Tahun lepas, prajualan kripto yang sangat popular memberi pelabur berpotensi banyak pendedahan kepada projek baharu yang menarik sebelum pelancaran rasmi mereka. Walaupun menjual kripto sememangnya berisiko, ia juga boleh menjana pulangan yang besar apabila projek itu dilancarkan di bursa perdagangan kripto.

Kali ini kita akan membincangkan mengenai crypto presales terbaik untuk dilaburkan pada tahun 2023, terutamanya projek yang mendapat perhatian ramai termasuk faktor yang perlu dipertimbangkan ketika mencari presale crypto yang berpotensi tinggi pada masa hadapan.

Senarai Prajualan Kripto Terbaik

Pelabur yang bertolak ansur dengan risiko akan secara aktif mencari token kripto prajualan, kerana bukan sesuatu yang luar biasa bagi projek baharu untuk memberikan pulangan tiga hingga empat angka sebaik sahaja mereka mendapat momentum. Berikut ialah senarai lengkap prajualan kripto yang akan datang:

 1. Wall Street Memes – Prajualan kripto baharu dan terbaik untuk melabur
 2. AiDoge – Platform Terbaik untuk Melabur dalam Matawang Kripto
 3. YpredictJadilah sebahagian daripada Revolusi Ypredict untuk memajukan syarikat anda
 4. Launchpad xyz – Kedai Sehenti untuk ICO dan Cryptocurrency Dilancarkan
 5. Deelance – Melabur dalam Kerja Fleksibel dan Jauh untuk Masa Depan
 6. Ecoterra – Masa Depan Pelaburan Hijau dan Kehidupan Mampan
 7. RobotEra – Membina dan Menghubungkan Dunia metaverse dengan komuniti NFT
 8. Love Hate Inu – Pencinta anjing di mana-mana akan diberi kuasa oleh mata wang kripto baharu yang revolusioner
 9. Spongebob – Sertai keseronokan dengan membeli Spongebob Meme Coin hari ini!
 10. IMPT – Prajualan crypto keseluruhan terbaik untuk melabur
 11. Tamadoge (TAMA) – Token kini beredar di OKX selepas prajualan yang berjaya
 12. Calvaria – Token kripto prajualan terbaik dalam Niche Play-to-earn
 13. The Hideaways – Pelaburan hartanah dan platform pengurusan portfolio
 14. Battle Infinity (IBAT) – Game crypto yang berasaskan Metaverse
 15. Blok Bertuah (LBLOCK) – Token yang diperbaharui dengan senario yang menyeronokkan
 16. EstateX (ESX) – Crypto presales dalam niche hartanah
 17. BabyApeCoin (BAPE) – Token kripto prajualan dengan potensi ‘syiling meme’
 18. LunaOne (XLN) – Web 3.0 crypto tokens dalam metaverse yang menarik
 19. SleepCare (SLEEP) – Projek ‘Sleep-to-Earn’ pertama di dunia
 20. Avoteo (AVO) – Prajualan kripto terbaik untuk melabur untuk pembiayaan
 21. Leshy Inu (LES) – Prajualan kripto meme paling popular

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Melihat lebih dekat pada prajualan kripto terbaik hari ini

Banyak altcoin terbaik untuk 2023 yang kita lihat di pasaran memulakan perjalanan mereka dari peringkat pra-jualan dengan memaparkan potensi besar yang ada pada projek itu. Mari kita lihat dengan lebih dekat beberapa prajualan kripto, ketahui lebih lanjut tentang ciri, pasukan pembangunan dan pandangan harga.

AiDoge – Salah Satu Koin dengan Harga Stabil dan Penjualan Tertinggi

Ai Doge ialah platform baharu dan menarik yang menggabungkan kecerdasan buatan dan meme untuk menyediakan pengguna dengan ruang kreatif yang unik. Tulang belakangnya ialah token $Ai, yang boleh digunakan untuk pelbagai tujuan, termasuk membeli kredit, mengundi dan ganjaran. Platform ini menyasarkan untuk mencapai permodalan pasaran sebanyak $29.8 juta menjelang 2023, menjadikannya salah satu ICO yang paling menjanjikan dalam dunia crypto.

mata wang kripto AiDoge

Ciri platform yang paling menarik ialah keupayaannya membenarkan pengguna mencipta meme menggunakan token $Ai dan memperoleh ganjaran untuk kandungan popular. Ini mewujudkan rasa komuniti dan menyediakan saluran kreatif untuk individu. Selain itu, mempertaruhkan token $Ai memberikan pengguna ganjaran kredit harian dan faedah lain, menjadikan pengalaman mereka di platform lebih berharga.

Ai Doge berada dalam kedudukan utama untuk menyediakan pengguna dengan komuniti meme bersepadu dengan kecerdasan buatan, dan potensi untuk menggabungkan kedua-dua teknologi ini tidak terhad. Platform ini menawarkan pelabur peluang pelaburan yang berpotensi menguntungkan kerana nilai token $Ai dijangka meningkat dengan pertumbuhan dan populariti platform.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Spongebob /$SPONGE – Pembangunan Komunitas Koin Terbesar

SpongeBob Coin ialah mata wang kripto yang merangkumi keseronokan dan semangat watak kesayangan SpongeBob SquarePants. Syiling meme adalah berasaskan komuniti, dengan kecairan maksimum, tiada yuran transaksi dan tiada tempoh prajualan. Dengan volum dagangan 24 jam sebanyak MYR 134,806,810.85 dan harga semasa sebanyak MYR 0.0024, kini adalah masa yang sesuai untuk memiliki $SPONGE.

mata wang kripto Spongebob

Dengan memiliki projek ini, anda akan mempunyai mata wang kripto dengan nama syiling berjenama, karya seni dan inisiatif komuniti yang berkisar tentang watak, tetapan dan jenaka dari alam semesta SpongeBob SquarePants. Keseronokan dan keseronokan yang dibawa oleh projek ini kepada pengalaman mata wang kripto menarik kedua-dua peminat SpongeBob dan peminat mata wang kripto, membentuk komuniti yang berkuasa melalui platform media sosial, forum dalam talian dan acara istimewa di mana ahli komuniti boleh berhubung dan berkongsi pengalaman.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Ecoterra – Koin Perlindungan Alam Sekitar dengan Harga Stabil

Ecoterra Coin ialah mata wang digital tersendiri yang menyokong mesra alam dan menggalakkan peralihan ke arah masa depan yang lebih hijau. Platform ini menggunakan teknologi blockchain dan menyediakan sistem terpencar dan telus di mana setiap transaksi dan sumbangan yang dibuat menggunakan Ecoterra Coin boleh dikesan dan disahkan. Ini memastikan ketelusan dan menghapuskan aktiviti penipuan, menjadikannya lebih mudah untuk membiayai projek alam sekitar dengan yakin.

mata wang kripto Ecoterra

Dengan crowdfunding dan pengumpulan dana terdesentralisasi, individu boleh menyumbang kepada beberapa inisiatif mesra alam seperti penghutanan semula, tenaga boleh diperbaharui, pengurusan sisa dan pertanian mampan. Projek-projek ini berpotensi untuk menarik komuniti global individu yang mementingkan alam sekitar yang bersedia untuk menyalurkan dana ke arah projek kemampanan yang memberi impak.

Pengguna boleh memperoleh Syiling Ecoterra dengan melibatkan diri dalam aktiviti yang menggalakkan mesra alam seperti kitar semula, penjimatan tenaga atau menggunakan pengangkutan awam. Syiling ini kemudiannya boleh ditebus untuk diskaun pada produk, perkhidmatan berterusan, atau malah pengimbangan karbon.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Ypredict – AI Mata Wang Kripto Terinovatif

Dalam persekitaran perniagaan yang pantas dan berdaya saing hari ini, adalah semakin penting bagi peserta pasaran untuk kekal di hadapan dengan memanfaatkan teknologi terkini. Kecerdasan buatan (AI) telah muncul sebagai alat yang popular sejak beberapa tahun kebelakangan ini, dan yPredict.ai ialah platform berasaskan AI yang direka oleh pembangun dan pakar terkemuka industri untuk membantu pemain pasaran dalam membuat keputusan pelaburan termaklum.

mata wang kripto yPredict

Menggunakan model terdorong data lanjutan, yPredict.ai secara automatik mengenal pasti beratus-ratus corak carta dan batang lilin dalam pasaran dan memaklumkan pengguna dalam masa nyata apabila corak sedemikian muncul. Platform ini menyediakan skor kebolehpercayaan berdasarkan ketepatan gelagat harga masa lalu selepas pembentukan corak, membolehkan pemain pasaran membuat keputusan termaklum dan mengelakkan kerugian yang tidak perlu.

Selain itu, platform ini menyediakan analisis yang pelbagai dan komprehensif tentang keadaan pasaran, memberikan pengguna dengan pandangan mendalam tentang pasaran.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Deelance – Mata Wang Kripto Stabil dengan Inovasi Platform

DeeLance ialah platform Web3 terdesentralisasi yang menghubungkan pekerja bebas dan majikan dengan cara yang boleh dipercayai dan cekap. Ia menggalakkan kerjasama, pertumbuhan profesional dan pampasan yang adil untuk pekerja bebas dengan menggunakan algoritma lanjutan dan sistem pemadanan pintar.

Platform ini menekankan ketelusan dan kepercayaan, memastikan pengurusan selamat bagi butiran projek, syarat pembayaran dan penghantaran melalui kontrak pintar dan teknologi blockchain. Selain itu, DeeLance menawarkan sumber latihan dan bimbingan untuk membantu pengguna meningkatkan kemahiran dan asas pengetahuan mereka.

mata wang kripto Deelance

Pekerja bebas menerima pampasan yang adil untuk kerja mereka di DeeLance kerana platform menggunakan perkhidmatan escrow untuk menyimpan dana pelanggan dengan selamat sehingga projek siap, menghapuskan kelewatan pembayaran dan memupuk kepercayaan dan keadilan dalam proses bebas.

Pengguna boleh memberikan maklum balas tentang prestasi pekerja bebas, membantu mereka membina reputasi profesional yang kukuh berdasarkan kualiti, kebolehpercayaan dan profesionalisme. Ulasan positif menyumbang kepada kredibiliti keseluruhan dan kebolehpercayaan platform.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Launchpad xyz – Koin Pendominasi Pasar Terkini

Launchpad ialah platform berkuasa AI yang menyediakan model dipacu data untuk membantu peserta pasaran membuat keputusan pelaburan termaklum. Model ramalan lanjutannya secara automatik boleh menganalisis beratus-ratus corak carta dan batang lilin dalam pasaran, menyediakan pelbagai analisis keadaan pasaran yang mendalam. Dengan menggunakan analisis pasaran yang komprehensif ini, pengguna boleh membuat keputusan pelaburan dengan yakin.

mata wang kripto Launchpad xyz

Semasa peringkat prajualan, token Launchpad kini tersedia dan menawarkan pelbagai faedah kepada pengguna yang ingin mengoptimumkan pelaburan mereka. Membeli token Launchpad memberikan pengguna akses yang lebih cepat dan mudah kepada ciri platform, yang seterusnya boleh membantu mereka membuat keputusan pelaburan yang lebih berkesan. Platform ini sentiasa menambah baik model ramalannya untuk meningkatkan ketepatan dan kebolehpercayaan keputusan pelaburan.

Dengan potensi pulangan token yang tinggi dan alatan dagangan yang selamat, Launchpad ialah platform yang menarik untuk sesiapa sahaja yang ingin mendapat keuntungan daripada pasaran kripto. Platform ini diketuai oleh pasukan berpengalaman dan profesional yang telah membangunkan rangka kerja yang inovatif dan mesra pengguna untuk melancarkan pengalaman Web3 yang merangsang untuk jenama terkemuka.

Ringkasnya, Launchpad ialah platform dikuasakan AI yang menggunakan model dipacu data untuk menyediakan pengguna analisis pasaran kripto yang komprehensif dan boleh dipercayai, yang boleh membantu pengguna mengoptimumkan pelaburan mereka dan membuat keputusan termaklum.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

RobotEra – PraJualan Syiling Web 3.0 Terbaik di Malaysia 2023

Baru-baru ini, syiling Web 3.0 yang sangat popular di Malaysia yang dipanggil RobotEra telah melancarkan aktiviti prajualannya. Hanya dalam beberapa jam selepas pelancaran prajualan, hampir separuh daripada kuota telah diambil oleh pelabur. Tidak menghairankan sama sekali kerana prajualan token $TARO adalah salah satu prajualan kripto termurah dalam sejarah. Hari ini, anda boleh memiliki 1 token $TARO dengan membayar 0.092 MYR. Harganya sangat berpatutan kerana mengetahui bahawa token ini akan melonjak selepas pelancaran kerana idea di sebalik syiling itu berkisar pada NFT,metaverse, dan komuniti maya.

Dengan melabur dalam $TARO hari ini, anda mengambil bahagian dalam pembangunan galaksi metaverse alpha dan lebih banyak permainan pada tahun 2023. Bukan itu sahaja, masa depan $TARO dijamin oleh Coinsniper. RobotEra telah berjaya memasuki pasaran sebagai pelopor integrasi VR dan AR ke dalam realiti. Ringkasnya, melabur dalam $TARO hari ini memberi anda akses untuk membina metaverse pembinaan semula planet seperti kotak pasir.

Dapatkan $TARO anda hari ini menggunakan USDT atau ETH dalam dompet anda!

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Love Hate Inu – Platform dengan Potensi Ganda 10x

Love Hate Inu Coin ialah projek mata wang kripto unik yang merangkumi dua emosi yang bertentangan, cinta dan benci. Sebagai Meme Utility Coin yang pertama, ia telah melancarkan prajualan lapan peringkat yang bermula pada 9 Mac 2023, dengan matlamat untuk mencapai had maksimum MYR 13,311,000 dalam masa kurang daripada tiga bulan.

mata wang kripto LoveHateInu

Projek ini memperkenalkan platform loteri berkuasa blok yang pertama, yang boleh merekodkan keputusan yang tidak boleh diubah menggunakan teknologi lejar yang diedarkan, sambil turut menggabungkan mekanisme Stake-To-Earn dan Vote-To-Earn yang direka khusus untuk menggalakkan penyertaan. Dengan 90% daripada token diperuntukkan untuk prajualan dan baki 10% menuju kecairan, penjualan 90% daripada token memastikan tiada rugpull dan mewujudkan asas komuniti yang kukuh.

Token juga mempunyai cukai transaksi 0%. Pihak yang berminat boleh membeli token LHINU melalui laman web rasmi Love Hate Inu, dan token akan tersedia untuk pembelian melalui CEX dan DEX selepas penyenaraian pertukaran pada S3 2023. Projek ini menggalakkan penglibatan komuniti, ketelusan dan pelaburan yang bertanggungjawab, dan ia menyerlahkan kepentingan menggunakan mata wang kripto untuk perubahan positif melalui komitmennya terhadap kedermawanan dan impak sosial.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

IMPT – Prajualan crypto keseluruhan terbaik untuk melabur

Impt.io LogoPrajualan kripto terbaik yang bernilai melabur pada pendapat kami ialah IMPT, iaitu projek token eko yang kini dalam fasa pertama proses prajualan sedia ada.

Projek itu sudah pun bekerjasama dengan lebih 10,000 syarikat dari seluruh dunia kerana IMPT menawarkan untuk membantu pengguna dan syarikatnya mengimbangi jejak karbon mereka seperti Microsoft, LEGO dan Amazon.

IMPT berfungsi dengan mendapatkan kredit karbon daripada individu atau syarikat yang kemudiannya digunakan untuk menyokong ratusan projek alam sekitar yang berbeza seperti aktiviti amal atau bukan keuntungan yang telah disemak dan diluluskan.

impt.io Prajualan

Di samping itu, kedua-dua pengguna individu dan korporat boleh menggunakan kredit karbon mereka sebagai pelaburan atau menukarnya dengan NFT boleh didagangkan yang unik. Dibina pada rangkaian Ethereum, pasukan pembangunan daripada IMPT ialah pasukan doxx sepenuhnya dengan pengalaman bertahun-tahun dalam industri perdagangan dan telekomunikasi.

IMPT juga merupakan projek sifat karbon yang menggalakkan individu dan syarikat untuk menjadi lebih mesra alam yang juga akan menghasilkan penilaian global yang boleh mengesan berapa banyak kesan yang ada, dalam kes ini jejak karbon.

Prajualan kripto IMPT baru sahaja bermula dan berada di peringkat pertama. Pada peringkat ini setiap token IMPT ditawarkan pada harga MYR 0.085 dengan anggaran pulangan pelaburan sebanyak 5,555 token untuk pelaburan sebanyak MYR 472.93. Pada peringkat ini kira-kira 600 juta token akan diperuntukkan dan akan berterusan sehingga 25 November atau sehingga token yang ditawarkan habis dijual.

Selepas peringkat satu, akan ada prajualan crypto dengan sebanyak 1.2 bilion token akan ditawarkan dengan harga MYR 0.11 dan kemudian MYR 0.13 untuk peringkat seterusnya. Sudah lebih daripada MYR 2 juta telah dilaburkan sejak 2 minggu selepas fasa pertama dibuka.

Proses prajualan crypto juga merupakan cara penting untuk melawan keadaan pasaran beruang dan IMPT menyediakan penyelesaian kepada krisis dunia sebenar juga boleh menjadi salah satu mata wang kripto terbaik untuk dibeli pada tahun 2023.

Untuk maklumat lanjut anda boleh membaca kertas putih IMPT dan menyertai kumpulan telegram untuk berita terkini daripada pasukan.

Rangkaian Ethereum
Standard ERC-20
Harga token MYR 0.085
Tarikh tamat November 25 (Phase 1)
Program Unlock Token Generation Event
Tim Denis Creighton (CEO), Mike English (CTO), Hugh Phelan (CLO)

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Tamadoge (TAMA) – Token kini beredar di OKX selepas prajualan yang berjaya

TamadogeRamai pelabur mula menganggap syiling meme sebagai salah satu syiling yang patut dibeli. Salah satunya ialah Dogecoin yang menjadi salah satu meme syiling paling meletup yang dikeluarkan selepas Shiba Inu. Meme syiling memang mempunyai daya tarikan pelabur yang agak besar dan berprestasi baik di pasaran.

Walau bagaimanapun, mereka cenderung untuk mendapatkan semula semua keuntungan dan mengesan kembali selepas bidaan yang besar sebanyak 1 kuadrilion, tetapi disebabkan inflasi, inventori yang dipegang meningkat kepada 132 bilion daripada 100 bilion sebelumnya atau kerana kekurangan usaha untuk mengekalkan nilainya.

Matlamat Tamadoge adalah untuk mengatasi masalah sedia ada dengan membuat permainan popular yang menggunakan format token meme. Tamadoge berjaya mengumpul MYR 89 juta apabila melancarkan prajualan kripto pada 18 September, suku ketiga 2023 pada harga MYR 0.047 setiap token. Pada peringkat awal token kripto prajualan, pasukan pembangunan menyasarkan untuk mengumpul MYR 47 juta, tetapi disebabkan prajualan beta yang berjaya, pasukan pembangunan memperoleh hampir 2 kali ganda daripada yang disasarkan pada masa presale crypto.

Tamadoge Prajualan

Pada akhir peringkat prajualan kripto, Tamadoge menaikkan harga setiap token kepada MYR 0.14, 3 kali ganda harga awalnya. Walaupun 2023 merupakan tahun yang sukar bagi industri mata wang kripto, kejayaan Tamadoge telah menjadi salah satu pelaburan paling menguntungkan sejak kebelakangan ini.

Tamagotchi, permainan yang popular pada tahun 90-an juga akan digabungkan dengan NFT yang mewakili haiwan peliharaan untuk dilatih, membiak dan melakukan pertempuran bagi memasuki kedudukan teratas dan mendapat hadiah dalam bentuk syiling TAMA.

Memandangkan mata wang asal Tamadoge juga mengalami deflasi dengan sistem pembakaran 5% yang digunakan untuk semua pembelian dalam permainan melalui kedai Tamadoge untuk membeli makanan haiwan kesayangan. Dengan bekalan maksimum yang boleh diperolehi dari permulaan hanya 2 bilion token TAMA.

Sebagai sebahagian daripada ERC-20, TAMA telah disenaraikan di bursa OKX yang akan meningkatkan volum dagangan dan potensi kenaikan harga untuk mata wang kripto yang termasuk dalam daftar koin baru pada Q4 2023 hingga 2023. TAMA juga boleh dibeli di DEX dan CEX pada OKX. kerana anda tidak terikat dengan peraturan tempat tinggal anda.

Anda juga boleh mencari peta jalan dan kertas putih TAMA di laman web rasmi mereka, tamadoge.io.

Pada masa ini, Tamadoge sudah disenaraikan di OKX, BitMart dan Uniswap. Jumlah token dalam edaran kini telah meningkat hampir 900% dengan harga mencecah harga tertinggi MYR 0.42 di mana sebelum ini pada masa prajualan crypto ia hanya dijual pada harga MYR 0.047. TAMA telah disenaraikan di MEXC (1PM UTC) serta LBank (11AM UTC) pada 5 Oktober dan kini dalam peringkat pendaftaran untuk Binance.

Syiling meme, yang menjadi kejayaan selepas prajualan kripto, menjadi syiling meme ketiga terbesar mengikut volum sejak pelancarannya, berada di belakang DOGE dan SHIB. Kejayaan TAMA diramalkan meningkat selepas mendaftar di bursa baharu yang lain.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Calvaria – Token kripto prajualan terbaik dalam Niche Play-to-earn

CalvariaCalvaria ialah permainan kad pertempuran baharu yang menyediakan peluang terbaik untuk melabur dalam sektor P2E pada tahun 2023. Projek ini juga dalam peringkat prapenjualan kripto yang sangat berjaya bagi syiling $RIA asalnya.

Walaupun terdapat banyak projek game crypto di luar sana, hanya beberapa daripada mereka yang dapat menembusi pasaran permainan. Penyepaduan yang agak kompleks antara blockchain dan crypto ini boleh menyukarkan pemain tradisional kerana kekurangan pengetahuan teknikal yang mereka miliki. Calvaria juga berbeza daripada pasaran permainan dengan akses dan mekanik permainan yang agak mencengkam.

Permainan ini juga memenuhi keperluan pemain tradisional dan juga pemain crypto. Semua orang boleh memuat turun versi percuma permainan di Google Play atau App Store dan mencuba mekanik permainan. Sebagai permainan P2E, ini juga boleh membuat anda mendapat manfaat daripada keupayaan anda untuk bermain permainan.

Calvaria Prajualan

Anda tidak perlu mempunyai dompet digital atau membuat sebarang pelaburan pendahuluan untuk bermain. Calvaria menyediakan pilihan dan mendidik pemain tentang kelebihan P2E berbanding memaksa pemainnya membeli mata wang kripto dan NFT dalam permainan. Ini membuat perbezaan yang ketara kepada penggunanya. Dan jika anda membeli aset dalam permainan, maka anda akan mempunyai hak pemilikan penuh terima kasih kepada rangkaian blockchain mereka.

Sesuai dengan apa yang ada dalam whitepaper dari Calvaria, permainan yang mereka miliki bertemakan kehidupan seterusnya yang belum dibangunkan dalam sektor perjudian mahupun media popular. Ini menyediakan ruang untuk fleksibiliti dan kreativiti di pihak pasukan pembangunan. Permainan utama yang masih dalam peringkat awal pembangunan dan tidak boleh diakses dipanggil Duels of Eternity. Tetapi sudah ada dua permainan mini yang sudah berjalan dan memberikan pengalaman tentang apa yang akan dilancarkan pada masa hadapan.

Berikut adalah beberapa komponen utama sistem Calvaria yang mempunyai kelebihan berikut:

Platform storan dengan berbilang kolam

Sistem biasiswa di mana anda boleh menyewa dek dan melakukan aktiviti seperti membina pasukan, menjadi pengurus pasukan, dan sebagainya

Di kedai permainan boleh membeli atau menjual aset yang dimiliki

Visi projek yang luas ini membantu menjamin perkongsian dengan nama besar dalam industri seperti KuCoin, Gate.io, XT.com dan banyak lagi.

Jumlah inventori di tangan ialah 1,000,000,000 token yang mana 30% daripadanya telah diketepikan untuk prajualan kripto. Pengguna juga boleh membeli token pada harga diskaun semasa prajualan crypto. Lebih awal anda melabur, lebih rendah harga yang anda boleh dapat.

Prajualan kripto – langkah 1 MYR 4.73 = 100 $RIA
Prajualan kripto – langkah 2 MYR 4.73 = 80 $RIA
Prajualan kripto – langkah 3 MYR 4.73 = 66 $RIA

Satu lagi ciri yang menjadikan Calvaria sebagai salah satu mata wang kripto yang patut dibeli ialah peletakhakan sifar. Semua yang dibeli semasa prajualan kripto akan dibuka secara serentak semasa pelancaran.

Ikuti perkembangan atau berita dari Calvaria melalui twitter dan telegram untuk mendapatkan berita terkini. Dan jangan lupa juga untuk melihat Giveaway Calvaria di Gleam dengan hadiah untuk dimenangi sebanyak MYR 472 ribu.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

The Hideaways – Pelaburan hartanah dan platform pengurusan portfolio

The HidewaysJika anda sedang mencari syiling yang berpotensi menjana 20 – 50 kali ganda pada penghujung tahun depan, mungkin The Hideaways boleh menjadi alternatif yang patut dipertimbangkan. Di samping itu, hartanah sentiasa menjadi sebahagian besar industri crypto hasil daripada teknologi kerana sektor ini dijalankan. NFT ialah contoh yang sempurna kerana ia boleh digunakan untuk menunjukkan pemilikan sah sesuatu harta.

The Hideaways ialah contoh projek yang memanfaatkan teknologi terdesentralisasi untuk menyediakan pelabur cara baharu untuk melabur dalam hartanah. Platform ini tertumpu terutamanya pada pelaburan hartanah mewah, di mana hartanah dari seluruh dunia tersedia untuk pengguna.

Perkara yang paling penting mengenai projek ini ialah kemungkinan membuat pelaburan pecahan yang mengurangkan kesesakan. Hartanah itu diwakili oleh NFT yang kemudiannya dipecahkan untuk menawarkan pemilikan hartanah mewah dengan hanya $100.

The Hideways Prajualan

The Hideaways pada asasnya ialah platform penyedia pengurusan portfolio hartanah mewah. Bukan itu sahaja, beberapa faedah yang ditawarkan termasuk keupayaan menjana pendapatan pasif melalui penyewaan hartanah sepanjang tahun dan kehadiran peningkatan modal dalam hartanah itu sendiri.

Token asal projek hartanah ini, The Hideaways Token (HDWY), juga boleh dipertaruhkan untuk hadiah. NFT yang dicetak pada platform juga boleh dijual di pasaran sekunder. Pemegang juga menerima keahlian Club Hideaways yang mempunyai faedah eksklusif dan sistem VIP secara beransur-ansur.

Projek ini mempunyai banyak rancangan untuk dilaksanakan pada tahun hadapan. Pada Q1 2023, token HDWY akan dilancarkan pada Uniswap DEX dan sistem mekanisme ganjaran akan dimulakan. Audit Certik dan Chain Security juga akan dijalankan pada tahun hadapan. Tetapi mungkin yang paling penting pasukan itu akan memulakan pembangunan untuk iOS dan Android. S2 akan menyaksikan pelancaran pasaran Club Hideaway dan NFT contohnya seperti Malaysia NFT project.

Ini adalah peringkat awal untuk membeli The Hideaways (HDWY) dan berpotensi meningkat sebanyak 100X menjelang akhir tahun 2024. The Hideaways mengendalikan pasaran hartanah bernilai MYR 108 trilion, dan memiliki 0.1% ke dalam The Hideaways akan menjadi $10.8 bilion, jadi kira-kira $100 bilion had pasaran untuk penilaian standard.

Sertai sekarang kerana mereka telah mengaudit kontrak pintar mereka menggunakan syarikat keselamatan kripto terbaik iaitu SolidProof, dan mereka juga akan mengunci token pasukan selama 2 tahun dan kecairan selama-lamanya. Jauh lebih baik jika dibandingkan dengan presales crypto lain.

Untuk maklumat lanjut anda boleh membaca kertas putih The Hideaways dan lawati halaman rasmi The Hideaways.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Battle Infinity (IBAT) – Game crypto berasaskan Metaverse

Battle InfinityMetaverse ialah konsep yang meledak pada tahun 2021 yang turut menyediakan platform untuk ratusan projek menarik untuk dilancarkan seperti yang sudah diketahui oleh ramai pelabur. Battle Infinity nampaknya telah mengorak langkah lebih jauh dengan menggabungkan dunia maya dengan elemen ‘play-to-earn’ (P2E) yang menarik kerana ia memberikan pengalaman unik untuk pengguna.

Dunia maya yang dimiliki oleh Battle Infinity bertajuk ‘The Battle Arena’ dan menawarkan enam platform berbeza dalam ekosistem. Salah satu yang paling popular ialah ‘IBAT Premier League’, iaitu permainan sukan fantasi berasaskan blok blok yang membolehkan pengguna membina pasukan mereka dan memenangi hadiah. Semua pemain dalam permainan ini distrukturkan atau dimiliki sebagai NFT, yang turut menyediakan ruang untuk pasaran mampan diri untuk berkembang. Oleh itu, tidak sedikit pelabur mata wang kripto menganggap Battle Infinity sebagai platform metaverse terbaik pada tahun 2023.

Bukan itu sahaja, Battle Infinity juga menawarkan salah satu platform pertukaran DeFi terbaik iaitu IBAT Battel Swap, kedai permainan, platform storan dan pasaran NFT sedia ada. Pengguna juga boleh mencipta dan mereka bentuk avatar mereka sendiri yang juga boleh disesuaikan mengikut citarasa yang membolehkan mereka berinteraksi dengan orang lain di tempat yang berbeza dalam metaverse Battle Infinity.

Battle Infinity Prajualan

Kemuncak permainan metaverse ini ialah token $IBAT, atau token BEP-20 yang digunakan untuk perkongsian dan penyimpanan ganjaran. $IBAT juga boleh digunakan untuk mempromosikan di dunia maya serta mencipta jalan baharu untuk pengewangan.

Pada peringkat presales crypto, IBAT habis dijual dalam masa 24 hari sahaja kerana permintaan yang sangat tinggi dan kemudian masih melonjak 700% pada hari pertama ia mula berdagang di PancakeSwap. Selepas itu, IBAT telah dilancarkan di bursa berpusat LBank, dan kini mempunyai had pasaran sebanyak $190 juta, dan dijangka akan disenaraikan di bursa dagangan lain dalam masa terdekat.

Pelabur yang berminat untuk melabur dalam token IBAT boleh mengikuti berita terkini dengan menyertai kumpulan telegram rasmi Battle Infinity.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Lucky Block (LBLOCK) – Token yang diperbaharui dengan senario yang menyeronokkan

Lucky BlockLucky Block termasuk dalam senarai mata wang kripto yang boleh dipertimbangkan untuk pembelian pada 2023 kerana prestasinya yang baik. Walaupun Lucky Block secara teknikalnya tidak lagi termasuk dalam peringkat prajualan kripto tetapi pembangunnya baru sahaja melancarkan token ‘LBLOCK V2’ yang ditunggu-tunggu ramai.

Pengeluaran versi terbaru token ini telah menyelesaikan banyak masalah yang menghalang LBLOCK asal daripada disenaraikan di bursa utama sebagai token ERC-20 berasaskan Ethereum dengan yuran transaksi 0% yang kini membuka ruang untuk pertumbuhan atau lain-lain. kemas kini apabila ia timbul.

Lucky Block Prajualan

Pelabur yang telah membeli Blok Bertuah dalam tempoh masa yang lama akan menyedari bahawa terdapat cukai sebanyak 12% ke atas jualan token menggunakan versi asal LBLOCK. Dengan LBLOCK V2, token akan menggunakan standard ERC-20, tidak menghapuskan cukai lalai yang wujud dalam versi sebelumnya.

Ini menjadikan LBLOCK V2 serasi dengan kebanyakan pertukaran terpusat (CEX) yang juga kini disenaraikan di LBank, MEXC dan Gate.io, dan bursa lain yang belum selesai.

Kelebihan utama LBLOCK V2 ialah ia lebih sesuai untuk pelabur yang ingin memperdagangkannya. Disebabkan ketiadaan cukai dalam setiap transaksi ini menyebabkan pelabur terlibat dan membuat spekulasi tentang harga token. Tambahan pula, akan terdapat lebih banyak pertukaran daripada CEX yang akan meningkatkan kebolehcapaian dan kecairan token dengan ketara.

LBLOCK V1 masih ada dan terus beroperasi seperti biasa yang digunakan untuk pembelian tiket jackpot dan pengagihan hadiah. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja LBLOCK V2 dilancarkan, mereka yang sudah berada dalam ekosistem Blok Bertuah boleh mendapat manfaat daripada kedua-dua token iaitu LBLOCK V1 dan LBLOCK V2 yang juga menjadikan pelancarannya sama pentingnya dengan mana-mana prajualan kripto lain.

Lucky Block juga akan memulakan pembakaran bulanan sebanyak 1% mulai 30 September, yang akan mengurangkan bekalan LBLOCK secara drastik yang dijangka akan meningkatkan harga token.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

EstateX (ESX) – Crypto presales dalam niche hartanah

EstateX (ESX)Satu lagi pilihan utama untuk presale crypto tahun ini ialah EstateX. EstateX ialah projek mata wang kripto baharu yang masih belum dilancarkan tetapi telah menarik perhatian ketara di media sosial, di mana sudah terdapat lebih 5,800 pengikut untuk akaun twitter rasmi EstateX. Projek ini bertujuan untuk menjadikan pelaburan hartanah lebih mudah diakses, lebih mudah dan boleh diakses oleh orang ramai di seluruh dunia.

Projek baharu ini berusaha untuk mencapai matlamat mereka dengan menawarkan pemilikan pecahan atau pemilikan bersama hartanah dalam ekosistem platform. Pemilikan dalam setiap hartanah ini akan mudah dibeli, dijual atau didagangkan di bursa dengan semua transaksi yang dipermudahkan melalui ESX yang merupakan token asli EstateX. Memandangkan ramalan bahawa Pasaran Hartanah Token Eropah akan bernilai MYR 69 trilion menjelang 2024, ini merupakan rangsangan besar bagi EstateX untuk meraih populariti.

EstateX Prajualan

Kebanyakan pemilikan akan berada pada blokchain untuk memastikan keselamatan dan ketelusan yang tinggi. Bukan itu sahaja, pelabur juga boleh memperdagangkan pegangan aset mereka 24/7 dalam satu tahun melalui pasaran sekunder EstateX atau juga boleh mendapatkan pinjaman segera melalui token yang disokong oleh aset yang mereka miliki. Ini menjadikan EstateX sebagai salah satu projek DAO kripto terbaik untuk tahun 2023 yang menjanjikan, kerana komuniti akan menentukan sifat mana yang merupakan sebahagian daripada ekosistem.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

BabyApeCoin (BAPE) – Token kripto prajualan dengan potensi ‘syiling meme’

BabyApeCoinSebagai tambahan kepada projek prajualan kripto yang disebutkan sebelum ini, satu lagi yang perlu diperhatikan untuk pertumbuhan tahun ini ialah BabyApeCoin. Sesuai dengan namanya, BabyApeCoin berusaha untuk memanfaatkan kejayaan ApeCoin, dengan menawarkan laluan lain untuk memberi ganjaran kepada pelabur yang terlepas tolakan harga terakhir. Bukan itu sahaja, pasukan pembangunan juga menyatakan bahawa mereka bertujuan untuk memberikan utiliti terbaik jika dibandingkan dengan token yang serupa.

Tidak ada keraguan bahawa ApeCoin adalah salah satu syiling meme terbaik di pasaran, itulah sebabnya BabyApeCoin dianggap sebagai salah satu presale crypto terbaik tahun ini. Tarikan utamanya ialah mekanisme ganjaran tetap, yang direka untuk memberi ganjaran kepada pemegang BNB. Setiap transaksi daripada BabyApeCoin akan dikenakan cukai sebanyak 15%, dengan 4% daripada cukai itu diagihkan semula kepada pemegang token.

BabyApeCoin Prajualan

Manakala baki 11% akan digunakan untuk program lain seperti pemasaran dan kecairan untuk membantu meningkatkan daya tarikan BabyApeCoin dalam jangka masa panjang yang dijangka akan meningkatkan harga token. Sama seperti crypto presales lain dalam senarai kami, BabyApeCoin masih di peringkat awal, di mana maklumat terperinci yang diperlukan masih sukar dicari. Walau bagaimanapun, pasukan pembangunan telah menyediakan peta jalan yang telah dibentangkan di laman web rasmi rancangan penyenaraian projek untuk acara komuniti, pendaftaran di CoinGecko, dan juga koleksi NFT yang akan dilancarkan pada masa hadapan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

LunaOne (XLN) – Web 3.0 crypto tokens dalam metaverse yang menarik

LunaOneApabila platform metaverse berkembang, banyak presale crypto, salah satunya adalah LunaOne, telah menjadi projek yang paling diperkatakan tahun ini. Projek metaverse ini memfokuskan pada permainan, perniagaan dan pendidikan, mewujudkan dunia maya sehenti untuk demografi yang berbeza. Yang sebahagian besarnya akan dikawal melalui DAO, yang memastikan pemegang token akan mempunyai hak untuk menyuarakan suara mereka di mana projek itu akan dijalankan.

Selain itu, pasukan pembangunan telah menyediakan pelbagai ciri menarik dalam dunia LunaOne, seperti platform penstriman dalaman dalam bentuk paparan yang sesuai digunakan dengan set kepala Realiti Maya (VR). LunaOne juga akan mempunyai platform dalaman untuk acara maya dengan storan fail terdesentralisasi pada masa hadapan. Pengguna boleh mempunyai avatar tersuai, yang merupakan salah satu token kripto utama dan web 3.0 yang paling ditunggu-tunggu dalam metaverse niche.

LunaOne Prajualan

Urus niaga akan difasilitasi oleh token asli iaitu XLN dan boleh digunakan untuk ganjaran. Token ini dijalankan pada Rantaian Pintar Binance, yang memastikan kos rangkaian dikekalkan rendah. Oleh kerana jumlah pengikut yang ramai di halaman twitter rasmi LunaOnde, iaitu lebih daripada 7,600, ia menjanjikan bahawa prajualan kripto LunaOne akan menjadi acara yang menarik.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

SleepCare (SLEEP) – Projek ‘Sleep-to-Earn’ pertama di dunia

Sleep CareSalah satu niche baharu dan berkembang yang bagus untuk melabur ialah Social-Fi, salah satunya termasuk dalam senarai ini ialah Penjagaan Tidur. Sleep Care, yang sedang dalam proses prajualan kripto, ialah aplikasi ‘tidur untuk mendapatkan’ berasaskan blokchain pada Rangkaian Pintar Binance, di mana projek itu menawarkan cara untuk orang ramai mengewangkan tabiat tidur mereka. Platform ini menggunakan metrik yang dikumpul oleh telefon pengguna yang boleh menentukan kualiti tidur.

Untuk mendapatkan hadiah, pengguna mesti tidur selama sekurang-kurangnya 5 jam, di mana hadiah adalah token $SLEEP. Proses pemberian hadiah dijalankan melalui apl mudah alih Sleep Care, yang akan menggunakan GPS, penderia badan dan data aktiviti fizikal yang dikumpul daripada peranti iOS atau Android. Sleep Care akan mempunyai papan pendahulu bulanan dan akan memberikan ganjaran tambahan untuk pengguna dengan kitaran tidur yang paling sihat.

Sleep Care (SLEEP) Prajualan

Disebabkan konsep unik ini, Sleep Care telah dianggarkan sebagai salah satu token bermodal rendah terbaik yang terdapat di pasaran. Selain itu, Sleep Care juga akan menyertakan ciri berasaskan komuniti, seperti melihat tabiat tidur pengguna lain pada masa hadapan. Bukan itu sahaja, $SLEEP akan mempunyai mekanisme pembakaran supaya token ini kelihatan bersedia untuk mengalami peningkatan dalam nilai dalam jangka masa panjang.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Avoteo (AVO) – Prajualan kripto terbaik untuk melabur untuk pembiayaan

AvoteoBerikut juga termasuk dalam senarai token kripto prajualan terbaik pada tahun 2023, iaitu Avoteo. Avoteo ialah penyedia pengumpulan dana berasaskan blokchain yang matlamatnya adalah untuk memudahkan proses pengumpulan modal untuk syarikat permulaan di seluruh dunia. Pemegang AVO kemudiannya boleh memilih projek yang menarik di platform dan menjana pendapatan pasif melalui ciri perkongsian keuntungan syarikat yang menerima dana.

Selain itu, Avoteo juga akan bertindak sebagai pasaran yang membolehkan syarikat permulaan mencari pekerja bebas yang sesuai dengan keperluan mereka. Tambahan pula, token Avoteo dan AVO akan direka bentuk untuk merapatkan dunia sebenar, bermakna pengguna platform yang melabur dalam projek akan dapat mengambil bahagian dalam mengundi dalam pengurusan syarikat atau bahkan membayar pembelian barangan dan perkhidmatan menggunakan AVO pada perniagaan yang dibiayai.

Avoteo (AVO) Prajualan

Certik telah menjalankan pemeriksaan ke atas Avoteo untuk memastikan keselamatannya dan ia juga telah disokong oleh banyak syarikat crypto terkemuka, seperti Coinzilla dan Blockchain Army. Avoteo kini dalam fasa 2 untuk prajualan kripto, pelabur yang berminat boleh membuat transaksi terus di laman web rasmi Aveteo. Sehubungan dengan tarikh pelancaran yang telah ditentukan, diramalkan semua mata tertumpu kepada perkembangan Avoteo sepanjang penghujung tahun ini.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Leshy Inu (LES) – Prajualan kripto meme paling popular

Leshy InuCrypto presales terakhir dalam senarai kami ialah Leshy Inu. Pelabur yang telah membeli Shiba Inu sebelum ini mungkin mengenali hubungan Leshy Inu yang ingin memanfaatkan kejayaan luar biasa Shiba Inu. Dibina menggunakan teknologi BEP-20, Leshy Inu berusaha untuk memanfaatkan komuniti token ‘Inu’ yang sangat kuat serta menawarkan utiliti baharu.

Platform token menggabungkan beberapa elemen DeFi, seperti pertukaran, staking, pertanian dan rujukan. Semua perkhidmatan yang disediakan akan disokong oleh token asal mereka iaitu $LES. Terdapat kira-kira 10 trilion token tersedia, walaupun kemudian 90% daripada keseluruhan stok akan dibakar untuk memastikan $LES adalah aset deflasi.

Leshy Inu (LES) Prajualan

Sehingga kini, peringkat prajualan crypto ini masih berterusan dan pelabur boleh membeli token $LES melalui laman web rasmi Leshy Inu. Kemudian, selepas ekosistem Leshy Inu beroperasi dan berjalan, 3% daripada semua transaksi penjualan token akan didermakan kepada badan amal, manakala 0.5% daripada jumlah bekalan akan diagihkan kepada pengguna lain. Dalam pelan hala tuju Leshy Inu, dinyatakan terdapat rancangan menarik lain, seperti cabutan bertuah dan koleksi NFT istimewa yang menarik.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Bagaimana untuk membeli kripto prajualan?

Pelabur berpotensi yang mempunyai soalan tentang cara melabur dalam prajualan kripto untuk keuntungan maksimum secara semula jadi akan tertarik dengan presales crypto kerana potensi harga meningkat pada masa hadapan. Ringkasnya, prajualan kripto ialah satu cara untuk pasukan pembangunan mengumpul modal dan meningkatkan populariti di sekitar projek kripto yang akan datang dan memasuki peringkat presales crypto. Peringkat prajualan kripto ini biasanya berlaku sebelum Tawaran Syiling Permulaan atau yang sering juga disebut sebagai ICO Crypto berlaku dan biasanya akan membuat tawaran token pada harga diskaun.

Bagaimana untuk membeli kripto prajualan

Salah satu contoh terbaik proses prajualan kripto biasa adalah yang ditawarkan oleh Lucky Block pada tahun 2023. Pada masa itu pelabur boleh membeli token $LBLOCK pada harga yang lebih rendah melalui laman web rasmi projek menggunakan BNB. Selepas $LBLOCK disenaraikan di PancakeSwap beberapa minggu kemudian, harga token telah melonjak dengan ROI melebihi 3000% untuk pelabur yang membeli dalam peringkat prajualan kripto.

Walau bagaimanapun, masih terdapat beberapa presale crypto yang gagal untuk mengambil atau mula melancarkan dengan baik. Bukan itu sahaja, populariti mata wang kripto menunjukkan bahawa banyak watak yang tidak jujur ​​telah memasuki pasaran untuk membuat wang dengan cepat dan mudah. Oleh itu, pelabur harus menjalankan penyelidikan mendalam sebelum melabur dalam projek token kripto prajualan untuk memastikan kredibiliti dan potensinya untuk masa depan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Bagaimana untuk mencari token kripto prajualan baharu yang terbaik?

Selaras dengan apa yang telah dibuktikan oleh presale crypto pada awal tahun, teknik pemasaran yang berkesan juga ditunjukkan untuk meningkatkan keterlihatan projek dan menjana sejumlah besar modal dalam masa yang singkat. Walau bagaimanapun, tidak semua prajualan kripto dicipta sama. Oleh itu adalah penting bagi pelabur untuk memahami bagaimana dan di mana untuk mencari projek prajualan kripto yang mempunyai potensi pertumbuhan yang tinggi. Berikut adalah beberapa faktor utama yang perlu diingat semasa mencari prajualan crypto yang bagus:

Menjalankan penyelidikan lanjut mengenai pasukan pembangunan

Pelabur yang sudah mempunyai senarai crypto presales terbaik juga patut menyelidik pasukan pembangunan setiap projek, kerana ini adalah salah satu faktor penting yang menentukan pembangunan dan kemajuan projek. Adalah dinasihatkan untuk mencari projek dengan pasukan orang yang berpengalaman dalam industri berkaitan seperti teknologi blockchain atau permainan P2E. Sila elakkan projek yang tidak memberikan maklumat tentang pasukan pembangunan kerana maklumat yang terhad boleh menyebabkan kebimbangan pada masa hadapan. Satu lagi tanda kesahihan yang anda miliki ialah jika projek itu telah ditapis dan diperakui oleh Certik atau Solidproof yang merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan audit yang mengesahkan bahawa kontrak pintar adalah selamat.

Menggunakan media sosial

Salah satu sumber yang paling dipercayai dan berharga dalam penyelidikan ini ialah media sosial kerana ia membolehkan pelabur berhubung dengan ramai orang dan bertukar-tukar idea tentang projek yang akan datang. Subreddit mata wang kripto (r/CryptoCurrency) ialah satu sumber media sosial yang boleh berguna, kerana ia menyediakan perbincangan harian tentang syiling baharu yang sedia ada. Sebagai tambahan kepada ciri-ciri ini, ramai pengguna sudah mempunyai pengalaman mendalam dalam pasaran kripto, jadi mereka boleh memberikan nasihat berguna tentang potensi token kripto prajualan.

Menggunakan media sosial

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Mengkaji projek tokenomics

Bahagian terakhir adalah melakukan semakan ‘tokenomik’ terhadap projek yang dianggap sangat penting kerana ia dapat membantu memberi maklumat sama ada harga token akan naik dalam jangka masa panjang atau tidak. Tidak sedikit daripada prajualan kripto bermula dengan sejumlah besar token tetapi membakar kebanyakannya selepas projek itu dilancarkan. Mekanisme pembakaran ini akan mengurangkan bekalan dan menjadikan baki token berkurangan yang kemudiannya boleh meningkatkan nilai token sedia ada.

Bagi bakal pelabur yang ingin melabur dalam peringkat token kripto prajualan terbaik, panduan yang kami sediakan ini termasuk maklumat penting tentang cara membeli syiling pra-pelancaran yang perlu anda ketahui sebelum anda membeli.

Adakah prajualan kripto adalah pelaburan yang baik?

Bagi pelabur yang mengelak risiko dan ingin mendapatkan pulangan berganda daripada mata wang kripto mungkin mahu memasukkan wang mereka ke dalam token kripto prajualan kerana diskaun adalah semasa peringkat pra-jualan. Tetapi selalunya timbul persoalan, adakah peringkat pra-jualan ini boleh dianggap sebagai peluang pelaburan yang baik? Berikut ialah empat sebab mengapa pelabur ingin terlibat dalam prajualan crypto:

Potensi kenaikan harga agak besar

Potensi kenaikan harga yang dimiliki oleh crypto presales agak besar kerana diskaun awal yang menyebabkan harga prajualan menjadi sangat rendah. Diskaun yang ditawarkan pada awalnya bertujuan menarik pelabur awal supaya mereka dapat menyediakan modal untuk projek itu berkembang dan mencapai sasarannya mengikut pelan hala tuju sedia ada. Manakala kesan tambahan pelan itu ialah nilai token yang berkaitan diramalkan meningkat bersama-sama dengannya yang merupakan sebab mengapa peringkat prajualan boleh menjadi sangat menguntungkan.

IMPT harga

Token kripto prajualan juga cenderung menunjukkan prestasi yang baik walaupun keadaan pasaran menurun, seperti aliran menurun pada tahun 2023. Minat pelabur akan menjadi sangat tinggi pada peringkat awal projek. Oleh itu, dalam panduan ini kami memasukkan beberapa pra-jualan dalam senarai kripto kami untuk dibeli pada aliran menurun harga pada 2023.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Akses kepada idea-idea inovatif

Sejak kebelakangan ini pasaran mata wang kripto menjadi agak tepu, dengan banyak projek muncul yang turut menawarkan pengalaman pengguna yang serupa. Tetapi prajualan kripto menyediakan akses kepada idea-idea inovatif yang tidak pernah dilihat sebelum ini. Satu contoh yang patut diberi penghargaan ialah Penjagaan Tidur ($TIDUR) yang turut dibincangkan sebelum ini. Projek ini menawarkan mekanisme ‘sleep-to-earn’ unik yang belum pernah dilihat dalam pasaran mata wang kripto lain.

Jadilah sebahagian daripada komuniti yang sentiasa berkembang

Beberapa projek mata wang kripto bermula sebagai pembina komuniti yang kukuh. Impak ini tidak boleh dipandang remeh kerana akhbar pendek AMC dan GameStop adalah contoh utama, yang diikuti oleh peningkatan dalam AMTD Digital.

Selain daripada membentuk dan memupuk komuniti yang kuat, prajualan kripto juga mencipta gembar-gembur dan menyediakan platform untuk individu yang berfikiran sama untuk berhubung antara satu sama lain dan membentuk hubungan jangka panjang yang rapat.

Jana pendapatan pasif

Tidak sedikit daripada presales crypto terbaik akan memberi pelabur peluang untuk menjana aliran pendapatan pasif. Kemunculan hadiah tetap baru-baru ini telah menawarkan cara baharu yang saling menguntungkan untuk memudahkan pembayaran pendapatan tetap dengan mengenakan cukai ke atas urus niaga beli atau jual.

Alternatif lain ialah banyak token kripto prajualan mempunyai mekanisme pertaruhan terbina dalam, yang juga cenderung menawarkan pulangan yang lebih tinggi daripada cara tradisional.

Kesimpulan daripada prajualan crypto terbaik

Setakat ini panduan ini telah memberikan pandangan yang mendalam tentang token kripto prajualan terbaik yang turut menyerlahkan projek mana yang paling menarik perhatian daripada media dan pemerhati kripto yang lain. Walaupun melabur dalam prajualan kripto juga memberikan risiko semula jadi tetapi pulangan yang boleh diramal akan mengalahkan pasaran jika dilaksanakan dengan berkesan atau dengan kata lain memberikan satu lagi peluang pelaburan yang menarik dalam pasaran.

Kami memilih AiDoge sebagai projek prajualan mata wang kripto teratas berdasarkan penyelidikan kami. Token baharu novel ini menggalakkan penggunaan kecerdasan buatan dalam sektor mata wang kripto selain menumpukan pada pembelian dan penjualan. AiDoge berusaha untuk menjadi pengaruh positif dalam industri mata wang kripto dengan memberi penekanan pada kelestarian dan tingkah laku moral. Spongebob mendapat tempat kedua, token baru yang segar.

Wall Street Memes (WSM) - Syiling Meme Terbaru

PERINGKAT KAMI

wall-street-memes
 • Komuniti dengan 1 Juta Pengikut
 • Pengasas Projek NFT yang berpengalaman
 • Prajualan Langsung Sekarang - wallstmemes.com
 • Mendapat $300,000 pada Hari Pelancaran
wall-street-memes

Soalan yang paling kerap ditanya

Apakah prajualan kripto?

Bagaimanakah anda mendapatkan crypto presales?

Apakah crypto presales ICO?

Apakah prajualan kripto terbaik?