Crypto Emporium logo

Crypto Emporium ialah pasaran dalam talian terkenal yang menggunakan Bitcoin, Ethereum dan Dogecoin sebagai pembayaran. Ia menjual beratus-ratus barangan, daripada hartanah kepada jam tangan mahal kepada permainan video dan pakaian.

Kami memeriksa kawasan produk yang disokong, pembayaran, tawaran pendaftaran, keselamatan, tarikh penghantaran dan banyak lagi dalam Kajian Crypto Emporium ini.

Misi Crypto Emporium adalah untuk menyediakan pengguna mata wang kripto cara yang lancar dan selamat untuk membeli produk dan perkhidmatan mewah seperti kereta mewah, kapal layar, barang kemas dan jam tangan.

Platform ini juga menawarkan perkhidmatan concierge eksklusif untuk pelanggan yang memerlukan bantuan dalam mencari atau memperoleh produk tertentu.Crypto Emporium telah mendapat perhatian dalam industri cryptocurrency kerana menjadi salah satu daripada beberapa pasaran yang menerima mata wang digital sebagai bayaran untuk barangan mewah. Platform ini menggunakan penyulitan lanjutan dan langkah keselamatan untuk melindungi transaksi dan maklumat peribadi pengguna.

Gambaran keseluruhan Crypto Emporium

Crypto Emporium, yang memulakan kerjaya pada tahun 2018, ialah pasaran dalam talian dengan struktur yang serupa dengan Amazon. Memandangkan platform mengandungi ratusan item daripada pedagang pihak ketiga, inilah masalahnya. Walau bagaimanapun, tidak seperti Amazon, Crypto Emporium memberi tumpuan semata-mata pada pembayaran bitcoin.

Ini menunjukkan bahawa pembeli boleh membayar barangan menggunakan Bitcoins serta beberapa mata wang kripto terbaik. Ethereum, Litecoin, Dogecoin, XRP, Dash dan Tether adalah contoh. Memandangkan sesiapa sahaja boleh menjual apa sahaja di Crypto Emporium, laman web ini menawarkan setiap kategori produk yang boleh dibayangkan.

Gambaran keseluruhan Crypto Emporium

Jam tangan Rolex, kereta super dan juga hartanah adalah contoh barangan mewah. Barangan elektronik, pakaian, seni, mainan, barangan olahraga dan banyak lagi adalah contoh produk pengguna. Apple, Dell, Lenovo, Nikon, Microsoft, SanDisk, Samsung dan Tesla ialah beberapa jenama utama yang disokong oleh Crypto Emporium.

Penjual di Crypto Emporium, seperti Amazon dan eBay, mempunyai sistem penilaian. Ini menjamin bahawa pembeli mempunyai keyakinan terhadap barangan yang mereka beli. Pelanggan juga boleh meninggalkan ulasan barangan dan vendor, memberikan ketelusan menyeluruh.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Crypto Emporium: Bagaimana Ia Berfungsi?

Pelanggan mesti membuat akaun terlebih dahulu untuk membeli barangan menggunakan Bitcoins di Crypto Emporium. Maklumat peribadi seperti nama pertama dan akhir pelanggan, alamat rumah dan alamat e-mel akan diminta. Ini dilakukan untuk menjamin bahawa individu yang betul menerima barangan tersebut.

Selepas itu, kami mengesyorkan menukar mata wang lalai daripada BTC kepada USDT. Ini memudahkan penentuan jumlah produk yang hendak dijual. Pelanggan kemudiannya boleh menyemak imbas beribu-ribu item daripada jam tangan dan kenderaan kepada kamera dan AirPods. Pelanggan boleh mencari produk yang mereka inginkan menggunakan penapis yang berguna.

Mengklik Elektronik > Permainan, contohnya, memaparkan konsol permainan video seperti Sony Playstation dan Microsoft Xbox. Pelanggan juga boleh menggunakan bar carian untuk mencari item tepat yang mereka ingin beli. Pelanggan akan mendapat pelbagai maklumat selepas mengklik sesuatu produk.

Crypto Emporium Bagaimana Ia Berfungsi

Ini termasuk nama vendor dan jualan terdahulu yang mereka buat di Crypto Emporium. Pembeli juga boleh mempertimbangkan lokasi vendor, penilaian dan ulasan sebelumnya. Bersama dengan penerangan produk penuh, peruncit juga akan menentukan mata wang kripto yang mereka ambil.

Masa penghantaran ditentukan oleh beberapa faktor. Contohnya, lokasi pembeli dan asal barang yang diangkut. Crypto Emporium menyediakan perkhidmatan pelanggan 24 jam sehari, tujuh hari seminggu untuk bantuan pesanan. Ia boleh didapati melalui sembang langsung dan telefon.

Kategori Produk di Crypto Emporium

Crypto Emporium merangkumi setiap jenis produk yang mungkin apabila meneliti cara membelanjakan Bitcoin. Akibatnya, dalam bidang ulasan Crypto Emporium kami ini, kami akan merangkumi beberapa kategori produk yang paling popular.

Jam tangan

Jika anda ingin membeli jam tangan dengan Bitcoin pada tahun 2024, anda telah datang ke tempat yang betul. Crypto Emporium mempunyai pelbagai pilihan jam tangan berjenama dari peringkat permulaan kepada yang murah. Contohnya, jam tangan Chandler’s Citizen Eco-Drive tersedia pada harga MYR 1,050 di pasaran. Sementara itu, Jack Mason Pursuit Chronograph berharga MYR 2,100.

Jam tangan Crypto Emporium

Crypto Emporium menjual jam tangan Rolex, Richard Mille, dan Patek Phillippe untuk beberapa ratus ribu dolar pada tahap ultra-mewah. Omega, Cartier, Hublot, Tag Heuer dan banyak lagi jenama jam tangan terkenal juga popular.

Pembeli boleh mengecilkan carian mereka dengan memilih keadaan jam tangan pilihan mereka, seperti ‘Baharu & Belum Dipakai’ atau ‘Cemerlang’. Pembeli juga boleh mencari jam tangan yang disertakan dengan kotak dan kertas asal mereka, yang merupakan satu kemestian bagi ramai pengumpul.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Elektronik

Ingin membeli peralatan berjenama dan ingin tahu siapa yang mengambil Bitcoin? Jika ya, Crypto Emporium mempunyai pelbagai pilihan peranti untuk dipilih. Pembeli boleh, sebagai contoh, meneroka komputer riba, PC, monitor, pencetak, pengimbas dan peranti komputer lain dalam kategori pengkomputeran.

Acer, HP, Dell, Apple, Lenovo dan Microsoft adalah beberapa jenama teratas. Telefon seperti Samsung Galaxy Fold terkini dan Apple iPhone 12 juga popular dengan pengguna Crypto Emporium. Terdapat juga pelbagai tablet yang tersedia, termasuk Samsung Galaxy BNote 20 Ultra. Terdapat lebih banyak konsol permainan yang tersedia, seperti Sony Playstation 5 dan Xbox Series S.

Bentuk produk elektrik lain termasuk komputer permainan, kamera, dron, televisyen dan peranti perlombongan mata wang kripto. Penambang boleh mendapatkan Innosilicon A11 Pro 2000 Mh/s Ethereum Miner dengan harga MYR 132,000.

Beg dan Pakaian

Crypto Emporium juga mempunyai pelbagai pilihan jenama pakaian. Pereka mewah seperti Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Lacoste, Gucci dan Ralph Lauren disertakan. T-shirt, seluar pendek, hoodie, sweater, jeans, seluar dan topi tersedia untuk lelaki dan wanita. Dompet berjenama juga tersedia, termasuk Gucci Small Ophidia MYR 12,500.

Beg dan Pakaian

Barang kemas

Adakah anda ingin tahu cara membelanjakan Ethereum untuk membeli barang kemas dalam talian? Crypto Emporium mempunyai banyak pilihan rantai, cincin, gelang, loket dan manset. Cincin berlian platinum 5ct G/Vs lelaki dijual pada harga kurang daripada MYR 65,500. Mereka yang mempunyai bajet boleh memilih manset pensil Paul Smith yang berwarna-warni dengan harga MYR 850 atau rantai emas 9-ct untuk MYR 1,000.

Kereta

Crypto Emporium juga mempunyai pelbagai pilihan kereta. Terdapat sesuatu yang sesuai dengan semua belanjawan di Crypto Emporium, begitu juga dengan banyak jenis produk. Bagi individu yang ingin membeli kereta super pertama mereka, jenama seperti Bugatti, Pagani Huayra, Aston Martin, McLaren dan Lamborghini tersedia.

Kereta Crypto Emporium

Yang terakhir termasuk model 1971 bernilai lebih MYR 12,3 juta. Pengeluar popular yang menawarkan kenderaan lebih murah termasuk BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, MINI dan Tesla. Crypto Emporium menjual motosikal, van dan kenderaan selain daripada kereta.

Harta benda

Berminat menggunakan mata wang kripto untuk melabur dalam hartanah? Pelabur dalam Crypto Emporium mempunyai akses kepada hartanah di setiap bahagian dunia. Ini termasuk Amerika Syarikat, Eropah, Australia, Asia dan kawasan lain.

Mereka yang gemar mengubah suai rumah lama, misalnya, mampu membeli ladang lima bilik tidur di Norway dengan harga sekitar MYR 175,000. Hartanah ini mempunyai tanah seluas 35 ekar. Dalam kes lain, pelabur mungkin membayar MYR 350,000 untuk hartanah satu bilik di Liverpool, England.

Harta benda Crypto Emporium

Di puncak pasaran, pelabur boleh membeli hartanah enam bilik tidur mewah di Hout Bay, Afrika Selatan. Hartanah ini telah diiklankan dengan harga kurang daripada MYR 2,100,000 dan mempunyai dua kolam renang dan pemandangan gunung yang menakjubkan.

Perlombongan Cryptocurrency

Seperti yang dikatakan sebelum ini, Crypto Emporium adalah salah satu tapak perlombongan crypto terbesar untuk membeli perkakasan tersuai. Tawaran produknya terdiri daripada peralatan perlombongan ASIC, USB dan GPU kepada bekalan kuasa, pelantar dan aksesori.

Perlombongan Cryptocurrency

Bitmain, Hasee, MSI, Whatsminer, dan Windforce adalah beberapa pengeluar perkakasan yang paling terkenal.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Karya seni

Crypto Emporium juga merupakan lokasi yang bagus untuk membeli seni asli dalam talian. Lukisan, lakaran, arca, fotografi dan seni kripto adalah contohnya.

Karya seni Crypto Emporium

Abstrak, kontemporari, moden, politik dan surealisme ialah beberapa subjek karya seni yang paling popular. Karya seni fizikal, seperti kebanyakan jenis produk lain di Crypto Emporium, boleh dihantar ke lebih daripada 125 negara.

Lain-lain

Sebagai tambahan kepada kategori produk yang dinyatakan sebelum ini, kajian Crypto Emporium kami mendapati perkara berikut:

  • Barang dagangan Bitcoin
  • Alat dan mainan
  • Skuter
  • Peralatan sukan
  • Produk untuk kesihatan dan kecantikan
  • Bekalan haiwan peliharaan
  • Barangan perjalanan
  • Koleksi
  • Supplement untuk kesihatan

Kos Crypto Emporium

Memandangkan Crypto Emporium menjalankan perniagaan menjana wang, ia mengenakan pelbagai bayaran yang mesti diketahui oleh pembeli dan penjual.

Sebagai permulaan, apabila membeli item, bayaran perkhidmatan akan dikenakan. Ini akan berbeza mengikut produk. Sebagai contoh, yuran perkhidmatan sebanyak 0.87% dikenakan apabila membeli Rolex.

Kos Crypto Emporium

Kos penghantaran juga akan dikenakan. Ini ditentukan oleh dari mana item dihantar dan lokasi penghantaran. Yuran dan cukai kastam juga dikenakan, terutamanya di negara EU. Memandangkan Crypto Emporium tidak mempunyai kawalan ke atas perkara ini, sebaiknya semak semula sebelum membuat pembelian.

Mereka yang ingin menjual barang di Crypto Emporium juga mesti mempertimbangkan kos. Ini adalah komisen sebanyak 2.8% atau 3.2% daripada harga jualan akhir. Ini ditentukan oleh strategi yang dipilih.

Pelan seumur hidup standard, sebagai contoh, berharga MYR 175, dan komisen jualan ialah 3.2%. Pelan ini membenarkan maksimum 20 penyenaraian aktif. Langganan premium ialah MYR 240 sebulan dan membenarkan 10,000 penyenaraian aktif. Komisen juga telah dipotong kepada 2.8%. Pengurus akaun peribadi juga disertakan dalam pakej premium. Peniaga boleh menyenaraikan barangan mereka secara percuma dalam kedua-dua program.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Adakah Crypto Emporium Sah?

Crypto Emporium ialah pasaran mata wang kripto dalam talian sebenar. Ia telah beroperasi sejak 2018 dan mempunyai reputasi yang sangat baik dalam industri mata wang kripto.

Pembeli juga boleh mengesahkan kesahihan penjual tertentu dengan menyemak penilaian dan ulasan yang ditinggalkan oleh pengguna lain. Ia beroperasi sama dengan eBay dan merupakan kaedah yang baik untuk kekal selamat.

Crypto Emporium juga mengendalikan pembayaran dengan selamat. Pelanggan memindahkan token kripto secara luaran apabila membeli barangan. Crypto Emporium tidak akan mendapat akses kepada butiran dompet pelanggan sebagai hasilnya.

Pelayanan Pelanggan di Crypto Emporium

Crypto Emporium berbangga dengan menawarkan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang. Ia menyediakan bantuan 24 jam sehari, tujuh hari seminggu. Kotak sembang langsung ialah cara terpantas untuk menghubungi ejen sokongan. Dalam kebanyakan situasi, pengguna berhubung dengan ejen dalam masa kurang daripada seminit.

Pelayanan Pelanggan di Crypto Emporium

Alternatif lain ialah menghubungi Crypto Emporium di +44-75-6684-5854. Pelanggan juga boleh meminta panggilan balik percuma ke mana-mana nombor pilihan mereka. Crypto Emporium juga mempunyai borang bantuan dalam talian, namun ini boleh menyebabkan kelewatan.

Program Hadiah Crypto Emporium

Menurut ulasan Crypto Emporium kami, laman web ini mempunyai skim hadiah yang ketara. Ringkasnya, semua transaksi Crypto Emporium layak mendapat pulangan tunai 4%. Tiada keperluan, dan pemulangan diterima 30 hari selepas transaksi. Pulangan tunai boleh ditukar dengan mata wang kripto sebenar. Ia diberi ganjaran dalam Emporium Cash, token perlombongan kecairan asli platform.

Program Hadiah Crypto Emporium

Token Tunai Emporium juga boleh dipertaruhkan untuk keuntungan pasif. Pemegang 1% teratas akan mendapat ganjaran tambahan setiap bulan. Emporium Cash belum lagi disenaraikan di bursa mata wang kripto, walaupun ini dijangka dalam masa terdekat. Akibatnya, Emporium Cash mungkin menjadi salah satu mata wang kripto baharu terbesar untuk pelabur jangka panjang.

Cara Membeli Produk di Crypto Emporium

Bahagian ulasan Crypto Emporium kami ini menerangkan prosedur pembelian secara terperinci.

Langkah 1: Buat akaun Crypto Emporium.

Langkah pertama ialah pergi ke laman web Crypto Emporium dan buat akaun. Butang ‘Buat Akaun’ boleh didapati di bahagian bawah halaman. Selepas itu, pelanggan baru mesti memasukkan nama, nombor telefon, alamat e-mel dan kata laluannya.

Buat akaun Crypto Emporium

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 2: Cari Produk

Selepas membuat akaun, pengguna boleh mula mencari produk. Bar carian adalah kaedah paling mudah untuk melakukannya. Walau bagaimanapun, Crypto Emporium turut menyertakan penapis yang membolehkan pengguna menyemak imbas melalui kategori produk kegemaran mereka. Untuk menyemak imbas jam tangan, contohnya, klik pilihan ‘Jam Tangan’ dan kemudian pilih jenama, seperti ‘Rolex.

Langkah 3: Penyelidikan Ulasan dan Penilaian Produk

Sebaik sahaja anda telah memilih item yang anda inginkan, adalah idea yang baik untuk meluangkan sedikit masa meneliti vendor dan jualan masa lalu. Rolex Cosmograph Daytona Ceramic Black dihantar terus dari Crypto Emporium dalam kes ini. Pelanggan juga boleh menyemak butiran produk dan menentukan negara mana item itu dihantar.

Penyelidikan Ulasan dan Penilaian Produk

Klik ‘Tambah ke Troli’ untuk meneruskan pembelian anda.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 4: Semak dan Kemas Kini Maklumat Penghantaran

Semak butiran penghantaran pada halaman ‘Checkout’. Pelanggan boleh memasuki negara dan bandar mereka untuk mendapatkan harga penghantaran masa nyata. Dalam kes ini, penghantaran ke London dianggarkan bernilai MYR 530. Ia akan dihantar melalui FedEx, DHL atau UPS, dan penghantaran akan mengambil masa antara 4 dan 15 hari. Caj perkhidmatan juga akan dikenakan pada pesanan. Dalam kes ini, kami memetik 0.87% daripada harga belian. Kotak pesanan troli beli-belah memaparkan semuanya dengan jelas.

Semak dan Kemas Kini Maklumat Penghantaran

Langkah 5: Pindahkan Mata Wang Kripto

Untuk melengkapkan transaksi, pembeli kini mesti menghantar bitcoin dari dompet peribadinya. Adalah sangat penting bahawa ia sepadan dengan jumlah tepat yang dinyatakan oleh Crypto Emporium. Alamat dompet unik untuk menghantar token crypto akan dipaparkan oleh Crypto Emporium. E-mel akan dihantar kepada pembeli selepas wang diterima. Prosedur penyerahan kemudiannya akan bermula di Crypto Emporium.

Pindahkan Mata Wang Kripto

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Kesimpulan

Ringkasnya, Crypto Emporium telah berjaya merapatkan jurang antara runcit dalam talian dan bitcoin. Pembeli boleh memilih daripada beratus-ratus item daripada komputer, telefon bimbit dan televisyen kepada hartanah, jam tangan mahal dan kereta super.

Bukan sahaja dalam Bitcoin, tetapi juga dalam altcoin seperti Tether, Ethereum, Dogecoin dan lain-lain. Penyelidikan Crypto Emporium kami juga mendapati bahawa tapak tersebut telah wujud sejak 2018, memberikan kepercayaan kepada kredibilitinya.

Crypto Emporium logo

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Soalan Lazim yang ditanyakan/ FAQs

Bagaimanakah Crypto Emporium berfungsi?

Apakah yang terdapat di Crypto Emporium?

Adakah selamat untuk menggunakan Crypto Emporium?

Apakah sebenarnya Crypto Emporium?