Pasaran kripto masih dilihat agak muda dan baru berbanding kelas aset yang lebih ‘tradisional’, seperti ekuiti dan bon. Oleh itu, projek baharu dan menarik akan dilancarkan secara tetap, masing-masing ingin mendapatkan bahagian pasaran daripada koin kripto terkenal seperti Bitcoin dan Ethereum.

Dalam ruangan ini, kami telah melihat secara mendalam sepuluh daripada koin kripto baru terbaik bagi tahun 2023 ini, serta kami juga akan menyentuh mengenai sifatnya, potensi harganya dan cara untuk melabur di dalamnya pada masa ini – dengan yuran dagangan yang rendah (low trading fees).

Kripto Baru atau New Crypto Untuk Dilabur pada tahun 2023 – Senarai Teratas

Berikut adalah antara sepuluh kripto baru terbaik dan daftar koin baru untuk dibeli, dengan setiap satu menawarkan kes penggunaan dan peluang pelaburan yang menarik. Dalam bahagian ini juga kami akan menerokai masuk kripto ini secara terperinci, menggarisi setiap satu atas sebab ia semua sangat difikirkan serta diberi perhatian dalam pasaran tersebut:

 1. Wall Street Memes – Kripto baharu teratas untuk melabur hari ini
 2. AiDoge – Kaedah Pelaburan Mata Wang Kripto Baharu yang Revolusioner Hari Ini
 3. YpredictMasa Depan Sains Data dan Analitis Ramalan
 4. Launchpad xyz – Kedai Sehenti untuk ICO dan Cryptocurrency Dilancarkan
 5. Deelance – Platform Terbaik untuk Pelanggan dan Pekerja Bebas
 6. Ecoterra – Pendekatan Jangka Panjang untuk Perlindungan Alam Sekitar
 7. RobotEra – Pra-jualan Token Terhangat di Malaysia Hari Ini
 8. Love Hate Inu – Syiling Meme Vote-to-Earn Baharu Terbaik dengan Potensi 10x ganda pada
 9. Copium – Mata wang kripto terbaharu dengan potensi dalam prajualan
 10. Spongebob – Perkembangan Terkini dalam Dunia Cryptocurrency
 11. Dash 2 Trade – Kripto Baharu Terbaik Keseluruhan untuk Melabur dengan Isyarat Dagangan dan Makluman Prajualan
 12. IMPT – Kripto Baru Tertinggi dan Teratas untuk Dilabur melalui Program Inovatif Carbon Offset.
 13. Tamadoge (TAMA) – Kripto Meme Baharu Terbaik atau Best New Memecoin untuk Dibeli pada tahun 2023
 14. Battle Infinity (IBAT) – Platform Permainan dan Metaverse Fantasi P2E yang baharu
 15. Lucky Block (LBLOCK) – Projek Kripto Baru Popular Menawarkan jackpot secara berterusan
 16. Crypto Snacks (SNACK) – Perkembagan mata wang kripto (Cryptocurrency) iGaming yang paling pantas
 17. DeFi Coin (DEFC) – Matawang Kripto Baru yang Menarik untuk Dilabur Dalam Sektor DeFi
 18. Dogecoin (DOGE) – Mata wang Kripto Baru Terbaik dengan Potensi ‘Meme Coin’
 19. Avalanche (AVAX) – Salah satu Kripto Terbaru yang Ingin Menyaingi Ethereum
 20. Hedera Hashgraph (HBAR) – Mata Wang Kripto Baru Terbaik dengan Teknologi Blockchain Unik
 21. Theta (THETA) – Mata Wang Kripto Baru Teratas Hari Ini Dengan Tampilan Kes Penggunaan yang Menarik (Compelling Use Case)
 22. ApeCoin (APE) – Kripto terbaharu untuk ditonton dengan potensi harga tingginya
 23. Fantom (FTM) – Rangkaian Blockchain Unik dengan Yuran Rendah

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Pandangan Lebih Dekat pada Mata Wang Kripto Baru untuk Dibeli

Pelabur yang ingin membeli mata wang kripto (Cryptocurrency) mesti memastikan bahawa sebarang peluang pelaburan yang berpotensi adalah sesuai untuk portfolio mereka, sama ada dari segi tahap risiko atau kepelbagaian. Untungnya, senarai berikut di atas membentangkan pelbagai kemungkinan yang berbeza – memastikan terdapat pilihan untuk semua jenis pelabur.

Oleh itu, tanpa membuang masa, mari kita selami dan terokai mata uang kripto baru yang terbaik yang akan memasuki pasaran pada tahun ini. Sebahagian daripada kripto ini juga boleh menjadi mata wang kripto yang terbaik pada masa depan di pasaran pada tahun 2023 dan juga disebut sebagai new cryptocurrency release 2023.

AiDoge – Kaedah Pelaburan Mata Wang Kripto Baharu yang Revolusioner Hari Ini

$AIDOGE ialah mata wang kripto hiper-deflasi. Pemaju mempunyai tiga makna dalam peringkat perancangan pemaju, iaitu sebagai meme yang sangat deflasi, ekologi http://ArbDoge.AI yang merangkumi enjin AIFI, dan keperluan untuk perlombongan adil $AICODE.

mata wang kripto AiDoge

Matlamat utama pemaju adalah untuk mencipta siri NFT dan AIFI terkuat, ini dilakukan untuk mengurangkan kesan inflasi ke atas pemegang $AICODE, sejumlah satu pertiga daripada pembakaran cukai $AIDOGE diagihkan kepada pemegang saham $AICODE selepas ditukar kepada $ARB.

Anda harus tahu bahawa $AIDOGE dan $AICODE ialah komponen terpenting http://aidoge.com. Untuk memberi ganjaran kepada anda, pembangun memperkenalkan pilihan tempoh pertaruhan dan yuran keluar melalui pelancaran program NFT serta kod Mata Wang baharu yang ditulis serentak.

Hal menarik yang perlu Anda ketahui yaitu AIDOGE, kini berada di kedudukan #24167 mata wang kripto mengikut topi pasaran. Harga AIDOGE meningkat sebanyak 1.65% dalam tempoh 24 jam yang lalu. AIDOGE kini didagangkan di 14 bursa, dengan volum dagangan 24 jam sebanyak $115,480,918, yang disenaraikan pada 20 CEX berbeza, dengan @okx, @HuobiGlobal dan @MEXC_Global, yang kesemuanya menyokong kontrak kekal $AIDOGE, yang menunjukkan kecairan kukuh $AIDOGE.

Perlu diingat bahawa dalam dua hari pertama dagangan, $AIDOGE menghadapi banyak tekanan jualan pendek disebabkan pembukaan kontrak yang berterusan. Namun nampaknya keadaan berubah pada ketika ini.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Ecoterra – Pendekatan Jangka Panjang untuk Perlindungan Alam Sekitar

Ecoterra Coin ialah mata wang kripto inovatif yang bertujuan untuk menggalakkan kelestarian alam sekitar dan memudahkan peralihan ke arah masa depan yang lebih hijau. Secara bertulis kali ini anda akan mengetahui ciri utama, faedah dan potensi kesan Ecoterra Coin dalam memacu usaha kemampanan di seluruh dunia.

mata wang kripto Ecoterra

Ecoterra Coin terletak pada teknologi blockchain, yang menawarkan sistem yang telus dan terdesentralisasi, di mana setiap transaksi dan sumbangan yang dibuat menggunakan Ecoterra Coin boleh dijejaki dan disahkan, ketelusan ini membantu menghapuskan penipuan dan memastikan projek alam sekitar yang dibiayai oleh Ecoterra Coin dijalankan seperti yang sepatutnya , dengan itu meningkatkan akauntabiliti.

Melalui crowdfunding dan pengumpulan dana terdesentralisasi, individu dan organisasi boleh menyumbang kepada inisiatif seperti penghutanan semula, projek tenaga boleh diperbaharui, pengurusan sisa dan pertanian lestari. Projek ini dengan itu boleh menarik komuniti global individu yang mementingkan alam sekitar, menyalurkan dana ke arah projek kemampanan yang memberi impak.

Perkara yang menarik ialah anda boleh memperoleh Syiling Ecoterra dengan melibatkan diri dalam aktiviti mesra alam seperti kitar semula, menjimatkan tenaga atau menggunakan pengangkutan awam. Dengan cara itu anda boleh menukarnya untuk diskaun pada produk, perkhidmatan berterusan, atau malah pengimbangan karbon.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

yPredict – AI Mata Wang Kripto

yPredict ialah mata wang kripto baharu yang menyediakan alat analisis ramalan dikuasakan AI dan isyarat untuk peniaga runcit dan institusi. Projek ini dibangunkan supaya anda boleh membeli alat tersebut secara langganan bulanan menggunakan $YPRED.

mata wang kripto yPredict

Anda perlu tahu bahawa yPredict sangat menjanjikan kerana ia memenuhi keperluan untuk ketelusan dan kejujuran yang lebih tinggi di seluruh industri pembekal isyarat dagangan. Kami percaya pendekatan penyelesaian masalah memberikannya potensi untuk menjadi salah satu mata wang kripto jangka panjang terbaik, dengan diskaun yang menarik, bermula lebih awal, akses kepada ramalan dalam talian secara percuma, serta pendapatan pasif.

Dengan jumlah bekalan sebanyak 100 juta, pemaju memperuntukkan 28% daripada syiling untuk prajualan, selebihnya untuk pemasaran, pembangunan aplikasi dan kecairan pertukaran, bukan sahaja projek ini juga mempunyai jadual peletakhakan, dengan beberapa syiling dikunci selama 36 bulan; ini akan melegakan tekanan jualan awal selepas IEO, membolehkan tindakan harga organik.

Peringkat Pra-jualan Harga Token Bilangan Token Token Peratus Jumlah Peningkatan % Penghargaan Minimum dalam IEO
Jualan Persendirian MYR 0.16 2.000.000 2% MYR 319.464 25%
Prajualan MYR 0.16 8.000.000 8% MYR 1.331.100 20%
Jualan Awam MYR 0.17 18.000.000 18% MYR 3.105.900 15%
Jumlah 28.000.000 28% MYR 6.211.800

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Launchpad xyz

Launchpad Coin ialah mata wang kripto inovatif yang direka untuk merevolusikan cara pemula mengumpul modal dan melancarkan projek mereka melalui platform terdesentralisasi yang meluaskan akses kepada modal, dan memupuk kerjasama. Melalui pendekatan inovatif ini, Launchpad Coin memperkasakan usahawan, memacu inovasi dan mencipta peluang untuk penyertaan global dalam ekosistem permulaan.

mata wang kripto Launchpad xyz

Dengan projek ini, anda akan mendapati lebih mudah untuk melakukan pengumpulan dana terdesentralisasi, akses kepada pangkalan pelabur global, mempunyai ekosistem utiliti dan token, serta mendapatkan sokongan dan kerjasama komuniti.

Anda boleh melancarkan Tawaran Syiling Permulaan (ICO) atau Tawaran DEX Permulaan (IDO) pada platform Launchpad, pemula mendapat manfaat daripada peningkatan pendedahan pasaran dan kecairan, serta mengumpul dana terus daripada komuniti, dengan menghapuskan orang tengah dan sempadan geografi, mendemokrasikan akses kepada modal, membolehkan usahawan dari seluruh dunia membiayai idea dan projek mereka.

Launchpad Coin berfungsi sebagai token utiliti asli dalam ekosistem Launchpad. Pemula yang menjalankan ICO/IDO pada platform menerima Syiling Launchpad sebagai satu bentuk pembayaran. Selain itu, pemegang Launchpad Coin mendapat akses kepada faedah eksklusif seperti akses awal kepada peluang pelaburan, diskaun harga token dan penyertaan dalam proses tadbir urus dan membuat keputusan. Token utiliti ini mewujudkan komuniti yang bersemangat dan terlibat di sekitar Launchpad Coin, menyokong pertumbuhan dan kejayaan syarikat pemula yang terlibat.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Deelance – Platform Terbaik untuk Pelanggan dan Pekerja Bebas

DeeLance ialah platform bebas dan pengambilan berdasarkan seni bina Web3 terdesentralisasi. Platform DeeLance sedang mengubah cara pekerja bebas berhubung dengan majikan dan bakal pembeli dengan menyediakan kecekapan dan keyakinan yang unggu. DLance menyediakan ekosistem untuk pekerja bebas yang meningkatkan peluang profesional mereka, memupuk kerjasama dan memastikan pampasan yang adil.

mata wang kripto Deelance

Platform ini menggunakan algoritma lanjutan dan sistem pemadanan pintar untuk menghubungkan pekerja bebas dengan projek yang sejajar dengan kemahiran, pengalaman dan pilihan mereka. Platform yang menekankan ketelusan dan kepercayaan dalam ekosistemnya. Dengan kontrak pintar dan teknologi blockchain, DLance memastikan syarat pembayaran, pencapaian projek dan penghantaran ditakrifkan dengan jelas dan diurus dengan selamat.

Menariknya anda mungkin mempunyai akses kepada sumber latihan, kursus dalam talian dan program bimbingan untuk meningkatkan kemahiran mereka dan meluaskan pengetahuan mereka.

Platform ini menggunakan perkhidmatan escrow, sehingga dana pelanggan disimpan dengan selama hingga hasil projek dicapai. Ini melindungi pekerja bebas daripada kelewatan dalam pembayaran, memberikan mereka keyakinan untuk menerima pampasan untuk kerja mereka. Sistem pembayaran telus DLance menyemai kepercayaan dan keadilan dalam proses bebas.

Melalui platform ini, anda boleh memberikan maklum balas tentang prestasi pekerja bebas. Ciri ini membolehkan pekerja bebas membina reputasi profesional yang kukuh berdasarkan kualiti, kebolehpercayaan dan profesionalisme kerja mereka. Penilaian dan ulasan positif ini menyumbang kepada kredibiliti dan kebolehpercayaan keseluruhan platform DLance.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Copium – Mata Wang Kripto dengan Rasa Jenaka Pertama di Dunia

Copium ialah token mata wang kripto yang bertujuan untuk memberikan rasa jenaka, kemesraan dan sokongan kepada individu yang mengalami kesukaran atau penyesalan dalam dunia mata wang kripto yang tidak menentu. Ia mengakui situasi biasa seperti membeli di puncak, dipengaruhi oleh orang lain untuk menjual, atau menjadi mangsa skim Ponzi, yang menyebabkan orang ramai mengalami kerugian manakala yang lain untung. Copium berusaha untuk mengubah kemalangan kripto yang lalu ini kepada keuntungan masa hadapan.

Copium - Mata Wang Kripto

Didorong oleh komuniti ahli sihir meme dan peminat crypto, Copium menerima daya tahan dan ketawa yang mentakrifkan budaya internet. Token ini bertujuan untuk menunjukkan bahawa jenaka dan pandangan positif boleh membawa kepada kejayaan kewangan, walaupun dalam masa yang mencabar. Dengan menyertai pergerakan Copium, individu boleh menghadapi kesilapan masa lalu mereka, menerima ketakutan untuk terlepas (FOMO), dan mengubah hambatan menjadi strategi kemenangan yang memastikan mereka tidak akan terlepas peluang lagi.

Dengan Copium, matlamatnya adalah untuk mewujudkan persekitaran di mana ketawa dan persahabatan menjadi alat yang berkuasa untuk menavigasi landskap crypto. Dengan memasukkan jenaka ke dalam perjalanan, Copium bertujuan untuk membantu individu menghadapi sifat mata wang kripto yang tidak dapat diramalkan sambil turut menyediakan platform untuk potensi keuntungan dan pertumbuhan. Jadi, bersedialah untuk ketawa ke bulan dengan Copium, di mana mengatasi menjadi jalan baharu menuju kejayaan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

RobotEra – Prajualan Token Terhangat di Malaysia Hari Ini

RobotEraPra-jualan token yang paling menguntungkan hari ini telah tiba di Malaysia. RobotEra baru-baru ini melancarkan syiling baharu bernama $TARO untuk didagangkan di pasaran. Untuk menyokongnya di pasaran, token ini telah diaudit oleh SharkTeam dan Coinsniper. Sebagai prajualan token paling hangat pada tahun 2023, $TARO dijamin dan selamat sepenuhnya.

Hanya beberapa jam selepas pelancarannya, token tersebut telah pun dibeli oleh majoriti pelabur di seluruh dunia. Sebenarnya, memiliki $TARO adalah sangat mudah untuk orang ramai di Malaysia dan seluruh dunia. Semasa pra-jualan, 1 $TARO bernilai 0.092 MYR. Untuk menukar syiling, anda hanya perlu memenuhi 3 langkah iaitu memasang dompet anda dalam pelayar web anda, memilih kaedah pembayaran yang boleh dilakukan menggunakan USDT atau ETH, dan dengan begitu sahaja, anda akan dapat menuntut token anda selepas prajualan tamat.

Pada masa ini, orang ramai beratur untuk memiliki pra-jualan token terbesar tahun ini, bukan sahaja kerana ia boleh diakses tetapi juga kerana ia menawarkan pelbagai pilihan untuk pelabur membina ekosistem maya. Masa depan adalah mengenai inovasi yang hebat dan anda pasti tidak mahu terlepas kelebihan yang akan datang dari RobotEra.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Love Hate Inu (LHINU) – Syiling Meme Vote-to-Earn Baharu Terbaik dengan Potensi 10x ganda pada 2023

Mencari kripto baru yang memiliki utilitas sebenarnya bisa menjadi tantangan karena pasar sangat fluktuatif dan selalu berkembang. Dengan secara efektif mengidentifikasi kesenjangan di pasarnya, Love Hate Inu telah muncul sebagai pilihan yang solid dalam hal ini.

Love Hate Inu adalah proyek kripto vote-to-earn baru yang menggabungkan viralitas meme dengan blockchain untuk membangun platform voting pertama di dunia. Pengguna dapat melakukan staking pada proyek dan memberikan suara pada jajak pendapat sebagai imbalan $LHINU, token asli proyek.

Tahap presale debut proyek ini telah membuat gebrakan di dunia kripto, karena berhasil mengumpulkan dana sebesar $100 ribu dalam beberapa jam setelah diluncurkan dan sudah berhasil mengumpulkan lebih dari $850 ribu dalam seminggu.

Love Hate Inu

Saat ini, setiap token $LHINU dapat dibeli selama tahap 1 presale dengan harga $0,000085.

Saat tahap presale platform berlanjut melalui delapan tahap selama 60 hari, harga token akan meningkat. Menuju akhir tahap presale, token akan mengalami kenaikan sebesar 70,5% menjadi $0,000145. Token ini dapat dibeli dengan Ether, USDT, atau kartu kredit fiat di situs presale Love Hate Inu.

Apa itu Love Hate Inu?

Jika anda suka meme dan kripto, token $LHINU Love Hate Inu mungkin menarik minat anda. Platform undian-untuk-beroleh-kredit ini membolehkan anda memperoleh kripto sambil menetapkan staking dan mengundi dalam undian meme.

Kemampuan token meme baru ini untuk menyatukan orang untuk mengundi mengenai isu-isu yang mendesak adalah salah satu sebab populariti media sosialnya yang meningkat dan platform digital lain. Pra-jualan Love Hate Inu boleh melihat kenaikan yang pesat dengan mengikuti jalan yang sama seperti token utiliti meme lain seperti Shiba Inu, Dogecoin, Tamadoge, dan sebagainya.

Dengan platform undian blockchain zaman baru yang menggunakan teknologi buku log teragih, Love Hate Inu sedang mengubah dunia kaji selidik dalam talian. Koin meme utiliti ini mempunyai ciri yang berbeza dalam kaji selidik dalam talian kerana sistem undian yang selamat dan anonim dibina pada Ethereum.

Platform ini dikendalikan oleh komuniti dan menggalakkan penglibatan sosial melalui perbincangan yang sihat mengenai topik semasa. Selain itu, platform ini juga telah mencipta ilustrasi watak yang menghiburkan untuk mengundi.

Bagaimana Kerja Staking untuk Mengundi?

Semua undian diuruskan melalui antara muka pengguna platform, penghantaran undian, dan papan pemuka pengurusan, dan pendapatan platform boleh diedarkan semula ke komuniti melalui undian dalam papan pemuka pengurusan.

Menurut dokumen putih, pengguna boleh menetapkan token untuk mengundi dalam undian. Menggunakan mekanisme staking, undian dijaga sulit sambil mengelakkan spam.

Token $LHINU diberikan kepada pengguna sebagai pampasan untuk penyertaan mereka dalam proses staking dan pengundian. Selain itu, saiz dan tempoh staking semakin mempengaruhi kuasa pengundian.

Adakah Love Hate Inu Bernilai untuk Dibeli?

Hampir membeli token Love Hate Inu? Platform undian blockchain-powered Love Hate Inu boleh mengubah pasaran kaji selidik dalam talian. Projek ini akan membawa perubahan radikal dengan merekodkan hasil yang tidak boleh diubah melalui teknologi buku log teragih. Dan dengan kekuatan komuniti dan sosial kripto meme, Love Hate Inu bersedia untuk menjadi platform undian dalam talian yang utama.

Yang paling penting, dengan 90% daripada jumlah keseluruhan 100 bilion token dijual semasa pra-jualan, pelaburan ini selamat dari rug pull.

Hanya 10% token akan disimpan untuk penyenaraian pertukaran, insentif komuniti, dan kecairan. Untuk kekal terkini, pembeli boleh masuk ke saluran Telegram Love Hate Inu.

Pra-jualan Bermula 8 Mac 2023
Kaedah Pembelian ETH, USDT, Credit Card
Chain Ethereum
Hard Cap $10,068,750
Pelaburan Minimum Tiada
Pelaburan Maksimum Tiada

SpongeBob Coin – Merangkul Keseronokan dan Komuniti dalam Dunia Mata Wang Kripto

SpongeBob Coin ialah mata wang kripto yang menyeronokkan dan menarik yang menangkap semangat watak animasi yang dikasihi, SpongeBob SquarePants. $SPONGE sebagai coin meme berasaskan komuniti penuh, tiada tempoh pra-jualan, tidak bercukai dan kecairan maksimum.

mata wang kripto Spongebob

SpongeBob SquarePants memulakan pengembaraan gila bersama rakan-rakannya di Bikini Bottom selama 24 tahun, dan sudah tentu sekarang $ponge adalah syiling meme, pada masanya anda mempunyai syiling ini. sekarang dia syiling meme. Beli $SPONGE hari ini!

Harga langsung SpongeBob hari ini ialah MYR 0.0024 dengan volum dagangan 24 jam sebanyak MYR 134.806.810,85. Kami mengemas kini harga $SPONGE kepada USD dalam masa nyata. SpongeBob meningkat 455.28% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Kedudukan semasa CoinMarketCap ialah #2623, tanpa permodalan pasaran langsung tersedia. Bekalan edaran tidak tersedia dan maks. bekalan 40,400,000,000 koin $SPONGE.

Dengan memiliki projek ini, anda memiliki mata wang kripto dengan penjenamaan koin, karya seni dan inisiatif komuniti yang berkisar tentang watak, tetapan dan jenaka yang disayangi daripada alam semesta SpongeBob SquarePants. Sensasi yang menyeronokkan ini menambah rasa nostalgia, keseronokan dan hiburan kepada pengalaman mata wang kripto, menarik peminat acara dan peminat mata wang kripto, seterusnya membentuk komuniti yang bertenaga melalui platform media sosial, forum dalam talian dan acara istimewa, ahli komuniti boleh berhubung, berkongsi pengalaman.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Dash 2 Trade – Kripto Berasaskan Analitik Bertaraf Dunia

Dash 2 Trade ialah kripto berasaskan analitik yang bertaraf dunia dan merupakan platform dagangan sosial yang memudahkan pelabur membuat keputusan termaklum. Dash 2 Trade direka untuk membawa kripto dagangan anda ke peringkat yang seterusnya. Daripada mencipta dan menguji strategi dagangan hingga menjejaki berita terkini dan data dalam rantaian, Dash 2 Trade membuatkan anda kekal di atas pasaran. Dash 2 Trade cemerlang dalam mendedahkan data yang mempunyai kesan sebenar pada prestasi, memperkasakan anda dengan cerapan tertumpu kepada metrik yang paling penting apabila membuat keputusan perdagangan yang bijak. Kami telah mengenal pasti beberapa titik data paling berkuasa yang membolehkan pengguna merumuskan pandangan holistik pasaran dan membuat keputusan perdagangan yang berkesan.

Beli Dash2Trade

Dash 2 Trade juga merupakan sebuah altcoin baharu yang dikeluarkan oleh platform pertukaran kripto global Kumpulan Dash2. Ianya dicipta untuk menyediakan dan menawarkan pengalaman perdagangan terbaik kepada pedagang kripto berpengalaman melalui platformnya. Dash 2 Trade menawarkan ciri-ciri utama seperti Data Pasaran, Perangkaan Pasaran, Statistik Sosial, Statistik dalam Rangkaian, dan Token Prajualan.

Platform Dash 2 Trade pula menawarkan ciri-ciri seperti Senarai Pantau dan Strim Acara. Senarai Pantau ialah satu ciri yang membenarkan pengguna membuat senarai token untuk ditonton. Manakala Strim acara pula ialah aliran acara pasaran untuk token yang berada dalam senarai pantau pengguna yang bekerja berdasarkan algoritma pengesanan terpencil. Ia akan memberikan maklumat berkaitan pergerakan token. Bukan sahaja peristiwa harian, pergerakan harga BTC 0.1% juga boleh ia kesan. Tidak hanya itu, ciri-ciri lanjutan yang akan dibina pada fasa yang akan datang membolehkan pengguna membuat strategi perdagangan dan melaksanakannya di pasaran. Tentu saja, ini akan membuat platform menjadi lebih interaktif.

Dash2Trade

Dash 2 Trade menggunakan satu kaedah metrik sosial yang unik, ia mempunyai keupayaan untuk mengesan dan menjejaki perbualan di media sosial yang berpotensi untuk menggerakkan pasaran. Seterusnya maklumat tersebut ia sediakan kepada pengguna mereka, dan ianya relevan sebagai penilaian untuk memperuntukkan pembiayaan, memperoleh nilai, dan memenuhi keperluan perdagangan daripada semua peringkat pengguna mereka, sama ada pemula mahupun pengguna berpengalaman. Dengan semua alat dan penunjuk berteknologi tinggi yang dipertingkatkan, menjadikan Dash 2 Trade sebagai altcoin yang diperlukan oleh pedagang yang selalu mengejar peluang-peluang perdagangan yang menguntungkan.

Sebagai altcoin daripada platform pertukaran bereputasi yang dikawal selia dan dipercayai global, tentu saja Dash 2 Trade merupakan altcoin dan bentuk kripto yang selamat dan dijamin akan ketelusannya. Tambahan pula, dengan perkhidmatan sokongan pelanggan yang luar biasa, kadar yuran yang sangat kompetitif, menjadikan syiling Dash 2 Trade sebagai salah satu altcoin serta mata wang kripto yang sangat menjanjikan khususnya untuk anda melabur pada tahun 2023 ini.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

IMPT – Kripto Baru Tertinggi untuk Dilabur melalui Program Inovatif Carbon Offset.

Impt.io LogoIMPT adalah pilihan utama kripto baru dan token baru bagi kami untuk dilabur kerana projek itu baru sahaja mengumumkan fasa pertama pra-jualannya dan sedang berusaha untuk menyelesaikan salah satu krisis terbesar abad ke-21 – perubahan iklim.

Projek baharu itu telah pun memperoleh perkongsian dengan lebih 10,000 syarikat yang terkenal di peringkat global dengan usahanya untuk mereka mengurangkan jejak karbon (carbon footprints) mereka dan membantu mengurangkan krisis iklim.

IMPT adalah sebuah projek inovatif dan unik yang akan menyaksikan pengguna memperoleh kredit karbon semasa membeli-belah – kredit itu kemudiannya boleh digunakan untuk melabur dan menyokong pelbagai jenis projek alam sekitar dan badan amal yang telah diluluskan dan disemak.

IMPT Kripto baharu terbaik untuk melabur

Token karbon juga boleh menjual atau memegang kredit karbon mereka sebagai aset pelaburan, serta mempersarakannya, dengan mereka yang membakar atau membuang kredit mereka turut ditetapkan untuk menerima NFTs unik sebagai balasan.

Projek tersebut menginginkan para individu dan perniagaan menjadi lebih mesra alam dan menekankan hati nurani dalam mewujudkan skor global untuk mengukur sejauh mana kesan mereka dari segi jejak karbon.

Projek berasaskan Ethereum mempunyai pasukan doxx sepenuhnya (fully doxxed team) yang mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam perdagangan dan telekomunikasi.

Pra-jualannya kini telah dilancarkan, dengan 600 juta token tersedia pada harga $0.018 sehingga habis dijual atau 25 November, yang mana dahulu. Ini bermakna pelaburan sebanyak $100 akan mengembalikan 5,555 token IMPT.

Fasa kedua dan ketiga pra-jualan akan menyaksikan 1.2 bilion token lagi tersedia, walaupun harga akan melonjak kepada $0.023 dan kemudian $0.028 dengan setiap fasa baharu.

IMPT berada di peringkat pra-jualan yang sangat awal tetapi merupakan projek crypto serta daftar token baru yang jarang berlaku yang juga menawarkan penyelesaian kepada isu dunia sebenar. Hal ini boleh menjadikannya sebagai pelaburan crypto jangka panjang yang hebat khususnya dalam mata wang kripto di Malaysia.

Untuk maklumat lanjut mengenai projek itu, baca kertas putih IMPT (IMPT Whitepaper) dan sertai kumpulan Telegram untuk berita-berita yang terkini.

Chain Ethereum
Standard ERC-20
Harga Token $0.018
Tarikh Akhir November 25 (Fasa 1)
Peletakhakan (Vesting) Membuka Token Generation Event
Kumpulan Denis Creighton (CEO), Mike English (CTO), Hugh Phelan (CLO)

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Tamadoge (TAMA) – Kripto Baru Terbaik untuk Dibeli pada 2023

TamadogeTamadoge merupakan platform terdesentralisasi main-untuk-dapatkan atau play-to-earn (P2E) dan mata wang pusat bagi Tamaverse. Ekosistem ini membolehkan pemain bersaing antara satu sama lain untuk mencipta, membiak (breed) dan bersaing dengan avatar doge NFT mereka untuk mendapatkan titik doge.

TAMA adalah kripto asli Tamaverse dan daftar token digunakan untuk menyelesaikan ganjaran, membeli NFT dan mengendalikan transaksi. Haiwan peliharaan Tamadoge berada di tengah-tengah projek crypto ini. Setiap haiwan peliharaan ditempa sebagai NFT menggunakan fungsi kontrak pintar dan boleh dibiakkan oleh pemilik dan digunakan untuk bersaing di Tamaverse untuk mendapatkan token TAMA.

TAMA ialah token ERC-20 dengan bekalan maksimum 2 bilion token. Tidak seperti meme coin lain seperti Doge, TAMA ialah token deflasi. Pemain membeli haiwan peliharaan Tamadoge di kedai TAMA, di mana 5% daripada semua transaksi hangus (burnt). Tambahan pula, 30% daripada token TAMA akan digunakan untuk tujuan pemasaran, manakala 65% diedarkan kepada dogepool P2E dari mana ganjaran diagihkan.

Tamadoge cryptocurrency baharu

TAMA memulakan pelancaran pra-jualannya pada Julai 2023 dan mengumpul $19 juta dalam masa kurang lapan minggu walaupun keadaan pasaran menanggung lebih luas.

Tawaran pertukaran awal (IEO) untuk Tamadoge berlaku di peringkat satu bursa crypto OKX – dengan pelabur prajualan awal melihat syiling mengepam hampir 900% ($0.01 hingga $0.089). Syiling atau coins itu kini ditetapkan untuk penyenaraian di LBank (11am UTC) dan MEXC (1pm UTC) pada 5 Oktober, manakala permohonan untuk penyenaraian Binance juga telah diselesaikan.

Pada masa ini berdagang pada $0.074 – lebih daripada 200% berbanding harga senarai IEO – TAMA hanya mengekori Dogecoin dan Shiba Inu dalam jumlah sejak dilancarkan.

CNBC baru-baru ini menampilkan TAMA dan menonjolkan potensi pertumbuhan 10-50x, manakala ekosistem Tamadoge yang lebih luas turut disemak oleh Capital.com, pembrokeran terkemuka, membawa kripto baharu ini kepada perhatian lebih ramai pelabur.

Platform berbilang utiliti akan berusaha melancarkan token pada beberapa bursa yang lebih terpusat dan membuat perkongsian metaverse utama pada S4 2023 dan 2023, serta melancarkan koleksi haiwan peliharaan NFT tidak lama lagi.

Ikuti Saluran Telegram Tamadoge untuk agar anda kekal dikemas kini dengan berita terkini mengenai Tamadoge. Ingatlah bahawa Admin Telegram tidak akan pernah DM anda terlebih dahulu.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Battle Infinity (IBAT) – Platform Permainan dan Metaverse Fantasi P2E yang baharu

Battle Infinity

Setelah menjual pra-jualannya dalam masa yang sangat singkat, Battle Infinity dilihat bersedia untuk menjadi kripto baharu terbaik serta koin baru kripto untuk dibeli pada tahun ini. Battle Infinity merupakan platform metaverse terbaik yang telah diaudit sepenuhnya dan menggabungkan elemen P2E yang menarik dengan dunia maya yang kaya. Dalam metaverse Battle Infinity (dipanggil ‘Battle Arena’), pemain boleh mengambil bahagian dalam enam platform berbeza – dengan keseluruhan ekosistem KYC yang disahkan oleh CoinSniper.

Akhir sekali, pengguna juga boleh menyemak imbas bahagian IBAT Battle Games, yang mengandungi banyak permainan P2E berbilang pemain yang menampilkan NFT. Ekosistem Battle Infinity dijalankan menggunakan $IBAT – token BEP-20 asli platform. $IBAT mempunyai jumlah bekalan 10 bilion token. Bukan sahaja $IBAT boleh dijana sebagai ganjaran untuk permainan mahir, tetapi ia juga boleh digunakan untuk membeli ruang pengiklanan di papan iklan maya dan dipertaruhkan dalam ‘Global Staking Pool’.

Battle Infinity Platform P2E Fantasy Metaverse dan Permainan

Battle Infinity ialah pra-jualan kripto terpantas untuk dijual pada tahun ini, terima kasih kepada pelan hala tuju projek yang menarik, mencapai hadnya dalam masa 24 hari. Sejak itu, pelancarannya pada 17 Ogos di PancakeSwap juga berjaya, dengan IBAT meningkat hampir 400% daripada harga pra-jualan.

Battle Infinity juga disenaraikan di bursa berpusat LBank pada penghujung bulan Ogos dan menyaksikan satu lagi pam harga. Dengan lebih banyak penyenaraian dijangka dalam masa terdekat dan pertaruhan token ditetapkan untuk disiarkan tidak lama lagi, IBAT kelihatan bersedia untuk penembusan sekali lagi. Oleh itu, Battle Infinity ini merupakan mata uang kripto terbaru yang harus anda perhatikan pada tahun 2023 ini.

Ikuti kumpulan Battle Infinity dalam Telegram (admin tidak akan DM anda dahulu) untuk mendapatkan lebih banyak kemas kini tentang projek ini, termasuk demo permainan awal yang akan datang. Malah terdapat rancangan masa depan untuk pemasaran selebriti dan penjualan tanah NFT, yang menonjolkan skala cita-cita pasukan pembangunan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Lucky Block (LBLOCK) – Projek Kripto Baru Popular Menawarkan jackpot secara berterusan

Lucky Block

Satu lagi koin kripto baharu atau new cryptocurrency yang terbaik ialah Lucky Block. Lucky Block adalah platform pertandingan NFT yang telah muncul pada awal tahun 2023, dengan salah satu pra-jualan kripto terbaik, menawarkan pelabur cara yang menarik untuk menyertai cabutan hadiah secara regular.

Dihoskan di Binance Smart Chain (BSC), platform Lucky Block didesentralisasikan sepenuhnya dan menghapuskan sempadan geografinya – iaitu memastikan sesiapa sahaja boleh menyertai cabutan yang menguntungkan ini. Lucky Block adalah salah satu ICO crypto terbaik dan juga merupakan koin baru yang akan diluncurkan pada tahun 2023.

Platform Lucky Block beroperasi melalui LBLOCK, token BEP-20 adalah asalnya. LBLOCK telah terbukti sebagai salah satu permata kripto bermodal rendah terbaik tahun ini, menghasilkan pulangan empat digit untuk pelabur pra-jualan selepas dilancarkan pada PancakeSwap pada bulan Januari. Selain daripada potensi pelaburannya, LBLOCK adalah komponen penting dalam ekosistem Lucky Block, yang membolehkan pemain membeli tiket untuk menyertai cabutan hadiah harian.

Lucky Block - Projek Kripto Baharu yang Popular

Cabutan pertama platform itu diadakan pada 31 Mei dan disempurnakan oleh bintang rap iaitu Swae Lee. Cabutan ini memberikan LBLOCK bernilai $1 juta kepada dua pemenang bertuah (seorang pemegang NFT) dan menandakan permulaan cabutan jackpot biasa Lucky Block. Terutama, setiap orang yang memiliki LBLOCK menerima tiket percuma untuk cabutan ini, dengan jackpot dibiayai melalui jualan tiket tambahan dan cukai apabila pelabur menjual pegangan mereka.

Lucky Block NFT juga merupakan bahagian yang terpenting dalam ekosistem, kerana setiap pemegang NFT secara automatik dapat menyertai cabutan hadiah tambahan bernilai anggaran $10,000 setiap hari. Terdapat 10,000 Lucky Block NFT yang wujud, walaupun 25 daripadanya ditetapkan sebagai ‘Edisi Jarang’ – menggandakan kumpulan hadiah jika nombor pemegang muncul. Secara keseluruhannya, elemen ini memastikan Lucky Block adalah salah satu projek kripto baharu yang terbaik tahun ini.

Lucky Block juga telah menyelesaikan peningkatan token V2nya, jadi kini mempunyai dua token yang dijejaki di CoinMarketCap. LBLOCK V2 ialah token ERC-20 yang digunakan untuk memudahkan lebih banyak penyenaraian pertukaran dan bebas cukai, yang menjadikannya sesuai untuk dagangan hari dan lebih mudah untuk disenaraikan di bursa berpusat. Pemegang V1 boleh menukar kepada V2 apabila jambatan disiarkan secara langsung pada 3 Oktober.

Kemas kini – Blok Bertuah disenaraikan di Gate.io pada 1 September – secara konsisten menduduki tempat teratas dalam 5 bursa crypto terbesar – dengan penyenaraian pertukaran lain dijangka dalam masa terdekat. Pembakaran (burn) bulanan 1% token juga telah diumumkan oleh projek itu.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Crypto Snack (SNACK) – Perkembagan mata wang kripto (Cryptocurrency) iGaming yang paling pantas

Crypto SnackCrypto Snacks merupakan Token iGaming yang terbaharu dan paling pesat berkembang di dunia dan di seluruh industri permainan kasino dalam talian.

Walaupun masih agak muda, projek itu telah berjaya menarik rangkaian perkongsian yang berprofil tinggi dan secara tidak langsung telah mengatasi rekod rilis koin kripto baru 2021 serta rilis cryptocurrency baru 2021 iaitu rekod pada tahun yang lalu.

Salah satu perkongsiannya yang paling penting ialah dengan CoinsPaid, gerbang pembayaran terkemuka dalam industri. Perkongsian ini agak besar kerana CoinsPaid biasanya hanya menyenaraikan projek peringkat teratas seperti DOGE dan BTC. Walau bagaimanapun, mereka membuat pengecualian untuk SNACK kerana mereka dapat melihat daya tarikannya dalam sektor iGaming. Hasilnya, Crypto Snacks telah disepadukan ke dalam 300 tapak web iGaming yang CoinsPaid bekerjasama.

Ia juga memperoleh perkongsian dengan RCD Espanyol de Barcelona pada Mei 2023, menjadikannya penyepaduan rasmi pertama pembayaran crypto oleh Kelab La Liga tersebut. Tambahan pula, Crypto Snacks menarik komitmen pelaburan $50 juta daripada GEM Digital Limited, pelaburan aset digital pertama yang melabur secara aktif dalam token utiliti.

Crypto Snack semakin berkembang mata wang kripto iGaming

Selain perkongsian, SNACK telah pun disepadukan ke dalam penyedia kandungan iGaming terkemuka seperti BGaming, salah satu perintis dalam sektor ini. BGaming kini telah menyepadukan pembayaran SNACK ke dalam 80 produk berbeza, termasuk;

 • Video Poker
 • Permainan loteri
 • Permainan kad
 • Slot video

Secara keseluruhan, token SNACK kini diterima sebagai kaedah pembayaran untuk lebih 800 perniagaan dalam talian dan 300 tapak web iGaming – dan projek itu baru sahaja bermula.

iGaming bukanlah satu-satunya sektor yang ingin disasarkan oleh Crypto Snacks. Pasukan ini percaya bahawa masa depan pembayaran adalah dengan mata wang digital, dan mereka mesti dibuat dengan pantas dan mudah untuk mencapai penerimaan besar-besaran. Pasukan ini mempunyai matlamat keseluruhan untuk menjadi peneraju global dalam dunia pembayaran dan sedang dalam perbincangan berterusan dengan bank pencabar dan penyedia Mastercard/VISA prabayar untuk membolehkan pemegang SNACK membelanjakan token mereka seperti mata wang lain. Anda kini boleh membeli token SNACK di PancakeSwap dan XT.com.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

DeFi Coin (DEFC) – Matawang Kripto Baru yang Menarik untuk Dilabur Dalam Sektor DeFi

DeFi Coin

Satu lagi kripto baharu terbaik dan token terbaru untuk ditonton pada tahun 2023 ialah DeFi Coin. DeFi Coin, seperti namanya, mempunyai kedudukan dalam sektor kewangan terdesentralisasi yang berkembang pesat dan merupakan tanda asli pertukaran DeFi Swap baharu. DEX ini membolehkan pengguna menukar, menghasilkan dan mempertaruhkan pelbagai pilihan token – sambil menawarkan beberapa kadar faedah DeFi terbaik di pasaran.

Memandangkan DEFC adalah asli kepada pertukaran DeFi Swap, nilai token itu terikat erat dengan pertumbuhan platform. Ini telah dibuktikan pada bulan Mei, apabila harga token melonjak lebih 300% dalam satu hari, berikutan pelancaran DeFi Swap yang telah lama ditunggu-tunggu. Disebabkan oleh pelbagai kes penggunaan bursa, DEFC serta-merta menjadi salah satu syiling atau DeFi coin terbaik di pasaran untuk pelabur spekulatif.

DeFi Coins Matawang Kripto Baharu

Satu lagi sebab DeFi Coin telah terbukti sebagai salah satu mata wang kripto baharu terbaik tahun ini adalah sistem ‘ganjaran statiknya’. Sistem ini melaksanakan cukai 10% setiap kali seseorang membeli atau menjual DEFC – dengan separuh daripada hasil itu segera diagihkan kembali kepada baki pemegang DEFC. Akhirnya, ini mewujudkan aliran pendapatan pasif biasa dan memberikan alasan untuk memegang DeFi Coin jangka panjang.

Dengan memandang ke hadapan, pasukan DeFi Coin sudah mempunyai banyak rancangan menarik dalam kerja-kerja, seperti ‘DeFi Swap V2’, yang ingin menambah analisis teknikal, webinar dan ciri lain pada pertukaran. Pasukan itu juga mencipta aplikasi mudah alih yang akan membolehkan pelabur menukar token dan menjana hasil semasa dalam perjalanan. Akhir sekali, memandangkan kumpulan DeFi Coin Telegram kini mempunyai lebih 10,000 ahli, sokongan komuniti token boleh memainkan peranan penting dalam pertumbuhannya pada masa hadapan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Dogecoin (DOGE) – Mata wang Kripto Baru Terbaik dan Terbaru dengan Potensi ‘Meme Coin’

Menyempurnakan Kekurangan Shiba Inu dan Dogecoin

Walaupun secara teknikalnya ia bukanlah salah satu mata wang kripto terbaharu di pasaran dan ianya tersenarai dalam mata uang kripto baru 2023, Dogecoin masih kekal sebagai pilihan popular kerana ‘Meme Coin’ tersebut khususnya pada tahun ini.Pelabur di seluruh dunia terus membeli Dogecoin dan terima kasih kepada sokongan komunitinya yang luar biasa – baik di media sosial dan daripada nama berprofil tinggi. Salah satu nama paling terkenal yang menyokong DOGE ialah Elon Musk, yang telah menulis tweet tentang token itu secara berkali-kali.

Dogecoin telah kembali hangat dalam berita akhir-akhir ini kerana tuntutan mahkamah terhadap Musk, mendakwa bahawa DOGE adalah ‘skim piramid’. Walau bagaimanapun, kes itu telah membawa lebih banyak perhatian kepada token, yang membawa kepada keuntungan dua angka dalam beberapa hari kebelakangan ini. Akhirnya, Dogecoin kekal sebagai salah satu kripto baharu terbaik untuk pelabur yang mencari risiko yang ingin mencapai pulangan yang mengalahkan pasaran.

Dogecoin Matawang Kripto Baharu

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Avalanche (AVAX) – Salah satu Kripto Terbaru yang Ingin Menyaingi Ethereum

Avalanche (AVAX)Satu lagi mata wang kripto baharu yang terbaik untuk diperhatikan ialah Avalanche. Avalanche telah muncul sebagai saingan yang berdaya maju kepada Ethereum, menawarkan rangkaian yang lebih pantas dan berskala untuk pembangun membina aplikasi terdesentralisasi (dApps). Selain itu, memandangkan Avalanche terdiri daripada tiga blokchain yang berasingan, rangkaian itu menawarkan bayaran yang jauh lebih rendah daripada kebanyakan pesaingnya.

Avalanche menggunakan protokol konsensus directed acyclic graph (DAG) dan bukannya PoS atau PoW, yang telah terbukti menjadikan transaksi penipuan hampir mustahil untuk dilakukan. Token asli rangkaian, AVAX, digunakan untuk pengesahan dan yuran rangkaian – walaupun ia juga dibakar (burnt) secara tetap untuk meningkatkan nilai jangka panjang. Disebabkan potensinya, Avalanche ialah syiling crypto terbaharu untuk menarik perhatian sebilangan besar peniaga runcit.

Avalanche Persaingan kripto ke ethereum

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Hedera Hashgraph (HBAR) – Mata Wang Kripto Baru Terbaik dengan Teknologi Blockchain Unik

Hedera CoinSalah satu keluaran mata wang kripto baharu teratas untuk 2023 ialah Hedera Hashgraph. Tidak seperti kebanyakan kripto yang paling kurang nilainya, Hedera Hashgraph sebenarnya bukanlah projek berasaskan blokchain. Sebaliknya, ia adalah rangkaian menggunakan protokol directed acyclic graph (DAG) yang menjadikan kelajuan transaksi lebih pantas apabila lebih banyak transaksi selesai.

Rangkaian ini telah berskala besar sepanjang tahun lalu dan kini mendakwa bahawa mereka boleh mengendalikan lebih 100,000 transaksi sesaat. Kes penggunaan utama Hedera Hashgraph ialah pemprosesan pembayaran, kerana ia kelihatan seperti syarikat saingan seperti Visa dalam kawasan ini. Tambahan pula, memandangkan rangkaian mempunyai sokongan penuh untuk kontrak pintar, pembangun juga boleh melancarkan dApps baharu dan menarik dalam pelbagai niche.

Hedera Matawang Kripto Baharu

Lihat panduan penuh kami tentang cara membeli HBAR.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Theta (THETA) – Mata Wang Kripto Baru Teratas Hari Ini Dengan Tampilan Kes Penggunaan yang Menarik (Compelling Use Case)

Theta CoinMereka yang melabur dalam mata wang kripto secara kerap mungkin pernah mendengar tentang Theta, yang telah muncul sepanjang tahun lalu. Theta dianggap sebagai salah satu kripto koin baru yang terbaik kerana ia bertujuan untuk merevolusikan cara penstriman video tersebut berfungsi. Ini dicapai dengan menjadikan proses didesenteralisasi dan bukannya terpusat (seperti yang berlaku dengan YouTube). Pencipta kandungan atau disebut Content Creator akan dibayar untuk berkongsi video dalam TFUEL – salah satu token asli rangkaian Theta.

Rangkaian menggunakan token THETA untuk tadbir urus, walaupun ia juga boleh digunakan untuk mempertaruhkan, yang menukarnya kepada TFUEL. Akhirnya, Theta telah pun memperoleh pelaburan daripada syarikat terkemuka seperti Sony dan Samsung, yang menonjolkan sebab mereka merupakan kripto koin terbaru dalam senarai kami.

Theta Coin cryptocurrency baharu

Lihat panduan lengkap kami untuk membeli Theta.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

ApeCoin (APE) – Kripto terbaharu untuk ditonton dengan potensi harga tingginya

ApeCoinSalah satu projek kripto baharu yang berpotensi tinggi menarik perhatian pelabur tahun ini juga ialah ApeCoin. ApeCoin berkait rapat dengan koleksi Bored Ape Yacht Club (BAYC) – salah satu NFT paling mahal di pasaran. Walaupun APE tidak dicipta secara langsung oleh pembangun koleksi, ia telah diturunkan kepada pemegang NFT apabila dilancarkan pada awal 2023.

ApeCoin juga telah diumumkan sebagai token asli ‘The Otherside’, projek metaverse BAYC yang akan datang. Token itu juga telah dilaksanakan ke dalam permainan berasaskan blokchain lain, seperti Benji Bananas yang sangat popular. Oleh itu, ramai yang berpendapat ApeCoin ialah kripto baharu terbaik untuk melabur untuk potensi nilai jangka panjang.

Apecoin Matawang Kripto Baharu

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Fantom (FTM) – Rangkaian Blockchain Unik dengan Yuran Rendah

FantomFantom berpotensi menjadi kripto baharu terbaik untuk 2023 kerana daya tarikannya berbanding platform blockchain ‘warisan’. Ringkasnya, Fantom ialah rangkaian blockchain yang menggunakan teknologi serupa dengan Hedera Hashgraph, membolehkannya menawarkan yuran yang lebih rendah dan kelajuan transaksi yang lebih pantas daripada rangkaian lain. Pelabur yang membeli Ethereum akan membuktikan bahawa ini telah menjadi isu yang penting sepanjang tahun lalu.

Satu lagi aspek hebat Fantom ialah ia serasi dengan Ethereum Virtual Machine (EVM), bermakna pembangun dApp boleh mengalihkan aplikasi mereka ke Fantom jika mereka mahu. Sudah terdapat banyak dApps popular pada rangkaian Fantom, seperti SpookySwap dan Fantom Finance. Memandangkan kelewatan berterusan untuk ‘Merge’ Ethereum, Fantom boleh menjadi salah satu syiling kripto baharu terbaik dalam ruang blockchain.

Fantom cryptocurrency baharu

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Ankr (ANKR) – Kripto Baru yang Menarik pada Hari Ini dengan Kes Penggunaan Kebolehoperasian atau Interoperability Use-Cases

ANKRAnkr ialah penambahan terbaru pada senarai kripto baharu kami untuk ditonton kerana sikap revolusionernya terhadap kebolehoperasian. Daripada menjadi rangkaian blockchain, Ankr ialah platform yang menawarkan banyak alat untuk pembangun dApp dalam beberapa niche, termasuk DeFi dan NFT. Ankr juga mempunyai protokol yang dipanggil ‘Ankr Earn’, yang membolehkan pelabur mempertaruhkan pelbagai rantaian.

Di samping itu, Ankr membenarkan pembangun menyediakan nod mereka sendiri, yang boleh diakses dari jauh. Oleh itu, ini menyelaraskan proses persediaan nod secara dramatik – yang cenderung mahal dan memakan masa. Secara keseluruhannya, apabila industri blockchain berkembang dan kesalingoperasian menjadi lebih kritikal, Ankr kelihatan bersedia untuk menjadi salah satu penyenaraian kripto baharu yang paling popular pada tahun 2023.

ANKR cryptocurrency baharu

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Cara Mencari Matawang Kripto Yang Terkini

Mencari keluaran mata wang kripto baharu untuk 2023 boleh memakan masa, begitu juga dengan mencari cara melihat daftar koin baru, terutamanya bagi pendatang baharu terutamanya dalam pasaran kripto. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa pendekatan yang digunakan secara meluas yang boleh mengecilkan pemilihan aset berpotensi dan menyerlahkan projek dengan potensi nilai tinggi. Mari kita lihat beberapa perkara di bawah:

 • Cari ICO: Tawaran Syiling Permulaan atau Initial Coin Offerings (ICO) ialah cara popular untuk pembangun kripto mengumpul dana untuk projek baharu. Ini melibatkan penjualan token pada harga yang lebih rendah, bertujuan untuk meningkatkan rizab modal dan meningkatkan kesedaran. Walaupun banyak ICO berakhir dengan tiada apa-apa, sentiasa ada beberapa ‘berlian dalam keadaan kasar dan rapuh’ yang boleh memberikan pulangan yang luar biasa.
 • Semak imbas Tapak Media Sosial: Banyak syiling atau koin kripto terbaharu kerap dibincangkan di tapak media sosial – dengan Reddit dan Twitter menjadi dua daripada yang paling menonjol. Di samping itu, banyak saluran YouTube kripto terbaik akan menganalisis projek kripto baharu, yang cenderung menarik perhatian pelabur.
 • Kekal Update dengan Berita Terkini: Akhir sekali, tapak atau sites berita crypto ialah cara terbaik untuk memantau projek yang dikeluarkan baru-baru ini – terutamanya yang menarik perhatian ramai. Walau bagaimanapun, sebaiknya gunakan tapak atau sites berita yang bereputasi, kerana ini menawarkan pelaporan yang tidak berat sebelah.
 • Simpan kripto baharu anda dalam dompet yang selamat: Memilih dompet kripto yang dipercayai adalah penting apabila anda ingin menyimpan aset kripto. Sebagai contoh, semakan dompet Exodus kami merangkumi semua metrik utama yang perlu diketahui oleh peniaga apabila memegang aset digital pada 2023.

Bagaimana Kami Mengenali Kedudukan Matawang Kripto Baharu Terbaik

Memilih altcoin yang terbaik dan yang harus dielakkan boleh menjadi suatu cabaran, terutamanya memandangkan betapa tepunya pasaran crypto. Walau bagaimanapun, apabila membuat senarai koin kripto baharu terbaik kami, kami menggunakan pelbagai teknik yang membantu mendedahkan projek mana yang mempunyai potensi tertinggi.

Pertama, kami meninjau media sosial untuk projek crypto yang menarik perhatian peniaga runcit. Walaupun kebanyakannya adalah ‘meme coin’ atau tidak menampilkan kes penggunaan sebenar, beberapa platform telah menonjol (seperti Lucky Block dan DeFi Coin). Kami kemudian menyemak carta harga untuk crypto ini, memastikan bahawa harga telah menunjukkan momentum positif pada masa lalu dan bukan sekadar skim ‘pam dan buang’.

Potensi Pertumbuhan IMPT

Kami juga menyemak kertas putih dan peta jalan bagi setiap projek, kerana kedua-dua sumber ini penting apabila menentukan prospek jangka panjang token tersebut. Di samping itu, kami menyelidik pasukan pembangunan di sebalik projek, memastikan mereka mempunyai pengalaman dan set kemahiran yang relevan untuk berjaya. Akhir sekali, kami juga menyemak ‘tokenomik’ setiap mata wang kripto baharu dalam senarai kami, mencari mekanisme pembakaran dan bekalan yang dihadkan – yang cenderung untuk menggalakkan peningkatan harga jangka panjang.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Adakah Syiling atau Koin Kripto Baharu Pelaburan yang Baik?

Sebelum kita menyelami atau mendalami proses pelaburan, mari kita lihat beberapa sebab utama mengapa syiling atau koin kripto baharu boleh membentuk peluang pelaburan yang baik:

Potensi Pulangan Yang Tinggi

Sebab utama orang ramai melabur dalam syiling atau koin kripto baharu yang terbaik ialah mereka sering mempunyai penilaian yang rendah – menyediakan skop untuk pulangan yang tinggi. Ini dibuktikan dengan harga pra-jualan dalam platform Lucky Block, yang membolehkan pelabur awal menjana pulangan empat digit sebaik sahaja token disenaraikan di PancakeSwap. Walaupun melabur dalam kripto yang dikeluarkan baru-baru ini boleh berisiko, ia selalunya membenarkan peniaga yang bijak memperoleh pulangan yang biasanya tidak dapat mereka perolehi dengan syiling yang telah ditetapkan.

Lucky Block Potensi

Ambil Bahagian dalam Komuniti yang Berkembang

Kebanyakan kripto terbaik untuk dibeli di Reddit mempunyai pengikut yang ramai, bermakna pelabur boleh menjadi sebahagian daripada komuniti tersebut yang semakin berkembang. Satu contoh yang bagus ialah Dogecoin, yang mempunyai lebih 2.3 juta ahli pada subreddit rasminya. Faedah tambahan menjadi sebahagian daripada komuniti ini ialah ia menyediakan platform untuk persahabatan dibentuk dan peluang pelaburan lain untuk diketengahkan.

Kes Penggunaan Inovatif

Akhir sekali, kripto baharu yang terbaik cenderung menawarkan kes penggunaan yang menarik dalam usaha untuk menonjol daripada orang ramai. Lucky Block dan DeFi Coin kedua-duanya telah mengambil pendekatan ini, yang membolehkan token ini meningkat dalam nilai sejak beberapa bulan lalu. Menambah kes penggunaan baharu juga membantu menarik lebih banyak pelaburan ke token – membawa kepada peningkatan harga selanjutnya.

Syiling atau Coin Baharu Dilancarkan

Salah satu pelancaran syiling atau koin baharu yang akan datang yang telah kami semak pada tahun 2023, termasuk dalam panduan ini ialah Battle Infinity (IBAT) – yang kini telah habis dijual awalnya.

Tahap minat pelabur awal yang tinggi itu menunjukkan cara keluaran syiling atau koin baharu dan tempoh pra-jualan, jualan peribadi atau ICO boleh menguntungkan disebabkan gembar-gembur dan kelemahan terhad.

Syiling atau koin baharu berada di peringkat awal kitaran gembar-gembur Gartner mereka, dengan jangkaan paling tinggi (sama ada wajar atau tidak) dan mempunyai potensi peningkatan yang paling tinggi.

Walaupun carta di atas pada mulanya digunakan pada teknologi baharu dan saham teknologi, kripto baharu yang dilancarkan di pasaran cenderung mengikut trajektori yang sama – kitaran gembar-gembur Gartner menyerupai banyak carta altcoin, terutamanya kitaran ‘mania’ dan ‘FOMO’ awal diikuti dengan pembetulan.

Projek kripto baharu yang menyampaikan kes penggunaannya – mencapai penilaian yang tinggi berdasarkan utilitinya, kemudian pulih daripada pembetulan itu dan boleh mencapai tahap ‘dataran produktiviti’ – yang dalam mata wang kripto boleh dianalogikan dengan ujian semula yang tertinggi sepanjang masa sebelumnya atau menembusi penemuan harga untuk menetapkan tahap tertinggi baharu, sebelum ujian semula ATH sebagai sokongan.

Penyenaraian Kripto Baharu

Penyenaraian pertukaran mata wang kripto baharu juga boleh menyebabkan ‘pam’ dalam penilaian syiling kripto walaupun hanya dalam jangka pendek. Kecairan tambahan dan volum dagangan yang ditawarkan dengan disenaraikan di bursa tambahan kemudiannya boleh membantu token itu terus berkembang dalam jangka panjang.

Contohnya Blok Bertuah (LBLOCK) yang kami semak di atas mencecah paras tertinggi sepanjang masa hanya di bawah satu sen pada hari yang sama ia disenaraikan di CEX (pertukaran berpusat) LBank yang pertama. Sebelum itu ia hanya disenaraikan pada DEX, PancakeSwap.

LBLOCK kemudiannya disenaraikan di bursa MEXC pada 1 Ogos dan Gate.io pada 1 September – penyenaraian CEX terbesarnya setakat ini.

Tempat Beli Syiling Crypto Baharu

Melabur dalam projek mata wang kripto baharu yang terbaik tidak pernah semudah ini kerana populariti luar biasa projek ini dengan pelabur runcit. Salah satu platform terbaik untuk membuat pelaburan crypto ialah OKX, yang mempunyai lebih 26 juta pelanggan dari negara di seluruh dunia. Selain itu, OKX dikawal oleh entiti peringkat atasan seperti FCA, ASIC, CySEC, FinCEN dan FINRA – menyediakan tahap perlindungan pelabur yang tinggi.

Sebagai salah satu pertukaan mata wang kripto terbaik di pasaran, OKX membolehkan pengguna melabur dalam lebih 70 mata wang kripto dengan yuran dagangan yang rendah. Yuran ditetapkan pada hanya 1% bagi setiap dagangan (ditambah dengan spread pasaran), memastikan tahap ketelusan yang tinggi. Tambahan pula, OKX menawarkan pendekatan ‘pelaburan pecahan’ yang berguna, bermakna jawatan posisi tersebut boleh dibuka dari hanya $10.

Tempat Beli Syiling Crypto Baharu

Ambang deposit minimum OKX juga hanya $10, yang boleh dibuat melalui kad kredit/debit, pindahan bank atau e-dompet (cth. PayPal, Skrill). Setelah deposit dibuat, pengguna boleh mula melabur dalam syiling kripto baharu terbaik menggunakan portal atau aplikasi mudah alih berasaskan web OKX. Yang terakhir ini amat berguna untuk pelabur yang sedang dalam perjalanan sepanjang hari, menawarkan carta harga masa nyata dan pilihan penunjuk teknikal.

Akhir sekali, OKX menawarkan cara untuk menyimpan syiling crypto terbaru menggunakan dompet OKX Money. Ini adalah salah satu dompet kripto terbaik di pasaran, memberikan sokongan untuk ratusan aset kripto. Dompet ini juga menampilkan protokol penyeragaman lanjutan dan kunci persendirian yang tidak boleh dilepaskan, dengan ketara meningkatkan tahap keselamatannya.

Cara Membeli Kripto Baharu di OKX

Akhir sekali, banyak projek yang disebut dalam senarai mata wang kripto baharu kami boleh dibeli dengan bekerjasama dengan OKX – salah satu pertukaran kripto (crypto exchanges) dalam talian paling selamat dan paling popular di dunia:

Langkah 1 – Buat Akaun OKX:

Pergi ke halaman utama OKX, dan buka akaun percuma menggunakan mana-mana butang daftar. Masukkan alamat e-mel, nama pengguna dan kata laluan.

Buat akun OKX

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 2 – Sahkan Akaun:

Sahkan akaun OKX anda dengan melengkapkan semakan KYC yang diperlukan sebelum memuat naik bukti ID (cth. passport) dan bukti alamat (cth. penyata bank).

Sahkan Akaun OKX

Langkah 3 – Buat Deposit:

Deposit sekurang-kurangnya $10 ke dalam akaun dagangan OKX anda melalui kad kredit/debit, pindahan bank atau e-dompet (cth. PayPal).

Deposit OKX

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 4 – Cari Kripto:

Taipkan nama atau simbol ticker bagi syiling yang anda ingin laburkan ke dalam bar carian OKX dan klik butang ‘Trade’.

Cari Kripto OKX

Langkah 5 – Beli Kripto:

Dalam kotak pesanan (order box) yang akan muncul dan dipaparkan, masukkan saiz kedudukan yang anda inginkan (minimum $10) dan klik ‘Open Trade’.

Beli Kripto OKX

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Syiling, Mata Wang atau Koin Kripto Baharu Terbaik – Kesimpulan

Sebagai kesimpulan, panduan ini telah menyediakan analisis secara mendalam mengenai syiling, mata wang atau koin kripto baharu terbaik di pasaran, menonjolkan pelbagai kes penggunaan mereka dan potensi yang mereka ada pada masa hadapan. Jika dilihat dengan teliti, terdapat perbezaan antara mata wang kripto tahun ini dengan koin baru 2021 dan kripto baru 2021.

Walaupun pasaran kripto sudah pasti merupakan tempat yang tidak menentu pada masa ini, syiling atau koin kripto ini pastinya akan kekal dicari – dan boleh melantun dengan pantas setelah tempoh penurunan harga ini tamat. Pasaran kini menunjukkan tanda-tanda pemulihan kerana jumlah had pasaran kripto kembali melebihi $1 trilion.

AiDoge dan Spongebob merupakan dua pilihan utama kami untuk syiling atau koin kripto baharu terbaik di pasaran sekarang. Launchpad baru sahaja melancarkan pra-jualan tokennya dan menyasarkan untuk membantu mengurangkan krisis iklim.

Harga Tamadoge melonjak selepas penyenaraian di OKX pada akhir September dan kini kelihatan bersedia untuk lonjakan harga lain menjelang lebih banyak penyenaraian dan penurunan NFT mereka, memberikan potensi untuk menjadi salah satu mata wang kripto yang paling pesat berkembang.

Dengan pelbagai cara untuk memperoleh ganjaran untuk pemain, AiDoge dan Spongebob kelihatan bersedia untuk berkembang popular dalam beberapa bulan yang akan datang.

Wall Street Memes (WSM) - Syiling Meme Terbaru

PERINGKAT KAMI

wall-street-memes
 • Komuniti dengan 1 Juta Pengikut
 • Pengasas Projek NFT yang berpengalaman
 • Prajualan Langsung Sekarang - wallstmemes.com
 • Mendapat $300,000 pada Hari Pelancaran
wall-street-memes

FAQs (Soalan Lazim)

Apakah syiling atau koin kripto terbaru?

Apakah mata wang kripto baharu yang terbaik?

Apakah kripto yang akan meningkat pada tahun 2023?

Bagaimanakah saya mencari kripto baharu?

Bagaimanakah cara saya melabur dalam mata wang kripto yang serba baharu?