Perlu diingat bahawa Metaverse sebagai jambatan penghubung antara dunia nyata dan dunia maya berkembang pesat pada tahun-tahun akan datang, hal ini tentunya disokong oleh minat pelabur yang semakin meningkat setiap hari, malah media sosial seperti Facebook telah menyatakan mereka telah menukar nama mereka kepada Meta Platforms.

Dalam panduan ini, kami berbincang dan merangkumi syiling kripto Metaverse terbaik untuk dibeli pada tahun 2023. Kami juga akan menunjukkan kepada anda cara membeli token Metaverse pilihan anda dengan broker terkawal SEC dalam masa kurang dari lima minit.

Mata wang Kripto Metaverse Terbaik untuk Dibeli pada 2023

Dilampirkan ialah senarai mata wang kripto Metaverse teratas untuk ditukar kepada 2023.

 1. Wall Street Memes – Syiling Meme Crypto Metaverse Terbaik
 2. AiDogeAlternatif Syiling Popular 2023
 3. Ypredict – Ramalan Syiling Sangat Menguntungkan dalam
 4. Launchpad xyz – Platform Baharu dengan Inovasi Unik 2023
 5. Deelance – Projek Metaverse Khas Pekerja Bebas dan Majikan
 6. Ecoterra – Apl Recycle2Earn All-In-One Menampilkan Token Kitar Semula dan Tindakan Ekologi
 7. Love Hate Inu – Metaverse crypto dengan pilihan Vote2Earn
 8. RobotEra – Membina Dunia dalam metaverse, menghubungkan kepada Dunia & komuniti NFT lain.
 9. Tamadoge – Metaverse Kripto Terbaik Keseluruhan dengan Harga Pulangan Pelaburan 14x.
 10. Battle Infinity – Kripto Permainan Metaverse Terbaik untuk Dilabur.
 11. Decentraland – Metaverse Crypto Popular dengan Keupayaan Penyesuaian Tanpa Had.
 12. Kotak Pasir – Syiling Kripto Metaverse Terbaik pada Masa Hadapan untuk Melabur
 13. Axie Infinity – Syiling Kripto Metaverse Teratas untuk Permainan Play-to-Earn
 14. Enjin Coin – Syiling Kripto Metaverse Murah yang Diremehkan
 15. Ethereum – De-Facto Blockchain bagi Syiling Crypto Metaverse
 16. Render Token – Projek Berkembang Menawarkan Ruang GPU untuk Platform Metaverse
 17. SushiSwap – Pertukaran Syiling Terdesentralisasi Menawarkan Pasaran NFT melalui Metaverse
 18. Ontologi – Rangkaian Blockchain untuk Projek Metaverse Baharu
 19. Wilder World – Syiling Kripto Metaverse Cap Rendah untuk Ditonton pada 2023

Dalam perbincangan ini kami akan menyediakan panduan langkah demi langkah tentang cara untuk melengkapkan pelaburan anda, terutamanya apabila anda berminat untuk membeli token mata wang kripto yang mempunyai fokus pada Metaverse.

RobotEra – Prajualan Token Metaverse Terbaik 2023

RobotEraBaru-baru ini, pasaran mata wang kripto dunia telah digegarkan oleh RobotEra yang berjaya mencapai sejumlah besar pelabur hanya beberapa saat selepas mereka melancarkan token mereka. Bukan itu sahaja, ramai pelabur kagum dengan harga token $TARO yang sangat berpatutan dan boleh dimiliki oleh sesiapa sahaja. RobotEra kini telah diiktiraf sebagai salah satu token metaverse terbaik di Malaysia tahun ini kerana visi dan misinya untuk masa hadapan. Dengan melabur dalam $TARO sekarang, pelabur secara automatik mengambil bahagian dalam pembentukan dunia metaverse paling inovatif pada awal tahun 2023. Dalam dunia metaverse maya ini, terdapat ratusan pilihan permainan yang boleh menjadi ruang untuk pengguna menjadi kreatif dan memperoleh keuntungan.

RobotEra

Hari ini, harga prajualan $TARO ialah 0.092 MYR. Bagaimanapun, harga diramal akan meningkat walaupun sebelum prajualan tamat. Bukan itu sahaja, dengan idea inovatif yang luar biasa, RobotEra boleh disenaraikan sebagai mata wang kripto teratas pada tahun 2023. Pada masa ini, mereka telah memaparkan 7 pulau yang mereka ada secara maya yang boleh dibeli dan direka oleh pengguna. Mereka juga telah memastikan bahawa pengguna boleh mengakses kawasan geografi berbeza yang kaya dengan sumber semula jadi, pengguna boleh berdagang atau menyewanya, dan pengguna juga boleh membina apa sahaja yang mereka mahu di atas tanah itu.

Token $TARO akan membawa anda melabur dengan lebih menyeronokkan berbanding sebelum ini!

Tamadoge – Metaverse Kripto Terbaik Keseluruhan dengan Harga Pulangan Pelaburan 14x.

TamadogeOleh kerana metaverse ingin menggabungkan sektor gaming dengan teknologi blockchain dan cryptocurrency, ramai pengguna mencari projek terbaik berikutnya untuk diinvestasikan. Tamadoge adalah salah satu projek berasaskan metaverse dengan menawarkan kepada pengguna peluang play-to-earn (P2E) di ekosistem mayanya dengan sebutan Tamaverse.

Tamadoge merupakan cryptocurrency asli dari metaverse ini, untuk pengguna boleh membuat, memelihara, membesarkan, hingga memperdagangkan haiwan peliharaan yang disebut dengan Tamadoge, sifatnya yang unik ini dicetak sebagai NFT projek baharu, di mana pengguna boleh membeli haiwan peliharaan Tamadoge di toko Tama dan menggunakannya untuk bersaing dengan item unik lain untuk mendapatkan wang dan hadiah lainnya. Token TAMA digunakan untuk menyelesaikan transaksi, membeli haiwan peliharaan Tamadoge, dan memperdagangkan aset di Tamaverse.

Tamadoge Metaverse

Perkara penting yang perlu diketahui ialah anda mempunyai potensi pulangan harga yang besar pada projek ini, ini disokong kerana TAMA bertujuan untuk menjadi aset deflasi, dengan bekalan maksimum hanya 2 bilion token, pemaju memastikan bahawa apabila anda membeli item ini dalam kedai lama, 5% daripada semua perbelanjaan TAMA akan dilucuthakkan, ini bermakna TAMA akan berkurangan bilangannya dalam jangka masa panjang. Jadi, jika bekalan token berkurangan dari semasa ke semasa, terdapat potensi token sedia ada untuk mendapat nilai. Ini juga yang membezakan TAMA dan syiling meme popular lain seperti dogecoin.

TAMA sedang mara melalui prajualan kripto selepas pelancarannya pada Julai 2023, dengan 50% daripada bekalan maksimum ditawarkan kepada pengguna dan 20% daripada baki bekalan akan disenaraikan di kedua-dua bursa terpencar dan terpusat. Sebagai contoh, token itu pertama kali dilancarkan di OKX – pertukaran mata wang digital global dengan lebih 20 juta pelabur. Dengan OKX, pelabur boleh membeli Tamadoge melalui platform terpusat (CEX) dan pertukaran terdesentralisasi (DEX).

Tamadoge sebagai salah satu aset mata wang kripto terhangat hari ini telah mengalami pertumbuhan yang ketara untuk mencapai harga 1.490% sejak ia mula-mula dilancarkan dengan harga pra-jualan 0.047 MYR, sehingga TAMA Mencapai paras tertinggi sepanjang masa sebanyak 0.75 MYR, perkembangan harga yang ketara ini dipengaruhi selepas TAMA berjaya dalam penyenaraian di OKX, serta Uniswap dan BitMart.

Sebagai salah satu projek paling hangat dalam Pasaran, syiling tentang metaverse TAMA didagangkan pada 0.65 MYR setiap token setakat hari ini, Tamadoge adalah 356% lebih tinggi sejak dilancarkan pada OKX pada 0.14 MYR setiap token dan mempunyai potensi untuk pertumbuhan yang disokong lebih baik oleh pembangun menyenaraikan token yang tersenarai. akan datang di LBank dan MEXC yang dijadualkan pada 5 Oktober 2023.

Ini sudah tentu memberi peluang yang baik untuk anda jika anda ingin memiliki TAMA supaya anda boleh mendapat pulangan yang ketara, sudah tentu ini disokong oleh token metaverse akan datang ini yang masih di peringkat awal. Berita terkini tentang penyenaraian boleh didapati melalui saluran Tamadoge Telegram (admin tidak pernah DM pelanggan dahulu. Berhati-hati dengan penipu).

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

Battle Infinity – Kripto Permainan Metaverse Terbaik untuk Dilabur

Battle InfinityAnda perlu tahu, ramai pelabur kripto sedar bahawa terdapat dua inovasi paling menarik di pasaran tahun lepas, iaitu main game to earn (P2E) dan metaverse, Battle infinity sebagai salah satu projek lain di bahagian atas adalah senarai permainan metaverse terbaik dan sudah tentu hanya sebagai salah satu projek crypto permainan apa untuk melabur.

Battle Infinity nampaknya menggabungkan kedua-duanya menjadi satu ekosistem yang menarik, menawarkan pengguna pelbagai cara untuk mencipta aliran hasil biasa. Bagi mereka yang berminat untuk mempelajari cara melabur dalam metaverse, Battle Infinity telah menarik ramai pelabur yang bersemangat sekitar metaverse gaming coins.

Battle Infinity Metaverse

Battle Infinity berusaha untuk memanfaatkan kejayaan permainan main-untuk-dapatkan terbaik dengan memberi ganjaran kepada permainan mahir di $IBAT, di mana $IBAT ialah token asli platform. Permainan ini disepadukan ke dalam dunia maya yang kaya dipanggil ‘Battle Arena’, di mana pemain boleh meneroka dan berinteraksi dengan orang lain. Pemain juga boleh membeli plot tanah maya, yang berstruktur sebagai Malaysia NFT project dan boleh diwangkan melalui pengiklanan. Ia tidak terhenti di situ, Battle Infinity menawarkan pelbagai cara untuk pengguna memperoleh ganjaran, seperti melalui liga sukan fantasi terbina dalam dan mekanisme taruhan inovatif yang membolehkan anda mempertaruhkan secara solo atau berduo. Satu lagi yang menarik ialah anda boleh membeli ‘peti’ yang boleh anda buka dengan kunci khas dan sudah pastinya terdapat banyak daripadanya yang mengandungi hadiah, baucar dan hadiah eksklusif.

Anda mempunyai peluang yang baik untuk melabur dalam Battle Infinity, syiling tentang metaverse ini disokong oleh permintaan yang besar, hanya dalam masa 24 hari IBAT pra-jualan habis dijual yang kemudiannya melonjak pada bulan Ogos berikutan penyenaraian di PancakeSwap dan LBank, dan sudah tentu terdapat lebih banyak penyenaraian dirancang dalam masa terdekat dan modal pasaran $40 juta.

Ia tidak terhenti di situ dengan pembangunan projek Battle infinity, menjadikan projek ini tidak seperti kebanyakan projek lain, projek ini telah diaudit oleh SolidPrrof.io dan KYC disahkan oleh CoinSniper supaya ia mempunyai unsur kredibiliti. Ini menjadikan BAttle infiniti sudah pasti menawarkan secercah harapan untuk Pelabur untuk mendapat kenaikan harga yang lain.

Kumpulan Battle Infinity Telegram ialah tempat terbaik untuk memerhatikan sebarang kemas kini yang berkaitan dengan projek metaverse gaming coins.

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

Decentraland – Metaverse Crypto Popular dengan Kemampuan Custom Tanpa Batas

DecentralandDiluncurkan pada tahun 2018, tim di Decentraland mampu mengawal balapan di Metaverse. Sederhananya, projek Metaverse terkemuka ini dibangunkan di atas blockchain Ethereum dan menawarkan pengalaman bermain permainan untuk seluruh pengguna di dunia maya dari seluruh dunia.

Pengguna boleh membuat dan menyesuaikan watak mereka, mengobrol dengan pengguna lain, dan menjelajahi dunia Decentraland yang terus berkembang. Ini juga menjadi salah satu web 3.0 crypto tokens terbaik untuk dibeli tahun ini.

Decentraland Metaverse

Dan, dari perspektif pelaburan, Decentraland mempunyai kripto sendiri – MANA. Yang penting, semua transaksi yang berlaku dalam permainan Decentraland harus dijalankan di MANA – yang memberikan utilitas nyata pada token. Beberapa transaksi paling menguntungkan yang dilakukan berpusat pada tanah maya dan pembelian real estat – yang sering kali dijual lebih daripada satu juta dolar.

Pengguna juga boleh membeli dan menjual item dalam permainan untuk meningkatkan pengalaman Decentraland. Dalam prestasi pasaran, Decentraland dihargai hanya 0.12 MYR ketika pertama kali mencapai bursa awam pada tahun 2018. Maju cepat hingga November 2021 dan kripto Metaverse yang sama mencapai tertinggi sepanjang masa sebanyak 27.85 MYR.

Selain itu, apabila anda membeli MANA dan LAND, Anda akan mendapat akses kepada projek NFT Land terbaik serta projek NFT dan Metaverse gaming coins terbaik di luar sana.

Itu keuntungan lebih daripada 24.000%. Dengan demikian, Decentraland – dan pasar crypto lain – kemudian dikoreksi pada Q1 2023. Mulai hari ini, Anda boleh mengambil token MANA dengan diskaun besar – dengan perdagangan koin lebih daripada 50% di bawah ATH-nya. Baca panduan kami tentang cara membeli MANA.

Cryptoassets adalah produk pelaburan yang tidak dikawal dan sangat fluktuatif.

Kotak Pasir – Syiling Kripto Metaverse Terbaik pada Masa Hadapan untuk Melabur

The sandboxDalam persaingan langsung dengan syiling tentang metaverse Decentraland ialah Sandbox, yang juga merupakan salah satu mata wang kripto Metaverse terbaik untuk melabur pada tahun 2023. Projek ini dilancarkan lebih awal daripada Decentraland, dengan Sandbox mengeluarkan permainan pertamanya pada tahun 2012. Sejak itu, bagaimanapun, Sandbox telah mengembangkan perniagaannya model.untuk memberi tumpuan kepada Metaverse.

Dibina di atas blockchain Ethereum, Sandbox membolehkan pengguna membina, memperoleh dan berdagang item dalam permainan. Sama seperti Decentraland, ini termasuk keupayaan untuk membeli tanah maya dan membina hartanah. Kemudian, hartanah ini kemudiannya boleh dijual di pasaran terbuka. Sama seperti Decentraland, Sandbox mempunyai mata wang kripto baru miliknya sendiri – SAND.

The Sandbox Metaverse

Menurut CoinMarketCap, SAND pertama kali disenaraikan di bursa awam pada pertengahan 2020 dengan harga awal 0.24 MYR setiap token. Dan, sekali lagi seperti Decentraland, SAND mencecah paras tertinggi sepanjang masa pada November 2021, menembusi 39.84 MYR yang luar biasa. Ini bermakna dalam hanya satu tahun dagangan, Sandbox meningkatkan nilai tokennya lebih daripada 16,000%.

Ambil perhatian, jika anda tidak pasti sama ada Decentraland atau Sandbox sesuai untuk portfolio anda, broker terkawal SEC OKX memberi anda akses kepada kedua-dua koin crypto Metaverse dengan hanya 47.20 MYR dan ke atas.

Jika anda ingin membeli kripto Sandbox, baca panduan lengkap kami untuk semua yang anda perlu ketahui.

Cryptoassets adalah produk pelaburan yang tidak dikawal dan sangat fluktuatif.

Axie Infinity – Syiling Kripto Metaverse Teratas untuk Permainan Play-to-Earn

Axie InfinityDilancarkan baru-baru ini pada 2020, Axie Infinity ialah salah satu syiling kripto Metaverse terbaik untuk permainan main-untuk-dapatkan. Bagi mereka yang tidak biasa dengan konsep ini, permainan main untuk dapatkan memberi pengguna peluang untuk memperoleh ganjaran apabila tugasan tertentu selesai – seperti mencapai tahap tertentu. Dan, ia menggalakkan pengguna untuk melibatkan diri dengan ekosistem Axie Infinity yang lebih luas.

Paling penting, matlamat hujung ke hujung untuk pemain adalah untuk mengumpul, menternak dan membiak haiwan digital. Setelah dicetak, ini boleh diwakili dalam bentuk NFT games yang unik, yang seterusnya, boleh dijual di pasaran terbuka. Sama seperti Decentraland dan Sandbox, Axie Infinity dibina di atas blockchain Ethereum.

Axie Infinity Metaverse

Dan, Axie Infinity mempunyai token asalnya sendiri – AXS. Apabila AXS dilancarkan pada awal 2020, anda hanya akan membayar 0.71 MYR setiap token. Dan, pada November 2021, token yang sama mencecah paras tertinggi melebihi 778.80 MYR. Ini bermakna hampir 110,000% pertumbuhan. Oleh itu, ini menjadikan Axie Infinity salah satu syiling Metaverse terbaik untuk dibeli untuk prestasi pasaran.

Cryptoassets adalah produk pelaburan yang tidak dikawal dan sangat fluktuatif.

Syiling Enjin – Syiling Kripto Metaverse Murah yang Diremehkan

EnjinSeterusnya dalam senarai syiling kripto Metaverse terbaik kami untuk melabur untuk 2023 ialah Enjin. Ditubuhkan pada 2017, Enjin menawarkan pangkalan data global yang membolehkan pengguna mengurus dan menyimpan produk permainan digital dengan cara yang selamat dan terjamin. Selain itu, platform ini menjadikan proses pembelian dan penjualan NFT berjalan lancar, melalui aplikasi mudah alih yang mudah digunakan yang dilengkapi dengan kod QR.

Dan, pada akhir 2021, Enjin mengumumkan bahawa ia akan mengumpulkan 472,000,000.00 MYR untuk membiayai perjalanan Metaversenya. Di satu pihak, token Metaverse yang akan datang telah menikmati aliran menaik yang besar dalam harga sejak disenaraikan di bursa awam pada 2017. Sebagai contoh, pelabur awal hanya akan membayar 0.35 MYR setiap token.

Enjin Coin Metaverse

Maju pantas hingga lewat 2021 dan Enjin Coin mencecah paras tertinggi sepanjang masa sebanyak 22.89 MYR. Ini bermakna pertumbuhan hujung ke hujung lebih daripada 28,000%. Walau bagaimanapun, menjelang 2023, Enjin Coin telah mencecah paras terendah hanya 5.52 MYR. Ini bermakna berbanding dengan paras tertinggi sepanjang masa sebelumnya, syiling kripto Metaverse yang dinilai ini didagangkan pada diskaun yang besar.

Seorang lagi pelabur syiling berkaitan metaverse dan permainan crypto yang kerap berminat di Enjin ialah Gala. Seperti ENJ, ia juga disenaraikan di OKX.

Cryptoassets adalah produk pelaburan yang tidak dikawal dan sangat fluktuatif.

Ethereum – Rumah De-Facto Dari Metaverse Crypto Coins Terbaik

EthereumEmpat proyek Metaverse berperingkat teratas yang dianalisis di atas – yaitu Decentraland, Sandbox, Axie Infinity, dan Enjin Coin memiliki satu kesamaan – semuanya dibangun di atas blockchain Ethereum. Faktanya, ini tampaknya menjadi kasus dengan hampir semua proyek Metaverse yang kami temui – jadi tidak perlu dikatakan bahwa Ethereum juga harus dipertimbangkan jika Anda ingin berinvestasi di industri yang lebih luas.

Ini karena Ethereum adalah blockchain kontrak pintar terkemuka di dunia – yang merupakan bagian penting dari teknologi yang memungkinkan dunia Metaverse virtual berfungsi dengan cara yang terdesentralisasi dan aman. Dan, ketika Anda mempertimbangkan bahwa Ethereum akan ditingkatkan ke mekanisme konsensus bukti kepemilikan tahun ini – ini akan membuka pintu untuk lebih banyak lagi proyek Metaverse.

Ethereum Metaverse

Bagaimanapun, Ethereum 2.0, sebagai upgrade bermerek, akan meningkatkan kecepatan transaksi dan skalabilitas dengan jumlah yang signifikan, sekaligus mengurangi biaya hingga mendekati nol. Dan jangan lupa – ketika proyek Metaverse membangun ekosistem mereka di atas blockchain Ethereum, biaya dibayarkan dalam ETH. Dengan demikian, Ethereum adalah salah satu koin Metaverse terbaik untuk diinvestasikan saat ini.

Baca panduan Cara Membeli Ethereum kami untuk perincian terperinci tentang semua metrik utama.

Cryptoassets adalah produk pelaburan yang tidak dikawal dan sangat fluktuatif.

Render Token – Projek Berkembang Menawarkan Ruang GPU untuk Platform Metaverse

Render TokenJangan silap – platform Metaverse menggunakan banyak ruang GPU. Lagipun, beberapa pemain Metaverse terkemuka memproses sejumlah besar transaksi setiap saat – semuanya meningkatkan jumlah daya pengeluaran yang perlu diproses oleh blockchain asas.

Dan, seterusnya, ini mengakibatkan yuran transaksi yang sentiasa meningkat dan masa pemprosesan yang perlahan. Di sinilah Render Token masuk – kerana projek itu menawarkan rangkaian pemaparan GPU teragih yang boleh digunakan oleh semua projek Metaverse.

Token itu dilancarkan pada tahun 2020 pada harga hanya 0.24 MYR. Sejak itu, Render Token telah mencecah paras tertinggi 41.35 MYR.

Render Token Metaverse

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

SushiSwap – Pertukaran Syiling Terdesentralisasi Menawarkan Pasaran NFT melalui Metaverse

SushiSwapProjek Metaverse seterusnya yang perlu dipertimbangkan ialah SushiSwap. Terutama sekali, SushiSwap adalah rumah kepada pertukaran terdesentralisasi popular yang membolehkan pengguna membeli dan menjual mata wang digital tanpa memerlukan pihak ketiga berpusat. Populariti ini telah menyaksikan SushiSwap melepasi paras pasaran 23,600,000,000.00 MYR menjelang awal 2023.

Oleh itu, SushiSwap telah mengembangkan model perniagaannya dengan mewujudkan pasaran NFT bersama-sama dengan Metaverse. Ini bukan sahaja akan menyelami pengalaman perdagangan NFT, tetapi dengan menawarkan pasarannya melalui rangkaian SushiSwap, pembeli dan penjual akan dapat berurus niaga secara terpencar.

Sushiswap Metaverse

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

Ontologi – Rangkaian Blockchain untuk Projek Metaverse Baharu

OntologiDilancarkan pada 2017, Ontology ialah projek blockchain berasaskan China yang mempunyai rangkaian proprietarinya sendiri. Pasukan di Ontology mendakwa bahawa blockchainnya mampu memudahkan 4,000 transaksi sesaat, dan sehingga 12,000 dalam persekitaran ujian tertentu. Di samping itu, jumlah yuran transaksi hanya 0.05 ONG. Pada masa penulisan, jumlah ini hanya 0.094 MYR setiap transaksi.

Mempertimbangkan semua perkara ini, beberapa pengulas pasaran berpendapat bahawa Ontology boleh menjadi rangkaian blockchain terbaik untuk menjadi tuan rumah projek Metaverse. Dari segi prestasi token, Ontology telah mengalami pembetulan pasaran utama sepanjang 12 bulan sebelumnya, meningkat daripada paras tertinggi 13.88 MYR kepada paras terendah hanya 1.89 MYR. Walau bagaimanapun, ini bermakna anda melabur dengan diskaun yang besar.

Ontologi Metaverse

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

Wilder World – Syiling Kripto Metaverse Cap Rendah untuk Ditonton pada 2023

Wilder WorldJika anda sedang mencari permata bertopi rendah yang mengkhususkan diri dalam Metaverse, jangan cari lebih jauh daripada Wilder World. Projek itu – yang menggambarkan dirinya sebagai “Metaverse 5D yang dibina di atas Ethereum”, membolehkan pengguna membeli dan membina pelbagai item dalam permainan yang disesuaikan. Ini termasuk segala-galanya daripada tanah, kondo, patung dan banyak lagi. Kesemua mereka akan diwakili oleh NFT yang boleh didagangkan.

Pada masa penulisan, syiling kripto Metaverse yang dinilai tinggi ini mempunyai had pasaran kurang daripada 708,000,000.00 MYR. Ini hanyalah sebahagian kecil daripada projek seperti Decentraland dan Sandbox carry, jadi Wilder World boleh menjadi salah satu syiling crypto Metaverse terbaik untuk dibeli dengan potensi keuntungan.

Wilder World Metaverse

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

Apakah Kripto Terbaik untuk Dibeli pada 2023?

Walaupun anda mungkin ingin melabur dalam mata wang kripto dan masa depan Metaverse, anda harus melangkah dengan berhati-hati. Sebabnya ialah ramai pengulas pasaran berpendapat bahawa industri inovatif ini berkemungkinan dikuasai oleh satu pemain – Meta Platform. Seperti yang kami nyatakan sebelum ini, Meta Platforms ialah nama dagangan baharu untuk Facebook.

Lagipun, Meta Platform bukan sahaja mempunyai pulangan wang yang ketara untuk disuntik ke dalam projek Metaversenya – tetapi berbilion-bilion pengguna aktif setiap hari merentasi pelbagai platform media sosialnya.

Dengan ini, jika anda sedang mencari kripto terbaik untuk dibeli pada tahun 2023 – anda mungkin ingin mempertimbangkan projek alternatif – Lucky Block. Ringkasnya, Lucky Block – dilancarkan pada awal 2023, sedang membina persaingan global dan memberi ganjaran kepada ekosistem yang boleh diakses oleh pemain dari semua lokasi.

Lucky Block Metaverse

Dan yang paling penting, kerana Lucky Block dibina pada protokol blockchain, semua permainannya dihasilkan oleh kontrak pintar, dan dengan itu – rawak dan kesahihan dijamin tanpa keraguan. Selain itu, dari segi prestasi harga, Lucky Block sebenarnya adalah salah satu mata wang digital berprestasi terbaik pada tahun 2023 setakat ini.

Lucky Block menawarkan hadiah yang tiada tandingan di angkasa dengan Lamborghini 1,416,000.00 MYR dan Bitcoin 4,720,000.00 MYR, hanya dua daripada hadiah yang ditawarkan.

Di samping itu, projek itu baru-baru ini mengeluarkan syiling LBLOCK V2, yang menghapuskan yuran transaksi 12% syiling V1 dan membolehkan penyenaraian yang lebih mudah di bursa berpusat. Dengan penyenaraian besar dijangka dalam masa terdekat dan pembakaran token bulanan 1%, LBLOCK dijangka berkembang besar.

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

Apakah itu Metaverse Crypto Coin?

Secara ringkasnya, Metaverse merujuk kepada teknologi baharu yang membolehkan pengalaman dunia sebenar boleh diakses di dunia maya.

Ini mungkin sesuatu yang semudah replikasi 3D bandar tempatan anda, di mana anda boleh berjalan-jalan dan melihat persekitaran anda secara maya.

Begitu juga, Metaverse juga mungkin terdiri daripada pusat beli-belah maya yang membolehkan anda menyemak imbas barangan dunia sebenar dan membuat pembelian – tanpa perlu meninggalkan rumah anda.

Walau bagaimanapun, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa Metaverse tidak eksklusif untuk mata wang kripto dan teknologi blockchain.

Sebaliknya, seperti yang dinyatakan sebelum ini, syarikat besar seperti Facebook juga menyuntik berbilion dolar ke dalam fenomena Metaverse.

Dengan itu, terdapat beberapa syiling kripto Metaverse yang kami sukai penampilannya – terutamanya apabila anda mempertimbangkan kemelesetan semasa dalam pasaran – di mana harga kemasukan yang lebih rendah ditawarkan.

Mendahului ialah Decentraland, Sandbox dan Axie Infinity – semuanya menawarkan dunia permainan maya unik mereka sendiri yang membolehkan pengguna meneroka, berbual dan membeli plot tanah digital yang boleh dijual di pasaran terbuka.

Dan, agar produk dan perkhidmatan Metaverse boleh dibeli dan dijual – syiling crypto asli platform diperlukan. Dengan melabur dalam syiling crypto asli projek Metaverse pilihan anda, anda akan mendapat faedah kewangan jika nilai token meningkat.

Adakah Syiling Metaverse Pelaburan yang Baik?

Jika anda masih tidak pasti sama ada syiling crypto Metaverse mewakili pelaburan yang baik untuk portfolio anda – bahagian ini mesti dibaca. Di dalamnya, kami meliputi beberapa perkara paling penting untuk dipertimbangkan sebelum anda mempertaruhkan sebarang modal pada token Metaverse pilihan anda.

Metaverse Terbuka kepada Semua

Pertama sekali, konsep menyeluruh dengan Metaverse ialah dunia maya akan dapat diakses oleh semua orang. Ini bermakna anda boleh menonton filem di teater New York atau pergi ke kelab malam di Rio de Janeiro tanpa meninggalkan rumah anda – tidak kira di mana anda tinggal.

Oleh itu, tidak akan ada sekatan bidang kuasa bagi mereka yang ingin terlibat dengan Metaverse. Sebaliknya, ini bermakna bahawa permintaan global untuk projek Metaverse boleh menjadi sangat besar.

Real Estate Maya

Platform Metaverse seperti Decentraland dan Sandbox telah mencipta konsep baharu dan inovatif – di mana pengguna boleh membeli tanah maya dan kemudian membina hartanah. Oleh kerana sifat maya Metaverse, ia boleh disesuaikan dengan ‘t’.

Real Estate Maya Decentraland

Lebih penting lagi, kami sudah mempunyai bukti konsep dengan projek tanah dan hartanah Metaverse, kerana jualan ratusan juta dolar telah direkodkan pada tahun 2021 sahaja.

Sebagai contoh, pada penghujung tahun 2021, seorang pelabur membeli 100 pulau maya melalui platform Sandbox dengan harga 19,824,000.00 MYR. Pelabur kemudian membangunkan sebuah vila di setiap pulau, dengan 90% dijual pada hari pertama pada harga 70,800.00 MYR setiap hartanah.

Paling penting, ini bermakna anda mempunyai dua cara untuk mendapat keuntungan daripada syiling crypto Metaverse terbaik.

Mula-mula, anda mungkin mempertimbangkan untuk membeli mata wang digital asli projek – seperti MANA Decentraland atau token SAND Sandbox.

Kedua, anda boleh mempertimbangkan untuk membeli beberapa hartanah maya dan membina hartanah anda sendiri dengan matlamat untuk menjualnya di pasaran terbuka.

Pada akhirnya, kemungkinan dengan projek kripto Metaverse tidak berkesudahan.

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

Banyak Syiling Kripto Metaverse Cap Rendah Dengan Keuntungan Menarik

Sebab lain mengapa anda mungkin mempertimbangkan untuk menambah syiling kripto Metaverse terbaik pada portfolio anda ialah industri ini masih di peringkat awal. Dan seterusnya, penilaian pasaran kolektif mata wang digital yang beroperasi di ruang ini masih agak rendah.

Menurut CoinMarketCap, pada masa ini terdapat kurang daripada 200 syiling crypto Metaverse yang boleh anda beli. Daripada senarai syiling crypto Metaverse ini, kurang daripada 10 projek mempunyai had pasaran lebih daripada 2,360,000,000.00 MYR.

Malah, kebanyakan syiling crypto Metaverse mempunyai penilaian kurang daripada 472,000,000.00 MYR. Dari perspektif pelaburan, ini bermakna anda boleh melabur dalam Metaverse bermodal kecil untuk jumlah wang yang kecil dan jika ia berlepas – potensi peningkatan mungkin besar.

Diversifikasi ialah Mudah

Manfaat tambahan untuk melabur dalam syiling kripto Metaverse ialah agak mudah untuk mencipta portfolio terpelbagai. Ini penting, kerana masih belum dapat dilihat projek Metaverse mana yang akan menguasai angkasa pada tahun-tahun akan datang.

Oleh itu, dalam menggunakan tapak pembrokeran terkawal OKX, anda mungkin mempertimbangkan untuk menambah pelbagai syiling Metaverse yang menarik dan berbeza pada portfolio anda – kerana platform ini memerlukan pelaburan minimum hanya 47.20 MYR.

Selia Platform Meta

Seperti yang dinyatakan beberapa kali dalam panduan ini tentang syiling Metaverse terbaik untuk dibeli, adalah penting untuk mempertimbangkan faktor risiko Platform Meta.

Gergasi media sosial itu mempunyai rizab tunai hanya 2,360,000,000,000.00 MYR, bermakna ia mempunyai kuasa tembakan yang diperlukan untuk menguasai keseluruhan ekosistem Metaverse.

Battle Infinity Selia Platform Meta

Mungkin lebih relevan ialah hakikat bahawa Platform Meta – di Facebook, WhatsApp dan Instagram, adalah rumah kepada berbilion-bilion pengguna aktif setiap hari.

Ini bermakna ia sudah mempunyai pasaran pengguna yang sedia untuk digunakan – jadi projek Metaverse berpusatkan kripto mungkin sukar untuk diselesaikan.

Oleh itu, untuk menampung semua potensi, anda mungkin mempertimbangkan untuk menambah beberapa syiling kripto Metaverse terbaik pada portfolio anda – sebagai tambahan kepada peruntukan saham Meta Platform.

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

Harga Crypto Metaverse

Jika anda membaca analisis kami tentang 10 syiling Metaverse teratas untuk 2023, anda mungkin perasan penyebut biasa. Ia seperti Decentraland, Sandbox, Axie Infinity dan banyak lagi syiling Metaverse yang menarik kami bincangkan semuanya mencecah paras tertinggi sepanjang masa pada November 2021, sebelum melihat nilai token mereka jatuh.

Ringkasnya, ini kerana pasaran mata wang kripto yang lebih luas adalah kitaran. Ini bermakna apabila pasaran yang lebih luas menunjukkan prestasi yang baik – yang biasanya didorong oleh Bitcoin, syiling Metaverse berpotensi mengalami perubahan harga yang pantas.

Sebaliknya, apabila pasaran melalui tempoh menurun, perkara sebaliknya akan berlaku dan dengan itu – syiling kripto Metaverse yang terbaik pun akan kehilangan nilainya. Ini seharusnya sekali lagi menjadi peringatan kepada anda bahawa secara umum, harga mata wang kripto kebanyakannya didorong oleh gembar-gembur dan spekulasi.

Di mana untuk Membeli Syiling Crypto Metaverse

Jika anda tertanya-tanya di mana untuk membeli syiling kripto Metaverse terbaik hari ini – ini bergantung pada status projek yang anda pilih. Sebagai contoh, syiling Metaverse terkemuka dengan had pasaran yang besar sering dihoskan di beberapa bursa crypto terbaik di dunia.

Sebaliknya, jika anda sedang mencari top Metaverse coins baharu yang baru dilancarkan – anda mungkin perlu menggunakan pertukaran terdesentralisasi seperti Pancakeswap. Walau bagaimanapun, keseluruhan tempat terbaik untuk membeli syiling Metaverse dengan cara yang selamat, mesra pengguna dan kos rendah adalah di OKX.

OKX – Keseluruhan Tempat Terbaik untuk Membeli Syiling Metaverse pada 2023

ulasan OKX Jika anda berminat dengan beberapa syiling Metaverse terbaik yang telah kami analisis di halaman ini – seperti Decentraland, SushiSwap, Axie Infinity, Ethereum atau Sandbox – OKX telah membantu anda. Dalam membuka akaun dengan broker ini, anda boleh membeli syiling Metaverse pada asas spread sahaja dan daripada saiz dagangan minimum hanya 47.20 MYR. Ini pada asasnya bermakna dengan deposit 236.00 MYR, anda boleh mempelbagaikan merentasi lima token Metaverse.

Selain itu, OKX diberi kuasa dan dikawal selia oleh SEC dan FINRA yang berdaftar, jadi tidak perlu risau tentang keselamatan pelaburan Metaverse anda. Dan, sebagai tambahan kepada syiling crypto Metaverse, OKX memberi anda akses kepada berpuluh-puluh mata wang digital lain dan juga beribu-ribu saham dan ETF. Kami juga menyukai OKX kerana proses depositnya yang mudah, termasuk e-dompet seperti Paypal, kad debit/kredit dan ACH. Semua deposit dan pengeluaran USD diproses secara percuma.

OKX tempat terbaik untuk membeli metaverse

Kami juga menyukai OKX kerana ia membolehkan anda melabur secara pasif dengan top Metaverse coins dan mata wang kripto lain. Dalam kes ini, anda mempunyai dua pilihan. Pertama, ciri perdagangan salinan membolehkan anda mencerminkan pelaburan pedagang hari crypto yang berjaya. Kedua, anda boleh menyuntik sedikit modal ke dalam portfolio kripto sahaja, yang diuruskan oleh pasukan OKX. Untuk bermula dengan OKX sekarang, anda hanya perlu memenuhi deposit minimum 47.20 MYR.

Cryptoassets adalah produk pelaburan tidak dikawal dan sangat fluktuatif.

Cara Membeli Syiling Metaverse di OKX

Bahagian panduan kami ini akan menunjukkan kepada anda cara membeli Metaverse crypto coins teratas mengikut had pasaran dari keselesaan rumah anda dalam masa kurang dari lima minit.

Anda akan belajar cara melengkapkan proses dengan platform OKX yang dikawal SEC – yang menawarkan keseluruhan tempat terbaik untuk melabur dalam projek Metaverse terkemuka.

Langkah 1: Buka Akaun OKX

Seperti semua platform dagangan terkawal, langkah pertama ialah mendaftar akaun dengan OKX. Untuk melakukan ini, anda perlu memasukkan nama, alamat e-mel dan nombor telefon bimbit anda. Seterusnya, pilih nama pengguna dan kata laluan, dan masukkan alamat kediaman dan tarikh lahir anda.

Buat akun OKX

Untuk melengkapkan proses pendaftaran, anda perlu memuat naik beberapa ID. Pilih daripada pasport atau lesen memandu dan dokumen anda akan disahkan serta-merta.

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

Langkah 2: Deposit Dana

Anda perlu mendepositkan 47.20 MYR atau lebih ke dalam akaun OKX anda sebelum anda boleh membeli syiling crypto Metaverse. Tiada bayaran dikenakan ke atas deposit USD.

Deposit Dana OKX

Cara terpantas untuk mendepositkan dana adalah melalui kad debit atau kredit, kerana ini diproses serta-merta. Jika tidak, pilih untuk membiayai akaun anda melalui pindahan bank domestik, ACH atau e-dompet.

Langkah 3: Cari Metaverse Coins

Jika anda sudah mengetahui syiling kripto Metaverse yang anda ingin tambahkan pada portfolio OKX anda, gunakan bar carian di bahagian atas skrin.

Cari Kripto OKX

Dalam contoh kami, kami sedang mencari Axie Infinity. Seterusnya, klik pada butang ‘Trade’ di sebelah syiling Metaverse yang menarik anda ingin beli.

Langkah 4: Beli Syiling Metaverse

Anda kini akan melihat kotak pesanan yang berkaitan dengan metaverse coins maupun metaverse crypto coins yang ingin anda beli. Cari kotak ‘Amaun’ dan nyatakan jumlah wang yang anda ingin laburkan – dalam dolar AS.

Tidak kira berapa banyak token yang didagangkan pada masa pesanan, anda boleh melabur serendah 47.20 MYR dalam OKX. Sahkan pelaburan Metaverse anda dengan mengklik ‘Buka Perdagangan’.

Beli Kripto OKX

Dan itu sahaja – anda baru sahaja belajar cara membeli syiling kripto Metaverse pada platform terkawal SEC dalam masa kurang dari lima minit.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang sangat tidak menentu dan tidak terkawal.

Pasaran Cryptocurrency sangat tidak menentu dan pelaburan anda berisiko.

Kesimpulan

Panduan pemula untuk syiling kripto Metaverse ini telah menerangkan asas-asas bagaimana sektor rantaian blok niche ini berfungsi – dari segi potensi niaga hadapan dan risiko yang perlu dipertimbangkan. Kami juga menawarkan analisis syiling Metaverse terbaik di pasaran.

Dengan itu, kami mendapati bahawa dari segi potensi peningkatan, Tamadoge ialah keseluruhan kripto terbaik untuk dibeli sekarang – memberikan lebih 14 pulangan harga sejak pelancaran pra-jualan. Selepas menyenaraikan Tamadoge di OKX, harga token telah meningkat lebih daripada 350% dan akan meneruskan momentumnya selepas penyenaraian masa depan di bursa LBank dan MEXC.

Battle Infinity ialah satu lagi platform permainan metaverse dan P2E untuk diterokai, manakala Lucky Block ialah projek di luar metaverse dan bagaimana untuk membeli NFTs yang harus dipertimbangkan sebagai alternatif.

Wall Street Memes (WSM) - Syiling Meme Terbaru

PERINGKAT KAMI

wall-street-memes
 • Komuniti dengan 1 Juta Pengikut
 • Pengasas Projek NFT yang berpengalaman
 • Prajualan Langsung Sekarang - wallstmemes.com
 • Mendapat $300,000 pada Hari Pelancaran
wall-street-memes

FAQ tentang Metaverse Crypto Syiling

Apakah Metaverse crypto?

Di manakah saya boleh membeli kripto Metaverse?

Bagaimana untuk membeli kripto Metaverse?

Apakah kripto Metaverse terbaik untuk melabur?

Apakah mata wang kripto yang paling kurang nilainya?