Dalam tempoh 11 bulan yang lalu, pertumbuhan industri NFT sangat pesat dan dibuktikan dengan pertumbuhan banyak projek baharu. Kebanyakan new NFT projects ini menawarkan peluang pelaburan yang menarik untuk pelabur berorientasikan masa depan untuk mengenal pasti projek pada awal tempoh tersebut.

Untuk membantu menjelaskan pelaburan, panduan ini akan merangkumi NFT new projects yang membuat senarai terbaik tahun ini, meliputi NFT terbaik akan datang sebelum membincangkan bagaimana untuk mencari projek NFT baharu dan membelinya tanpa yuran transaksi.

10 Projek NFT Baharu Teratas 2024

Berikut adalah senarai new NFT projects 2024 terbaik akan datang yang perlu dijangka tahun ini. Bahagian di bawah akan membincangkan NFT projek baharu secara terperinci dan memberitahu anda dengan tepat aset yang perlu anda tandai pada kalendar anda untuk dibeli.

 1. RobotEra – Mencipta Dunia metaverse dan menghubungkannya dengan komuniti NFT.
 2. Tamadoge – Projek NFT baharu terbaik secara keseluruhan di Opensea
 3. Silks – NFT games terkenal dengan unsur P2E yang menyeronokkan
 4. Cocky – Projek NFT baharu 2024 terbaik untuk gaya hidup eksklusif dan acara muzik
 5. Protokol Copium – NFT new projects sesuai untuk perlombongan mata wang kripto pasif
 6. Lucky Blocks NFTs – Projek NFT baharu yang terkenal dengan Jackpot
 7. Real Estate Investment Club – NFT koleksi metaverse sepanjang hayat dan utiliti yang menarik
 8. Battle Infinity – New NFT projects 2024 menyeronokkan
 9. Identity 20XY – Membawa tanpa nama AR ke rangkaian blockchain
 10. FaceTransPlants – Koleksi 10,000 NFT lucu, diasaskan dan direka oleh SCALE, artis tanpa nama
 11. Awesome Possum – New NFT projects Fokus pada Kesihatan Mental dan Pemulihan Ketagihan

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Jika anda ingin melabur dalam projek NFT baharu, kami mengesyorkan menggunakan OKX yang merupakan platform terbaik untuk membeli NFT.

Lihat lebih dekat NFT new projects

Senarai projek NFT baharu di atas menyediakan peluang pelaburan yang cukup menarik untuk pelabur dari segi pengalaman. Kami akan merangkumi setiap projek ini secara individu supaya anda boleh mempunyai pemahaman yang lebih mendalam tentang projek NFT baharu untuk dibeli tahun ini:

RobotEra – Komuniti NFT Paling Interaktif pada 2024

RobotEra RobotEra telah mencipta impak besar dalam dunia metaverse, pembangunan projek Web 3.0, dan juga komuniti NFT global. Ia telah berjaya menghubungkan komuniti NFT dunia selepas menerbitkan pelbagai inovasi yang membolehkan pengguna memainkan peranan sebagai robot, menggunakan editor untuk membina tanah dan bangunan, meneroka ruang baharu bersama rakan dan pelabur lain di platform, memenangi hadiah di dunia maya yang telah diwujudkan, dan mengambil bahagian dalam membina komuniti NFT yang menghubungkan bilangan pelabur terbesar dari seluruh dunia.

Hari ini, RobotEra bukan sahaja menjemput ramai pelabur untuk berdagang, namun, ia telah memberi inspirasi kepada penggunanya untuk berdagang berdasarkan lima konsep yang dikenali sebagai: mencipta, berkongsi, mengendalikan, meneroka dan berdagang. RobotEra dengan tokennya yang dikenali sebagai $TARO memfokuskan pada visinya membina ruang untuk penggunanya menjadi robot di planet yang serupa dengan sandbox. Bukan itu sahaja, visi utama RobotEra itu sendiri adalah untuk mewujudkan galaksi metaverse yang kaya dengan sumber semula jadi yang boleh digunakan oleh sumber manusia secara maksimum dan menyeronokkan.

RobotEra

Akhir sekali, di kawasan yang anda boleh berinovasi, akan ada robot yang bersedia untuk memberikan bantuan kepada anda semasa melombong, membina rumah dan berdagang aset digital NFT.

Selamat datang untuk menyertai komuniti NFT yang paling inovatif di dunia dengan memiliki $TARO hanya pada 0.092 MYR sekarang.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Tamadoge – Projek NFT baharu terbaik secara keseluruhan dan terjual pada harga MYR 90 juta dalam prajualan

Tamadoge

Tamadoge ialah NFT new projects yang sangat menarik yang juga telah menjual bekalan peruntukan prajualan dalam masa yang singkat. Projek NFT ini turut mengumpul MYR 19 juta dalam tempoh kurang dua bulan kerana kepercayaan yang diberikan oleh pelabur sangat tinggi.

Ia boleh dipercayai bahawa ini disebabkan oleh keunikan projek itu, yang merangkumi mekanik P2E dan integrasi dengan platform metaverse.

Pemain boleh membiak dan menternak haiwan peliharaan, yang dikenal pasti sebagai NFT. Haiwan peliharaan ini kemudiannya boleh digunakan dalam pertempuran permainan PVP, di mana pemenang pertempuran akan menerima ‘Dogepoints’. Pemain yang mempunyai Dogepoint terbanyak pada akhir setiap bulan akan menerima hadiah $TAMA.

Tamadoge - Projek NFT baharu terbaik

Perbezaan besar antara permainan crypto NFT ini dan Dogecoin adalah utiliti yang dimilikinya. Bekalan Dogecoin telah meningkat secara drastik sejak pelancaran, manakala 5% daripada semua token $TAMA telah dibakar. Dari masa ke masa, ini juga boleh membantu mengurangkan bekalan token dan meningkatkan harga pada masa hadapan.

Anda yang ingin membeli Tamadoge kini boleh berbuat demikian melalui syarikat pertukaran yang dipercayai dan bereputasi seperti OKX dan Bitmart, manakala untuk DEX, Uniswap adalah salah satu yang paling banyak digunakan. Pasukan Tamadoge juga telah mendaftar dengan LBank dan MEXC yang kini dalam proses memohon pendaftaran di platform pertukaran matawang kripto terbaik seperti Binance.

Tamadoge Permainan Kripto Terbaik

Berita terbaru dari Tamadoge campe ialah mereka telah melancarkan kumpulan pertama NFT milik. Sebanyak 21,100 Tamadoge NFT akan tersedia, di mana koleksi akan dibahagikan kepada tiga kategori iaitu biasa, jarang dan sangat jarang. Kategori NFT yang sangat jarang tersedia sekarang, walaupun hanya 100 daripadanya akan dicetak.

Perkara yang akan menambah prestij kepada NFT yang sangat jarang mereka juga mempunyai atribut terbaik dan juga boleh memberikan peluang tertinggi untuk memenangi banyak pertempuran PVP. Memandangkan hanya 100 yang tersedia, NFT ini dijangka akan dijual dengan cepat dengan sokongan kenaikan harga $TAMA sebanyak 200% selepas mendaftar dengan OKX.

Pelabur yang ingin mendapatkan berita terkini mengenai kemas kini lanjut boleh berbuat demikian dengan menyertai kumpulan telegram rasmi dari Tamadoge.

NFT Tamadoge keluaran pertama telah habis dijual di OpenSea dan telah menjadi koleksi popular di bahagian atas senarai tapak. NFT baharu seterusnya akan dikeluarkan dengan rancangan untuk 1,000 haiwan peliharaan jarang dijual sehingga 19 Oktober, diikuti dengan 20,000 Haiwan Biasa pada minggu-minggu berikutnya.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Silks – NFT games terkenal dengan unsur P2E yang menyeronokkan

Silks

Satu lagi projek NFT baharu yang telah menarik perhatian ramai pelabur ialah Silks. Silks ialah rantaian blok berdaya metaverse yang membolehkan pengguna memiliki, berdagang dan memperoleh hadiah daripada pertandingan lumba kuda yang mempunyai perlumbaan sebenar.

Projek NFT baharu untuk ditempa ini agak menarik kerana ia berdasarkan peristiwa sebenar, yang juga bermakna semua ‘kuda maya’ dalam permainan mempunyai rakan kongsi sebenar di dunia nyata. Akhir sekali, ia membolehkan peserta mendapat manfaat apabila kuda sebenar di dunia nyata beraksi dengan baik dalam pertandingan lumba kuda.

Silks – Projek NFT Terbaik

Juga menempatkan projek NFT Land terbaik, dan projek lumba kuda NFT terbaik, Silks ialah salah satu projek NFT teratas yang patut dipertimbangkan sebagai projek NFT baharu untuk ditempa pada 2024.

Projek ini dilahirkan dihasilkan oleh pasukan yang mempunyai pengalaman luar biasa dalam industri lumba kuda. Pengasas bersamanya ialah Troy Levy, pemilik Circle 8 Farms dan juga Ketua Pegawai Eksekutif Tropical Racing, sebuah syarikat yang pakar dalam merekrut kuda lumba yang hebat. Kedua-dua syarikat itu juga mempunyai perkongsian strategik dengan Silks yang boleh menggalakkannya untuk berkembang lebih banyak lagi pada masa hadapan.

Selain itu, anda mesti mempunyai salah satu Avatar Silks daripada koleksi NFT ini untuk mengambil bahagian dalam ekosistem. Sebanyak 10,000 NFT telah dicetak pada awal tahun yang dibeli dengan pantas oleh pelabur terkenal, seperti syarikat pelaburan terkemuka dan komuniti NFT, termasuk pemegang Kelab Yacht NFT Bored Apye.

Kehebohan yang menyelubungi Avatar Silks menjadikan mereka tempat dalam senarai 15 Ethereum Sports NFT yang paling laris OpenSea, dan Nanen.AI, indeks NFT yang paling dihormati, menjadikannya dalam senarai Indeks Gaming 50nya.

Silks – NFT Games

Selain itu, anda masih boleh mendapatkan salah satu daripada Silk Avatar ini. Tetapi sila ambil perhatian bahawa proses jualan telah mencapai lebih daripada 65% daripada jumlah inventori yang dijual jadi anda dikehendaki mengambil tindakan dengan cepat.

Memiliki salah satu daripada Silk Avatars adalah pelaburan yang sempurna kerana ia juga menyediakan akses kepada metaverse dengan syiling crypto metaverse dan membolehkan pemiliknya menjaringkan kuda milik NFT untuk mengambil bahagian dalam ekosistem untuk mendapatkan ganjaran.

Dunia maya yang menyokong projek Silks akan membolehkan pengguna membeli sebidang tanah dan membina kandang sendiri untuk menempatkan kuda yang mereka miliki dan bersedia untuk bersaing. Khususnya, sebidang tanah ini dianggap sebagai NFT, yang juga akan diwangkan dan didagangkan melalui pasaran Silks. Kuda juga disertakan sebagai NFT, dengan kumpulan kuda baharu ditempa setiap tahun bertepatan dengan perdagangan ‘Yearlings’ dunia sebenar.

Setiap kuda dalam permainan akan mempunyai ciri dan ciri yang berbeza berdasarkan rekod perlawanan dan sejarah latihan rakan kongsi dunia sebenar.

Akhir sekali, Silks juga berkemungkinan menjadi salah satu projek NFT baharu yang dikeluarkan tahun ini, kerana permainan ini mencipta pengalaman pertandingan perlumbaan kuda untuk alam baharu. Di samping itu, sifat main-untuk-dapatkan (P2E) Silks membolehkan pelabur membeli kuda berharga dan menjana pendapatan pasif melalui penyertaan dalam perlawanan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Cocky – Projek NFT baharu 2024 terbaik untuk gaya hidup eksklusif dan acara muzik

Cocky NFT

Cocky ialah kelab gaya hidup eksklusif yang menawarkan akses kepada acara muzik bertaraf dunia. Kumpulan Parasol mencipta projek ini dan secara aktif cuba menukar utiliti dalam ruang NFT.

Biasanya, NFT dikeluarkan kepada orang ramai dengan sedikit atau tiada utiliti. Oleh itu, Cocky berhasrat untuk mengubahnya dengan membenarkan pemegang NFT mengakses acara muzik sekali seumur hidup yang diadakan di lokasi yang tidak konvensional.

Cocky – Projek NFT baharu

Koleksi NFT yang disediakan terdiri daripada 10,000 Cocky Can NFT yang mempunyai 51 variasi kulit berbeza yang mempunyai tiga tahap warna iaitu perak, emas dan hitam. Sistem bertingkat ini diberikan secara rawak semasa percetakan dan menyediakan pelbagai faedah seperti pengangkutan bersubsidi, penginapan, jemputan acara tambahan dan barangan eksklusif.

Pasukan pembangunan daripada Cocky memastikan pengguna berminat dengan berita NFT mereka, juga dikenali sebagai Mutasi, yang merupakan setem yang dilekatkan setiap kali pemegang NFT menghadiri acara. Kemunculan Mutasi adalah berdasarkan latar belakang NFT yang juga boleh membenarkan pemilik menulis cerita mereka sendiri tentang semua acara Cocky yang telah mereka hadiri.

Pasukan pembangunan juga berhasrat untuk menganjurkan dua acara bertaraf dunia secara langsung setiap tahun. Selain itu, mereka juga akan menganjurkan acara maya secara berkala. Acara yang dicipta oleh Cocky akan memberi tumpuan kepada muzik elektronik di lokasi yang terkenal untuk memberikan pengalaman yang mengasyikkan dan unik untuk pemegangnya.

Memandangkan acara itu diadakan di lokasi yang luar biasa, jumlah tiket ditentukan oleh kapasiti tempat. Akibatnya, pemegang NFT yang ingin menghadiri acara tersebut perlu mendaftar untuk acara tersebut dengan cepat melalui laman web.

Jika pemegang NFT sudah mempunyai tiket dan tidak dapat menghadiri acara tersebut, maka mereka juga akan mempunyai pilihan untuk menjualnya di pasaran sekunder yang direka khas. Hanya beberapa pengguna yang mempunyai Token Cocky layak untuk membeli tiket dari pasaran jimat cermat, memberikan utiliti tambahan kepada token.

Cocky berhasrat untuk terus mengembangkan komunitinya dengan mengadakan konsert muzik yang lebih besar dan lebih mewah apabila ekosistem berkembang. Akhirnya, mereka juga mempunyai visi untuk membina jenama mereka menjadi festival muzik paling popular di dunia, seperti Woodstock dan Coachella.

Kesimpulannya, Cocky mewujudkan persatuan pengguna yang mempunyai gaya hidup eksklusif dan akan menjadi perintis dalam menghasilkan rancangan muzik bertaraf dunia bahawa wang tidak boleh dibeli tetapi menggunakan hak milik Cocky NFT yang boleh dibeli.

Protokol Copium – NFT new projects sesuai untuk perlombongan mata wang kripto pasif

Protokol Copium NFT

Protokol Copium ialah salah satu new NFT projects 2024 yang boleh memberikan pendapatan pasif daripada perlombongan mata wang kripto. NFT baharu juga direka bentuk untuk menyediakan permintaan berterusan untuk token asalnya, Copium Coin, menggunakan pendapatan perlombongan daripada kemudahan perlombongan dunia sebenar.

Projek itu akan mengeluarkan fasa pertamanya dengan pelepasan Pas Pelabur NFT. Pada peringkat ini, kumpulan baharu 10,000 NFT akan dicetak pada rangkaian Ethereum pada 9 November 2024.

Protokol Copium – NFT new projects

NFT akan dijual melalui Lelongan Belanda di laman web rasmi projek dan akan bermula pada 3.5 ETH. Walau bagaimapun, 2,000 orang pertama yang mendaftar awal akan menerima jaminan tempat pudina pada harga tetap yang lebih rendah iaitu hanya 3 ETH.

Pemegang Pas Pelabur Protokol Copium akan mempunyai akses kepada titisan udara eksklusif sebanyak 10,000 Syiling Copium, yang merupakan token asli ERC-20 yang akan menyokong pergerakan ekosistem. Copium Coin juga akan dikeluarkan kepada orang ramai sempena Pas Pelabur.

Sebagai tambahan kepada airdrop yang akan diadakan, semua pemegang NFT juga berhak untuk:

 • Peroleh 10 Syiling Copium setiap hari apabila NFT dipertaruhkan.
 • Kadar faedah yang lebih tinggi diperoleh apabila Copium Coin dipertaruhkan pada Platform Staking.
 • Mendaftar secara automatik ke ganjaran Copium bulanan.
 • Peluang untuk memenangi satu daripada dua hadiah Bitcoin.

Keseluruhan Protokol Copium berpusat di sekitar perlombongan Copium, menggunakan kemudahan perlombongan yang dibangunkan dengan baik di Otago, New Zealand. Kemudahan perlombongan ini adalah satu yang agak unik kerana ia dikuasakan sepenuhnya oleh lebihan bekalan tenaga hidroelektrik bersih, hijau dan boleh diperbaharui yang dijana di kaki bukit Alps Selatan New Zealand.

Dana yang diperoleh daripada penjualan Pas Pelabur akan digunakan untuk menaik taraf perkakasan dan infrastruktur di Copium Mining. Selepas naik taraf semua pendapatan perlombongan crypto harian dalam Copium Mining akan digunakan untuk membeli Copium Coins dari pasaran terbuka.

Selepas itu, setiap Copium Coin yang dibeli daripada hasil perlombongan harian akan dihantar ke dalam proses pembakaran iaitu aktiviti mengeluarkan syiling daripada edaran dan mengubahnya menjadi aset deflasi.

Pasukan pembangunan juga akan mengeluarkan Platform Staking Copium selepas kejayaan peringkat pelancaran Investor Pass dan Copium Coin. Ini membolehkan pemegang Copium Coin mempertaruhkan aset mereka untuk APY untuk tempoh masa tertentu atau tidak.

Pemegang Pas Pelabur juga akan menerima kadar yang jauh lebih tinggi dalam tempoh tertentu manakala untuk tempoh yang tidak ditentukan akan memberikan kadar yang lebih rendah jika dibandingkan dengan kadar pertaruhan awam.

Secara keseluruhan, Protokol Copium juga telah membangunkan penyelesaian inovatif untuk mewujudkan ekosistem yang boleh memberikan nilai untuk semua orang yang terlibat melalui perlombongan mata wang kripto pasif.

Jika anda mempunyai Pas Pelabur NFT atau berbilang Copium Coins maka anda juga boleh menerima faedah jangka panjang apabila ekosistem berterusan dan bekalan Copium Coins akan berkurangan daripada pasaran.

Lucky Blocks NFTs – NFT projek baharu yang terkenal dengan Jackpot

Lucky Block

Pilihan nombor satu kami dalam senarai NFT new projects ialah koleksi Platinum Rollers Club dari Lucky Block. Lucky Block telah muncul sebagai salah satu altcoin terbaik di pasaran, terutamanya kerana ciri cabutan kripto yang inovatif dan menarik. Pasukan pembangunan juga telah memutuskan untuk melancarkan Platinum Rollers Club, yang merupakan kumpulan baharu 10,000 NFT yang dihoskan pada platform Binance Smart Chain.

NFT itu sendiri digambarkan dalam tiket 2D dengan nombor di hadapan. Walau bagaimanapun, NFT ini memperoleh nilainya berdasarkan faedah luar biasa yang diterima oleh pemiliknya terutamanya dalam bentuk pendaftaran automatik untuk cabutan hadiah harian dengan nilai purata MYR 40,000.

Lucky Blocks NFTs – NFT projek baharu

Seiring dengan ini, 25 NFT yang termasuk dalam koleksi Platinum Rollers Club mempunyai nama jolokan ‘Edisi Rare’ yang boleh memberi pemiliknya peluang untuk mendapat dua kali ganda jackpot jika nombor mereka muncul.

Satu lagi faedah menarik ialah setiap orang yang membeli Lucky Block NFT akan menyertai cabutan hadiah sekali untuk memenangi sebuah Lamborghini Aventador serba baharu yang dianggarkan bernilai MYR 1.5 juta. Memandangkan NFT Lucky Blocks boleh diperolehi dengan harga serendah MYR 7,000, potensi keuntungan untuk koleksi ini adalah sangat besar.

Cabutan bertuah dari NFT Lucky Block ini digabungkan dengan cabutan hadiah Lucky Block harian, yang akan bermula pada 15 Mei. Cabutan ini difasilitasi oleh aplikasi Lucky Block, di mana pengguna boleh membeli tiket dengan harga MYR 24. Walau bagaimanapun, semua pengguna yang memegang LBLOCK, token Lucky Block asal, akan mendapat tiket percuma untuk setiap cabutan.

Kumpulan hadiah Lucky Block dianggarkan melebihi MYR 9 juta, yang dibiayai oleh cukai transaksi yang dikenakan ke atas penjualan LBLOCK. Ini bermakna pemilik NFT yang memegang LBLOCK atau membeli tiket penyertaan akan mempunyai dua peluang untuk menang setiap hari iaitu daripada hadiah NFT dan cabutan jackpot utama.

Koleksi Platinum Rollers Club dilancarkan pada 19 Mac dan boleh dibeli melalui pasaran yang berkembang pesat seperti NFT LaunchPad. Disebabkan 70x pulangan pelaburan yang dialami LBLOCK selepas disenaraikan di PancakeSwap dan kehebohan yang disokong oleh kumpulan Lucky Block Telegram, NFT ini diramalkan akan habis dijual tidak lama lagi yang mana pelabur mesti bertindak pantas untuk memperoleh salah satu daripada aset berharga ini.

Beberapa selebriti seperti Jamie Jewitt dan Dillian Whyte juga merupakan duta untuk projek yang menjanjikan ini. Jika anda mempunyai sebarang soalan bagaimana untuk membeli nfts ini, baca sehingga akhir panduan untuk mencari jawapannya.

Real Estate Investment Club – NFT koleksi metaverse sepanjang hayat dan utiliti yang menarik

Jika anda seorang peminat permainan seperti GTA dan Red Dead Redemption, projek nft baharu ini akan menarik perhatian anda. Di mana Kelab Pelaburan Hartanah ialah koleksi NFT metaverse generatif yang dicipta oleh pereka daripada permainan GTA dan Red Dead Redemption.

Tetapi selain daripada itu sebenarnya terdapat lebih banyak koleksi daripada yang diterbitkan. Utiliti yang dimiliki dianggap mampu melebihi nilai hasil seni. Dengan NFT baharu anda boleh menyertai kelab individu eksklusif dan jika anda belum melakukannya, maka anda tidak meneka dari nama projek. Avatar yang dimiliki juga akan memberi anda kemasukan percuma ke REIC – MetaCity dan Kumpulan Harta Aset Digital (DAPG).

Real Estate Investment Club – NFT koleksi metaverse

Mereka akan memainkan peranan dalam metaverse dalam proses penciptaan, yang juga akan selari dengan dunia nyata di mana realiti fizikal, digital dan maya akan bergabung. Projek ini akan dibina menggunakan Unreal Engine 5 sebagai MaaS – (Metaverse sebagai Perkhidmatan) kerana mereka bertujuan untuk membina MetaHQ di tengah-tengah metaverse. Menggunakan Unreal Engine 5 boleh membenarkan pasukan pembangunan menumpukan lebih pada butiran metaverse HQ tanpa perlu membuang banyak masa mencipta mekanik dalam permainan.

Projek ini juga merancang untuk mengintegrasikan pelbagai peluang pengewangan dan pengalaman NFT ke dalam MetaHQ, ke dalam ekosistem yang saling beroperasi. Apabila integrasi berlaku dalam metaverse yang berkembang, nilai NFT dijangka meningkat. Ini menjadikan REIC sebagai salah satu projek nft baru untuk ditempa terbaik di tahun ini.

Mari kita lihat pengalaman penggunaan masa hadapan supaya anda boleh memahami dengan lebih baik potensi nilai projek. Selain daripada keserasian dengan metaverse, mereka juga memberi anda akses kepada acara IRL persendirian di lokasi premium di seluruh dunia, sumber pendidikan, platform sosial dan hiburan, barangan eksklusif, pembangunan dalaman dan tawaran hebat di seluruh dunia untuk beberapa yang paling jenama popular.

Di samping itu, metaverse juga akan menjadi pusat perniagaan, pelaburan dan peluang pendidikan. NFT diramalkan akan dilancarkan pada bulan Julai dengan pudina ditetapkan pada September tahun ini.

Battle Infinity – New NFT projects 2024 menyeronokkan

Battle infinity

Battle Infinity (IBAT) ialah salah satu new NFT projects yang paling menjanjikan dengan potensi pulangan pelaburan yang besar. Menyampaikan ekosistem permainan main-untuk-dapat berasaskan NFT yang terdiri daripada enam platform unik, Battle Infinity dianggap sebagai projek NFT yang pelbagai dan kaya dengan ciri yang boleh membentuk semula sektor ini.

Ini telah diiktiraf oleh CoinSniper dan pengikut kumpulan telegram rasmi projek itu berkembang dengan sangat pantas, menjadikannya salah satu projek NFT baharu yang terbaik untuk ditonton.

Battle Infinity – New NFT project

Seperti yang dibincangkan secara ringkas, projek Battle Infinity NFT baharu ini menampilkan bukan hanya satu platform, tetapi enam platform berbeza yang penuh dengan utiliti tinggi dan ciri unik. Ekosistem Battle Infinity merangkumi pasaran NFT, platform staking, platform sukan fantasi, siri permainan P2E, Metaverse yang direka dengan cantik dan pertukaran terdesentralisasi.

Dengan semua itu dimasukkan ke dalam satu projek NFT baharu, Battle Infinity juga dianggap sebagai NFT yang benar-benar mempunyai sesuatu untuk semua orang dan nampaknya bersedia untuk menguasai dunia NFT.

Pusat ekosistem Battle Infinity memfokuskan pada token $IBAT BEP-20. Dengan bekalan terhad hanya 10 bilion token, $IBAT digunakan untuk menggerakkan semua perkara Battle Infinity. Token asli projek ini juga digunakan untuk memberi ganjaran kepada pemain mahir, memperoleh pendapatan dengan mempertaruhkan IBAT Battle Stakes dan untuk membeli ruang iklan maya.

Battle Infinity ialah NFT new projects yang anda tidak mahu ketinggalan. Dengan pelbagai ciri dan ekosistem yang dibungkus secara sinergi, Battle Infinity juga boleh diramalkan sebagai projek NFT berprestasi terbaik tahun ini. Terdapat juga permintaan yang besar untuk platform sukan fantasi berasaskan NFT dan dengan semua ciri tambahan yang dimuatkan ke dalam Battle Infinity, membuktikan bahawa projek ini boleh menarik pangkalan pengguna yang besar dalam tempoh yang singkat.

Dalam peringkat pra-jualan Battle Infinity (IBAT) semua bekalan telah habis dijual, dalam masa 24 hari sahaja dari permulaan. IBAT juga akan disenaraikan di PancakeSwap tidak lama lagi.

Identity 20XY – Membawa tanpa nama AR ke rangkaian blockchain

Jika anda pernah berasa tidak selesa untuk menunjukkan wajah anda dalam panggilan Zoom dengan orang yang tidak dikenali atau merakam video untuk YouTube, projek nft baharu ini mungkin penyelesaian yang sesuai untuk anda.

Identity 20XY ialah projek yang menghubungkan industri AR kepada blockchain. Projek ini juga menyediakan utiliti sebenar dengan membolehkan pemegang NFT menyembunyikan Identity mereka apabila menggunakan panggilan video atau platform penstriman. Bentuk NFT ini adalah untuk menayangkan topeng AR yang unik dan boleh disesuaikan pada muka mereka semasa panggilan video.

Identity 20XY Projek NFT Terbaik

Matlamat utama Identity 20XY adalah untuk mencipta kaedah utiliti yang menghormati privasi pengguna dan memberi ruang untuk ekspresi diri yang unik. Pada masa yang sama, mereka juga bertujuan untuk mencipta teknologi yang praktikal dalam kehidupan seharian dan berguna dalam dunia metaverse.

Pemegang Identity 20XY NFT boleh menggunakan penapis AR NFT pada wajah mereka dalam mesyuarat dalam talian, media sosial dan perkhidmatan penstriman. Untuk melakukan ini, mereka mesti perlu memuat turun perisian desktop Identity 20XY yang turut bersambung ke platform seperti Discord, Instagram, TikTok dan Youtube.

Identity 20XY NFT Terbaik

Bukan itu sahaja, perisian ini juga akan berfungsi pada mana-mana aplikasi yang membuatkan pengguna menggunakan kamera pada peranti tersebut.

Perisian ini sudah pun disiarkan, dan pengguna hanya perlu menyambungkan dompet mereka ke platform untuk bermula. Pergerakan dan ekspresi pengguna ditangkap menggunakan rangkaian saraf dan kemudian ditayangkan pada topeng untuk memberikan pengalaman pengguna yang mendalam dan sangat terperinci.

Syarikat di sebalik Identity 20XY, iaitu Minyma, mempunyai banyak pengalaman dalam mencipta projek berasaskan AI. Inilah sebabnya mengapa mereka sudah mempunyai kemahiran untuk menyediakan utiliti yang tidak ternilai kepada pemegang NFT mereka.

FaceTransPlants – Koleksi 10,000 NFT lucu, diasaskan dan direka oleh SCALE, artis tanpa nama

FaceTransPlants mungkin merupakan salah satu projek NFT yang paling terkenal daripada yang lain dalam senarai ini kerana koleksi NFT yang sangat lucu dan bodoh, yang juga dilukis oleh artis tanpa nama.

Koleksi NFT sendiri terdiri daripada 10,000 imej satira lukisan tangan wajah manusia yang direka untuk memberi inspirasi kepada ketawa dan ejekan. NFT baharu menyukai tumbuhan, dan semuanya didatangkan dengan penarafan “Kuasa Ridicule”. Pasukan pembangunan juga telah mencipta karikatur peribadi selebriti terkenal seperti Snoop Dogg untuk menunjukkan bagaimana konsep itu boleh dikembangkan lagi pada masa hadapan.

FaceTransPlants - Proyek NFT Terbaik

Matlamat projek ini adalah untuk mengumpulkan individu yang berfikiran sama yang juga menghargai seni dan kreativiti. Pengasas menghipnotis komuniti dengan membawa ahli mereka dalam perjalanan kreatif jalan cerita FaceTransPlants yang menyeronokkan. Pengguna yang telah menerima akan terus menerima siaran daripada senarai putih dengan melibatkan diri dengan jalan cerita.

Projek ini baharu dan mula mempromosikan dirinya pada Mac 2024. Sejak itu, artis tanpa nama telah mencipta koleksi yang besar, dan pasukan pembangunan juga bersedia untuk membuat penurunan NFT prajualan pada bulan Ogos.

Sebelum pelancaran, ahli komuniti berpeluang mengumpul petunjuk tentang artis yang digunakan untuk mendedahkan identiti mereka. Sesiapa yang berjaya mengumpul petunjuk yang mencukupi akan memenangi NFT FaceTransPlant unik secara percuma.

Pasukan pembangunan juga sebelum ini telah membocorkan identiti artis tersebut di akaun Twitter rasmi mereka.

Kini, pasukan pembangunan telah memutuskan untuk memindahkan #SCALEhunt ke platform Discord melalui pelancaran satu siri bab pada pelayan Discord FaceTransPlants, menjadikannya tempat pertama untuk pergi jika anda berminat untuk menyertai penyiasatan dan menemui identiti artis berkenaan. Akses kepada pelayan Discord mereka juga telah dihadkan setakat ini sehingga peranan tertentu dan tempat WL masih tersedia untuk direbut.

FaceTransPlants NFT

Pasukan pembangunan akan mendedahkan identiti artis secara besar-besaran, dan mereka akan menjalankan temu bual pada hari-hari selepas pendedahan mereka, yang akan ditayangkan di saluran TV British dan Kanada untuk tontonan jutaan orang.

Apa yang kami tahu setakat ini ialah artis itu dipanggil SCALE, dan mereka diilhamkan oleh penghinaan diri dan ingin meluahkannya melalui visual yang meriah dan imej bodoh.

1,000 NFT pertama akan dijual dalam peringkat pra-jualan dengan harga diskaun, dan ahli yang aktif mengambil bahagian dalam aktiviti dalam komuniti akan disenarai putih untuk mengambil bahagian dalam peringkat pra-jualan.

Pemegang NFT akan berpeluang menghadiri pelbagai acara bertemakan seni yang bersifat sosial dan pendidikan. Matlamat jangka panjang acara mereka juga akan didedikasikan untuk meneroka bagaimana teknologi boleh berinovasi dalam dunia seni.

Aktiviti menarik lain, juga terdapat dalam pelan hala tuju mereka yang juga boleh diakses melalui laman web rasmi termasuk melukis karikatur lucu pemegang NFT sebenar jika mereka ingin mengambil bahagian dan menunjukkan wajah mereka, cetakan fizikal baharu NFT mereka secara percuma serta tempat duduk di jadual dengan pasukan FTP jika anda mengumpul beberapa NFT mereka.

Jadi kita boleh membuat kesimpulan bahawa koleksi NFT FaceTransPlants akan membawa sesuatu yang berbeza sama sekali kepada sektor NFT dengan rasa seperti Banksy kepada pencipta tanpa nama.

Awesome Possum – New NFT projects Fokus pada Kesihatan Mental dan Pemulihan Ketagihan

Awesome Possums ialah salah satu projek NFT baharu yang paling hangat untuk 2024 kerana pendekatan uniknya untuk meningkatkan kesedaran dan menyemarakkan semula tujuan amal. Ini adalah projek NFT pertama di dunia yang bertujuan secara langsung untuk memperkasa kesedaran kesihatan mental dan pemulihan ketagihan.

Dibina oleh Nicholas Brison, projek ini bertujuan untuk membentuk semula perjalanan kesihatan mental dan membantu mengubah stigma yang ramai yang salah faham. Ahli pasukan pembangunan juga telah menyaksikan ahli keluarga terdekat menghadapi masalah kesihatan mental dan ketagihan jadi mereka berdedikasi sepenuhnya untuk membawa projek ini kepada orang ramai untuk membuat perubahan.

Pasukan pembangunan telah mencipta sejumlah 12,000 Awesome Possum NFT untuk dilancarkan dalam koleksi pertama, sepuluh daripadanya akan sangat jarang berlaku. Dua ribu NFT baharu yang lain akan menjadi sangat realistik dan akan diberikan kepada penganjur dan pengguna awal yang paling terkemuka.

Awesome Possum – New NFT projects

Jualan awam NFT dijangka bermula pada 9 September 2024, di mana NFT akan berharga 0.08 ETH (maksimum 5 setiap dompet). Walau bagaimanapun, akan ada peringkat prajualan 48 jam lebih awal pada 7 September 2024, di mana anda boleh membeli NFT pada harga diskaun 0.055 ETH (maksimum 3 setiap dompet).

Kebanyakan hasil yang dijana daripada penjualan NFT akan disalurkan terus kepada organisasi yang memberi sumbangan besar kepada kesedaran kesihatan mental dan rawatan ketagihan. Ini termasuk badan amal seperti Childmind, Rethink Stigma, Natural High dan Shatterproof.

Awesome Possum ialah usaha yang didorong oleh komuniti, dan pemegang NFT akan diberikan akses kepada pelayan Discord peribadi yang memfokuskan pada pembangunan diri, di mana pemegang Possum boleh berkumpul untuk berkongsi idea, pengetahuan dan pengalaman. Kumpulan swasta itu juga akan mengadakan pemeriksaan kesihatan mental secara berkala yang dianjurkan oleh profesional dan memberikan sokongan untuk komuniti sasaran projek.

Sebagai tambahan kepada pelayan Discord persendirian, pasukan pembangunan juga telah mencipta struktur insentif untuk Pemegang Possum mengekalkan NFT mereka. Struktur insentif, yang digelar “The Road,” adalah asas untuk memastikan pemegang Possum melabur dalam projek mereka. Ini adalah peta jalan yang menunjukkan bahawa pemegang boleh menantikan hadiah besar seperti tiket ke acara dan percutian mewah, barangan, derma amal dan biasiswa.

Walau bagaimanapun, pasukan pembangunan Awesome Possums juga telah memikirkan lebih jauh ke hadapan kerana mereka mempunyai rancangan selain daripada “The Road” untuk melancarkan badan amal mereka sendiri dengan menaja yuran 100% untuk penagih yang mencari program rawatan.

Di samping itu, mereka juga berhasrat untuk melancarkan beberapa siri animasi, menghasilkan permainan VR untuk memasuki metaverse, dan mencipta Podcast Awesome Possum, di mana penagih yang pulih sepenuhnya boleh berkongsi petua dengan orang lain sepanjang perjalanan yang serupa.

Seperti yang anda lihat, Awesome Possums ialah projek kesihatan yang didedikasikan untuk mewujudkan ekosistem yang boleh memanfaatkan komuniti yang bergelut dalam jangka panjang.

How to find new NFT projects

Jika anda mempunyai soalan tentang bagaimana untuk mencari projek NFT baharu untuk ditempa dengan cekap, maka adalah penting untuk anda mengetahui tempat untuk mencari NFT bernilai tinggi. Dengan itu, berikut ialah tiga strategi terbaik untuk diikuti untuk mengenal pasti NFT new projects terbaik:

Gunakan kalendar NFT yang dipercayai

Jika anda ingin memantau projek NFT Solana yang akan dilancarkan pada masa hadapan atau ingin melihat projek NFT baharu dilancarkan pada blok blok lain, anda harus menggunakan kalendar NFT yang tepat. Sesuai dengan namanya, kalendar ini akan memperincikan semua pelancaran penting yang berlaku pada bulan-bulan akan datang, menjadikannya mudah untuk menjejaki projek yang anda minati.

Memandangkan terdapat begitu banyak pelancaran NFT berlaku setiap bulan, adalah penting anda menggunakan kalendar NFT yang hanya memfokuskan pada pelancaran boleh dipercayai yang ditawarkan oleh pasukan pembangun yang kukuh untuk memastikan pelancaran NFT berkualiti rendah dielakkan.

Lihat pasaran NFT terbaik

Kebanyakan aplikasi dan pasaran NFT terbaik akan menumpukan pada pelancaran teratas pada masa hadapan. Contoh yang baik ialah OKX yang akan mempunyai halaman ‘Pelancaran’ khusus yang memaparkan projek NFT baharu yang akan dilancarkan pada masa hadapan. Platform ini juga membolehkan pengguna melanggan e-mel yang akan memberitahu pengguna apabila pelancaran akan mula dilaporkan serta menyediakan ruang untuk melabur dalam NFT new projects sebelum ia habis dijual.

Menyemak media sosial

Disebabkan oleh populariti tinggi NFT dalam kalangan pelabur runcit, media sosial kini merupakan sumber yang hebat untuk mencari new NFT projects yang menarik. Terdapat pelbagai cara untuk melakukan ini, walaupun mengikuti pasukan pembangunan NFT teratas di Twitter adalah cara terbaik untuk terus mendapat maklumat tentang keluaran akan datang sebelum orang lain.

Menyemak media sosial

Alternatifnya ialah pelbagai akaun Twitter juga didedikasikan untuk memaklumkan pengikut mereka tentang projek NFT yang menarik dalam masa nyata, yang boleh menjadi alat yang baik untuk digunakan.

Tempat Membeli Projek NFT Akan Datang

Kami telah menjawab soalan anda tentang cara mencari new NFT projects dan sekarang mari kita beralih perhatian kepada proses pembelian. Seperti yang kita sedia maklum, NFT boleh dibeli melalui pasaran NFT khusus, menggunakan FIAT atau crypto. Walaupun terdapat pelbagai pilihan untuk dipilih, pilihan kami untuk pasaran NFT terbaik ialah OKX.

Walaupun OKX ialah platform yang terkenal dengan perkhidmatan pertukaran kripto terutamanya tweb 3.0 crypto tokens, platform ini juga terlibat dalam sfera NFT dan kini menawarkan pasaran NFT khusus. Pengguna boleh membeli NFT daripada blockchain Ethereum dan memastikan pelbagai jenis aset untuk dipilih. Terutama, OKX juga membenarkan pengguna membeli NFT ini menggunakan kad kredit atau debit yang juga bermakna anda tidak perlu membeli Ethereum (atau mana-mana crypto lain) terlebih dahulu untuk membiayai transaksi pembelian NFT anda.

Kesimpulan

Kesimpulannya, panduan ini telah memberikan gambaran menyeluruh tentang projek NFT baharu yang terbaik untuk diperhatikan pada tahun ini bermula dengan jenis yang tersedia, menonjolkan ciri dan nilai potensi mereka, serta cara how to find new NFT projects dan projek NFT baru untuk ditempa terbaik. Dengan memahami projek NFT yang berpotensi tinggi untuk dilancarkan, anda juga boleh meletakkan diri anda dalam kedudukan utama untuk membuat keputusan pelaburan yang berkesan dalam jangka panjang.

Soalan yang paling kerap ditanya

Apakah projek NFT baharu yang terbaik?

Bagaimana untuk mencari projek NFT baharu?

Apakah projek NFT baharu yang perlu ditempa?