Dalam beberapa tahun terakhir, mata wang meme telah menarik perhatian meluas dalam komuniti kripto. Mereka telah memikat minat hampir semua orang yang terlibat dalam ruang kriptocurrency. Mata wang kripto ini mengambil inspirasi daripada meme internet, jenaka, dan trend viral. Pada awalnya, penyokong kripto memperkenalkan mata wang ini sebagai satu pendekatan bermain-main dalam dunia kripto yang sering kali serius.

Mata wang meme yang paling terkenal adalah Dogecoin dan Shiba Inu. Namun, baru-baru ini sebuah projek mata wang meme baru, Wall Street Memes ($WSM), sedang memposisikan dirinya untuk mengatasi mereka dan menjadikan dirinya sebagai raja mata wang meme baru. Dalam artikel ini, anda akan belajar bagaimana untuk membeli $WSM dan memahami manfaat membelinya.

Berikut adalah penjelasan singkat untuk memandu anda dalam membeli token Wall Street Memes:

  • Menyiapkan Dompet Kripto : Mula dengan menyiapkan dompet kripto yang menyokong pembelian $WSM. Pastikan anda memilih penyedia dompet yang terkemuka dan dipercayai. Dompet ini harus menawarkan fungsi keamanan untuk transaksi anda.
  • Membiayai Dompet dengan ETH atau BNB : Sebelum membeli $WSM, anda perlu mendapatkan Ethereum (ETH) atau Binance Coin (BNB) terlebih dahulu. Anda boleh mendapatkannya di pertukaran kripto yang menyokong token ini dan mendepositkan dana ke dalam akaun pertukaran anda. Setelah anda membiayai akaun anda, anda boleh melanjutkan ke langkah seterusnya.
  • Pergi ke Laman Web Wall Street Memes : Lawati laman web rasmi Wall Street Memes atau platform di mana token ini tersedia untuk perdagangan. Pastikan anda berada di laman web yang betul dan laman web tersebut adalah selamat.
  • Pilih Token untuk Menukar : Di platform Wall Street Memes, anda akan menjumpai fungsi penukaran kripto yang membolehkan anda menukar ETH atau BNB anda dengan $WSM. Pilih token yang ingin anda tukar dan ikuti arahan di laman web tersebut.
  • Masukkan dan Sahkan Jumlah $WSM yang Dikehendaki : Masukkan jumlah $WSM yang ingin anda beli. Periksa semula butiran untuk memastikan kejituan. Setelah anda memeriksa butiran tersebut, sahkan transaksi dan ikuti arahan di laman web tersebut.

Ingatlah untuk berhati-hati apabila membeli mata wang kripto dan sedar akan risiko yang mungkin terlibat. Adalah penting untuk melakukan penyelidikan sendiri dan menggunakan platform yang dipercayai untuk memastikan proses pembelian yang selamat dan terjamin.

Apakah Wall Street Memes?

Wall Street Memes adalah sebuah mata wang meme yang dilancarkan baru-baru ini dan telah mendapat perhatian besar dalam pasaran kripto. Ia dicipta oleh pasukan di sebalik projek Wall St. Bulls NFT. Ia telah memperoleh pengikut yang ramai, termasuk penglibatan yang mencolok dari Elon Musk di Twitter. Token $WSM kini boleh didapati pada harga diskaun semasa jualan pra-jualannya, dengan rancangan untuk menawarkan Initial Exchange Offering (IEO) pada suku keempat tahun 2024.

Apakah Wall Street Memes

Projek ini timbul daripada komuniti Wall Street Bets di Reddit dan dipengaruhi oleh saga GameStop pada tahun 2021. Misi projek ini adalah untuk memetokan gerakan tersebut dan memberi kuasa kepada pelabur harian untuk mendapatkan faedah daripadanya. Ia bertujuan untuk membuat pelabur mendapat keuntungan daripada saham meme.

Etos asal komuniti ini adalah untuk mencabar pedagang institusi. Tetapi, ia berubah kepada kripto kerana pelabur mencari lebih banyak kawalan ke atas aset mereka. Kegunaan utama mata wang meme ini adalah untuk spekulasi dan sebagai token ganjaran untuk komuniti.

Projek ini dioperasikan sebagai satu inisiatif yang diterajui oleh komuniti, tanpa token yang diperuntukkan kepada pasukan pembangunan. Projek ini bertujuan untuk memetokan gerakan tersebut, di mana bekalan dipegang dan diperdagangkan oleh komuniti. Sebahagian diperuntukkan kepada pembeli pra-jualan, ganjaran komuniti, dan kecairan untuk penyenaraian pertukaran.

Pra-jualan ini terbuka kepada sesiapa sahaja dan menawarkan 50% daripada jumlah bekalan token $WSM sebanyak 2 bilion unit untuk dijual. Dua peringkat pertama pra-jualan tersebut telah habis dijual.

Airdrop

Sebagai ahli WSM, anda akan mendapat peluang yang menarik untuk mengambil bahagian dalam airdrop $WSM yang akan datang. Airdrop ini membolehkan anda menerima token secara percuma sebagai ganjaran atas sokongan dan keterlibatan anda dalam komuniti Wall Street Memes. Ia merupakan cara bagi projek ini untuk memberi balik kepada ahli yang setia dan menggalakkan keterlibatan mereka yang berterusan.

Wall Street Memes Airdrop

Untuk mengambil bahagian dalam airdrop, anda boleh menyertai komuniti Discord rasmi Wall Street Memes. Pelayan Discord (https://discord.com/invite/4E538pzeGX) ini berfungsi sebagai pusat komunikasi dan interaksi antara ahli komuniti. Dengan menyertai pelayan tersebut, anda mendapat akses kepada sumber-sumber berharga seperti peraturan platform, panduan, dan pengumuman.

Di dalam komuniti Discord, anda boleh terlibat dalam perbincangan, berkongsi pandangan, dan berhubung dengan individu sejiwa yang bersemangat tentang mata wang meme dan projek Wall Street Memes. Ini adalah ruang di mana anda boleh bertanya soalan, mencari nasihat, dan belajar daripada ahli komuniti yang berpengalaman.

Selain itu, menjadi sebahagian daripada komuniti Discord membolehkan anda kekal terkini dengan perkembangan terkini dan berita yang berkaitan dengan $WSM. Anda akan menerima kemas kini tepat pada masanya mengenai pencapaian projek, perkongsian, acara yang akan datang, dan pengumuman penting lain. Ini memastikan anda sentiasa dimaklumkan tentang kemajuan dan pertumbuhan Wall Street Memes.

Mengapa anda perlu melabur dalam Wall Street Memes?

Investasi dalam Wall Street Memes memiliki potensi yang menarik karena proyek ini telah berhasil menarik perhatian dari sebuah audiens yang besar. Dalam beberapa tahun terakhir, mata uang meme telah menjadi sorotan dalam komunitas kripto. Mereka telah memikat minat hampir semua orang yang terlibat dalam ruang kripto. Mata uang kripto ini terinspirasi oleh meme internet, lelucon, dan tren viral.

melabur dalam Wall Street Memes

Awalnya, para penggemar kripto memperkenalkan mata uang-mata uang ini sebagai representasi yang bermain-main dalam dunia kripto yang sering serius. Mata uang meme yang paling dikenal adalah Dogecoin dan Shiba Inu. Namun, baru-baru ini sebuah proyek mata uang meme baru, Wall Street Memes ($WSM), sedang memposisikan diri untuk melampaui mereka dan menjadi raja mata uang meme baru.

Pasukan Memiliki Rekod Prestasi Terbukti

Walaupun anggota pasukan ini memilih untuk menjaga anonimitas mereka, mereka telah memperlihatkan rekod prestasi yang terbukti dengan menciptakan produk-produk kripto yang diminati melalui proyek Wall St Bulls NFT. Meskipun kita tidak mengetahui secara spesifik siapa individu-individu di balik pasukan ini, keberhasilan proyek mereka menjadi bukti akan keahlian dan dedikasi mereka dalam industri kripto.

Melalui proyek Wall St Bulls NFT, pasukan ini telah menciptakan produk kripto yang diminati oleh banyak orang. Produk-produk tersebut mungkin termasuk koleksi seni digital yang unik, barang koleksi digital yang langka, atau pengalaman interaktif yang inovatif. Dengan menerima respons positif dari komunitas kripto, pasukan ini telah membuktikan kemampuan mereka dalam menciptakan produk-produk yang memikat minat dan menarik minat para pengguna.

Harga Diskaun

Harga semasa $WSM adalah $0.0253; ini memberikan diskaun 33% daripada harga pada peringkat pra-jualan akhir sebanyak $0.0337. Tambahan pula, banyak pra-jualan melonjak selepas IEO. Sebagai contoh, meme coin pra-jualan popular Tamadoge melonjak 18 kali ganda dari harga pra-jualan peringkat satu.

Kehadiran Besar di Media Sosial

Wall Street Memes telah memperkenalkan tokennya sendiri setelah berhasil membangun komunitas yang besar di berbagai platform media sosial. Dengan jumlah pengikut lebih dari 200,000 di Twitter dan lebih dari 140,000 di Instagram, projek ini telah memperluas kehadirannya ke saluran-saluran seperti Telegram dan Discord.

Melalui kehadiran yang kuat di media sosial, Wall Street Memes telah berhasil menciptakan jaringan yang aktif dan bersemangat dari pengikut dan penyokongnya. Komuniti ini terdiri dari individu yang memiliki minat bersama dalam mata wang meme dan mengikuti perkembangan proyek Wall Street Memes.

Dengan lebih dari 200,000 pengikut di platform Twitter, Wall Street Memes telah menjadi pusat interaksi, di mana anggota komuniti dapat berdiskusi, berbagi informasi, dan saling mendukung satu sama lain. Twitter menjadi wadah untuk mengamati tren dan pergerakan terbaru dalam pasar mata uang kripto serta untuk mengikuti perkembangan proyek Wall Street Memes secara langsung.

Tidak hanya itu, dengan lebih dari 140,000 pengikut di platform Instagram, Wall Street Memes telah menciptakan komunitas yang dinamis di mana pengguna dapat berbagi meme, konten yang lucu, dan berinteraksi dengan karya seni yang terkait dengan proyek ini. Instagram menyediakan platform visual yang sempurna untuk mengungkapkan ide dan menyebarkan pesan Wall Street Memes kepada pengikutnya.

Bagaimana Membeli Token $WSM? – Panduan Langkah-demi-Langkah

Langkah 1: Menyiapkan Dompet Kripto

Untuk mengambil bahagian dalam pra-jualan Wall Street Memes ($WSM) dan melabur dalam kripto, mulakan dengan menyiapkan dompet yang terkemuka dan selamat yang menyokong pembelian $WSM. Untuk pengguna desktop, MetaMask biasanya digunakan, manakala Trust Wallet merupakan pilihan popular bagi pengguna mudah alih.

Menyiapkan Dompet Kripto

Anda boleh menyiapkan dompet baru di metamask.io atau muat turun Trust Wallet dari App Store atau Google Play. Tambahan pula, pra-jualan Wall Street Memes menyokong pelbagai pilihan dompet lain yang boleh diakses melalui ciri WalletConnect. Pilih dompet yang sesuai dengan keperluan anda dan ikuti arahan yang disediakan untuk memulakan.

Langkah 2: Membiayai Dompet dengan ETH atau BNB

Sebelum membeli $WSM, anda perlu mendapatkan Ethereum (ETH) atau Binance Coin (BNB) terlebih dahulu. Anda boleh membeli Ethereum dan Binance Coin dari pertukaran kripto atau secara langsung di dalam banyak dompet kripto. Perhatikan bahawa anda juga perlu membayar yuran gas yang berbeza mengikut waktu pada hari tersebut. Setelah anda membiayai akaun anda, anda boleh melanjutkan ke langkah seterusnya.

Langkah 3: Pergi ke laman web Wall Street Memes

Lawati laman web rasmi Wall Street Memes (wallstmemes.com) atau platform di mana token tersebut tersedia untuk perdagangan. Pastikan anda berada di laman web yang betul dan sah untuk mengelak daripada menjadi mangsa penipuan atau platform palsu.

Pergi ke laman web Wall Street Memes

Berhati-hatilah dengan laman web palsu yang mengimpersonasi pra-jualan kripto popular. Setelah anda mengesahkan keaslian laman web, klik pada pilihan “Sambungkan Dompet”. Ini akan menghubungkan dompet anda dan memberikan akses kepada maklumat yang relevan mengenai tarikh tuntutan dan penyenaraian pertukaran.

Langkah 4: Sambungkan Dompet Anda

Selepas memilih pilihan dompet, anda akan diminta untuk menyambungkan dompet. Perhatikan bahawa anda tidak dikehendaki untuk memberikan frasa biji anda, dan tidak pernah diperlukan dalam mana-mana projek kripto – pentadbir tidak memerlukannya.

Sambungkan Dompet Anda

Jika anda diminta untuk memberikan frasa sandi simpanan atau ‘memvalidasi dompet anda’ untuk membeli token atau menerima airdrop, itu akan menjadi domain palsu yang dioperasikan oleh penipu.

Langkah 5: Masukkan Jumlah yang Dikehendaki & Semak Caj

Masukkan jumlah $WSM yang ingin anda beli. Periksa semula butiran untuk memastikan kejituan. Setelah anda memeriksa butiran tersebut, sahkan transaksi dan ikuti arahan di laman web.

Langkah 6: Tukar jumlah $WSM yang diingini

Anda boleh menggunakan widget yang disediakan di laman web Wall Street Memes untuk menukar ETH atau BNB anda dengan token Wall Street Memes ($WSM) semasa pra-jualan. Pertama, anda perlu memasukkan jumlah ETH atau BNB yang ingin anda tukarkan. Setelah itu, widget akan menampilkan jumlah $WSM yang akan anda terima sebelum mengesahkan transaksi.

Tukar jumlah $WSM yang diingini

Ingatlah bahawa yuran gas dan harga $WSM akan meningkat seiring berjalannya waktu, memberikan diskon kepada pembeli awal. Anda juga dapat membeli token $WSM dengan menggunakan kad debit atau kredit. Setelah pra-jualan berakhir, sambungkan dompet anda sekali lagi untuk menerima token WSM. Ikuti saluran sosial Wall Street Memes untuk mendapatkan pembaruan tentang tarikh tuntutan dan penyenaraian yang akan datang di pertukaran terdesentralisasi dan terpusat.

Conclusion Mengenai Cara Membeli Wall Street Memes

Melabur dalam mata wang meme membawa risiko yang melekat yang perlu anda berhati-hati. Wall Street Memes telah muncul sebagai mata wang meme yang menonjol dengan mesej yang kuat. Ini menghasilkan kehebohan yang signifikan, bahkan semasa peringkat pra-jualan awal. Oleh itu, disyorkan agar anda mengambil bahagian dalam pra-jualan Wall Street Memes.

Pasaran meramalkan harga akan terus meningkat sehingga Pelancaran Pertukaran Awal (IEO) berlaku. Oleh itu, bertindak dengan cepat dapat memberi manfaat kepada anda untuk mendapatkan token pada harga yang menguntungkan sebelum IEO berlangsung.

Namun, selalu ingat bahawa pelaburan kripto membawa risiko, dan adalah penting untuk melakukan penyelidikan sendiri dan membuat keputusan pelaburan yang bijak berdasarkan keadaan kewangan dan kebolehan anda. Pastikan anda memahami sepenuhnya projek Wall Street Memes, termasuk misi dan matlamatnya, sebelum membuat keputusan pelaburan.

Mengambil bahagian dalam pra-jualan Wall Street Memes adalah peluang untuk mendapatkan token dengan harga diskaun dan menjadi sebahagian daripada komuniti yang bersemangat. Pastikan anda mengikuti panduan langkah-demi-langkah yang telah disediakan dalam panduan ini dan merujuk kepada sumber-sumber yang boleh dipercayai. Selain itu, sentiasa ikuti kemas kini projek dan perkembangan terkini melalui saluran-saluran sosial Wall Street Memes untuk kefahaman yang lebih baik dan berinteraksi dengan komuniti.

Dengan membuat keputusan yang berfikir masak dan mengambil langkah yang berhati-hati, anda boleh menjalankan proses pembelian token Wall Street Memes ($WSM) dengan keyakinan. Semoga panduan ini memberikan anda penerangan yang diperlukan untuk memulakan pelaburan anda dalam Wall Street Memes.

Wall Street Memes (WSM) - Syiling Meme Terbaru

PERINGKAT KAMI

wall-street-memes
  • Komuniti dengan 1 Juta Pengikut
  • Pengasas Projek NFT yang berpengalaman
  • Prajualan Langsung Sekarang - wallstmemes.com
  • Mendapat $300,000 pada Hari Pelancaran
wall-street-memes

Soalan Lazim (FAQ)

Apakah token Wall Street Memes?

Adakah saya perlu membeli token Wall Street Memes?