Reddit ialah platform komuniti dan forum dalam talian yang menyediakan tempat bagi setiap ahli untuk berkongsi maklumat atau pautan mereka sendiri. Banyak topik yang dibincangkan di sana, seperti Reddit crypto terbaik, projek kripto baharu, crypto wallet Reddit, dan banyak lagi. Oleh itu, ini adalah apa yang disebut oleh peminat tegar kripto sebagai crypto Reddit dimana banyak perkara-perkara berkaitan projek kripto yang dibincangkan disana.

Dalam panduan ini, kami telah menyemak mana-mana crypto Reddit terbaik yang ketika ini menjadi perbualan para redittors di forum berkenaan. Selain itu, kami juga meneroka pada beberapa kumpulan subreddit kripto teratas untuk seterusnya kami kongsikan dengan anda cara-cara melabur kripto terbaik dengan yuran dagangan yang rendah.

16 Kripto Terbaik untuk Dibeli Sekarang di Reddit

Berikut adalah senarai platform pelaburan kripto terbaik untuk di beli di Reddit crypto.

 1. Wall Street Memes – Cryptocurrency terbaik untuk melabur sekarang
 2. AiDoge – Melabur dengan AiDoge dalam Masa Depan Matawang Kripto Hari Ini
 3. YpredictMelabur dalam Ypredict untuk memanfaatkan AI dan pembelajaran mesin
 4. Launchpad xyz – Sertai Launchpad untuk Mengambil Bahagian dalam Masa Depan Pelancaran Matawang Kripto
 5. Deelance – Menyediakan Alat dan Perkhidmatan Termaju kepada Pekerja Bebas dan Pelanggan Global
 6. Ecoterra – Pelaburan Terbaik untuk Pencinta Alam Sekitar dan Pelabur Mesra Alam
 7. RobotEra – Token Metaverse Berbilang Dimensi Baharu pada Prajualan S4 2023
 8. Love Hate Inu – Pada masa ini kripto terbaik untuk dibeli dalam reddit untuk 2023
 9. Dash2Trade – Kripto Terbaik Keseluruhan untuk Dibeli Sekarang dengan Data Dagangan Termaklum
 10. IMPT – Kripto Hijau Teratas untuk Melabur – Bakar Kredit Karbon dan Terima NFT
 11. Tamadoge (TAMA) – Kripto Baharu dengan Kenaikan Harga yang Tinggi Mengikuti Penyenaraian
 12. Battle Infinity (IBAT) – Kripto Terbaik Keseluruhan di Reddit untuk di Beli
 13. Lucky Block – Kripto Popular di Reddit dengan Potensi Besar
 14. DeFi Coin – Kripto Terbaik dalam Sektor DeFi di Reddit untuk Dibeli
 15. Bitcoin (BTC) – Bitcoin (BTC) – Matawang Kripto Utama yang Didagangkan dengan Diskaun
 16. Algorand (ALGO) – Tercatat sebagai Kripto Murah Terbaik untuk Dibeli di Forum Reddit

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

Melihat Lebih Dekat Pelaburan Kripto Terbaik di Reddit

Kami telah menyemak 16 platform pelaburan kripto terbaik yang mewakili projek kripto yang menjadi perbualan di Reddit atau juga crypto Reddit. Berikut adalah senarai projek kripto dengan potensi pertumbuhan yang tinggi.

1. AiDoge – Koin Inovasi Pengimbangan Karbon

Ai Doge adalah lebih daripada sekadar platform penciptaan meme; ia adalah ekosistem yang dipacu komuniti yang menawarkan cara yang unik dan inovatif untuk pengguna berinteraksi dengan teknologi AI. Ciri penciptaan meme dikuasakan AI platform membolehkan pengguna mencipta meme yang bukan sahaja lucu tetapi juga kreatif dan unik, menambahkan tahap keterujaan baharu kepada proses pembuatan meme.

mata wang kripto AiDoge

Ciri mempertaruhkan dan mengundi Ai Doge juga memberi peluang kepada pengguna untuk memperoleh ganjaran semasa mengambil bahagian dalam komuniti. Dengan mempertaruhkan token $Ai, pengguna boleh memperoleh ganjaran harian, manakala mengundi pada meme membolehkan mereka bersuara ke arah platform. Pendekatan dipacu komuniti ini telah membawa kepada pangkalan pengguna yang berkembang pesat dan semangat kemasyarakatan yang kuat dalam kalangan pengguna Ai Doge.

Tambahan pula, utiliti token $Ai melangkaui platform sahaja. Dengan popularitinya yang semakin meningkat, token $Ai semakin digunakan sebagai alat pertukaran untuk barangan dan perkhidmatan lain. Utiliti tambahan ini menyediakan satu lagi lapisan nilai kepada token, menjadikannya pilihan pelaburan yang menarik bagi mereka yang ingin mempelbagaikan portfolio mereka.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

2. Ecoterra – Inovasi Koin Terhadap Pecinta Lingkungan

Ecoterra Coin ialah mata wang kripto yang menggalakkan kemampanan dan masa depan yang lebih hijau. Teknologi blockchainnya menyediakan sistem yang telus dan terpencar yang memastikan akauntabiliti dan menghapuskan penipuan. Sumbangan dan transaksi menggunakan Ecoterra Coin boleh dijejaki dan disahkan, menjadikannya lebih mudah untuk membiayai projek alam sekitar.

mata wang kripto Ecoterra

Orang ramai boleh menyumbang kepada inisiatif seperti penghutanan semula, pengurusan sisa, dan pertanian mampan melalui pengumpulan dana terpencar dan terdesentralisasi. Ecoterra Coin juga menawarkan insentif untuk aktiviti mesra alam, yang boleh ditukar dengan diskaun dan perkhidmatan berterusan.

Ecoterra Coin menyediakan penyelesaian praktikal untuk membiayai projek alam sekitar, membolehkan individu membuat perubahan sambil memperoleh ganjaran untuk penyertaan mereka. Memandangkan lebih ramai orang berusaha untuk memberi kesan kepada alam sekitar, Ecoterra Coin berpotensi untuk menjadi kuasa yang berkuasa dalam peralihan ke arah masa depan yang mampan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

3. yPredict – Inovasi Analisa Pasar Terbaik Saat Kini

yPredict.ai ialah platform berasaskan AI yang dibangunkan oleh pembangun dan pakar AI terkemuka untuk membantu peniaga membuat keputusan pelaburan yang tepat dalam persekitaran perniagaan yang pantas dan kompetitif. Dengan kepentingan yang semakin meningkat untuk terus mendahului persaingan, peniaga perlu melengkapkan diri mereka dengan teknologi terkini, dan satu teknologi yang telah mendapat populariti ketara dalam beberapa tahun kebelakangan ini ialah kecerdasan buatan (AI).

mata wang kripto yPredict

Menggunakan model terdorong data lanjutan, yPredict.ai secara automatik boleh mengenal pasti beratus-ratus corak carta dan batang lilin dalam pasaran, memberikan makluman masa nyata kepada pengguna apabila corak ini terbentuk. Dengan skor kebolehpercayaan berdasarkan ketepatan gelagat harga masa lalu selepas corak terbentuk, pedagang boleh membuat keputusan termaklum dan mengelakkan kerugian yang tidak perlu. Platform ini juga menawarkan pelbagai analisis keadaan pasaran yang mendalam, menyediakan pengguna dengan pandangan yang komprehensif tentang pasaran.

Platform ini telah merancang lapan peringkat prajualan, dengan harga token meningkat pada setiap peringkat. Token YPRED menyediakan peserta pasaran akses yang lebih pantas dan mudah kepada ciri yPredict.ai, membolehkan mereka mengoptimumkan pelaburan mereka dengan lebih berkesan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

4. Deelance – Koin untuk Platform Mendunia

Deelance ialah platform yang mengubah model freelancing tradisional, menyediakan persekitaran terpencar dan telus yang membolehkan pekerja bebas mencari projek dan majikan ideal mereka. Algoritma lanjutannya memadankan pekerja bebas dengan projek yang paling sesuai dengan kemahiran dan pilihan mereka, sambil memastikan syarat pembayaran, pencapaian dan penghantaran diurus dengan selamat dalam platform Deelance.

mata wang kripto Deelance

Salah satu faedah utama menggunakan Deelance ialah ia menawarkan akses kepada pekerja bebas kepada pelbagai sumber latihan, kursus dalam talian dan program bimbingan yang boleh membantu mereka meningkatkan kemahiran mereka dan mengembangkan pengetahuan mereka dalam bidang masing-masing. Tambahan pula, Deelance menggunakan sistem escrow yang menyimpan dana pelanggan sehingga projek selesai, memberikan ketenangan fikiran kepada pekerja bebas dan melindungi mereka daripada pembayaran lewat atau isu pembayaran lain.

Deelance juga menawarkan sistem maklum balas unik yang membolehkan pekerja bebas membina reputasi profesional yang kukuh berdasarkan kualiti, kebolehpercayaan dan profesionalisme kerja mereka. Sistem maklum balas ini menyediakan pelanggan dengan pandangan tentang prestasi pekerja bebas, membolehkan mereka membuat keputusan pengambilan pekerja yang lebih termaklum pada masa hadapan. Secara keseluruhan, Deelance ialah platform inovatif yang memperkasakan pekerja bebas untuk mengawal kerjaya mereka dan mencari kerja yang bermakna dan bermanfaat.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

5. LaunchPad xyz – Koin Pengemban Teknologi AI

Launchpad ialah platform mesra pengguna yang membantu pemula belajar dengan mudah tentang dunia Web3. Antara muka yang direka dengan cantik memberikan pandangan dan analitik merentas semua sektor Web3, dengan tumpuan pada desentralisasi dan pemerkasaan. Ia juga menawarkan akses terjamin kepada senarai putih pudina NFT, pra-jualan, diskaun rakan kongsi dan banyak lagi.

mata wang kripto Launchpad xyz

Token Launchpad asli, $LPX, kini dalam pra-jualan dan dijual pada harga yang berpatutan, dengan potensi untuk berlipat ganda beberapa kali selepas disenaraikan di bursa crypto. Launchpad memberikan alat dan data pedagang baharu untuk mengetahui masa untuk membeli, menahan dan menjual. Ia juga mempunyai dex kekal yang membolehkan pedagang melindung nilai pertaruhan mereka dan mengehadkan pendedahan kepada pergerakan pasaran secara tiba-tiba. Secara keseluruhan, Launchpad ialah platform yang inovatif dan berkesan untuk memudahkan penggunaan teknologi Web3 oleh jenama terbesar dunia dan untuk pemula yang ingin memasuki dunia perdagangan crypto.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

6. RobotEra – Token Metaverse Berbilang Dimensi Baharu pada Prajualan S4 2023

RobotEraRobotEra merupakan salah satu projek crypto Reddit baharu berpotensi yang telah memulakan prajualan fasa pertama dan dilihat sebagai prajualan kripto terhangat tahun 2023 ini.

Platform ini sedang membina permainan multiverse yang membolehkan pemain berinteraksi dan bersosial antara satu sama lainnya seperti bekerja sama untuk membangunkan semula planet yang telah hancur, memperoleh sumber, menguruskan tanah, serta kebebasan untuk menciptakan semua yang boleh anda bayangkan. Ramai pengguna di crypto Reddit yang membincangkan permainan metaverse RobotEra ini.

Platform ini menggunakan token TARO sebagai asas transaksi di seluruh ekosistem RobotEra. Token TARO adalah token utiliti ERC-20 yang dibina di atas rangkaian Ethereum yang boleh anda dapatkan menggunakan dompet kripto terbaik – crypto wallet Reddit, pada harga RM0.9

RobotEra – Permainan P2E

Mungkin anda tertanya-tanya, bagaimana cara untuk menjana pendapatan melalui RobotEra. Disini, anda boleh mencipta dan menjual NFT, ini kerana semua item dalam permainan ini merupakan NFT. Selain itu, anda boleh membuat staking dengan token TARO yang seterusnya akan menjana pendapatan pasif secara tetap.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai projek ini, sertai Saluran Telegram RobotEra dan baca kertas putih RobotEra.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

7. Dash 2 Trade – Kripto Terbaik Keseluruhan untuk Dibeli Sekarang dengan Data Dagangan Termaklum

Dash2TradeDash 2 Trade ialah platform dagangan kripto baharu yang telah menjadi perbualan ramai di forum reddit terutamanya pada topik crypto Reddit. Tidak hanya sebagai platform pelaburan kripto biasa tetapi platform ini juga sebagai alat pembina strategi dan perdagangan sosial yang menjadikan Reddit crypto trading dan mengguna pakai strategi baharu menjadi lebih mudah.

Token asli Dash2Trade adalah token D2T, token ERC-20 yang dibina di atas rangkaian Ethereum yang memberikan pengguna akses kepada platform analisis kripto, isyarat dan ciri dagangan sosial.

Token D2T adalah token tanpa cukai yang menyokong analitik perdagangan termaklum yang menyediakan cerapan pasaran yang mendalam untuk membantu pedagang mencipta strategi untuk menewaskan pasaran.

Tambahan pula, pemegang token D2T akan mempunyai akses kepada pembina strategi inovatif yang membolehkan pedagang mencipta strategi dagangan crypto Reddit mereka berdasarkan metrik Dagangan yang disediakan oleh Dash 2 Trade tanpa mengira apakah anda pedagang baru atau berpengalaman.

Dash 2 Trade adalah token D2T

Untuk pengetahuan anda, bahawa Dash 2 Trade diterajui oleh pasukan yang sama yang telah mencipta Learn 2 Trade. Selain itu, proses kenali pelanggan (KYC) platform ini telah disahkan oleh CoinSniper, manakala kontrak pintar pula diaudit oleh SolidProof.

Untuk maklumat lanjut berkaitan projek ini, baca sepenuhnya Kertas Putih Dash 2 Trade dan sertai kumpulan Telegram rasmi Dash 2 Trade.

Prajualan Dimulakan 19hb Oktober
Kaedah Pembelian ETH, USDT, Transak
Rantai Ethereum
Pelaburan Minimum 1,000 D2T
Pelaburan Maksimum T/A

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

8. IMPT – Kripto Hijau Teratas untuk Melabur – Bakar Kredit Karbon dan Terima NFT

Impt.io LogoIMPT adalah platform pelaburan crypto Reddit yang dihubungkan dengan perdagangan karbon yang bertujuan untuk membina ekosistem mengimbangi karbon berasaskan blockchain yang membantu setiap pengguna menghapuskan jejak karbon mereka dengan cara yang mudah, selamat, dan berkesan.

Perdagangan karbon adalah aktiviti membeli dan menjual kredit karbon, dimana pembeli biasanya diwakili oleh negara-negara perindustrian yang banyak menghasilkan pelepasan karbon, manakala penjual diwakili oleh negara-negara dengan pelepasan karbon yang sedikit. Untuk mula menyertai dan menyokong usaha memerangi pemanasan global, pengguna perlu membeli kredit karbon yang seterusnya pengguna mempunyai hak untuk membakarnya dan melepaskannya ke atmosfera bumi.

Setiap pembelian kredit karbon yang anda buat menggunakan token IMPT, membolehkan anda mendapat margin jualan, dan apabila ia mencapai jumlah yang ditentukan, anda boleh menukarnya dengan kredit karbon. Kredit karbon boleh anda jual atau disimpan sebagai aset bernilai, selain itu ia juga boleh dibakar sebagai pertukaran NFT.

IMPT Harga

Token IMPT adalah Reddit cryptocurrency asli platform IMPT, iaitu token ERC-20 yang dibina diatas rangkaian Ethereum yang merupakan asas transaksi ekosistem projek ini. Platform ini berjaya menjual 3 juta token IMPT pada pusingan pertama prajualan untuk pelabur awal, dan masih ada tiga lagi pusingan prajualan seterusnya.

Untuk maklumat lebih lanjut dan kemaskini berita terkini projek IMPT, anda boleh menyertai kumpulan rasmi Telegram IMPT yang ketika ini telah mempunyai 15 ribu pelanggan, atau membaca kertas putih IMPT.

Rantai Ethereum
Standard ERC-20
Harga Token RM0.05
Tarikh tamat 25hb November (Fasa 1)
Peletakhakan Buka Kunci Acara Penjanaan Token
Pasukan Denis Creighton (CEO), Mike English (CTO), Hugh Phelan (CLO)

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

9. Tamadoge (TAMA) – Kripto Baharu dengan Kenaikan Harga yang Tinggi Mengikuti Penyenaraian

TamadogeTamadoge adalah salah satu permainan P2E crypto Reddit berasaskan blockchain yang mengambil tema permainan haiwan peliharaan seperti Tamagotchi. Pengguna yang ingin mengambil bahagian dalam permainan ini perlu membeli haiwan Tamadoge terlebih dahulu.

Haiwan peliharaan Tamadoge yang ditempa sebagai NFT ini boleh dibeli menerusi kedai dalam permainan menggunakan token TAMA, token crypto Reddit asli Tamadoge. Token TAMA adalah token meme berbilang utiliti yang merupakan cryptocurrency basics Reddit utama dalam Tamaverse yang digunakan untuk bertransaksi dalam permainan, seperti membeli makanan dan kosmetik untuk haiwan peliharaan.

Pengguna mesti mengembangkan haiwan peliharaan Tamadoge mereka dari semasa ke semasa dengan cara membiakkan, merawat, dan mengekalkan haiwan tersebut pada kondisi terbaik sebelum bersaing dengan haiwan peliharaan pengguna lainnya. Haiwan peliharaan yang mengumpul mata tertinggi atau Dogepoint, akan mendapat ganjaran token TAMA.

Tamadoge Permainan Kripto Popular

Untuk pengetahuan anda, token TAMA telah berjaya mengumpul RM89,5 juta pada kempen prajualannya. Dan ketika ini, token TAMA telah disenaraikan di beberapa platform pertukaran kripto, seperti OKX, Uniswap, BitMart, LBank dan MEXC.

Untuk maklumat lebih lanjut dan kekal mendapatkan kemaskini berita terkini Tamadoge, anda boleh menyertai Saluran Telegram Tamadoge.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

10. Battle Infinity (IBAT) – Kripto Terbaik Keseluruhan di Reddit untuk di Beli

Battle InfinityBattle Infinity adalah platform permainan crypto Reddit yang berasaskan permainan sukan fantasi yang menggabungkan permainan P2E dan NFT yang disepadukan dengan Metaverse. Semua item dalam platform ini dicetak sebagai NFT yang boleh diperdagangkan di Battle Market, pasaran NFT terbina dalam pada platform Battle Infinity.

Platform ini mempunyai enam komponen utama yang masing-masing mempunyai fungsi yang berbeza, seperti fungsi staking, swap, permainan sukan fantasi, pasaran NFT, kedai permainan, dan tempat untuk mencipta NFT.

Token IBAT adalah Reddit cryptocurrency asli Battle Infinity yang digunakan untuk mengakses semua ciri dalam ekosistem Battle Infinity. Token IBAT ialah token utiliti yang dibina di atas rangkaian Binance Smart Chain berdasarkan protokol BEP-20.

Battle Infinity (IBAT) – Kripto Terbaik Keseluruhan di Reddit untuk di Beli

IBAT telah membuat kejayaan apabila bekalan token prajualan telah habis dijual dalam masa 24 hari sahaja. Token IBAT boleh dibeli melalui Pancakeswap dan Lbank, serta penyenaraian di banyak bursa crypto Reddit lainnya dalam masa terdekat,

Untuk maklumat lebih lanjut berkaitan projek ini, sertai kumpulan Telegram Battle Infinity. Admin tidak akan DM anda terlebih dahulu.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

11. Lucky Block (LBLOCK) – Kripto Popular di Reddit dengan Potensi Besar

Lucky BlockLucky Block ialah permainan crypto Reddit NFT di mana ia adalah satu-satunya platform yang membolehkan anda masuk untuk memenangi hadiah dan ganjaran hanya dengan memegang NFT Lucky Block. Secara mudahnya, anda hanya perlu membeli koleksi NFT Lucky Block yang telah disediakan atau membelinya melalui Kelab Platinum Roller, satu lagi platform penjualan NFT terbina dalam yang mempunyai koleksi NFT langka dengan lebih dari 10,000 NFT.

Semua NFT Lucky Block terikat dengan struktur ganjaran unik, yang bermaksud bahawa selagi anda memegang NFT Lucky Block, selagi itulah anda akan mendapatkan ganjaran selama-lamanya. Ganjaran akan diberikan dalam bentuk yang berbeza-beza, tetapi sebagian besarnya adalah dalam bentuk token asli Lucky Block, iaitu token LBLOCK.

Token LBLOCK adalah token ERC-20 yang dibina di atas rangkaian Ethereum. Lucky Block juga telah melakukan rombakan pada token mereka dengan mengeluarkan syiling baharu iaitu LBLOCK V2, token versi baharu ini menawarkan utiliti yang lebih besar dan lebih berdaya tahan serta meningkatkan kecairan dan menjadikannya lebih mudah dalam Reddit crypto trading berbanding sebelum ini.

Lucky Block (LBLOCK) – Kripto Popular di Reddit dengan Potensi Besar

Token LBLOCK boleh anda beli menerusi platform pertukaran crypto Reddit popular seperti Gate.io, Uniswap, MEXC, Lbank, dan beberapa lagi penyenaraian di platform pertukaran lainnya di masa akan datang. Oleh itu, tidak menghairankan apabila subreddit Lucky Block adalah yang paling popular dengan memperoleh bilangan pelanggan baharu harian tertinggi sepanjang masa berdasarkan laporan Coindicators.

Aset kripto ialah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

12. DeFi Coin (DEFC) – Kripto Terbaik untuk Dibeli di Reddit dalam Sektor DeFimata wang

DeFi Coin (DEFC)DeFi Coin (DEFC) ialah token asli platform DeFi Swap, iaitu platform pertukaran terdesentralisasi baharu seperti SHIB coin Reddit yang menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan berkaitan crypto Reddit. Token DEFC dibina dan beroperasi di atas Rangkaian Pintar Binance yang membolehkan transaksi dengan pantas dan kos yang rendah.

Platform ini menawarkan ciri-ciri yang boleh diakses oleh pengguna, seperti pertukaran token, staking, dan hasil pertanian. Dan ciri menarik lainnya ialah platform ini membolehkan pengguna menukar token atau terlibat dalam pertaruhan dan hasil pertanian tanpa perlu mendaftar akaun.

Subreddit DeFi Coin agak popular kebelakangan ini, ia telah berkembang kepada 5,000 ahli, dengan lebih ramai lagi ahli yang telah menyertai kumpulan Telegram DeFi Coin.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

13. Bitcoin (BTC) – Mata Wang Kripto Utama yang Didagangkan dengan Diskaun

Bitcoin - Crypto TerbaikBitcoin adalah cryptocurrency basics Reddit utama dan terbesar di dunia yang mempunyai sokongan yang hebat pada forum Reddit crypto, dan tidak menghairankan apabila di subreddit Bitcoin, ia mempunyai lebih 4 juta ahli dengan perbincangan mengenainya yang kekal positif.

Untuk pengetahuan anda, Bitcoin diterima sebagai kaedah pembayaran di lebih 15,000 perniagaan di dunia dan kira-kira 14,000 ATM Bitcoin yang beroperasi. Sudah tentu, capaian ini sentiasa berkembang dari tahun ke tahun.

Ketika ini, Bitcoin sedang dijual pada harga diskaun, dan para Redittor di forum Reddit menyatakan, bahawa ini adalah masa yang tepat untuk membeli crypto Reddit Bitcoin.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

14. (ALGO) – Tercatat sebagai Kripto Murah Terbaik untuk Dibeli di Forum Reddit

Algorand

Satu lagi platform pelaburan kripto yang dibincangkan di crypto Reddit ialah Algorand. Platform ini ditubuhkan pada tahun 2019 dengan bertujuan menyediakan asas untuk perniagaan baharu yang muncul pada pertukaran terdesentralisasi seperti token SHIB coin Reddit. Dengan Algorand anda boleh mencipta NFT dengan cekap, telus, berkos rendah, dan dikuasakan oleh teknologi web3.

Algorand menggunakan Aset Standard Algorand (ASA) untuk mencipta NFT yang seterusnya dibina ke dalam protokol dengan menggunakan jenis transaksi khas dan kontrak pintar untuk mewakili aset.

Token asli Algorand adalah ALGO yang digunakan untuk bertransaksi dan pengiraan kontrak pintar. Selain itu, token ALGO juga digunakan untuk menyokong operasi rangkaian Algorand serta menjana pendapatan pasif bagi pemegangnya sebagai satu bentuk ganjaran daripada rangkaian.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

Kumpulan Kripto Reddit Terbaik

Untuk memilih crypto Reddit terbaik di Reddit, anda perlu meneroka dan memilih subreddit mana yang patut digunakan dan mana yang patut dielakkan. Pada bahagian bawah ini, kami telah menyenaraikan lima kumpulan subreddit kripto teratas kami.

r/CryptoCurrency

r/CryptoCurrency ialah salah satu kumpulan crypto Reddit yang mempunyai 4,8 juta ahli yang telah wujud semenjak tahun 2013. Pengguna dari semua peringkat sama ada pemula atau berpengalaman boleh membincangkan mana-mana projek crypto Reddit yang mereka suka. Selain itu, terdapat topik ‘Perbincangan Harian’ di mana anda boleh membincangkan perkara terkini mengenai pasaran kripto, seperti projek kripto baharu sehingga kejatuhan mata wang kripto atau why is crypto crashing Reddit.

CryptoCurrency

r/Bitcoin

r/Bitcoin ialah kumpulan crypto Reddit yang didedikasikan untuk membincangkan Bitcoin sahaja, dan merupakan tempat yang ideal untuk anda yang ingin membeli Bitcoin atau membincangkan semuanya yang berkaitan dengan cryptocurrency basics Reddit terbesar di dunia ini. Kumpulan Reddit ini mempunyai 4.2 ahli dan telah wujud semenjak tahun 2010 dan merupakan subreddit yang paling lama berjalan dalam senarai kami.

Kumpulan Reddit ini menyediakan sumber berharga untuk belajar tentang syiling dan senarai podcast berguna serta ciri sembang langsung berkaitan Bitcoin yang dikemaskini pada masa nyata.

r/Binance

Seperti namanya, r/Binance ialah subreddit khusus yang membincangkan topik berkaitan dengan Binance – salah satu pertukaran mata wang kripto terbaik. Di sini, anda boleh bertanya soalan semua tentang Binance dan mendapatkan jawaban dari komuniti sokongan Binance di crypto Reddit.

r/DeFi

r/DeFi ialah salah satu kumpulan crypto Reddit yang memfokuskan perbincangan syiling pada protokol DeFi. Kumpulan ini mempunyai bilangan ahli kurang daripada 100,000, oleh itu, tidak banyak senarai perbincangan yang dapat anda temui berbanding kumpulan Reddit lain yang telah kami sebutkan sebelumnya. Perbincangan pada kumpulan ini memfokuskan pada semua aspek sektor kewangan terdesentralisasi (DeFi), termasuk DEX, SHIB coin Reddit, dan peraturan.

DeFi

r/WallStreetBetsCrypto

Pilihan terakhir kami dalam senarai kumpulan crypto Reddit teratas ialah r/WallStreetBetsCrypto. Subreddit ini sesuai untuk anda yang berminat untuk membeli saham GameStop. Ini kerana kumpulan ini dipenuhi oleh peniaga-peniaga runcit yang tidak terlalu memfokuskan pada Reddit crypto trading semata-mata tetapi membincangkan semua tentang kripto termasuk perbincangan berkaitan permata kripto bermodal rendah terbaik, analisis mendalam syiling Reddit crypto, dan banyak lagi.

Di mana Untuk Membeli Kripto Terbaik

Memilih tempat untuk membeli crypto Reddit bukanlah perkara yang mudah. Anda perlu memikirkan banyak aspek sebelum anda memutuskan platform pertukaran Reddit crypto mana yang menjadi pilihan anda. Antaranya ialah, berapa kadar yuran yang dikenakan, apakah platform tersebut selamat, dan banyak lagi.

Setelah anda mengetahui mana-mana platform pelaburan crypto Reddit terbaik, sekarang kami akan berkongsi dengan anda tempat untuk membeli kripto terbaik.

eToroKami memilih eToro sebagai tempat membeli crypto Reddit terbaik ketika ini. eToro ialah salah satu platform pertukaran kripto terbesar di dunia dengan lebih dari 24 juta pelanggan berdaftar. Platform ini dikawal selia oleh beberapa pihak berkuasa pengawal seliaan bereputasi, seperti FCA, ASIC, CySEC, FinCEN dan FINRA.

eToro menawarkan lebih dari 60 cryptocurrency basics Reddit dengan kadar yuran rata serendah hanya 1% (ditambah dengan spread) untuk membeli ataupun menjual. Selain itu, eToro juga sesuai untuk pedagang pemula, ini kerana keperluan minimum deposit yang rendah hanya RM45 dan tiada caj deposit atau yuran langganan bulanan dikenakan, anda boleh membiayai akaun anda dengan mudah menggunakan kad kredit/debit, pemindahan bank atau e-dompet, seperti PayPal, Skrill, dan Neteller.

Skrill, Neteller

Akhir sekali, eToro juga mempunyai reputasi cemerlang sebagai platform dagangan sosial dan dagang salinan kripto. Ciri dagang salinan pada platform eToro merupakan cara terbaik untuk pedagang pemula menjana pulangan sambil mempelajari selok-belok pasaran dan menariknya, ia tanpa bayaran tambahan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang memiliki kadar naik turun yang tinggi. Tiada perlindungan pelabur daripada UK ataupun Kesatuan Eropah.

Berita Kripto Terkini

Kami telah mengumpul beberapa berita crypto Reddit terkini bermula pada 14 November 2023, ianya untuk memastikan bahawa anda kekal mendapat maklumat terkini tentang perkembangan penting atau perubahan harga:

 • Dimulakan dengan berita keruntuhan syarikat FTX secara tiba-tiba. Keruntuhan ini bermula apabila Binance mengumumkan bahawa mereka akan mencairkan token FTT mereka, yang menyebabkan harga token itu turun dengan ketara (why is crypto crashing Reddit).
 • Kemudian munculnya laporan bahawa FTX terlalu terdedah kepada FTT, yang membawa kepada kemelut kecairan yang melampau yang membawa kepada keruntuhan FTX.
 • Keruntuhan itu menyebabkan kesan riak di seluruh pasaran kripto. Tidak lama kemudian, syarikat BlockFi juga mengumumkan bahawa ia tidak akan dapat memudahkan pengeluaran atas dana pelanggan. Seterusnya crypto wallet Reddit, Ledger juga menghadapi masalah dengan perkakasannya disebabkan oleh aliran keluar yang belum pernah terjadi sebelumnya di bursa pertukaran kripto terpusat (CEX).

Kripto Terbaik untuk Dibeli Sekarang di Reddit – Kesimpulan

Telah sedekad lamanya, Reddit terus menjadi sumber yang berharga untuk pedagang pemula mahupun berpengalaman untuk memantau dan mengemas kini pergerakan syiling atau juga untuk mengetahui apa yang disebut why is crypto crashing Reddit.

Berdasarkan semakan senarai crypto Reddit teratas di Reddit ini, kami memilih AiDoge sebagai platform Reddit crypto paling popular, ini kerana ciri dan protokol unik yang mereka tawarkan mampu meningkatkan minat pelabur sehingga mendapat kejayaan pada pelaburan awal di masa prajualan.

Selain Reddit, satu lagi komuniti kripto terbesar ialah Twitter. Kami juga telah menyemak sohor kini kripto terbaik di Twitter.

Wall Street Memes (WSM) - Syiling Meme Terbaru

PERINGKAT KAMI

wall-street-memes
 • Komuniti dengan 1 Juta Pengikut
 • Pengasas Projek NFT yang berpengalaman
 • Prajualan Langsung Sekarang - wallstmemes.com
 • Mendapat $300,000 pada Hari Pelancaran
wall-street-memes

Soalan Lazim

Apakah kripto terbaik untuk melabur di Reddit?

Apakah kripto yang disyorkan oleh pengguna Reddit?