Initial Coin Offering (ICO) atau dalam Bahasa Malaysia disebut Tawaran Syiling Awal, ialah sebuah kaedah pada sebuah projek kripto untuk mengumpul modal dengan menjual mata wang kripto.

ICO berpotensi untuk menjana pulangan yang besar – memandangkan pelabur dapat mengenal pasti sesebuah projek dengan betul sebelum mereka melabur.

Panduan pada halaman ini akan membantu anda menerokai mana-mana ICO kripto terbaik untuk dipertimbangkan dan pelbagai risiko yang perlu diambil kira sebelum anda membuat pelaburan. Pada ulasan ini kami juga menawarkan senarai ICO terbaik akan datang pada tahun 2023 ini.

13 ICO Crypto Terbaik Pada Tahun 2023

Mari kita mulakan dengan melihat senarai ICO kripto terbaik yang akan berlaku tahun ini. Selain itu, kami juga akan menganalisis ICO kripto baharu yang disenaraikan di bawah dalam bahagian seterusnya.

 1. Wall Street Memes – ICO Crypto Terbaik untuk Melabur pada 2023
 2. AiDogeMasa Depan Pelaburan dalam Kripto
 3. Ypredict – Alat Perisikan dan Cerapan Perniagaan Terbaik
 4. Launchpad xyz – Menyediakan Pelabur dengan Alat Termaju dan Pengetahuan Pelaburan Kripto
 5. Deelance – Platform Terbaik untuk Pekerja Bebas
 6. Ecoterra – Pelaburan Terbaik untuk Pelabur Sedar Alam Sekitar
 7. RobotEra – Altcoin Metaverse Terkini di Malaysia 2023
 8. Love Hate Inu – Syiling Undi-untuk-Peroleh Meme Baharu Terbaik
 9. Dash 2 Trade (D2T) – ICO Terbaik Keseluruhan untuk 2023 dan untuk Memaksimumkan Keuntungan
 10. IMPT – Projek ICO Baharu Yang Menarik untuk Mengimbangi Karbon
 11. Tamadoge (TAMA) – Syiling Meme Baharu Teratas selepas ICO yang Berjaya
 12. Battle Infinity (IBAT) – ICO Baharu Akan Datang di LBank
 13. Lucky Block (LBLOCK) – Penyenaraian Pertukaran Kripto Akan Datang

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Melihat Lebih Dekat Pada Projek ICO Kripto Terbaik

Sebelum anda melabur dalam ICO kripto baharu, adalah penting untuk anda menyelidiki projek di sebalik token baharu itu terlebih dahulu. Untuk menentukan projek teratas dalam senarai ICO kripto kami, kami menilai token baharu tersebut daripada prospek platform serta pelan hala tuju.

Dalam bahagian berikut, kami akan membincangkan projek ICO kripto terbaik yang akan dilancarkan sepanjang tahun 2023. Banyak yang menganggap bahawa altcoin-altcoin ini merupakan kripto masa depan yang terbaik.

1. AiDoge – Kaedah Pelaburan Mata Wang Kripto Baharu yang Revolusioner Hari Ini

Sebagai mata wang kripto hiper-deflasi, terdapat tiga makna dalam peringkat perancangan pembangun meme ini, kedua-duanya sebagai meme yang sangat kempis, ekologi http://ArbDoge.AI yang merangkumi enjin AIFI dan keperluan untuk perlombongan yang adil sebanyak $ AICODE.

mata wang kripto AiDoge

Matlamat utama pemaju adalah untuk mencipta siri NFT dan AIFI terkuat, ini dilakukan untuk mengurangkan kesan inflasi ke atas pemegang $AICODE, sejumlah satu pertiga daripada pembakaran cukai $AIDOGE diagihkan kepada pemegang saham $AICODE selepas ditukar kepada $ARB.

Anda harus tahu bahawa $AIDOGE dan $AICODE ialah komponen terpenting http://aidoge.com. Untuk memberi ganjaran kepada anda, pembangun memperkenalkan pilihan tempoh pertaruhan dan yuran keluar melalui pelancaran program NFT serta kod Mata Wang baharu yang ditulis serentak.

Kedudukan #24167 mata wang kripto mengikut permodalan pasaran, harga AIDOGE naik 1.65% dalam tempoh 24 jam yang lalu. AIDOGE kini didagangkan di 14 bursa, dengan volum dagangan 24j sebanyak $115,480,918, disenaraikan pada 20 CEX berbeza, dengan @okx, @HuobiGlobal dan @MEXC_Global semuanya menyokong kontrak kekal $AIDOGE, yang menunjukkan kecairan kukuh $AIDOGE.

Anda harus tahu bahawa dalam dua hari pertama dagangan, $AIDOGE menghadapi banyak Perkara yang menarik ialah anda boleh memperoleh Syiling Ecoterra dengan melibatkan diri dalam aktiviti mesra alam seperti kitar semula, menjimatkan tenaga atau menggunakan pengangkutan awam. Dengan cara itu anda boleh menukarnya untuk diskaun pada produk, perkhidmatan berterusan, atau malah pengimbangan karbon.tekanan jualan pendek disebabkan pembukaan kontrak yang berterusan. Tetapi nampaknya keadaan telah berubah pada ketika ini.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

2. Ecoterra – Pendekatan Jangka Panjang untuk Perlindungan Alam Sekitar

Sebagai mata wang kripto yang inovatif, syiling ini bertujuan untuk menggalakkan kelestarian alam sekitar dan memudahkan peralihan ke arah masa depan yang lebih hijau. Terdapat banyak ciri utama, faedah dan potensi kesan Ecoterra Coin dalam memacu usaha kemampanan di seluruh dunia hijau, bermula dari teknologi dan ketelusan rantaian sekat, inisiatif pembiayaan alam sekitar, inisiatif pembiayaan alam sekitar, dan banyak lagi.

mata wang kripto Ecoterra

Sebagai projek berasaskan teknologi blockchain, projek ini menawarkan sistem yang telus dan terdesentralisasi, di mana setiap transaksi dan sumbangan yang dibuat menggunakan Ecoterra Coin boleh dijejaki dan disahkan, yang berguna untuk menghapuskan penipuan dan memastikan projek alam sekitar yang dibiayai oleh Ecoterra Coin dijalankan sehingga meningkatkan akauntabiliti. Dengan crowdfunding dan pengumpulan dana terdesentralisasi, anda boleh menyumbang kepada inisiatif seperti penghutanan semula, projek tenaga boleh diperbaharui, pengurusan sisa dan pertanian mampan. Dengan berbuat demikian, projek itu boleh menarik komuniti global individu yang mementingkan alam sekitar, menyalurkan dana ke arah projek kemampanan yang memberi impak.

Perkara yang paling menarik ialah anda boleh memiliki Syiling Ecoterra dengan mengitar semula, menjimatkan tenaga atau menggunakan pengangkutan awam. Dengan cara itu anda boleh menukarnya dengan diskaun produk, perkhidmatan berterusan, atau malah pengimbangan karbon.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

3. yPredict – AI Mata Wang Kripto

Anda boleh berdagang dengan mudah apabila anda mempunyai projek ini, sebagai salah satu mata wang kripto baharu yang menyediakan alat analisis ramalan dikuasakan AI dan isyarat untuk peniaga runcit dan institusi. Anda boleh melanggan bulanan dengan $YPRED.

mata wang kripto yPredict

projek ini mempunyai janji yang besar kerana ia memenuhi keperluan untuk ketelusan dan kejujuran yang lebih tinggi di seluruh industri pembekal isyarat dagangan. Pembangun percaya pendekatan penyelesaian masalah mereka memberikannya potensi untuk menjadi salah satu mata wang kripto jangka panjang terbaik, dengan diskaun menarik, permulaan, akses kepada ramalan dalam talian percuma dan pendapatan pasif.

Pembangun memperuntukkan 28% daripada syiling untuk pra-jualan daripada jumlah 100 juta bekalan, dengan baki untuk pemasaran, pembangunan aplikasi, dan kecairan pertukaran, bukan sahaja projek ini juga mempunyai jadual peletakhakan, dengan beberapa syiling dikunci untuk 36 bulan; ini akan melegakan tekanan jualan awal selepas IEO, membolehkan tindakan harga organik.

Peringkat Pra-jualan Harga Token Bilangan Token Token Peratus Jumlah Peningkatan % Penghargaan Minimum dalam IEO
Jualan Persendirian MYR 0.16 2.000.000 2% MYR 319.464 25%
Prajualan MYR 0.16 8.000.000 8% MYR 1.331.100 20%
Jualan Awam MYR 0.17 18.000.000 18% MYR 3.105.900 15%
Jumlah 28.000.000 28% MYR 6.211.800

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

4. Deelance – Platform Terbaik untuk Pelanggan dan Pekerja Bebas

Platform bebas dan merekrut dengan seni bina Web3 terpencar ini mengubah cara pekerja bebas berhubung dengan majikan dan bakal pembeli dengan menyediakan kecekapan, menyediakan ekosistem yang meningkatkan peluang profesional mereka, memupuk kerjasama dan memastikan pampasan yang adil.

mata wang kripto Deelance

Menggunakan algoritma terkini, platform ini menghubungkan pekerja bebas dengan projek yang sejajar dengan kemahiran, pengalaman dan pilihan mereka. Platform ini memastikan bahawa syarat pembayaran, pencapaian projek dan penghantaran ditakrifkan dengan jelas dan diurus dengan selamat. Anda akan mempunyai akses kepada sumber latihan, kursus dalam talian dan program bimbingan untuk meningkatkan kemahiran dan meluaskan pengetahuan rakan sekerja anda.

Menariknya dana pelanggan disimpan sehingga keputusan projek dicapai, menggunakan perkhidmatan sistem escrow, jadi Ia melindungi pekerja bebas daripada pembayaran lewat, memberi mereka keyakinan untuk menerima pampasan untuk kerja mereka.

Di samping itu, anda boleh meninggalkan komen tentang prestasi pekerja bebas. Ciri ini membolehkan pekerja bebas membina reputasi profesional yang kukuh berdasarkan kualiti, kebolehpercayaan dan profesionalisme kerja mereka.

Dengan aplikasi ini, anda akan mendapat banyak kemudahan dalam mendapatkan maklumat pendaftaran dengan mudah, ketelusan dan keselamatan, pembayaran segera dalam mata wang kripto Dalam pasaran metaverse dengan bot sembang AI NFT untuk perkhidmatan pelanggan, disokong oleh NDA (Pembeli & Penjual) komisen rendah dan KYC on-chain untuk mengelakkan Pengambilan Kakitangan Pelakon yang buruk.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

5. Launchpad xyz – ICO Kripto Alternatif Terkini

Satu projek yang direka untuk merevolusikan cara pemula mengumpul modal dan melancarkan projek mereka melalui platform terdesentralisasi yang meluaskan akses kepada modal, dan memupuk kerjasama. Melalui pendekatan inovatif ini, Program ini dibungkus untuk memperkasakan usahawan, menggalakkan inovasi, dan mencipta peluang untuk penyertaan global dalam ekosistem permulaan.

mata wang kripto Launchpad xyz

Launchpad memudahkan anda dalam pengumpulan dana terpencar, akses kepada pangkalan pelabur global, memiliki ekosistem utiliti dan token serta mendapatkan sokongan dan kerjasama komuniti.

Anda boleh melancarkan Tawaran Syiling Permulaan (ICO) atau Tawaran DEX Permulaan (IDO) pada platform Launchpad, anda akan lebih mudah meningkatkan pendedahan pasaran dan kecairan, dan mengumpul dana terus daripada komuniti, dengan menghapuskan perantara dan sekatan geografi, mendemokrasikan akses kepada modal, membolehkan usahawan dari seluruh dunia membiayai idea dan projek mereka.

Sebagai token utiliti asli dalam ekosistem Launchpad. Pemula yang menjalankan ICO/IDO pada platform menerima Syiling Launchpad sebagai satu bentuk pembayaran. Dengan memiliki Launchpad Coin, anda boleh mengakses faedah eksklusif seperti akses awal kepada peluang pelaburan, harga token diskaun dan penyertaan dalam tadbir urus dan proses membuat keputusan. Token utiliti ini mewujudkan komuniti yang bersemangat dan terlibat di sekitar Launchpad Coin, menyokong pertumbuhan dan kejayaan syarikat pemula yang terlibat.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

6. RobotEra – Altcoin Metaverse Terkini di Malaysia 2023

Jika anda sedang mencari altcoin terbaik sebagai pelabur, RobotEra boleh membantu anda dengan projek paling inovatif tahun ini. Sebagai pembangun multiverse yang sangat optimistik, RobotEra baru sahaja melancarkan prajualan altcoin termurah di Malaysia. Token ini dikenali sebagai $TARO yang boleh dibeli dengan hanya 0.092 MYR. Harga pasti akan meningkat apabila prajualan tamat, kerana dalam beberapa jam sahaja hampir separuh daripada token telah dijual.

Pelabur di seluruh dunia teruja dengan $TARO kerana inovasi futuristiknya ke arah pengembangan mata wang kripto Web 3.0. RobotEra memberi tumpuan kepada idea menggunakan robot pada masa hadapan. Bukan itu sahaja, ia mewujudkan persekitaran di mana pengguna boleh membina bangunan, memiliki tanah, dan mereka-bentuk masa depan yang mereka bayangkan.

Seperti namanya, falsafah projek ini adalah untuk menyokong orang ramai dan pelabur untuk mencipta kehidupan yang mereka fikirkan. Konsepnya adalah untuk membolehkan pelabur berseronok dengan syiling dan kekayaan mereka, dengan memiliki $TARO, anda mempunyai ruang maya yang dipenuhi dengan banyak sumber yang boleh memberi manfaat kepada anda.

Selain itu, memiliki $TARO adalah sangat mudah. Hanya terdapat dua langkah yang perlu anda ikuti sebelum menuntut token anda sebaik sahaja dilancarkan. Mula-mula, anda perlu memastikan bahawa anda telah memasang dompet MetaMask dalam pelayar web anda, dan itu sahaja, anda boleh membeli $TARO dengan menggunakan USDT atau ETH. RobotEra mahu menjadikannya mudah dan sangat berkesan untuk pelabur berdagang.

Akhirnya, bersama dengan keluaran $TARO yang akan datang, RobotEra kini menyasarkan untuk membina galaksi metaverse terbesar dengan pelbagai permainan untuk pedagang di seluruh dunia.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

7. Love Hate Inu – Syiling Meme Vote-to-Earn Baharu Terbaik dengan Potensi 10x Ganda

Love Hate Inu Coin mewakili projek mata wang kripto unik yang merangkumi emosi yang berbeza antara cinta dan benci. Sebagai koin Meme Utiliti pertama, melancarkan prajualan 8 peringkatnya pada 9 Maret 2023 dengan matlamat untuk mencapai had maksimum MYR 13.311.000 dalam masa kurang daripada 3 bulan.

mata wang kripto LoveHateInu

Projek itu, yang memperkenalkan platform pengundian pertama yang dikuasakan oleh blokchain, mampu merekodkan keputusan yang tidak boleh diterbalikkan melalui teknologi lejar yang diedarkan sambil menggabungkan mekanisme Stake-To-Earn dan Vote-To-Earn yang dibuat khusus untuk menggalakkan penyertaan.

Dengan peredaran berlaku 90% daripada token telah diperuntukkan untuk prajualan, dengan baki 10% menuju ke Kecairan. Dengan menjual 90% daripada token, ia menjamin tiada rugpull dan mewujudkan pangkalan komuniti yang kukuh. Token mempunyai cukai transaksi 0%.

Bagi anda yang inginkan token LHINU, anda boleh memiliki akaun ini dengan mengakses laman web rasmi Love Hate Inu. Token akan tersedia untuk pembelian melalui CEX dan DEX selepas penyenaraian pertukaran pada Q3 2023, jadi anda selangkah ke hadapan.

Projek ini menggalakkan penglibatan komuniti, ketelusan dan pelaburan yang bertanggungjawab. Melalui komitmennya terhadap kedermawanan dan impak sosial, Love Hate Inu Coin menyerlahkan kepentingan menggunakan mata wang kripto sebagai kuasa untuk perubahan positif.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

8. Dash2Trade (DTT) – ICO Kripto Dengan Platform Berkuasa

Dash2Trade

Dash 2 Trade ialah Tawaran Syiling Awal (ICO) terbaik keseluruhan kami untuk 2023. Memandangkan token ini membawa keseronokan awal yang besar dalam projek dan protokol baharunya yang boleh membantu pedagang dan pelabur kripto memaksimumkan keuntungan mereka melalui pelbagai data dan metrik.

Dash 2 Trade telah menerima hampir RM2,3 juta pelaburan dalam masa kurang daripada 24 jam pada fasa pertama prajualan mereka yang baru sahaja dilancarkan, dan banyak pelabur yang tertarik dengan protokol baharu ini atas pelbagai sebab.

Dash2Trade ICO Kripto

Sebagaimana ICO terbaik lainnya, Dash 2 Trade juga datang daripada pemaju yang sudah berpengalaman dan berjaya dalam dunia kripto – termasuk membangunkan Learn2Trade – dengan pasukan doxx yang profesional sepenuhnya.

Proses Kenali Pelanggan Anda pada platform ini disahkan oleh CoinSniper, manakala prajualan mereka adalah kalis rug selepas diaudit oleh SolidProof melalui kontrak pintar.

Kempen prajualan platform ini dibahagi kepada sembilan fasa dengan jumlah 750 juta daripada bekalan maksimum 1 bilion dijual dengan had maksimum RM189,5 juta – dengan pelabur terawal dijamin dengan pulangan yang kukuh.

Token fasa 1 dijual pada harga RM0.225, tetapi menjelang fasa terakhir, iaitu sebelum syiling mencapai sebarang pertukaran, harganya telah meningkat menjadi RM0.313

Itu adalah peningkatan sebesar 39% dan ini bermakna bahawa, jika anda membuat pelaburan sebesar RM471 di fasa 1, anda akan mendapatkan 2,100 token D2T, tetapi jika anda melabur di fasa 9, anda hanya akan mendapatkan 1,510 token.

Kami telah mencipta panduan tentang cara membeli Dash 2 Trade dan projek ini juga menawarkan token D2T percuma sebanyak RM710,000 untuk pengguna yang menyelesaikan tugasan mudah di media sosial

D2T ialah token ERC-20, token asli Dash 2 Trade yang dibina di atas rangkaian Ethereum yang memberikan pemegangnya akses kepada papan pemuka Dash 2 Trade. Pemegang dapat mengakses pelbagai titik data dan cerapan dalam tiga peringkat, Percuma, Pemula dan Premium.

Tiap-tiap peringkat menawarkan tahap ciri yang berbeza, yang mana setiap peringkat boleh dibuka kunci melalui langganan bulanan.

Dash 2 Trade boleh membantu penggunanya memaksimumkan keuntungan melalui pelbagai data dan metrik serta menawarkan alat untuk membina strategi dagangan yang digunakan untuk memastikan teknik dan tindakan yang terbaik termasuk isyarat dagangan tentang peluang jual beli, sentimen sosial dan analisis dalam rantaian yang berguna untuk mencari arah aliran dan bertindak mengikutnya lebih awal serta alat pembinaan strategi yang boleh diuji dan diubah suai dalam masa nyata, dan ianya tanpa mempertaruhkan modal.

Papan pemuka juga akan mempunyai pemprofil risiko untuk membimbing peniaga runcit untuk mengambil pendekatan yang lebih berkesan dalam pasaran.

Peringkat Harga Jumlah Dikumpul Dalam Peringkat Peruntukan Token
RM0.225 RM7,89 juta 35,000,000
RM0.236 RM16,58 juta 70,000,000
RM0.242 RM17,01 juta 70,000,000
RM0.252 RM22,09 juta 87,500,000
RM0.263 RM23,04 juta 87,500,000
RM0.274 RM24,04 juta 87,500,000
RM0.287 RM25,11 juta 87,500,000
RM0.300 RM26,31 juta 87,500,000
RM0.313 RM27,43 juta 87,500,000

Untuk menjejak dan menilai prajualan kripto baharu dan ICO, Dash 2 Trade telah membangunkan sistem pemarkahan yang boleh dipesan terlebih dahulu. Sistem ini membolehkan pengguna mendapat pendedahan kepada projek baharu dengan selamat.

Memandangkan keseronokan awal dalam projek dan protokolnya yang menawarkan faedah sebenar kepada pengguna. Oleh itu, kami memilih Dash 2 Trade sebagai penjualan kripto baharu terbaik secara keseluruhan.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Dash 2 Trade, baca kertas putih projek dan sertai kumpulan sembang Telegram.

Prajualan Dimulakan 19hb Oktober
Kaedah Pembelian ETH, USDT, Transak
Rantai Ethereum
Pelaburan Minimum 1,000 D2T
Pelaburan Maksimum T/A

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

9. IMPT – Projek ICO Baharu Yang Menarik untuk Mengimbangi Karbon

Impt.io Logo

IMPT ialah projek ICO kedua terbaik kami untuk 2023. Platform ini baru sahaja melancarkan prajualan fasa 1 – dan telah mengumpulkan pelaburan sebesar RM6 juta dalam masa dua minggu sahaja.

Projek ini bertujuan untuk membantu menyelesaikan salah satu isu terbesar abad ke-21, iaitu perubahan iklim. IMPT menyasarkan untuk menangani krisis terbesar zaman moden di tengah banyaknya projek-projek kripto baharu yang mempunyai aplikasi atau nilai dunia nyata yang terhad.

IMPT ICO Kripto

IMPT akan mengajak individu dan perniagaan menjadi lebih sedar tentang jejak karbon mereka, sehingga membolehkan pengguna mengimbangi jejak karbon mereka semasa membeli-belah.

Ada lebih daripada 10,000 firma yang diiktiraf di peringkat global yang telah pun bekerjasama dengan IMPT dalam projek untuk menawarkan kredit karbon, termasuk Microsoft, LEGO, Amazon, dan GameStop. Kerjasama tersebut sama ada melalui pembelian atau perolehan – yang dapat digunakan untuk membantu, menyokong dan menyetujui projek organisasi mesra alam.

Kredit karbon boleh dijual atau disimpan sebagai aset bernilai atau direhatkan sebagai pertukaran untuk NFT unik yang kemudiannya dapat meningkatkan papan skor global yang akan dibangunkan oleh IMPT.io.

Kempen prajualan pada fasa pertama telah menyaksikan 600 juta token IMPT mula dijual pada harga RM0.05 setiap token (atau sekitar 5,555 untuk RM473) dengan dua fasa lagi yang akan dilancarkan selepas token pada fasa pertama habis dijual atau selepas 25hb November – atau mana yang lebih dahulu.

Ada 660 juta token yang akan dijual pada prajualan fasa kedua pada harga RM0.09 dan lagi 540 juta token pada fasa ketiga akan dijual pada harga RM0.033. Untuk pengetahuan anda, prajualan fasa satu telah berjaya mengumpul RM23,6 juta hanya dalam masa dua minggu sahaja.

Pelaburan fasa awal boleh jadi akan melihat pulangan yang mengagumkan. Selain itu, IMPT dilihat akan menjadi salah satu altcoin terbaik di pasaran pada tahun-tahun yang akan datang, memandangkan ia mempunyai penyelesaian yang unik untuk membantu menyelesaikan krisis iklim.

Maklumat lanjut mengenai projek itu boleh didapati dalam kertas putih IMPT, manakala berita terkini boleh didapati dalam kumpulan Telegram mereka.

Rantai Ethereum
Standard ERC-20
Harga Token RM0.05
Tarikh tamat 25hb November (Fasa 1)
Peletakhakan Buka Kunci Acara Penjanaan Token
Pasukan Denis Creighton (CEO), Mike English (CTO), Hugh Phelan (CLO)

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

10. Tamadoge (TAMA) – Syiling Meme Baharu Teratas selepas ICO yang Berjaya

TamadogeTamadoge ialah permainan NFT akan datang dalam ekosistem metaverse – Tamaverse – di mana pemain boleh memperoleh TAMA semasa mereka bermain. Walaupun dilancarkan semasa pasaran beruang atau pasaran yang sedang menurun, tetapi token TAMA telah meningkat harganya daripada RM0.05 kepada RM0.14 sepanjang kempen prajualan – menyaksikan kenaikan harga 3x ganda.

Platform ini telah mengekhaskan 50% daripada jumlah 2 bilion bekalan token TAMA untuk dijual pada kempen prajualan, kemudian akan mengeluarkan 20% lagi daripada bekalan tokennya untuk penyenaraian pada pertukaran di masa hadapan, dan 30% lagi adalah untuk dibakar.

Tamadoge berjaya mengumpul RM89,9 juta daripada penjualan tokennya hanya dalam masa kurang dari lapan minggu pada kempen prajualannya sebelum ia disenaraikan di OKX. Harga token ini telah mengalami peningkatan kepada paras tertinggi sepanjang masa, iaitu pada harga RM0.90 – peningkatan 2,000% daripada harga prajualannya – ini menjadikannya antara ICO terbaik tahun ini.

Tamadoge ICO Kripto

TAMA telah menyaksikan volume yang besar dan hanya mengekori Dogecoin dan Shiba Inu dalam kategori syiling meme. Dengan pembangunan berterusan dalam Tamaverse yang lebih luas yang merangkumi pemilikan NFT berasaskan Play-to-Earn (P2P), penganalisis meramalkan bahawa token ini akan meningkat harganya pada minggu-minggu akan datang

Di Tamadoge, pemain boleh membeli NFT dalam bentuk haiwan peliharaan yang membolehkan mereka untuk memberi makan haiwan peliharaan tersebut dan merawatnya. Selain itu, haiwan peliharaan tersebut boleh dibiakkan sehingga berkembang menjadi lebih baik. Dan platform akan membuat penilaian kepada pemain berdasarkan perkembangan haiwan kesayangan mereka. Pemain yang berada di kedudukan teratas papan pendahulu akan menerima ganjaran tertinggi, yang boleh mereka tebus dengan mata wang fiat.

Seperti yang telah kami sebutkan diatas tadi bahawa baki 30% bekalan token TAMA adalah untuk dibakar selamanya, dan 65% daripada jumlah 30% tersebut untuk diagihkan sebagai ganjaran haiwan peliharaan di Tamaverse. Itulah perbezaan besar antara TAMA dan syiling meme, seperti Dogecoin dan lainnya, yang bekalannya telah meningkat dengan ketara.

Ikuti Saluran Telegram Tamadoge untuk kekal mendapatkan kemaskini berita terkini mengenai Tamadoge. Admin Telegram tidak akan DM anda dahulu.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

11. Battle Infinity (IBAT) – ICO Baharu Akan Datang di LBank

Battle Infinity

Selepas Tawaran DEX Awal (IDO) yang berjaya di PancakeSwap di mana harganya melonjak 450% sejak penyenaraiannya pada hari pertama (ini menyaksikan peningkatan 700% daripada harga kempen prajualannya), Battle Infinity boleh jadi satu lagi ICO kripto terbaik untuk melabur. Penyenaraian pertukaran mereka seterusnya kini telah diumumkan di LBank pada 26 Ogos.

Projek ICO ini akan menggabungkan permainan P2E dengan metaverse yang kaya, yang menyediakan skop untuk penjanaan pendapatan dan pembinaan komuniti. Lebih-lebih lagi, ekosistem Battle Infinity juga mengandungi elemen DeFi – ini bermakna terdapat peluang untuk semua orang.

Platform Battle Infinity mempunyai enam komponen utama, dimana setiap satu daripadanya menawarkan penggunaan yang unik. Komponen tersebut diantaranya ialah Liga Sukan Fantasi, liga sukan yang dikenali sebagai Liga Perdana IBAT ini ialah liga sukan yang berasaskan blockchain dan menggunakan NFT. Dalam liga ini, pengguna boleh membina pasukan mereka sendiri dan menjana mata berdasarkan prestasi dunia sebenar – dengan ganjaran akan diberikan kepada pasukan yang berjaya.

Battle Infinity ICO Kripto

Ganjaran akan diedarkan dalam IBAT, iaitu token asli Battle Infinity. Token ganjaran ini juga boleh digunakan dalam komponen lain pada platform Battle Infinity, seperti pasaran NFT terbina dalam (IBAT Battle Market) atau pertukaran DeFi platform (IBAT Swap). Malah terdapat mekanisme pertaruhan kripto yang menawarkan pertaruhan solo/duo dan peti NFT.

Banyak perkara yang boleh dibuat dalam ekosistem metaverse Battle Infinity, antaranya ialah tawaran untuk membeli plot tanah maya yang boleh digunakan pengguna sebagai ruang pengiklanan melalui papan iklan maya. Selain itu, token IBAT juga mempunyai ‘antidump’ terbina dalam, yang boleh membantu mengekalkan paras harga, sekaligus untuk mengurangkan turun naik.

Secara keseluruhan, ciri-ciri yang dimiliki oleh platform Battle Infinity ini menjadikannya sebagai salah satu daripada ICO kripto terbaik tahun ini – dan bakal pelabur boleh mengetahui lebih lanjut dengan menyertai kumpulan Telegram rasmi projek itu.

Token IBAT telah berjaya dijual hanya dalam masa 24 hari selepas pelancaran kempen prajualannya, kemudian ramai pembeli awal di PancakeSwap mendapati bahawa harga token ini telah meningkat sekitar RM0.0071 daripada harga prajualan sehingga mencapai paras tertinggi sejauh RM0.05 .Pada masa penulisan ini, paras pasaran IBAT ialah RM284,1 juta.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

12. Lucky Block (LBLOCK) – Penyenaraian Pertukaran Kripto Akan Datang

Lucky Block

Lucky Block ialah satu lagi projek kripto yang dilancarkan pada akhir Januari 2023, dengan IDO nya di PancakeSwap dan kemudiannya ICO di LBank. Pada awal Ogos 2023, Lucky Block melalui token LBOCK V2 yang merupakan token asli versi ERC-20 telah membuka penyenaraian pertukaran terpusat (CEX) di bursa MEXC.

Walau bagaimanapun, Lucky Block merupakan projek kripto baharu yang perlu diberi perhatian, walaupun baru berusia delapan bulan, projek ini telah mempunyai penyenaraian pertukaran kripto baharu yang akan datang pada 1 September – di Gate.io, dan itu akan menjadi penyenaraian pertukaran kripto terbesarnya setakat ini.

Lucky Block ICO Kripto

Gate.io ialah platform pertukaran kripto yang secara konsisten menduduki tempat ke-5 – ke-6 dengan volum dagangan tertinggi dalam senarai 10 teratas CoinMarketCap.

Walaupun projek ini telah melepasi tahap ICO nya, tetapi dengan penyenaraian pada pertukaran kripto baharu boleh meningkatkan harga yang serupa dengan ketika tawaran syiling permulaannya dilancarkan. LBLOCK V2 juga telah memegang paras sokongan RM0.0094 selama tiga minggu lepas, ia tidak mengalami kejatuhan sebagaimana Bitcoin yang telah jatuh lebih 10% dalam sehari.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Apakah ICO Kripto?

ICO merupakan kaedah popular untuk mendapatkan modal untuk sebuah projek kripto pada peringkat awal.

Ringkasnya, ICO dilakukan oleh syarikat rintisan berasaskan blockchain yang mencipta dan menghasilkan token digital asli mereka dan menawarkannya kepada pelabur – untuk mendapatkan dana. Manakala untuk token keselamatan baharu pula selalunya ia dipanggil sebagai Tawaran Token Keselamatan (STO)

Bagi syarikat baharu, Tawaran Syiling Awal adalah cara yang agak mudah untuk dapat menjana wang. Sebaliknya, bagi pelabur, ICO merupakan peluang untuk masuk pada peringkat awal sesebuah projek.

Sebagai contoh, ICO Ethereum yang berlaku pada Julai 2014, didagangkan pada harga kurang daripada RM4.5 setiap token. Dan pada akhirnya ia berjaya mengumpul lebih RM83,6 juta dan seterusnya menjadi mata wang kripto kedua terbesar mengikut permodalan pasaran.

Hari ini, untuk membeli Ethereum, anda perlu membayar lebih daripada RM4,600 setiap syiling. Bahkan sebelum ini, Ethereum pernah mencecah paras tertinggi hampir RM18,500.

Adalah penting untuk ditekankan bahawa mencari ICO mata wang kripto terbaik boleh menjadi sangat mencabar, terutamanya, apabila anda tidak mengetahui bagaimana cara projek itu berlaku.

Dalam erti kata lain, anda perlu berhati-hati apabila mencari ICO kripto terbaik untuk melabur.

Bagaimanakah Tawaran Syiling Awal Berfungsi?

Apabila sesebuah syarikat memutuskan untuk menganjurkan ICO kripto baharu, ia akan mengumumkan semua butiran yang diperlukan berkaitan dengan acara itu terlebih dahulu. Ini termasuk tarikh pelancaran, peraturan yang ditentukan dan proses pembelian.

Syarikat berkenaan juga akan menyediakan maklumat mengenai token digitalnya – seperti jumlah bekalan, peruntukan dan kes penggunaan.

 • Untuk mencari maklumat ICO, pelabur perlu melawati laman web rasmi projek.
 • Pelabur kemudiannya perlu menghantar dana ke alamat dompet kripto yang ditetapkan untuk membuat pembayaran.
 • Harga token digital ditentukan oleh projek menjelang ICO.
 • Kebanyakan projek memerlukan mata wang kripto khusus daripada pelabur – yang selalunya ditentukan oleh pada blockchain mana token tersebut beroperasi.
 • Setelah pembayaran dibuat, pelabur boleh memberikan alamat dompet mereka untuk menerima token digital

ICO mempunyai banyak persamaan dengan Tawaran Awal Awam (IPO) yang akan datang untuk saham. Walau bagaimanapun, perbezaan utama antara keduanya ialah, ICO tidak dikawal oleh mana-man pihak berkuasa kewangan. Oleh itu, ketiadaan peraturan ini menjadikan Tawaran Syiling Awal (ICO) menjadi amat berisiko.

Sebagai contoh, mana-mana projek yang ingin mengumpul wang boleh melancarkan syiling digital dan menganjurkan ICO. Dan mereka tidak diwajibkan di sisi undang-undang untuk menerbitkan sebarang penyata kewangan atau rancangan perniagaan.

How Do Initial Coin Offerings Work

Oleh itu, pelabur perlu menyelidik projek tersebut secukupnya, dan ini menjadikannya sangat sukar untuk mencari ICO projek kripto terbaik untuk melabur.

Selain itu, perlu diingat bahawa kebanyakan projek hanya menerima token digital seperti BNB atau ETH untuk pembayaran ICO kripto mereka. Ini bermakna, sebelum memulakan pelaburan dalam ICO kripto – anda mungkin perlu mendapatkan sejumlah mata wang digital yang diperlukan.

Capital.com mungkin pertukaran altcoin terbaik yang boleh digunakan oleh pelabur untuk membeli mata wang kripto. Ia adalah broker dalam talian terkawal yang mengenakan yuran yang sangat kompetitif. Ia juga membolehkan pengguna membuat pelaburan kripto daripada hanya RM20

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

Bagaimana Mencari ICO Kripto Baharu Teratas

Mencari projek pada peringkat awal dengan betul bukanlah tugas yang mudah. Hari ini, terdapat banyak peluang-peluang pelaburan baharu yang datang dengan janji pulangan yang tinggi.

Sebagai contoh, ICO kripto bukanlah satu-satunya cara untuk projek kripto dapat mengumpul wang. Ini kerana, ketika mencari syiling baharu, pelabur juga mungkin memerhatikan IEO dan IDO kripto terbaik.

Tidak kira laluan apa yang anda pilih, terdapat beberapa metrik yang boleh dan harus anda pertimbangkan apabila mencari ICO kripto terbaik untuk 2023.

Semak Kertas Putih

Langkah pertama untuk menyelidik ICO kripto ialah membaca white paper atau juga dikenali sebagai kertas putih pada sesebuah projek. Dokumen ini membantu anda memberitahu tentang syarikat di sebalik ICO, dan bagaimana strategi masa depannya.

Kertas putih yang ditulis dengan buruk atau samar-samar adalah menunjukkan bahawa projek itu tidak dirancang sepenuhnya.

Kertas putih biasanya mengandungi butiran seperti berikut:

 • Rancangan jumlah wang yang akan dikumpulkan oleh projek
 • Bagaimana dana itu akan digunakan
 • Pelan perniagaan projek
 • Garis masa ICO
 • Maklumat latar belakang mengenai pengasas dan ahli pasukan projek

Sesebuah projek tidak mencukupi hanya mempunyai rancangan yang bercita-cita tinggi – tetapi projek terbaik adalah ia yang juga mempunyai pendekatan praktikal dan rancangan yang jelas tentang cara mencapai matlamat mereka.

Oleh itu, dapat dikatakan bahawa, kertas putih yang baik tidak selalu menjamin kejayaan. Walau bagaimanapun, kertas putih yang tidak lengkap atau bermasalah boleh dianggap sebagai awal dari masalah.

Pasukan dan Perkongsian

Selepas melihat kertas putih, aspek terpenting lainnya ialah anda perlu mengetahui sesiapa pasukan di sebalik projek kripto baharu tersebut. Sekiranya projek itu diasaskan oleh pasukan yang berpengalaman, maka ia boleh menjadi tanda pengesahan di pasaran.

Menyenaraikan ahli pasukan dan rakan kongsi merupakan perkara biasa bagi syarikat rintisan. Walau bagaimanapun, banyak projek kripto peringkat awal diketahui telah membesar-besarkan perkongsian mereka dengan syarikat lain.

Pasukan dan Perkongsian ICO Kripto

Walau bagaimanapun, untuk mengesahkan kelayakan pasukan dan sebarang perkongsian yang didakwa, anda perlu melakukan langkah bijak dengan mendapatkan maklumat tambahan, seperti melewati tapak web projek atau halaman sosial media mereka

Jika tiada siaran ataupun maklumat yang memperincikan sifat khusus perkongsian itu, mungkin anda perlu berhati-hati.

Tokenomik dan Peruntukan

Apabila anda hendak mencari ICO kripto terbaik untuk 2023, adalah penting juga untuk anda melihat peruntukan token.

Syarikat yang menganjurkan ICO perlu menunjukkan dengan jelas jumlah bekalan maksimum syiling mereka, serta cara token itu akan diedarkan di kalangan pihak yang terlibat.

Sebagai contoh, syiling digital akan sentiasa diedarkan di kalangan pengasas, ahli pasukan dan rakan kongsi pada peratusan tertentu. Projek ICO kripto terbaik akan mencapai keseimbangan antara pengedaran adil token dan rizab masa hadapan.

Lihat juga panduan kami tentang bagaimana cara membeli syiling sebelum ia dilancarkan.

Adakah ICO Crypto Pelaburan yang Baik?f

Sesetengah ICO kripto mempunyai prospek untuk dapat berubah menjadi pelaburan masa depan yang lebih baik. Walau bagaimanapun, ia selalunya bergantung pada spesifik projek individu, sasaran pasarannya, potensi masa depannya dan banyak lagi.

Namun begitu, terdapat beberapa keuntungan am dalam melabur dalam ICO kripto – yang akan kita bincangkan di bawah.

Harga Kemasukan Rendah

Salah satu cara terbaik untuk menjana wang dengan mata wang kripto adalah dengan membuat pelaburan dalam projek kripto peringkat awal. Selain itu, melabur dalam ICO kripto juga membolehkan anda memperoleh harga kemasukan yang rendah.

IMPT Harga

Buka Kunci Ganjaran

Hari ini, banyak projek kripto yang memberikan ganjaran kepada pelabur mereka dengan cara yang berbeza untuk mendapatkan wang. Tidak perlu lagi menunggu harga syiling digital naik untuk merealisasikan keuntungan.

Sebaliknya, pelabur mempunyai pilihan untuk mempertaruhkan aset digital mereka dan memperoleh pendapatan pasif, tanpa perlu menjual token mereka.

Buka Kunci Ganjaran

Selain itu, beberapa syiling digital juga merupakan sebahagian daripada ekosistem permainan dan ia boleh digunakan untuk membeli NFT. Ini bermakna, pelabur awal mendapatkan peluang untuk membeli NFT sebelum orang ramai dapat membelinya.

Kelebihan Penggerak Pertama

Bergantung pada projek itu sendiri, pelabur awal juga mungkin boleh mendapatkan manfaat daripada kelebihan awal. Diantaranya adalah pelabur awal boleh memiliki syiling tersebut sebelum ia boleh diakses melalui bursa awam.

Lebih-lebih lagi, jika permintaan syiling baharu itu meningkat. Harga syiling akan meningkat lebih tinggi apabila ia mencapai pasaran, dan pelabur awal boleh mendapatkan keuntungan yang besar dengan menjual syiling digital tersebut

Ini bermakna bahawa pelaburan dalam ICO kripto boleh menjadi pelaburan yang sangat menguntungkan jika projek tersebut dapat terus meningkatkan minat daripada pembeli. Tetapi, jika tiada permintaan untuk syiling digital selepas ICO, maka nilai syiling boleh menjunam dengan mudah.

Risiko ICO kripto

Seperti yang telah dinyatakan sebelumnya, bahawa ICO kripto mempunyai tahap risiko yang tinggi.

 • Walaupun terdapat banyak kisah kejayaan, tetapi terdapat juga kes di mana banyak pelabur telah menjadi mangsa penipuan – di mana projek itu ditutup selepas mengumpul wang daripada kempen ICOnya
 • Hari ini, banyak syarikat rintisan beralih kepada ICO sebagai strategi untuk menjana wang, kerana mereka tidak dapat meyakinkan firma Modal Teroka (VC) untuk melabur di dalamnya.
 • Inilah sebabnya mengapa adalah sangat penting untuk melakukan penyelidikan yang mencukupi sebelum melabur dalam projek kripto.

Oleh itu, pelabur perlu mengambil kira metrik yang kami nyatakan di atas dan menganalisis potensi sebelum mempertaruhkan wang mereka dalam ICO kripto

Kesimpulan

ICO Crypto menawarkan peluang kepada anda untuk masuk pada tingkatan bawah sebuah syarikat rintisan yang berpotensi tinggi. Walau bagaimanapun, memandangkan sifat industri kripto yang tidak menentu, kami mencadangkan agar anda membina portfolio aset terpelbagai, dan tidak meletakkan keseluruhan modal anda ke dalam ICO.

Pada panduan ini, kami telah membincangkan beberapa projek kripto ICO terbaik untuk dipertimbangkan untuk tahun 2023. Oleh itu, sebelum anda meneruskan niat pelaburan. Anda perlu meluangkan masa untuk mengkaji projek yang berbeza daripada senarai Tawaran Syiling Awal kami – yang akan membantu anda dalam membuat keputusan termaklum.

Untuk pilihan nombor satu ICO kripto kami di pasaran sekarang ialah AiDoge.

Wall Street Memes (WSM) - Syiling Meme Terbaru

PERINGKAT KAMI

wall-street-memes
 • Komuniti dengan 1 Juta Pengikut
 • Pengasas Projek NFT yang berpengalaman
 • Prajualan Langsung Sekarang - wallstmemes.com
 • Mendapat $300,000 pada Hari Pelancaran
wall-street-memes

Soalan Lazim

Apakah ICO dalam mata wang kripto?

Adakah ICO kripto pelaburan yang baik?

Bagaimanakah saya boleh mendapatkan ICO kripto?

Adakah Ethereum adalah ICO?

Apakah ICO kripto baharu yang terbaik untuk 2023?