pada Q3 tahun 2022 oleh itu tidak banyak masa lagi. Sementara itu, terdapat komuniti yang aktif dan besar sedang dibina di Twitter dan Discord di mana seseorang boleh mendapatkan semua maklumat dan kemas kini tentang Projek NFT baharu yang menarik ini, itulah sebabnya kami amat mengesyorkan untuk menyertai mereka.

Souls of Nature NFT untuk pembelian

Apabila ia datang kepada sebab mengapa Souls of Nature adalah projek untuk ditonton, itu adalah beberapa dan semuanya berkaitan dengan metaverse dan ciri bermain untuk mendapatkan (P2E). 2 ini digabungkan bersama-sama akan memberikan pengguna “pengalaman-untuk-dapat” atau “experience-to-earn” pertama dalam industri kripto.

Selain ciri-ciri yang dinyatakan di atas, satu lagi yang akan membuat perubahan adalah peluang untuk membantu melindungi hidupan liar yang terancam di seluruh dunia: peratusan daripada pengumpulan dana permulaan akan didermakan kepada entiti yang melindungi hidupan liar. NFT, sebenarnya, terdiri daripada “jiwa alam semula jadi”: replikasi digital haiwan yang dikelilingi oleh aura yang akan mewakili watak pemain dalam keseluruhan pengalaman untuk diperolehi.

Akan ada 9,271 NFT dalam koleksi, dengan setiap Animal Soul NFT adalah unik dan mempunyai kedua-dua ciri visual dan bukan visual yang menentukan jarangnya Animal Soul anda. Ciri visual ialah:

 • Warna mata
 • Peringkat semangat
 • Spesies

Manakala Ciri Bukan Visual ialah:

 • Ketangkasan
 • Kebijaksanaan
 • Empati
 • Tenaga jiwa
 • Transendensi
 • Personaliti
 • Jantina

Permainan yang dibina pada Unreal Engine, alat penciptaan 3D yang paling berkuasa, digunakan untuk permainan di PlayStation, Xbox dan banyak konsol lain seperti Gears of War dan Fortnite, akan memberikan pengalaman permainan yang unik dengan kualiti imej yang sangat baik, rendering fotorealistik, fizik dinamik. dan kesan, animasi seperti hidup dan realiti, dan banyak lagi.

Gameplay tersebut, sebaliknya, akan melihat jiwa muda datang ke dunia dalam bentuk yang paling murni, kerana alam semula jadi bermula dan telah berkembang dari semasa ke semasa. Jiwa Animal Soul yang muda tiba ke persekitaran baharu, mencari bimbingan. Baru di pulau itu, pemain perlu memahami dan berkembang dengannya, membantu memulihkan keindahan intipati semula jadinya satu pencarian pada satu masa.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Cara Mencari NFT Terbaik untuk Melabur

Apabila mencari projek NFT terbaik untuk dibeli, terdapat pelbagai faktor yang perlu anda pertimbangkan sebelum membuat pelaburan anda. Di bawah ini merupakan senarai terperinci mengenai beberapa perkara utama yang perlu diingat:

Pencipta Koleksi

Salah satu faktor kritikal yang perlu dipertimbangkan ialah pencipta koleksi NFT. NFT dengan pencipta terkenal cenderung berprestasi lebih baik daripada yang lain – ini terbukti dengan populariti reka bentuk lain oleh Larva Labs, pembangun CryptoPunks.

Mata Harga (Price Point)

NFT terbaik selalunya disenaraikan pada harga yang berpatutan sebelum dinilai pada bulan dan tahun selepas ditempa (minting). Menggunakan CryptoPunks sebagai contoh, NFT ini telah dilancarkan pada 2017 dan berharga antara $1 dan $34. Menuju ke 2021, dan CryptoPunks menjual berjuta-juta – menyerlahkan potensi harga jika anda melabur lebih awal.

Mata Harga Tamadoge NFT

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Ciri-ciri dan Faedah Tambahan

Majoriti NFT terbaik untuk melabur akan datang dengan faedah tambahan dan bukannya hanya memiliki karya seni digital. Contoh utama ini ialah Kelab Bored Ape Yacht, yang memberikan pemilik akses kepada Discord eksklusif dengan banyak nama yang berprofil tinggi. Selain itu, beberapa koleksi NFT juga membantu memupuk komuniti orang yang berfikiran sama, lengkap dengan acara dan pertemuan.

Pemilikan oleh Selebriti

Akhirnya, NFT yang dimiliki oleh selebriti cenderung mempunyai rasa yang lebih ‘premium’, membantu meningkatkan nilai mereka. Satu artikel oleh The Atlantic baru-baru ini menyatakan bahawa semakin ramai selebriti melompat ke atas kereta api yang hype, dengan Eminem, Steph Curry, dan Reese Witherspoon semuanya memiliki NFT. Akhirnya, semakin ramai selebriti yang memiliki NFT dalam koleksi, semakin dihargai koleksi tersebut.

Dompet Terbaik (Best Wallet) untuk Menyimpan NFT

Apabila merancang pelaburan anda, adalah penting untuk mencari dompet terbaik untuk NFT dalam memenuhi keperluan anda. Terima kasih kepada pertumbuhan eksponen pasaran NFT, terdapat banyak dompet untuk dipilih, masing-masing menawarkan set ciri yang sedikit berbeza. Walau bagaimanapun, elemen utama yang perlu diberi perhatian ialah tahap keselamatan yang disediakan dan blok-blok yang serasi.

Dompet Terbaik NFT

Tambahan pula, kemesraan pengguna juga harus dipertimbangkan – terutamanya jika anda adalah pendatang baru dalam pasaran. Akhir sekali, sama seperti semasa meneliti dompet crypto terbaik, adalah idea yang baik untuk mendapatkan dompet NFT daripada pembekal yang berpengalaman dan bereputasi. Ini cenderung datang dengan tahap keselamatan tertinggi dan alat terbaik.

Jika anda sedang mencari penyedia dompet khusus untuk bekerjasama, terdapat lima dompet NFT paling popular yang digunakan oleh pelabur hari ini:

 • MetaMask
 • Coinbase Wallet
 • Enjin
 • Trust Wallet
 • AlphaWallet

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Cara Membeli Token NFT Terbaik

Sebelum melengkapkan panduan ini tentang NFT terbaik untuk melabur, mari kita terokai proses pelaburan. Memandangkan NFT didenominasikan dalam mata wang kripto, anda perlu membeli Ethereum (atau mata wang digital yang berbeza) untuk memudahkan pelaburan anda. Sebaik sahaja anda mempunyai mata wang kripto, anda perlu berhubung dengan pasaran NFT dan membuat pembelian anda.

Proses ini mungkin kelihatan agak menggembirakan pada mulanya, terutamanya jika anda seorang pemula. Walau bagaimanapun, untuk menyelaraskan proses, bahagian ini akan memperincikan setiap langkah yang anda perlu ambil untuk membeli NFT hari ini – semuanya dari keselesaan anda sendiri.

Beli Cryptocurrency untuk Pembelian NFT

Pertama, anda perlu mendaftar kepada broker atau pertukaran dan membeli kripto untuk membeli NFT. Kami mengesyorkan anda membuat akaun dengan eToro untuk ini, kerana platform ini menawarkan lebih 60 kripto berbeza untuk berdagang, dengan spread yang ketat dan jumlah pelaburan minimum yang rendah.

Dibentangkan di bawah adalah langkah-langkah yang perlu anda ambil untuk membeli mata wang kripto dengan OKX hari ini:

Langkah 1: Buka Akaun OKX

Pergi ke OKX dan buat akaun. Masukkan alamat e-mel anda dan pilih nama pengguna dan kata laluan untuk akaun dagangan anda.

Buat akun OKX

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 2: Verifikasi dan Sahkan Akaun

Memandangkan OKX ialah broker yang dikawal ketat, pengguna baharu mesti mengesahkan diri mereka sendiri untuk mendapatkan akses penuh kepada semua ciri platform. Untuk berbuat demikian, klik ‘Lengkapkan Profil’ atau ‘Complete Profile’ pada papan pemuka akaun anda dan lengkapkan semakan KYC. Selepas ini, muat naik bukti ID (pasport atau lesen memandu) dan bukti alamat (penyata bank atau bil utiliti).

Langkah 3: Deposit

Klik ‘Deposit’ dan pilih kaedah pembayaran yang anda ingin gunakan – eToro menerima kad kredit/debit, pindahan bank dan e-dompet. Selepas ini, masukkan jumlah deposit anda (minimum $10) dan sahkan transaksi.

Deposit OKX

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 4: Beli Crypto

Taipkan nama atau simbol ticker mata wang kripto yang anda ingin beli ke dalam bar carian dan klik ‘Trade’. Masukkan jumlah pelaburan anda dalam kotak pesanan yang muncul (minimum $10) dan klik ‘Buka Dagangan’ atau ‘Open Trade’.

OKX Beli Crypto

Langkah 5: – Sediakan Dompet Kripto

Anda kini perlu menyediakan dompet crypto yang boleh anda gunakan untuk menyambung ke pasaran NFT. Seperti yang dinyatakan dalam bahagian sebelumnya, terdapat banyak dompet yang boleh anda gunakan, kebanyakannya menyokong crypto dan NFT. Pilih satu dan pergi ke laman web penyedia dompet, di mana anda boleh mengikut arahan untuk menyediakan dompet.

Langkah 6: Pindahkan Pegangan (Holding) kepada Crypto Wallet

Akhir sekali, pergi ke App Store atau Google Play dan muat turun aplikasi OKX. Log masuk ke aplikasi menggunakan kelayakan eToro anda dan kembali ke papan pemuka OKX utama anda. Klik ‘Portfolio’ dan kemudian pindahkan pelaburan mata wang kripto anda ke eToro Money.

OKX Dompet

Kembali ke apl OKX anda, dan kedudukan crypto anda kini sepatutnya berada di dalam pegangan anda. Klik ‘Hantar’ dan taip alamat awam dompet crypto yang anda buat di bahagian sebelumnya. OKX akan menghantar SMS kepada anda dengan kod keselamatan, yang anda perlu masukkan untuk mengesahkan transaksi. Setelah disahkan, klik ‘Hantar’ sekali lagi, dan pegangan crypto anda akan dihantar ke dompet luaran anda.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 2 – Sambung ke Pasaran NFT dan Beli NFT

Memandangkan anda mempunyai dompet crypto dan beberapa mata wang digital, sudah tiba masanya untuk mencari pasaran NFT terbaik untuk membuat pembelian anda. Crypto.com bukan sahaja sesuai untuk membeli seni digital tanpa yuran transaksi, tetapi ia juga merupakan tempat terbaik untuk menjual NFT juga. Dengan itu, langkah-langkah di bawah akan membantu anda melalui proses untuk membeli NFT dengan OKX:

Langkah 1 – Buat Akaun NFT OKX

Pergi ke OKX NFT Marketplace dan klik butang ‘Daftar’ atau ‘Sign Up’. Masukkan butiran peribadi yang diperlukan untuk membuat akaun anda.

Sahkan Akaun OKX

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Lanhgkah 2 – Sahkan Akaun anda

Anda perlu mengesahkan akaun NFT anda sebelum membuat pembelian anda. Ini boleh diselesaikan dengan salah satu daripada dua cara:

 • Jika anda sudah mempunyai akaun dagangan OKX, anda boleh mengesahkan akaun NFT baharu anda dengan mengklik ‘Sambung ke Aplikasi’ atau ‘Connect to App’ dalam menu tetapan anda. Selepas ini, anda akan dihantar e-mel yang meminta anda mengklik pautan untuk mengesahkan ia adalah anda, yang akan memastikan akaun NFT anda disahkan.
 • Jika anda tidak mempunyai akaun OKX, anda boleh mengesahkan akaun NFT anda melalui SMS. Masukkan nombor mudah alih anda pada halaman tetapan, dan anda akan menerima teks dengan kod keselamatan. Masukkan kod ini pada halaman tetapan untuk mengesahkan akaun anda.

Langkah 3 – Beli NFT

Kini anda boleh menyemak imbas pasaran OKX NFT untuk aset digital yang anda ingin beli. Setelah anda menemuinya, klik padanya untuk dibawa ke halaman penyenaraian.

Beli NFT OKX

NFT akan sama ada untuk dilelong atau disenaraikan untuk harga tetap. Walau apa pun, sebaik sahaja anda membuat pembelian atau memenangi lelongan, NFT akan dipindahkan secara automatik ke bahagian ‘Koleksi’ atau ‘Collectibles’ pada akaun anda. Anda kemudian boleh melihat NFT anda atau menghantarnya ke dompet luaran (external wallet).

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

NFT Terbaik untuk Melabur – Kesimpulan

Sebagai rumusan, panduan ini telah membincangkan projek NFT serta the heart of project nft terbaik untuk melabur pada tahun ini, menyemak koleksi teratas dan menunjukkan kepada anda cara membuat pelaburan NFT anda hari ini. Dengan semakin banyak nama berprofil tinggi yang terlibat dalam ruang NFT, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk membuat pelaburan dan memanfaatkan trend yang berpotensi menguntungkan ini.

NFT kami yang paling disyorkan untuk dibeli sekarang ialah MetaGoblins memandangkan keupayaan unik mereka untuk memperoleh beberapa kripto teratas dalam ruang seperti BTC, ETH dan SOL.

Tamadoge, yang menjadi koleksi arah aliran teratas di pasaran terkemuka OpenSea selepas mengeluarkan set pertama 100 Ultra Rare Pets, adalah satu lagi pilihan utama. Penurunan kedua 1,000 Rare Pets mereka kini dijual, manakala 20,000 haiwan peliharaan Biasa akan dikeluarkan dalam beberapa minggu akan datang.

Kesimpulan NFT terbaik

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

FAQs (Soalan Lazim)

Apakah NFT yang paling popular?

Apakah NFT yang terbaik untuk Dilabur?

Apakah NFT yang paling banyak dijual?

Apakah NFT yang paling berharga?

Apakah jenis NFT yang paling laris?