Permainan NFT terbaik atau best NFT games membolehkan anda memperoleh ganjaran dalam bentuk crypto yang menguntungkan. Permainan NFT bermain untuk mendapatkan atau disebut NFT Play to Earn Games semakin hangat diperkatakan pada masa kini yang mempunyai peluang dan potensi untuk mendapatkan ganjaran kepada anda . Anda juga akan berpeluang memperoleh item digital unik yang membawa nilai dalam permainan, seperti yang dikaitkan dengan watak, pakaian dan juga sebidang tanah.

Dalam panduan ini, kami menyemak beberapa permainan NFT terbaik atau best NFT games di pasaran hari ini – di samping memberi gambaran keseluruhan dan secara ringkas tentang cara untuk memulakan pencarian non-fungible token (NFT) pertama anda hari ini. Kami juga akan melihat permainan NFT baharu teratas yang akan dilancarkan pada akhir tahun ini.

Permainan NFT Terbaik untuk 2024

Berikut adalah gambaran keseluruhan secara sepintas lalu mengenai senarai permainan NFT terbaik tahun 2024 (best NFT games 2024) yang patut anda pertimbangkan untuk mencuba sekarang.

 1. Wall Street Memes – Crypto NFT terbaru sekarang
 2. RobotEra – Membina dan Menghubungkan Dunia metaverse dengan komuniti NFT.
 3. Tamadoge – Permainan Metaverse NFT Terbaik Kini di Opensea
 4. Calvaria – Pejuang Kad dengan Staking, DAO dan Sistem Biasiswa
 5. Silks – Permainan P2E NFT yang popular
 6. Battle Infinity – Permainan NFT Terbaik Secara Keseluruhan untuk 2024
 7. Lucky Block – Permainan NFT Teratas yang Menawarkan Cabutan Jackpot Harian
 8. Girls, Robots, Dragon – Projek NFT yang Murah
 9. Decentraland – Permainan NFT Metaverse yang Menarik dengan Potensi Besar
 10. Axie Infinity – Salah satu Permainan Terbaik untuk Mendapatkan Permainan bagi Haiwan secara Maya
 11. My Neighbor Alice – Dunia Permainan NFT Teratas Dengan Barangan Maya yang Boleh Didagangkan
 12. CryptoKitties – Salah satu Permainan Asli untuk Mendapatkan Permainan
 13. Gods Unchained – Salah satu Permainan Percuma Terbaik untuk Mendapatkan Permainan Kripto untuk 2024
 14. Pirate X Pirate – Salah satu Permainan NFT Akan Datang yang Terbaik untuk Dicuba

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Teruskan membaca untuk mengetahui senarai permainan NFT terbaik (best NFT games) di atas yang anda sukai. Anda juga boleh menyemak artikel kami tentang prajualan NFT terbaik pada tahun 2024.

Pandangan Lebih Dekat pada Permainan Main-untuk-Dapatkan (Play-to-Earn Games) Terbaik

Apabila mencari permainan NFT atau projek nft terbaik di pasaran, anda perlu memastikan bahawa anda akan menikmati bermain dengan tajuk yang dipersoalkan. Kemudian terokai ganjaran dalam permainan yang ditawarkan dan NFT yang boleh anda perolehi. Ada juga yang menawarkan hadiah NFT.

Dalam bahagian di bawah, kami menyemak permainan main untuk dapatkan terbaik bagi tahun 2024.

Wall Street Memes: Di Mana NFT dan Humor Berkumpul untuk Hiburan Tak Tergantikan

Jika Anda mencari perpaduan seru antara keuangan, meme, dan dunia NFT yang sedang berkembang, maka Wall Street Memes adalah jawabannya. Platform ini telah menggebrak dunia internet dengan menangkap esensi seni digital dan mengubahnya menjadi pengalaman yang lucu dan menguntungkan. Mari kita telusuri mengapa Wall Street Memes adalah tujuan utama bagi para penggemar NFT dan para ahli meme.

Wall Street Memes mata wang crypto

Di inti Wall Street Memes adalah kemampuannya yang unik untuk menggabungkan kekuatan NFT dengan kegembiraan yang menular dari humor. Platform ini menyajikan koleksi NFT yang beragam, masing-masing merupakan karya masterpiece yang dibuat oleh seniman berbakat dengan kepiawaian dalam bidang kecerdasan dan satir. Dari meme ikonik hingga parodi lucu dari tokoh-tokoh keuangan, setiap NFT di Wall Street Memes adalah karya seni yang akan membuat Anda tertawa terbahak-bahak dan memberikan pernyataan berani tentang dunia keuangan.

Namun, Wall Street Memes lebih dari sekadar kumpulan NFT—ini adalah komunitas yang bersemangat yang merayakan perpaduan kreativitas dan keuangan. Bergabung dengan komunitas ini berarti terhubung dengan individu sejenis yang memiliki hasrat terhadap meme, seni, dan kegembiraan pasar NFT. Ikuti diskusi yang hidup, temukan seniman-seniman baru, dan bahkan berkolaborasi dengan penggemar meme lainnya untuk menciptakan karya masterpiece NFT Anda sendiri. Kemungkinannya tak terbatas, dan semangat kebersamaannya pun menular.

Bergabunglah dengan gerakan ini hari ini dan tenggelamkan diri Anda dalam dunia di mana seni, humor, dan keuangan bertemu dengan cara yang paling menyenangkan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

RobotEra – Sebuah Metaverse Penghubung Komuniti NFT Dunia

RobotEra Metaverse dan NFT telah menguasai pasaran dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Platform ini digunakan bukan sahaja untuk bermain, tetapi digunakan untuk memaksimumkan imaginasi anda dan menyediakan anda dengan persekitaran di mana anda boleh mendapat manfaat. RobotEra kini berkembang pesat kerana prajualan tokennya yang sangat menguntungkan. Ia telah lama memperbaharui visi terasnya dalam industri iaitu untuk mencipta kehidupan visual di mana apa sahaja boleh dilakukan.

RobotEra

RobotEra dicipta untuk memberitahu manusia bahawa kita semua boleh mengembangkan apa yang otak kita katakan kepada kita. Tetapi ia tidak berhenti di situ, RobotEra mempunyai sekumpulan berwawasan yang mencipta galaksi metaverse beribu-ribu permainan yang akan dilancarkan pada awal tahun 2024. Pelabur di seluruh dunia kini mengira rancangan dan idea legenda mereka. Ini dapat dilihat daripada minat tinggi pelabur terhadap prajualan token RobotEra yang dikeluarkan beberapa hari lalu. Hari ini, hampir separuh daripada prajualan token mereka habis dijual.

RobotEra Land Operations

Akhirnya, $TARO kini boleh didapati di pasaran dan anda boleh menjadi sebahagian daripada keluarga RobotEra dengan memiliki $TARO dengan hanya MYR 0.092.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Tamadoge – Permainan Metaverse NFT Terbaik Yang Terjual Habis $19 juta dalam Prajualan

Tamadoge Tamadoge bukan sekadar syiling lain yang ditambahkan pada ekosistem doge. Ia mempunyai utiliti dan membolehkan pemain memperoleh pendapatan. Permainan crypto atau juga sebagai pelaburan crypto ini adalah sebahagian daripada Tamaverse, membolehkan pemain bersaing untuk mendapatkan ganjaran daripada kumpulan hadiah tersebut.

Walaupun bekalan Dogecoin telah meningkat secara drastik, bekalan Tamadoge berkurangan kerana 5% daripada semua Tamadoge yang dibelanjakan hangus selama-lamanya.

Tetapi Tamadoge lebih daripada sekadar permainan NFT yang lain. Prajualannya habis dijual selepas mengumpul $19 juta, tetapi pembangun sedang mengusahakan perkongsian untuk menjadikannya permainan Metaverse dan melancarkan syiling di bursa berpusat untuk meluaskan pendedahannya.

20% daripada token Tamadoge akan dikhaskan untuk penyenaraian kripto pertukaran dan 30% akan dibuka dalam tempoh 10 tahun untuk proses pengubahan objek digital menjadi sebuah token crypto. Penyenaraian OKX telah disahkan untuk 27 September 2024 jam 12 tengahari BST. Pelabur boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang penyenaraian di saluran Telegram Tamadoge (Admin tidak pernah menghantar mesej kepada pelanggan terlebih dahulu. Berhati-hati dengan penipuan dan scam).

Tamadoge Bermain untuk mendapatkan

Projek NFT ini memindahkan 65% daripada semua syiling Tamadoge yang dibelanjakan ke kumpulan hadiah. Pemain bersaing untuk berada di bahagian atas papan pendahulu. Dan mereka berbuat demikian dengan membeli NFT untuk haiwan peliharaan mereka bagi memberi mereka makan dan memberikan mereka mainan.

Menjaga haiwan peliharaan dan bermain dengan mereka akan membuatkan mereka menjadi semakin membesar. Jadi pemain yang paling menjaga haiwan peliharaan mereka akan menerima ganjaran terbesar setiap bulan daripada kolam yang terkumpul.

Platform Tamaverse sedang dalam misi untuk membangunkan sebanyak mungkin, jadi pemain akan mendapat akses kepada aplikasi permainan ini tidak lama lagi. Dan ia akan berkembang untuk menampilkan koleksi permainan arked bermain untuk mendapatkan permainan. Solid Proof telah pun mengaudit Tamadoge, dan CoinSniper telah mengesahkannya. Tiada apa lagi yang perlu dilakukan oleh pelabur selain bertindak sekarang dengan segera.

Penurunan pertama Tamadoge NFT kini disiarkan secara langsung di Opensea – klik di bawah untuk mendapatkannya hari ini. Jika anda tertanya-tanya ‘adakah NFT tidak baik untuk alam sekitar?’ maka anda tidak bersendirian. Memandangkan kebanyakan projek crypto atau permainan crypto dan NFT kini beralih kepada blockchain PoS, dunia mata wang kripto dan NFT telah menjadi lebih mesra alam.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Calvaria – Pejuang Kad dengan Staking, DAO dan Sistem Biasiswa

Calvaria Tidak banyak permainan di pasaran yang memenuhi keperluan orang ramai yang bukan crypto, tetapi Calvaria melakukan perkara sedemikian. Pengalaman naratif permainan adalah salah satu ciri yang paling menarik, dengan set watak yang direka dengan baik dalam alam semesta yang mewakili kehidupan akhirat.

Dalam menerangkan misinya, pasukan itu telah mengatakan bahawa projek itu bertujuan untuk menjadi duta antara dunia sebenar dan kripto, dengan visi untuk “mencipta permainan yang menyeronokkan dan boleh diakses yang menyaingi gergasi industri permainan dengan model tokenomics yang mampan dan bermanfaat.”

Calvaria Bermain untuk mendapatkan

Salah satu falsafah reka bentuk utama permainan adalah menjadikannya boleh diakses dan tersedia kepada semua pengguna – termasuk mereka yang tidak mempunyai pengalaman kripto. Itulah sebabnya terdapat kedua-dua versi Play-to-Earn dan Free-to-Play, yang kedua tidak menawarkan sebarang ciri berasaskan blockchain.

Apa yang menjadikannya lebih mengalu-alukan dan menarik adalah hakikat bahawa anda tidak perlu membeli sebarang aset atau memasang dompet (wallet), tidak seperti kebanyakan permainan P2E yang lain. Ia juga akan tersedia pada PC, Android dan iOS.

Semakan pantas di website projek juga akan menunjukkan kepada anda bahawa terdapat beberapa ciri untuk dimanfaatkan sepenuhnya oleh pengguna. Mereka akan dapat mempertaruhkan token asli rangkaian dan mentadbir platform dalam DAO, dan pasukan itu mahukan komuniti memacu hala tuju permainan. Selain itu, terdapat permainan mini, sistem biasiswa dan kedai dalam permainan.

Beberapa bulan yang akan datang akan menyaksikan keluaran NFT pertama Calvaria, dan akan ada keluaran berkala pada masa hadapan. NFT ini boleh dijual di pasaran seperti OpenSea dan Rarible.

Token asli projek itu ialah RIA, yang mempunyai bekalan sebanyak 1 bilion. Walau bagaimanapun, terdapat satu lagi token yang dipanggil eRIA, yang digunakan untuk mekanik P2E dan pembelian dalam permainan. Pra-jualan untuk token RIA akan menyaksikan 300 juta token dijual antara $0.01 dan $0.0325.

Pelan hala tuju Calvaria menunjukkan masa depan yang cerah, kerana banyak kemas kini akan dijadualkan untuk tahun yang akan datang. Walau bagaimanapun, perkembangan akan datang yang paling penting ialah menyenaraikan token pada bursa berpusat pada Q4 2024. Ini akan disertai dengan perkongsian dengan KuCoin, Gate.io dan XT.com. Sementara itu, tahun 2024 akan membawa pengembangan kepada permainan dan pengenalan pengalaman VR Calvaria.

Ketahui lebih lanjut dengan melawati website Calvaria dan membaca kertas putih tersebut.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Silks Selepas menganalisis berpuluh-puluh permainan NFT (nft games) dan nft projek baharu merentas sektor yang berbeza, pilihan kami sebagai permainan main untuk mendapatkan NFT terbaik tahun ini ialah Silks. Ia adalah metaverse main-untuk-dapat derivatif pertama di dunia ini yang mencerminkan perlumbaan kuda baka sebenar.

Silks mencerminkan industri lumba kuda tahunan bernilai $11 bilion yang sentiasa berjaya dalam semua keadaan pasaran, walaupun melalui sedikit kemelesetan. 2024 tidak terkecuali menjadi rekod tahunan untuk Jualan Kuda Tulen dan dompet.

Silks membawa data awam dan statistik yang berkaitan dengan kuda lumba asli tulen seperti garis keturunan, kemajuan latihan dan keputusan perlumbaan dalam rantaian untuk melancarkan salah satu NFT yang paling dinanti-nantikan pada 2024 — Silks Horses.

Permainan metaverse akan datang padat dengan ciri main-untuk-peroleh yang memberikan kelebihan yang ketara dalam pasaran permainan video yang sangat kompetitif.

Silks Bermain untuk mendapatkan

Beberapa individu yang sangat berpengalaman dari industri lumba kuda telah mengambil alih pemerintahan Silks. Sebagai contoh, salah seorang pengasas bersama ialah Troy Levy, seorang usahawan yang berjaya dalam industri lumba kuda yang merupakan pemilik Circle 8 Farms dan Ketua Pegawai Eksekutif Tropical Racing, sebuah syarikat ternakan dan perlumbaan kuda tulen pelbagai rupa. Kedua-dua syarikat ini mempunyai perkongsian strategik dengan Silks.

Selain daripada Kuda Silks, NFT yang menjadi pusat ekonomi Silks merupakan Avatar Silks, Stabil dan Tanah. Setiap NFT ini memainkan peranan penting dalam memacu mekanik permainan platform. Contohnya, anda diberi ganjaran setiap kali rakan sejawat dunia sebenar Kuda Silks anda memenangi perlumbaan atau membiak anak.

Jika anda tidak mempunyai masa atau kemahiran untuk menjaga mereka, anda boleh mempertaruhkan mereka dalam Ladang Kuda Komuniti untuk mendapatkan ganjaran taruhan NFT. Anda boleh membina Ladang Kuda di Tanah Silks sendiri sebagai pertukaran dengan bayaran tetap dan sebahagian daripada ganjaran yang dijana oleh Kuda Silks.

Pengumuman Terkini:

Koleksi Silks Horses sulung ditetapkan pada 29 September 2024. Terdapat sistem harga istimewa di mana pemegang Silks Avatar NFT boleh membeli Silks Horses pada harga $500 dalam tempoh empat hari pertama jualan antara 29 September dan 2 Oktober. Anda hanya memerlukan salah satu daripada Siks Racing Avatar untuk menyertainya.

5,000 Silks Genesis Avatars telah dicetak pada akhir April dan sejak itu telah menjadi 15 NFT Sukan eth terlaris Sepanjang Masa di OpenSea dan telah disenaraikan pada Indeks Nansen.ai Gaming 50.

Harga NFT yang disokong oleh projek bercita-cita tinggi seperti Silks boleh meroket dalam masa yang singkat, menyukarkan pemain dengan modal permulaan yang terhad untuk masuk. Sebagai contoh, Silks Avatars meningkat 4X sejak dilancarkan kurang daripada tiga bulan lalu.

Untuk menjadikan platform itu boleh diakses oleh semua orang, Silks memperkenalkan Horse Syndication. Ia membolehkan anda menyertai Kolam Pemilikan Kuda dan membeli NFT pecahan. Horse Syndication juga mengehadkan risiko yang berkaitan dengan pemilikan baka tulen.

Ciri-ciri utama Silks metaverse
Permainan fantasi sukan berasaskan kemahiran
NFT sukan terbitan
Pelbagai Peluang main-untuk-dapat (play-to-earn)
Harga lantai 4X (Avatar) di bawah tiga bulan
NFT pecahan

Silks bermatlamat untuk mencipta ekosistem mampan diri yang menghubungkan pemain dengan tujuan bersama, pengalaman pemilikan yang memberi ganjaran unik dan insentif yang sejajar.

5,000 Avatar telah ditempa pada akhir April – ia telah menjadi NFT Sukan et #15 Sepanjang Zaman di OpenSea, telah disenaraikan pada Indeks Permainan Nansen.ai, dan merupakan NFT pilihan oleh pemegang daripada komuniti terkemuka, seperti CryptoPunks dan BAYC. Avatar Silks mewakili identiti unik anda dalam ekosistem Silks itu sendiri. Anda memerlukan Avatar Silks untuk menempa Kuda Silks dan memperoleh token melalui permainan.

Sebagai tindak balas kepada permintaan yang luar biasa, Silks memutuskan untuk mengeluarkan 5,000 lagi Genesis Avatar kepada orang ramai, yang mula dihasilkan pada hari Jumaat 29 Julai, dan akan berakhir pada 18 September. Ini akan menjadi istimewa kerana setiap Avatar yang dibeli akan menerima tuntutan secara automatik untuk tanah Silks selepas mereka menahan Avatar mereka selama 45 Hari.

Terdapat bekalan terhad dan had dua bagi setiap pelanggan. Harga adalah berperingkat jadi pergi ke Silks dan jadilah yang pertama dalam barisan untuk mendapatkan Avatar anda dan menuntut Tanah Silks anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut, sertai perbualan pada ruangan Silks Discord.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Battle Infinity – Permainan NFT Terbaik Secara Keseluruhan untuk 2024

Battle Infinity Pilihan kami untuk permainan NFT terbaik tahun ini ialah Battle Infinity. Battle Infinity dilihat untuk menyepadukan NFT ke dalam metaverse yang kaya dengan cara yang menarik, sambil menawarkan potensi pendapatan melalui elemen P2E (Play-to-Earn). Semua item penting dalam metaverse Battle Infinity (dipanggil ‘Battle Arena’) distrukturkan sebagai NFT, bermakna ia boleh didagangkan dengan mudah.

Dagangan dipermudah menggunakan $IBAT, token asli Battle Infinity. Ekosistem akan mempunyai pasaran NFT terbina dalam sendiri, yang dipanggil Battle Market, di mana pengguna boleh menempa dan menjual karya seni digital dan berdagang item dalam permainan. Terdapat banyak item yang boleh dibeli oleh pengguna, termasuk item estetik yang digunakan untuk mengeluarkan avatar pemain.

Battle Infinity Bermain untuk mendapatkan

Sebab lain Battle Infinity nampaknya akan menjadi salah satu projek NFT paling hebat tahun ini adalah NFT akan disepadukan ke dalam platform liga sukan fantasi. Liga ini, bertajuk ‘Liga Perdana IBAT’, membolehkan pengguna membentuk pasukan sukan mereka sendiri dan menyertai liga berdasarkan keputusan dunia yang sebenar.

Semua pemain dalam permainan fantasi ini distrukturkan sebagai NFT, embolehkan pasaran sekunder yang mampu bertahan sendiri muncul.

Pengguna juga perlu membeli pas NFT untuk menyertai liga fantasi dan memperoleh keupayaan untuk menjana ganjaran dalam $IBAT. Seluruh ekosistem Battle Infinity telah diaudit oleh SolidProof.io sebelum prajualan token bermula, dengan pengesahan KYC juga disediakan oleh CoinSniper. Memandangkan projek ini amat berpotensi, bakal pelabur boleh memantau sebarang pengumuman kritikal dengan menyertai kumpulan Telegram rasmi.

Populariti Battle Infinity menyebabkan prajualan IBAT habis dijual dalam masa 24 hari. Langkah seterusnya untuk IBAT ialah penyenaraian di PancakeSwap.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Lucky Block – Permainan NFT Teratas yang Menawarkan Cabutan Jackpot Harian

Lucky Block Satu lagi permainan NFT 2024 yang terbaik adalah Lucky Block. Platform Lucky Block ialah salah satu platform yang paling dinanti-nantikan dalam industri crypto yang lebih luas, menawarkan cabutan hadiah harian yang difasilitasi atau dimudahkan melalui aplikasi mudah alih yang berguna. Platform cabutan hadiah kripto ini terdesentralisasi sepenuhnya dan dihoskan pada Binance Smart Chain (BSC), memastikan ganjaran diagihkan secara adil dan telus.

Melalui aplikasi Lucky Block, pengguna boleh membeli tiket untuk cabutan hadiah harian, dengan kumpulan jackpot dibiayai melalui hasil tiket dan cukai transaksi terbina dalam setiap jualan LBLOCK – token asli Lucky Block. Pemenang dipilih secara rawak bersama-sama dengan perkhidmatan Chainlink VRF, memastikan Lucky Block mematuhi semua peraturan.

Bukan sahaja Lucky Block akan menawarkan jackpot harian untuk dimenangi, tetapi terdapat juga skop untuk memenangi dua jackpot setiap hari dengan memiliki Lucky Block NFT. NFT ini bertindak sebagai tiket kemasukan seumur hidup ke dalam cabutan hadiah NFT eksklusif, yang boleh mempunyai bayaran purata $10,000.

Menariknya, semua pemegang NFT juga akan menyertai cabutan hadiah sekali sahaja bernilai $1 juta – dengan cabutan selanjutnya akan diadakan sebaik sahaja semua NFT dijual, yang memberikan pemenang dengan Lamborghini serba baharu.

Lucky Block - Game Crypto Terbaik

Aspek penting dalam platform Lucky Block ialah yayasan amalnya, dibuktikan melalui derma tetap. Sebanyak 10% daripada setiap jackpot harian akan didermakan untuk tujuan yang baik, dengan pengguna Lucky Block boleh mengundi siapakah yang menerima dana tersebut. Terdapat empat sebab untuk pengguna mengundi, dengan 70% akan menjadi pemenang dan 10% kepada setiap satu daripada tiga yang tinggal.

Cabutan hadiah Lucky Block ditetapkan untuk bermula pada 15 Mei, yang sudah pun menjana jangkaan besar-besaran daripada platform kumpulan Telegram. Disebabkan ini dan faktor yang dinyatakan di atas, Lucky Block sudah pasti adalah pilihan utama kami untuk permainan NFT terbaik.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Girls, Robots, Dragons – Utiliti / Faedah yang Cemerlang

Girls, Robots, Dragons Girls, Robots, Dragons – atau GRD – ialah koleksi kad NFT fantasi dan sci-fi premium – yang terdiri daripada 9,000 NFT dengan 15 aksara unik (5 perempuan, 5 robot, 5 naga) pada blockchain Ethereum.

Ilustrator mereka terkenal dengan kerja mereka di World of Women NFT, Star Wars NFT, kad dagangan Hearthstone dan banyak lagi.

Koleksi GRD NFT dibahagikan kepada dua siri – 3,000 NFT tersedia untuk dijual pada harga 0.07 ETH (0.06 pada prajualan untuk pembeli awal) dan 6,000 kad berkubah. Token tersebut boleh dibeli dengan token utiliti $DUST atau diperoleh sebagai Ganjaran Kesetiaan kerana memegang NFT Pengasas Kad Ether semasa membeli NFT GRD daripada jualan utama.

Girls, Robots, Dragons Bermain untuk mendapatkan

Penurunan GRD NFT juga termasuk permainan kad berkoleksi yang berkisar tentang pengumpulan 4 jenis kad – biasa, jarang berlaku, epik dan legenda untuk melengkapkan keseluruhan buku (dari kesemua 15 aksara unik) dan menjadikannya layak untuk menerima hadiah yang menakjubkan.

Kumpulan hadiah permainan kad koleksi GRD juga akan termasuk: 20% daripada jumlah jualan dan 25% daripada royalti – sehingga penebusan maksimum sebanyak 3.5 ETH bagi setiap buku.

3,000 kad NFT pertama juga menampilkan ciri utiliti Galaxis yang membolehkan pemegangnya menuntut pelbagai item dan/atau faedah. Utiliti termasuk, tetapi tidak terhad kepada: boleh tebus fizikal, autograf dan mesyuarat maya dengan artis.

Girls, Robots, Dragons NFT juga kalis habuk – bermakna anda menerima token DUST sama dengan harga NFT.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Decentraland – Permainan NFT Metaverse yang Menarik dengan Potensi Besar

Decentraland Satu lagi permainan NFT terbaik untuk dimainkan pada tahun 2024 ialah Decentraland. Platform ini menawarkan yang terbaik dari kedua-dua dunia, setakat ini Decentraland merupakan inovator NFT dan metaverse.

Dalam bentuk yang paling asas, Decentraland pada mulanya memerlukan anda membuat avatar secara peribadi yang boleh anda sesuaikan. Ia juga merupakan salah satu projek NFT metaverse terbaik yang menjadi perhatian ramai pelabur.

Kemudian, avatar anda akan memasuki dunia maya Decentraland, di mana anda boleh meneroka dan berkomunikasi dengan pengguna lain. Decentraland terkenal kerana membenarkan anda membeli plot tanah secara maya, yang kemudiannya boleh digunakan untuk membina hartanah. Sebaliknya, hartanah ini diwakili dalam bentuk token NFT, yang kemudiannya boleh dijual di pasaran terbuka.

Selain pegangan tanah dan hartanah, anda juga boleh memperoleh pelbagai NFT yang membolehkan anda memperibadikan pengalaman permainan Decentraland anda. Setiap dan kesemua NFT yang dijual dalam ekosistem Decentraland dibayar dengan MANA – yang merupakan token asli platform ini.

Decentraland Bermain untuk mendapatkan

Anda boleh membeli token MANA daripada eToro yang dikawal oleh SEC pada hanya $10 setiap dagangan dalam masa kurang lima minit dengan menggunakan kad debit/kredit atau e-dompet.

Sebagai salah satu platform permainan NFT yang teratas, Decentraland kerap melancarkan permainan NFT baharu yang menarik, jadi selalunya ada sesuatu yang segar untuk dicuba.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Axie Infinity – Salah satu Permainan Terbaik untuk Mendapatkan Permainan bagi Haiwan secara Maya

Axie Infinity Seterusny,a dalam senarai permainan NFT terbaik kami untuk dimainkan ialah Axie Infinity. Token kripto GameFi yang popular ini – yang dibina di atas blockchain Ethereum, membolehkan pengguna mencipta haiwan peliharaan seperti raksasa secara maya yang dipanggil Axies. Axies anda ini boleh digunakan untuk meneroka, bertempur dan juga membiak. Dalam menyelesaikan tugas utama – seperti mengalahkan Axies lain, anda boleh memperoleh ganjaran dalam bentuk token crypto.

Kami menyukai sesebuah hakikat bahawa pertempuran boleh dilakukan terhadap bot – yang disokong oleh teknologi kontrak pintar untuk menjamin keadilan, atau pengguna lain dalam permainan tersebut. Satu lagi cara untuk mencuba dan menjana wang daripada Axie Infinity ialah dengan membuat atau mencari nfts bagaimana untuk membeli makhluk dalam permainan yang jarang ditemui. Jika pemain lain dalam permainan tersebut juga mencari NFT yang anda miliki, anda boleh cuba menjualnya pada harga yang lebih tinggi.

Axie Infinity Bermain untuk mendapatkan

Jangan lupa – jika anda ingin terlibat dengan permainan Axie Infinity untuk mendapatkan permainan, anda perlu mempunyai peruntukan token AXS. Anda boleh membeli aset digital ini di eToro sekarang dengan cara yang mudah dan kos yang rendah.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

My Neighbor Alice – Dunia Permainan NFT Teratas Dengan Barangan Maya yang Boleh Didagangkan

My Neighbor Alice Berikutnya, kita ada My Neighbor Alice. Dalam bentuk yang paling asas, permainan NFT bertaraf tinggi ini membolehkan anda membeli tanah secara maya dan kemudian membina perniagaan dalam bentuk pertanian. Setiap pemain diwakili oleh avatar secara maya dan aset dalam permainan boleh ditambahkan pada ladang anda untuk meningkatkan nilainya.

Ini meliputi segala-galanya daripada haiwan dan rumah kepada sayur-sayuran dan hiasan. Token asli permainan NFT ini hanya dipanggil ALICE – dan ini diperlukan untuk membeli dan menjual barangan maya. Jika anda ingin memberi diri anda peluang terbaik untuk menghasilkan NFT yang sangat jarang berlaku pada permainan ini, anda mungkin mempertimbangkan untuk menyemak pasaran sekunder di Binance.

My Neighbor Alice Bermain untuk mendapatkan

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

CryptoKitties – Salah satu Permainan Asli untuk Mendapatkan Permainan

CryptoKities Dilancarkan pada akhir 2017, CryptoKitties merupakan salah satu permainan pertama yang memperoleh permainan atau play-to-earn games yang telah mencapai pasaran. Konsep menyeluruh dengan CryptoKitties sangat serupa dengan permainan Tamagotchi klasik. Ini kerana CryptoKitties adalah rumah kepada anak kucing maya yang mempunyai kapasiti untuk anda membuatkan ianya membiak.

Seperti kebanyakan permainan play-to-earn, setiap anak kucing dalam CryptoKitties adalah 100% unik dan diwakili oleh token NFT. Bergantung pada ciri CryptoKitties yang anda miliki, anda mungkin memiliki NFT yang jarang ditemui yang kemudiannya boleh dijual di pasaran terbuka. Sehingga kini, NFT nombor 40 – yang merupakan sebahagian daripada siri ‘Gen 0’, telah dijual dengan harga lebih $1 juta.

CryptoKities Bermain untuk mendapatkan

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Gods Unchained – Salah satu Permainan Percuma Terbaik

Gods Unchained Jika anda berada di pasaran untuk bermain secara percuma dalam mendapatkan permainan atau play-to-earn games, lihatlah Gods Unchained ini. Tajuk khusus ini tertumpu pada permainan kad NFT strategik yang didagangkan berdasarkan kemahiran. Setiap kad akan mempunyai kekuatan dan kelemahan tertentu, yang akan menentukan keputusan pertempuran utama.

Dan, jika anda berjaya menyelesaikan tugas utama dalam permainan, anda berpeluang mencetak kad NFT yang jarang berlaku dan dengan itu – mendapat permintaan daripada pemain lain. Gods Unchained ialah rumah kepada pasaran NFT yang besar yang membolehkan anda membeli dan menjual kad permainan. Nilai ditentukan oleh beberapa faktor – seperti suku dan tuhan, serta metrik yang dikaitkan dengan kesihatan dan keupayaan serangan.

Gods Unchained Bermain untuk mendapatkan

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Pirate X Pirate – Salah satu Permainan NFT Akan Datang yang Terbaik untuk Dicuba

Pirate X pirate Seperti namanya, Pirate X Pirate ialah permainan baharu untuk mendapatkan permainan (play-to-earn games) yang memfokuskan pada tema lanun. Pemain dikehendaki membina krew – yang memerlukan kedua-dua watak dan kapal.

Permainan NFT ini hanya dilancarkan pada Mac 2024, jadi ia adalah salah satu permainan NFT terbaharu untuk memperoleh gelaran dalam pasaran. Objektif utama adalah untuk meneroka laut secara maya bersama krew anda dan mengalahkan pemain lain. Dengan berbuat demikian, anda akan memperoleh mata wang dalam permainan – PXP.

Dan, seperti semua permainan NFT terbaik di pasaran, token PXP boleh dibeli dan dijual dalam talian – jadi ia membawa nilai dunia sebenar. Selain itu, Pirate X Pirate juga membenarkan pengguna membuat NFT unik – seperti kapal yang dipertingkatkan.

Pirate X Pirate Bermain untuk mendapatkan

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Tempat Membeli Syiling atau Koin Kripto & Aset Dalam Permainan untuk Permainan NFT

Sebaik sahaja anda telah memutuskan permainan mana yang menarik minat anda, anda perlu memikirkan cara anda boleh mengakses pasaran tersebut. Sebagai contoh, anda perlu terlebih dahulu melihat mata wang dalam permainan tertentu bagi tajuk dan pertukaran yang memberi anda akses.

Selain itu, anda juga boleh meneroka pasaran NFT terbaik, supaya anda boleh membeli item dalam permainan yang akan meningkatkan keupayaan anda untuk memperoleh lebih banyak kripto.

Dalam bahagian di bawah ini, kami menyemak tempat terbaik untuk membeli koin kripto terbaik dan aset dalam permainan untuk tajuk NFT tersebut.

Crypto.com – Tempat Terbaik untuk Membeli Token Dalam Permainan bagi Permainan NFT

Pertama sekali, jika anda ingin membeli dan menjual item secara maya dari dalam permainan untuk memperoleh permainan, anda perlu mempunyai akses kepada mata wang platform masing-masing. Sebagai contoh, jika anda ingin membeli tanah secara maya dalam Decentraland, anda memerlukan token MANA. Begitu juga, jika anda ingin membeli makhluk dalam Axie Infinity, anda memerlukan beberapa token AXS.

Dengan mengambil kira perkara ini, kami mendapati bahawa Crypto.com ialah tempat terbaik untuk membeli syiling atau membeli kripto dalam permainan. Crypto.com adalah salah satu platform dalam talian yang paling popular untuk membeli dan menjual mata wang digital.

Hanya beberapa minit untuk mendaftar akaun dan setelah anda memuat naik salinan pasport, kad pengenalan atau lesen memandu anda, anda boleh membuat deposit terus dengan kad debit/kredit atau pindahan wang melalui bank. Kemudian, ini hanyalah kes mencari token dalam permainan yang anda ingin beli dan membuat pesanan.

Crypto com Beli Token Dalam Permainan untuk Permainan NFT

Setelah urus niaga selesai, anda kemudian boleh mengeluarkan token ke dompet peribadi – yang kemudiannya anda boleh sambungkan ke permainan NFT pilihan anda. Mengenai yuran, Crypto.com mengenakan komisen perdagangan standard sebanyak 0.4% setiap slaid. Ini bermakna untuk setiap $100 yang anda perdagangkan, anda akan membayar yuran hanya $0.40. Ambil perhatian di sini bahawa anda perlu membayar yuran sebanyak 2.99% jika anda ingin membuat deposit dengan kad debit atau kredit anda.

Kami juga menyukai Crypto.com untuk akaun simpanan kriptonya. Secara ringkasnya, ini membolehkan anda memperoleh faedah ke atas token dalam permainan pilihan anda selagi ia kekal dalam akaun Crypto.com anda. Pelbagai terma dan kadar faedah tersedia – termasuk akaun yang disertakan dengan pengeluaran yang fleksibel. Selain itu, Crypto.com mempunyai pasaran NFT yang popular yang meliputi beribu-ribu item maya. Paling penting, ini boleh dibeli tanpa menanggung sebarang komisen.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Binance – Tempat Terbaik untuk Membeli NFT dan Item Digital Dalam Permainan

Walaupun Binance terkenal dengan pertukaran dagangan yang sangat cair dan dengan kos yang rendah, platform ini juga menempatkan beberapa perkhidmatan berkaitan blockchain yang lain. Di barisan hadapan ini ialah pasaran Binance NFT, yang memberikan anda akses terus kepada item dalam permainan yang boleh digunakan untuk meningkatkan permainan untuk memperoleh pengalaman.

Dalam kebanyakan kes, anda boleh membayar untuk item pilihan anda sama ada dengan BNB atau BUSD. Oleh itu, ini menjadikannya proses yang lancar untuk berurus niaga. Dan, jika anda tidak mempunyai akses kepada mana-mana token BNB atau BUSD sekarang, Binance membenarkan anda membuat pembelian dengan kad debit atau kredit. Yuran untuk deposit akan berbeza-beza bergantung pada kaedah pembayaran dan negara tempat tinggal anda.

Binance Tempat Terbaik untuk Membeli NFT

Namun begitu, kami juga menyukai Binance untuk ciri Kotak Misterinya. Secara ringkasnya, ini membolehkan anda membayar harga tetap pada NFT yang tidak didedahkan sehingga transaksi selesai. Ini sangat serupa dengan sistem pek tradisional yang memberi anda peluang untuk memperoleh kad bernilai tinggi.

Selain NFT dalam permainan dan item maya, Binance juga boleh digunakan untuk membeli mata wang digital seperti MANA dan AXS. Malah, jika anda berada dalam pasaran untuk mata wang dalam permainan asli yang digunakan dalam permainan NFT pilihan anda, terdapat setiap peluang anda akan menemuinya di Binance – apatah lagi kerana platform ini menyokong lebih 1,000 pasangan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Apakah itu Permainan NFT atau NFT Games?

Untuk memahami cara permainan NFT berfungsi, pertama sekali adalah idea yang baik untuk menyempurnakan pengetahuan anda mengenai non-fungible tokens. Dalam bentuk yang paling asas, non-fungible tokens atau ringkasnya iaitu NFT, merupakan aset digital yang bersifat unik. Maksudnya, tiada dua token NFT yang sama, yang memberikan setiap nilai dunia sebenar aset digital.

Potensi dengan NFT hampir tidak terhad. Sebagai contoh, permainan NFT Decentraland yang popular membolehkan anda membeli tanah secara maya yang kemudiannya boleh digunakan untuk membina hartanah. Hartanah ini boleh dijual di pasaran NFT – dengan banyak jualan di platform Decentraland sejak melepasi angka $1 juta.

Dari segi permainan dipacu NFT, ini adalah tajuk permainan yang membolehkan anda memperoleh wang dalam dua bidang. Pertama sekali, apabila anda menyelesaikan tugas permainan tertentu, seperti maju ke tahap tertentu, anda boleh memperoleh crypto dalam bentuk mata wang dalaman platform.

Apa itu NFT Games

Seperti yang kami nyatakan sebelum ini, mata wang dalam permainan Decentraland, sebagai contoh, ialah MANA. Memandangkan kebanyakan mata wang dalam permainan didagangkan di bursa awam, ini membolehkan anda mengeluarkan pendapatan anda untuk wang dunia yang sebenar. Ini adalah salah satu daripada banyak sebab mengapa bermain untuk mendapatkan permainan telah menjadi begitu popular.

Cara kedua anda boleh menjana wang dalam permainan kripto dan prajualan kripto untuk mendapatkan permainan adalah dengan mencetak atau membeli NFT unik. Ini boleh dilakukan apabila anda memperoleh NFT yang mewakili sesuatu yang bernilai dari dalam permainan masing-masing. Sebagai contoh, anda mungkin bermain permainan pengembaraan yang memerlukan anda untuk mengalahkan pemain lain.

Dan, jika anda berjaya mendapatkan NFT yang mempunyai tahap kekuatan dan kuasa tertinggi, ini mungkin akan membawa nilai yang menarik dalam pasaran terbuka. Satu lagi perkara yang perlu disebutkan tentang permainan NFT terbaik ialah banyak yang percuma untuk dimainkan. Ini bermakna anda masih mempunyai peluang untuk memperoleh dunia sebenar tanpa benar-benar mempertaruhkan sebarang dana.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Bagaimana Play to Earn Games berfungsi?

Dari segi cara bermain untuk mendapatkan permainan (play-to-earn games) crypto berfungsi, prosesnya agak serupa dengan kesemua tajuknya. Jika anda benar-benar baru dengan konsep ini, kami ingin menerangkan asas permainan crypto NFT dalam bahagian di bawah.

Watak yang Boleh Disesuaikan dan Diubahkan

Apabila anda bermain permainan tradisional, anda biasanya hanya mempunyai akses kepada bilangan watak yang boleh dimainkan yang sangat terpilih dan sangat terhad. Walau bagaimanapun, dalam kes permainan NFT, anda biasanya boleh membina avatar anda sendiri yang boleh disesuaikan dan diubahkan. Ini membolehkan anda memperibadikan watak mengikut keperluan khusus anda secara peribadi yang anda inginkan.

Banyak Permainan Percuma

Kita juga harus mengambil perhatian bahawa permainan terbaik untuk mendapatkan permainan (play-to-earn games) selalunya percuma untuk diakses. Ini bermakna anda boleh membuat akaun dan membina watak yang anda rasa sesuai tanpa perlu membayar sebarang bayaran.

Battle Infinity Permainan percuma

Game NFT tanpa modal ini iaitu secara percuma boleh didapati dalam beberapa platform permainan NFT. Selain itu, ini memberikan anda peluang untuk memperoleh token dalam permainan dan NFT secara percuma. Biasanya, game NFT tanpa modal ataupun secara percuma ini kadang kala boleh membawa keuntungan kepada anda.

Tugas dan Tahap

Sama seperti permainan tradisional, bermain untuk mendapatkan tajuk selalunya memerlukan anda menavigasi dan mengkaji tugas dan tahap tertentu. Dan, semasa anda berusaha untuk maju sepanjang permainan, ini selalunya merupakan cara terbaik untuk anda memperoleh token dalam permainan. Ini menggalakkan pemain untuk melibatkan diri dengan komuniti dan platform dalam permainan, yang seterusnya, meningkatkan minat terhadap tajuk tersebut.

Mendapatkan Token

Sebaik sahaja anda telah memperoleh beberapa token kripto dalam permainan, anda biasanya boleh membuat pengeluaran ke dompet peribadi anda. Dan dengan berbuat demikian, anda kemudian boleh menjual token anda ke dalam mata wang kripto yang diiktiraf seperti Ethereum atau BNB. Jika anda mahu, anda boleh menukar token yang telah ditetapkan ini dengan wang tunai dunia sebenar melalui broker pertukaran terkawal.

NFT

Permainan terbaik untuk mendapatkan permainan juga menggabungkan NFT ke dalam platform mereka. Ini adalah token unik yang memberi pemain beberapa manfaat yang tertentu. Contohnya, jika anda bermain permainan untuk mendapatkan permainan crypto yang memfokuskan pada pertempuran, mungkin terdapat NFT yang memberi anda peluang terbaik untuk mengalahkan pemain lain.

NFT

Sebagai alternatif, beberapa permainan untuk mendapatkan permainan menawarkan NFT yang mewakili plot tanah maya dalam tajuk. Ini selalunya akan membawa nilai paling banyak, kerana pemain boleh menggunakan tanah untuk membina hartanah. Bergantung pada permainan, ini boleh merangkumi segala-galanya daripada ladang dan istana kepada pulau dan bot.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Jenis Permainan NFT

Terdapat pelbagai jenis permainan NFT di pasaran, bermakna terdapat kemungkinan sesuatu yang sesuai dengan kebanyakan keperluan.

Beberapa permainan yang paling popular untuk mendapatkan jenis permainan (play to earn game types) termasuk yang berikut:

Permainan NFT Pemilikan Tanah

Banyak permainan NFT terbaik yang telah kami bincangkan di halaman ini mempunyai tumpuan yang kuat pada pemilikan tanah. Ini bermakna anda sebenarnya boleh memiliki tanah dari dalam permainan yang anda mainkan – dan plot akan diwakili oleh NFT yang unik.

Selain itu, kebanyakan bermain untuk mendapatkan permainan kemudian membolehkan anda membina di atas tanah anda – yang seterusnya, boleh meningkatkan nilai pasarannya. Beberapa permainan NFT pemilikan tanah terkemuka yang kami temui termasuklah Decentraland, Sandbox dan Axie Infinity.

Permainan Battle NFT

Satu lagi topik hangat dari dalam ruang permainan NFT ialah tajuk yang memfokuskan pada pertempuran. Ini bermakna anda akan sering menentang pemain lain, dengan tujuan untuk mengalahkan mereka untuk memenangi token dalam permainan.

Permainan NFT jenis ini memerlukan anda untuk meningkatkan keupayaan pertempuran anda, dari segi kekuatan dan kuasa. Dengan berbuat demikian, anda akan memberi diri anda peluang terbaik untuk membina timbunan besar syiling permainan ini.

Permainan Kad NFT

Anda juga mungkin mempertimbangkan untuk bermain permainan kad NFT, yang sangat serupa dengan siri Pokemon yang asal. Permainan kad ini mengandungi pelbagai aksara, setiap satunya mempunyai kekuatan dan kelemahan yang tertentu.

Permainan Kad NFT

Dalam kes permainan NFT, kad dengan ciri terkuat selalunya mempunyai peluang terbaik untuk mengalahkan pemain lain dan dengan itu – memperoleh ganjaran dalam permainan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Permainan NFT Mudah Alih

Beberapa permainan NFT terbaik yang kami temui datang dalam bentuk aplikasi NFT mudah alih. Ini boleh menjadi sangat menguntungkan untuk pembangun, kerana pemain boleh terlibat dengan permainan tidak kira di mana mereka berada.

Apa yang diperlukan ialah akses kepada sambungan internet.

Permainan NFT Haiwan

Satu lagi sektor permainan NFT yang popular untuk mendapatkan ruang ialah tajuk permainan dengan tumpuan kepada haiwan. Contoh utama ini ialah CryptoKitties.

Permainan NFT Haiwan

Seperti yang telah kami bincangkan sebelum ini, permainan ini membolehkan anda menempa anak kucing yang unik dalam bentuk NFT. Setiap anak kucing akan datang dengan ciri pembiakan tertentu – yang, bergantung pada kelaziman, akan menentukan berapa nilai setiap NFT di pasaran terbuka.

Faedah Bermain Permainan NFT

Jika anda ertanya-tanya sama ada permainan NFT sesuai untuk anda atau tidak – pertimbangkan faedah yang dibincangkan dalam bahagian di bawah.

Pemilikan Aset Dalam Permainan

Salah satu faedah terbesar bermain permainan NFT ialah apa-apa item yang anda peroleh atau beli dari dalam tajuk masing-masing dimiliki semata-mata oleh anda sendiri.

Ini sangat berbeza dengan tajuk terpusat, yang mengenakan bayaran kepada anda untuk membeli kripto produk dalam permainan walaupun anda tidak pernah benar-benar mengambil pemilikan item yang anda beli.

Dalam kes bermain untuk mendapatkan permainan crypto, sebarang item yang anda perolehi disimpan dengan selamat dan telus pada lejar blockchain. Selain itu, setiap item dalam permainan boleh disahkan oleh token NFT yang unik.

Tukar Mata Wang Dalam Permainan dengan Wang Sebenar

Satu lagi faedah utama bermain permainan NFT terbaik ialah anda akan berusaha untuk mendapatkan mata wang dalaman gelaran dengan menyelesaikan tugas tertentu – seperti maju ke tahap baharu. Sebaliknya, anda sering boleh menjual token dalam permainan ini di bursa crypto dalam talian.

Beberapa permainan yang paling popular untuk mendapatkan permainan – termasuk Decentraland dan Axie Infinity, telah dilihat telah mencapai permodalan pasaran berbilion dolar.

Ini bermakna anda boleh menukar token dalam permainan yang anda perolehi dengan mudah kepada wang sebenar. Yang penting, ini adalah salah satu ciri yang paling menarik untuk bermain permainan NFT

Jual Rare Play untuk Mendapat NFT

Selain token dalam permainan, permainan NFT terbaik juga membolehkan anda memperoleh NFT. Sebagai contoh utama, permainan Axie Infinity membolehkan anda membeli raksasa yang jarang ditemui.

Tamadoge NFT

Raksasa ini mempunyai ciri-ciri tertentu yang menarik kepada pemain, paling tidak kerana mereka boleh meningkatkan keupayaan anda dengan ketara untuk memperoleh token AXS dalam permainan.

Dan, seterusnya, lebih banyak token AXS yang anda peroleh, lebih banyak wang yang anda boleh hasilkan apabila anda akhirnya mengeluarkan wang melalui pertukaran dalam talian.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Hasil Permainan adalah Adil dan Telus melalui Teknologi Blockchain

Tajuk permainan tradisional direka dan diselenggara oleh pengendali berpusat. Ini bermakna anda tidak mempunyai cara untuk mengetahui sama ada hasil permainan adalah adil atau tidak.

Isu ini sering dikurangkan dalam permainan kripto untuk mendapatkan gelaran, paling tidak kerana setiap hasil permainan ditentukan oleh kontrak pintar. Dan, memandangkan kontrak pintar adalah telus dan tidak berubah, anda pasti tahu bahawa semua permainan adalah 100% rawak.

Permainan NFT yang akan datang

Jika anda ingin memaksimumkan potensi pendapatan anda daripada bermain kepada memperoleh permainan, mencari permainan NFT baharu boleh menjadi strategi yang pintar. Sebagai contoh, kebanyakan permainan NFT akan melancarkan token dalaman mereka kepada orang ramai sebelum tajuk mereka dilancarkan secara rasmi.

Dan, dalam kebanyakan kes, apabila anda membeli token masing-masing dengan lebih awal, anda berpeluang untuk melabur pada harga kemasukan yang sangat menguntungkan. Lebih-lebih lagi, dengan memfokuskan pada permainan NFT akan datang yang masih baharu, anda boleh mendapatkan permulaan yang lebih baik daripada pemain yang lain.

RaceFi Permainan NFT yang akan datang

Dengan berbuat demikian, ini akan membolehkan anda membina watak dalam permainan anda supaya ia mempunyai peluang terbaik untuk menyelesaikan tugasan. Dari segi permainan NFT terbaik yang akan datang untuk 2024 – mungkin anda boleh pertimbangkan untuk melihat ke dalam projek yang berikut:

 • RaceFi – Seperti namanya, permainan NFT ini membolehkan anda berlumba kereta dengan pemain lain. Sememangnya, memenangi perlumbaan akan menyebabkan anda memperoleh mata wang dalam permainan platform.
 • Pirate X Pirate – Walaupun Pirate X Pirate telah pun melancarkan permainannya untuk mendapatkan permainan (play to earn games), namun tajuk itu masih mempunyai banyak ciri baharu dan menarik yang akan datang. Projek ini memfokuskan pada permainan pertempuran bertemakan lanun, di mana krew dan kapal terbaik akan memperoleh ganjaran yang lumayan dalam bentuk token PXP.
 • Rainmaker – Jika anda berdagang mata wang kripto dan/atau saham, maka anda mungkin menyukai bunyi Rainmaker. Dalam mencipta portfolio berprestasi tinggi dan meramalkan pasaran dengan baik, anda boleh memperoleh ganjaran dalam permainan.
 • STEPN App – Jika anda meminati kesihatan dan kecergasan terutamanya berlari, ini adalah langkah untuk mendapatkan permainan di mana anda membeli kasut NFT dan kemudian memperoleh ganjaran crypto apabila keluar berjoging dengan telefon mudah alih anda dan sambungan GPS.

Sentiasa lakukan penyelidikan anda sendiri sebelum terlibat dengan permainan NFT baharu – terutamanya jika anda berfikir tentang membeli token asli projek itu.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Play to Earn Games pada iOS & Android

Beberapa permainan terbaik untuk mendapatkan permainan akan serasi dengan kedua-dua penyemak imbas web dan aplikasi mudah alih yang asli. Walau bagaimanapun, jika anda ingin bermain permainan NFT yang baru dilancarkan, anda mungkin mendapati bahawa pada mulanya, ia hanya boleh diakses melalui peranti komputer riba anda.

Ini kerana permainan NFT yang dinilai tinggi adalah sangat kompleks dari sudut pembangunan. Oleh itu, permainan mesti dioptimumkan sepenuhnya untuk telefon pintar iOS dan Android.

Namun begitu, salah satu permainan NFT terbaik untuk telefon bimbit yang kami temui ialah Forest Knight, yang, sehingga berita ini ditulis, tersedia untuk dimuat turun pada Android. Oleh itu, jika anda merupakan pengguna android yang setia, maka Forest Knight adalah permainan nft android yang sesuai dan terbaik buat anda.

Namun, Jika anda sedang mencari permainan NFT terbaik untuk iOS, pertimbangkan untuk menyemak tajuk fantasi sukan Sorare.

Kita dapat melihat bahawa permainan NFT ini tidak hanya terbatas kepada pengguna android menerusi permainan nft android sahaja, tetapi juga kepada sesiapa yang menggunakan telefon pintar iOS iaitu menerusi permainan nft iOs.

Kesimpulan

Secara ringkasnya, panduan ini telahpun menerangkan segala-galanya yang perlu diketahui tentang permainan NFT. Kami telah membincangkan pelbagai cara permainan NFT membolehkan anda memperoleh ganjaran – dengan tumpuan yang kuat pada token digital dalam permainan dan NFT yang unik.

Jika anda ingin melabur dalam pasaran permainan NFT yang lebih luas dengan membeli token dalam permainan – seperti Decentraland, Kotak Pasir atau Axie Infinity, eToro adalah pilihan yang sangat baik.

Tetapi jika anda ingin melabur dalam penurunan NFT terbaik yang akan datang, cadangan kami ialah Tamadoge. Ia menonjol dalam pasaran NFT dengan dinamik permainan yang unik dan ekonomi metaverse yang bertenaga. Pelan hala tuju yang bercita-cita tinggi membentangkan masa depan permainan NFT.

Berikutan arus teknologi yang kian moden, kita juga dapat melihat bahawa permainan nft bermain untuk mendapatkan semakin mudah dengan adanya permainan nft android dan permainan nft iOS dalam telefon pintar anda.

Akhir sekali, anda juga boleh membaca dan menyemak artikel panduan serta ulasan kami mengenai crypto web 3.0 dan ico cryptocurrency dalam laman web ini.

Wall Street Memes (WSM) - Syiling Meme Terbaru

PERINGKAT KAMI

wall-street-memes
 • Komuniti dengan 1 Juta Pengikut
 • Pengasas Projek NFT yang berpengalaman
 • Prajualan Langsung Sekarang - wallstmemes.com
 • Mendapat $300,000 pada Hari Pelancaran
wall-street-memes

FAQs (Soalan Lazim tentang Play to Earn dalam Permainan NFT)

Apakah permainan NFT?

Apakah contoh permainan NFT?

Apakah permainan untuk mendapatkan permainan crypto (play to earn crypto games)?

Bolehkah anda membuat wang dengan bermain permainan NFT?

Adakah terdapat permainan NFT secara percuma?

Apakah permainan terbaik untuk mendapatkan permainan (best play to earn games)?

Bagaimanakah cara saya mencari permainan NFT yang baharu?