Bitcoin Minetrix muncul sebagai projek kripto yang inovatif, memperkenalkan protokol stake-to-mine pertama sepanjang sejarah blockchain.

Dalam beberapa tahun terakhir, perlombongan Bitcoin bagi pelabur runcit nyaris tidak mungkin disebabkan oleh beban kos peralatan dan tenaga yang melangit. Namun, Bitcoin Minetrix kini membuka peluang kepada pelabur untuk memiliki token yang mempunyai keupayaan menghasilkan kuasa perlombongan.

Dengan prajualan yang mendapat sambutan luar biasa, mengumpulkan lebih daripada MYR 470K dalam masa 24 jam pertama, projek ini menawarkan hasil peratusan tahunan yang lumayan.

Jom terokai lebih lanjut! Ketahui cara memperoleh token $BTCMTX dan pelajari lebih dalam mengenai projek ini.

Poin Kunci Prasale Bitcoin Minetrix

Berikut adalah poin kunci mengenai prajualan Bitcoin Minetrix:

 • Bitcoin Minetrix adalah projek kripto stake-to-mine pertama di dunia
 • Pengguna menaruh token untuk menjana kuasa perlombongan
 • Peroleh BTC secara pasif tanpa keperluan untuk menetapkan rig mahal
 • Tiada kos selain dari membeli token BTCMTX
 • Keselamatan yang ditingkatkan dan mengelak penipuan
 • Kemampuan untuk menaruh token dan mendapatkan APY atau menjualnya di bursa

Bagaimana Untuk Membeli Token Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Panduan untuk Pemula

Ikuti langkah-langkah terperinci di bawah ini untuk memahami cara pembelian token $BTCMTX semasa fasa prajualan yang sedang berjalan.

Bagaimana Untuk Membeli Token Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Panduan untuk Pemula

Langkah 1: Memuat Turun Dompet Digital

Sebelum berupaya untuk memperolehi token $BTCMTX, pelabur memerlukan dompet digital yang kompatibel dengan token ERC-20.

langkah mudah untuk membeli token $SONIK;

MetaMask merupakan salah satu pilihan terbaik sebagai dompet Web3, menawarkan fungsi multi-rangkaian dan fitur keselamatan yang unggul, dan akan dijadikan rujukan dalam panduan ini – banyak lagi pilihan lain ada termasuk Trust Wallet, Phantom, dan Exodus.

MetaMask boleh diakses di peranti mudah alih atau desktop, sama ada sebagai aplikasi atau ekstensi pelayar. Sila muat turun dan daftar akaun dengan kata laluan yang kukuh, dan jangan lupa untuk mencatatkan kata laluan dan 12 frasa benih pada kertas.

Langkah 2: Pembelian ETH, BNB, atau USDT

Langkah seterusnya, pelabur dikehendaki memuatkan dompet mereka dengan token, yang akan ditukarkan kepada $BTCMTX nanti.

ETH merupakan pilihan yang bijaksana memandangkan ETH akan diperlukan untuk membayar yuran transaksi (gas) selepas pembelian berjaya dilakukan – USDT atau BNB juga merupakan pilihan yang boleh digunakan.

Pembelian ETH boleh dilakukan secara langsung melalui MetaMask, atau melalui broker ketiga yang boleh dipercayai seperti MoonPay, atau mungkin dipindahkan dari pertukaran atau dompet yang lain. Salin dan tampal alamat dompet dengan berhati-hati, kemudian lakukan deposit. Proses pemindahan mungkin akan mengambil masa beberapa minit.

Langkah 3: Hubungkan ke Laman Web Prajualan BTC Minetrix

Kunjungi laman web bitcoinminetrix.com dan tekan butang oren yang bertanda ‘Connect Wallet’. Selepas itu, pilih MetaMask – atau opsi lain – dan ikuti arahan yang tertera di skrin, masukkan kata laluan dan sahkan hubungan tersebut.

Hubungkan ke Laman Web Prajualan BTC Minetrix

Apabila hubungan telah berjaya, laman web akan tampil berbeza dengan tiada opsi untuk membuat pembelian.

Langkah 4: Pembelian Token $BTCMTX

Anda kini boleh membuat pilihan untuk membeli token BTCMTX. Namun, anda perlu memilih jenis mata wang untuk ditukar terlebih dahulu.

Pembelian Token $BTCMTX

Pilih antara ETH, USDT atau BNB dan nyatakan jumlah token yang ingin dibeli atau jumlah wang yang ingin dibelanjakan. Pastikan anda meninggalkan cukup ETH untuk membayar yuran gas, dengan 0.015 (anggaran MYR 94) adalah cukup. Pembelian minimum adalah MYR 47.

Teruskan ke langkah 5 untuk menaruh token – dengan APY semasa melebihi 65,000% – atau klik ‘Beli Sekarang’ jika anda tidak berminat untuk menaruh $BTCMTX dan menerima ganjaran.

Satu tetingkap baru dari MetaMask akan muncul untuk anda mengesahkan yuran gas dan transaksi. Setelah selesai, anda akan diberitahu.

Langkah 5: Dapatkan Ganjaran Menaruh $BTCMTX

Jika anda berkeinginan untuk menaruh token dan menerima ganjaran menaruh sepanjang tempoh prajualan, terdapat opsi untuk ‘Beli & Taruh’ token.

Token akan terus dikunci dalam kolam menaruh, dengan anggaran APY melebihi 65,000%, dan akan terus mengumpul ganjaran sehingga prajualan tamat.

Langkah 6: Tuntut Token Bitcoin Minetrix Anda

Langkah akhir adalah menuntut token anda setelah prajualan berakhir. Token akan disimpan dengan selamat sehingga acara penjanaan token (TGE) yang akan diumumkan oleh projek apabila prajualan berakhir.

Untuk menuntut token, anda hanya perlu mengikuti beberapa langkah mudah. Pertama, kembali ke laman web pada waktu yang telah ditetapkan. Di sana, anda akan menemui butang ‘Tuntut’. Klik pada butang tersebut dan anda akan diminta untuk mengesahkan transaksi. Pastikan untuk mengikuti semua langkah dengan teliti untuk memastikan bahawa anda menuntut token anda dengan betul.

Untuk memastikan anda sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai projek dan proses tuntutan token, sertai kumpulan Telegram Bitcoin Minetrix. Di dalam kumpulan ini, anda akan mendapat akses kepada semua berita terkini mengenai projek, serta butiran lanjut mengenai cara untuk menuntut token anda apabila tiba masanya. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan semua maklumat penting ini agar anda tidak terlepas dari sebarang kemaskini penting!

Apa itu Bitcoin Minetrix?

Bitcoin Minetrix mewakili projek kripto stake-to-mine yang pertama di dunia, memberi peluang kepada pemegang token untuk mengambil bahagian dalam aktiviti perlombongan Bitcoin yang berpotensi menguntungkan dengan hanya MYR 47.

Pelancaran prajualan token telah berlangsung, dan telah berjaya mengumpul sejumlah MYR 470,000, menunjukkan antusiasme yang menggalakkan terhadap kemampuan projek ini untuk mengecilkan halangan di dalam bidang perlombongan awan.

Stake-ke-Mine

Menaruh dan perlombongan merupakan dua konsep utama dalam dunia kripto, namun belum ada projek yang menggabungkan kedua-dua elemen ini sebelum ini. Bitcoin Minetrix mengubah landskap ini dengan memungkinkan pemegang token untuk menaruh token mereka, menjana kuasa dan hashrate perlombongan awan, dan menerima ganjaran BTC terus ke dalam dompet mereka.

Stake-ke-Mine

Ini mengeliminasi keperluan untuk melabur dalam peralatan perlombongan mahal atau menanggung kos tinggi untuk mendapatkan akses ke rig perlombongan. Sekarang, dengan hanya pembelian minimum MYR 47 dari $BTCMTX, sesiapa pun boleh mula melombong Bitcoin. Ini amat berbeza berbanding dengan harga purata sekarang untuk melombong satu BTC, yang adalah $42,000 – 60% lebih tinggi daripada harga pasaran koin itu sendiri.

Cara kerja Bitcoin Minetrix adalah dengan menggunakan token yang ditetapkan untuk menghasilkan kredit perlombongan awan. Kredit ini adalah token ERC-20 yang tidak boleh diperdagangkan dan akan dibakar sebagai pertukaran untuk masa perlombongan yang telah dialokasikan. Ganjaran BTC kemudian akan diedarkan kembali kepada mereka yang telah menaruh token.

Tambahan pula, $BTCMTX juga boleh ditetapkan untuk menerima ganjaran token itu sendiri. Walaupun hasil peratusan tahunan kini melebihi 65,000%, nilai ini dijangka akan menurun seiring dengan peningkatan jumlah token yang ditambah ke dalam kolam menaruh.

Lebih daripada 600,000 token telah dikunci ke dalam kolam pada masa penulisan, dengan 158.6 token per blok ETH dijana dan kitaran membuka kunci dua tahun.

Pengguna akhirnya akan dapat menguruskan token mereka melalui aplikasi mudah alih Bitcoin Minetrix yang khusus, yang kini sedang dibangunkan.

Prajualan Bermula 26 September 2023
Kaedah Pembelian BNB, ETH, USDT
Rangkaian Ethereum
Bekalan Keseluruhan 4 bilion token
Pelaburan Minimum MYR 47
Peruntukan Prajualan 70% daripada bekalan keseluruhan

Perlombongan Awan dan Penipu

Perlombongan awan bukanlah fenomena yang baru dan telah ada sejak beberapa masa lalu. Ini kerana perlombongan tradisional kini hampir sepenuhnya di bawah pengawasan syarikat-syarikat besar yang bernilai jutaan dolar.

Perlombongan Awan dan Penipu

Dalam konsep perlombongan awan, pengguna atau sekumpulan pengguna akan menyewa atau membeli kuasa komputasi yang dikongsi untuk menggantikan keperluan memiliki peralatan perlombongan sendiri, sambil menanggung kos tenaga yang tinggi.

Namun, walaupun ini telah menjadi jalan yang menguntungkan untuk pelabur, ruang perlombongan awan kini penuh dengan penipu. Mereka kerap meminta jumlah wang tunai yang besar di depan dan menawarkan kontrak yang kompleks, yang membuatnya sukar untuk menentukan jumlah sebenar BTC yang boleh dilombong. Ini selain dari yuran tambahan yang dikenakan pada akhir kontrak untuk perkara-perkara seperti penggunaan tenaga dan penyelenggaraan peralatan, yang selanjutnya mengurangkan keuntungan yang boleh diperoleh.

Bitcoin Minetrix hadir untuk mengatasi masalah ini, memberikan lebih banyak keselamatan dan ketelusan dalam ruang perlombongan awan. Projek ini membolehkan pengguna untuk menaruh token tanpa keperluan untuk membayar wang tunai tambahan – dan token ini boleh ditarik balik dan dijual di bursa pada bila-bila masa yang dikehendaki oleh pengguna.

Berbeza dengan projek-projek perlombongan awan lain yang mempunyai terma-terma yang tetap, tempoh kunci dalam Bitcoin Minetrix ditentukan oleh pelabur itu sendiri, memberikan fleksibiliti yang lebih besar. Sebagai langkah tambahan untuk meningkatkan keyakinan pelabur, Coinsult juga telah menjalankan audit penuh terhadap kontrak pintar projek ini.

Tokenomics & Prajualan Bitcoin Minetrix

Prajualan Bitcoin Minetrix akan dilaksanakan sepanjang sepuluh fasa. Harga token akan bermula pada MYR 0.052 dan akan mengalami kenaikan sebanyak 8%, membuatkan harganya MYR 0.056 pada fasa akhir. Jumlah bekalan token yang tersedia adalah sebanyak 4 bilion, di mana 2.4 bilion (atau 70%) daripadanya akan ditawarkan semasa fasa prajualan.

Tokenomics & Prajualan Bitcoin Minetrix

Had minimum atau had lembut untuk prajualan ini ditetapkan pada $15.6 juta, bersamaan dengan 1.4 bilion token, manakala had maksimum atau had keras adalah sebanyak MYR 150 juta, sekiranya semua token berjaya dijual habis semasa prajualan ini.

Seperti yang telah dinyatakan sebelum ini, jumlah minimum yang boleh dibeli adalah sebanyak MYR 47 dan pelabur boleh menggunakan ETH, BNB, atau USDT untuk pembelian.

Untuk maklumat lanjut mengenai projek ini dan butiran lebih lanjut mengenai prajualan, anda boleh merujuk kepada kertas putih Bitcoin Minetrix yang disediakan di laman web rasmi mereka.

Peringkat Harga Token (MYR) Peratusan Bekalan Maksimum Bilangan Token (MYR) MYR
1 0.052 10% 845 million 14.457.520.00
2 0.052 10% 845 million 14.588.952.00
3 0.053 10% 845 million 14.720.384.00
4 0.053 10% 845 million 14.851.816.00
5 0.054 10% 845 million 14.983.248.00
6 0.054 10% 845 million 15.114.680.00
7 0.054 10% 845 million 15.246.112.00
8 0.055 10% 845 million 15.377.544.00
9 0.055 10% 845 million 15.508.976.00
10 0.056 10% 845 million 15.640.408.00

Mengapa Beli Bitcoin Minetrix Semasa Prajualan?

Bitcoin Minetrix kini mendapat perhatian sebagai salah satu projek kripto baru yang paling menarik di pasaran, dan kami telah mengenal pastinya sebagai salah satu prajualan kripto terunggul kami.

Antara ciri-ciri utama yang menonjolkan Bitcoin Minetrix adalah:

 • Kegunaan Yang Unik: Ia merupakan token stake-to-mine pertama di dunia, memberikan peluang kepada pengguna untuk mendapatkan ganjaran menaruh sambil menjana Bitcoin melalui kaedah perlombongan awan yang selamat dan terjamin.
 • Halangan Masuk Yang Rendah: Berbanding dengan perlombongan Bitcoin konvensional yang memerlukan pelaburan besar dalam rig dan tenaga, Bitcoin Minetrix menawarkan akses ke dunia perlombongan Bitcoin dengan hanya pembelian minimum sebanyak MYR 47. Ini memudahkan lebih ramai orang untuk terlibat dalam perlombongan Bitcoin tanpa perlu menanggung kos yang tinggi.
 • Keselamatan Yang Ditingkatkan: Di dunia perlombongan awan yang kini dipenuhi dengan aktiviti penipuan, Bitcoin Minetrix menjanjikan keselamatan dan ketelusan untuk pelaburnya. Pelabur boleh menentukan jumlah token yang ingin mereka taruh, tempoh menaruh, dan boleh menarik balik bila-bila masa mengikut kehendak mereka.
 • Ganjaran Menaruh: Pengguna yang menaruh token $BTCMTX bukan sahaja mendapatkan kuasa perlombongan, tetapi juga berpeluang untuk mendapatkan ganjaran menaruh yang lumayan, yang pada masa ini melebihi 65,000%.

Dengan kelebihan-kelebihan ini, Bitcoin Minetrix benar-benar menonjol sebagai projek kripto yang berpotensi besar dan menjanjikan pulangan yang menarik untuk pelaburnya.

Ramalan Harga Bitcoin Minetrix – Apakah Potensi $BTCMTX?

Sebagai sebuah inisiatif kripto yang membariskan haluan baru, mencipta ramalan harga untuk Bitcoin Minetrix memang mencabar memandangkan ini merupakan kali pertama sebuah projek menawarkan konsep stake-to-mine.

Walau bagaimanapun, keunikan ini seharusnya dianggap sebagai salah satu kelebihan utamanya. Protokol yang menginovasi sering kali menentukan arah aliran pasaran sambil menikmati pertumbuhan dan keuntungan yang mengagumkan.

Perlombongan Bitcoin kini adalah industri yang bernilai berbilion dolar dan keupayaan untuk membenarkan pelabur perorangan dan mereka yang beroperasi dengan bajet yang lebih kecil untuk menyertainya nampak seperti strategi yang cemerlang.

Walaupun projek ini masih di tahap awal, perkembangan aplikasi mudah alih yang dirancang akan memudahkan urusan pelaburan, menjadikannya lebih aksesibel dan mudah diuruskan.

Pada peringkat permulaan prajualan, harga token $BTCMTX hanya sebanyak MYR 0.052, memberikan pelabur awal peluang untuk menyertai salah satu ICO yang paling menjanjikan tahun ini dengan harga yang sangat berpatutan.

Kesimpulan

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) memperkenalkan dirinya sebagai projek prajualan kripto yang penuh bersemangat dengan menawarkan fitur stake-to-mine yang pertama seumpamanya di dunia.

Ini membuka pintu kepada setiap pelabur untuk memulakan perlombongan Bitcoin dengan selamat dan terjamin, dengan hanya perlu melabur serendah MYR 47. Di samping itu, pelabur juga berpeluang untuk meraih ganjaran menaruh yang cukup lumayan dari kolam staking.

Dalam fasa awal prajualan, token ditawarkan pada harga yang lebih murah, memberikan kelebihan lebih kepada mereka yang mengambil keputusan untuk melabur awal dalam projek ini, membolehkan mereka memperoleh lebih banyak token pada harga yang lebih rendah.

Bitcoin Minetrix

PERINGKAT KAMI

Bitcoin Minertix Logo
 • Perlombongan awan terdesentralisasi
 • Perlombongan BTC Stake-To-Mine
 • Kredit perlombongan awan dengan mempertaruhkan token ini dan APY yang tinggi
 • $BTCMTX baru-baru ini telah dilancarkan pada prajualan
Bitcoin Minertix Logo

Soalan Lazim

Apa itu Bitcoin Minetrix?

Apakah kapital pasaran Bitcoin Minetrix?

Apakah kapital pasaran Bitcoin Minetrix?