Web 3.0 adalah istilah yang digunakan untuk menggambarkan generasi internet yang akan datang. Di barisan hadapan ini ialah teknologi baru muncul seperti protokol blockchain, kontrak pintar, syiling crypto, syiling DeFi, kecerdasan buatan dan pembelajaran mesin.

Dalam panduan ini, kami membincangkan syiling crypto Web 3.0 terbaik untuk dibeli untuk potensi peningkatan jangka panjang termasuk beberapa projek altcoin terbaik baharu.

Token Kripto Web 3.0 Terbaik Untuk Dibeli Pada 2023

Di bawah anda akan menemui senarai Best Web 3.0 Crypto Tokens untuk dipertimbangkan untuk dibeli tahun ini.

Setiap syiling crypto di atas menyokong ekosistem Web 3.0 dengan cara yang berbeza – jadi baca terus untuk menilai aset digital mana yang sesuai untuk portfolio anda

Anda juga akan perasan bahawa kebanyakan mata wang kripto ini juga merupakan antara kripto yang paling kurang nilainya di pasaran.

 1. Wall Street Memes – Web3 Coin terbaik untuk dibeli pada tahun 2023
 2. AiDoge – Syiling crypto Web 3.0 yang menggunakan AI untuk menjana meme.
 3. YpredictPlatform Web 3 dilengkapi dengan algoritma berkuasa AI yang inovatif
 4. Launchpad xyz – Launchpad ialah platform komprehensif yang memfokuskan pada Web 3 dan menampilkan pelbagai perkhidmatan
 5. Deelance – DeeLance menghubungkan pekerja dan pekerja bebas dalam ruang Web3
 6. Ecoterra – Ecoterra ialah token utiliti terkemuka yang menggalakkan pemeliharaan alam sekitar
 7. RobotEra – Membina Metaverse Worlds dan Mewujudkan Sambungan kepada Komuniti NFT.
 8. Love Hate Inu – Merepresentasikan dualitas emosi dalam dunia meme coin
 9. IMPT – Projek Web 3.0 Baharu dan Mampan.
 10. Calvaria – Prajualan Kripto terbaik dalam Niche Play-to-Earn (P2E)
 11. Tamadoge – Pra-jualan Kripto Baharu
 12. Battle Infinity – Crypto Coin Metaverse Baru Akan Datang
 13. Ethereum – Projek Web 3.0 Terbaik
 14. Uniswap – Web 3.0 Crypto Token Terbaik untuk Dagangan Terdesentralisasi
 15. Token Perhatian Asas – Web 3.0 Coin Penarafan Tertinggi Menyokong Masa Depan Pemasaran Digital
 16. Decentraland – Syiling Web 3.0 Terbaik untuk Melabur dalam Metaverse
 17. Yearn.finance – Web 3.0 Crypto Projects Peneraju Terlibat dalam Pemberian Pinjaman Terdesentralisasi
 18. Cosmos – Projek Inovatif Yang Menghubungkan Web 3.0 Crypto Projects Bersaing Bersama-sama
 19. The Graph – Web 3.0 Crypto Coin Terbaik untuk Dibeli untuk Pengindeksan Blockchain
 20. Tron – The De-Facto Web 3.0 Crypto Coin untuk Pencipta Kandungan
 21. Solana – Hedge Again Ethereum sebagai De-Facto Web 3.0 Blockchain

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Melihat Lebih Dekat Web 3.0 Crypto Token Terbaik untuk Dilaburkan

Web 3.0 akan disokong oleh pelbagai sektor khusus dari dalam industri blockchain. Ini termasuk segala-galanya daripada kontrak pintar dan permainan dan kewangan serta Metaverse.

Oleh itu, anda boleh mendapatkan akses kepada fenomena Web 3.0 dengan melabur dalam pilihan projek yang mendapat penilaian tertinggi. Dalam bahagian di bawah, kami melihat dengan lebih dekat 10 syiling Web 3.0 terbaik untuk dipertimbangkan untuk dibeli sekarang.

Dash 2 Trade – Kripto Berasaskan Analitik Bertaraf Dunia

Dash2TradeDash 2 Trade ialah kripto berasaskan analitik yang bertaraf dunia dan merupakan platform dagangan sosial yang memudahkan pelabur membuat keputusan termaklum. Dash 2 Trade direka untuk membawa kripto dagangan anda ke peringkat yang seterusnya. Daripada mencipta dan menguji strategi dagangan hingga menjejaki berita terkini dan data dalam rantaian, Dash 2 Trade membuatkan anda kekal di atas pasaran. Dash 2 Trade cemerlang dalam mendedahkan data yang mempunyai kesan sebenar pada prestasi, memperkasakan anda dengan cerapan tertumpu kepada metrik yang paling penting apabila membuat keputusan perdagangan yang bijak. Kami telah mengenal pasti beberapa titik data paling berkuasa yang membolehkan pengguna merumuskan pandangan holistik pasaran dan membuat keputusan perdagangan yang berkesan.

Dash 2 Trade juga merupakan sebuah altcoin baharu yang dikeluarkan oleh platform pertukaran kripto global Kumpulan Dash2. Ianya dicipta untuk menyediakan dan menawarkan pengalaman perdagangan terbaik kepada pedagang kripto berpengalaman melalui platformnya. Dash 2 Trade menawarkan ciri-ciri utama seperti Data Pasaran, Perangkaan Pasaran, Statistik Sosial, Statistik dalam Rangkaian, dan Token Prajualan.

Dash2Trade Pembangunan

Platform Dash 2 Trade pula menawarkan ciri-ciri seperti Senarai Pantau dan Strim Acara. Senarai Pantau ialah satu ciri yang membenarkan pengguna membuat senarai token untuk ditonton. Manakala Strim acara pula ialah aliran acara pasaran untuk token yang berada dalam senarai pantau pengguna yang bekerja berdasarkan algoritma pengesanan terpencil. Ia akan memberikan maklumat berkaitan pergerakan token. Bukan sahaja peristiwa harian, pergerakan harga BTC 0.1% juga boleh ia kesan. Tidak hanya itu, ciri-ciri lanjutan yang akan dibina pada fasa yang akan datang membolehkan pengguna membuat strategi perdagangan dan melaksanakannya di pasaran. Tentu saja, ini akan membuat platform menjadi lebih interaktif.

Dash 2 Trade menggunakan satu kaedah metrik sosial yang unik, ia mempunyai keupayaan untuk mengesan dan menjejaki perbualan di media sosial yang berpotensi untuk menggerakkan pasaran. Seterusnya maklumat tersebut ia sediakan kepada pengguna mereka, dan ianya relevan sebagai penilaian untuk memperuntukkan pembiayaan, memperoleh nilai, dan memenuhi keperluan perdagangan daripada semua peringkat pengguna mereka, sama ada pemula mahupun pengguna berpengalaman. Dengan semua alat dan penunjuk berteknologi tinggi yang dipertingkatkan, menjadikan Dash 2 Trade sebagai altcoin yang diperlukan oleh pedagang yang selalu mengejar peluang-peluang perdagangan yang menguntungkan.

Sebagai altcoin daripada platform pertukaran bereputasi yang dikawal selia dan dipercayai global, tentu saja Dash 2 Trade merupakan altcoin dan bentuk kripto yang selamat dan dijamin akan ketelusannya. Tambahan pula, dengan perkhidmatan sokongan pelanggan yang luar biasa, kadar yuran yang sangat kompetitif, menjadikan syiling Dash 2 Trade sebagai salah satu altcoin serta mata wang kripto yang sangat menjanjikan khususnya untuk anda melabur pada tahun 2023 ini.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

RobotEra – Projek Web 3.0 Paling Inovatif Penghubung Komuniti NFT

RobotEraJika anda sedang mencari projek Web3 crypto yang paling inovatif dan sangat menguntungkan, RobotEra baru-baru ini melancarkan prajualan tokennya untuk perdagangan. RobotEra sedang giat mencari pelabur yang mempunyai visi yang sama dengannya iaitu membina dunia maya di mana segala impian boleh menjadi kenyataan. Pada masa ini, harga prajualan token $TARO ialah pada 0.092 MYR. Bagaimanapun, harga itu diramalkan akan meningkat dalam masa terdekat walaupun sebelum token dilancarkan berikutan idea inovatif yang dikemukakan oleh pengasas RobotEra.

RobotEra Roadmap

Hari ini, melabur dengan $TARO memberi anda akses sehingga anda boleh berubah “menjadi” robot dengan kebolehan yang tiada tandingan. Sesiapa sahaja boleh mengambil bahagian dalam membina komuniti maya di mana anda boleh berinteraksi dengan robot lain. Bukan itu sahaja, robot ini boleh mencipta kehidupan baru dalam 7 bidang yang telah disediakan dalam permainan sebagai salah satu projek Web3 crypto terbaik sepanjang masa. Dalam dunia maya ini, pelabur boleh membeli, menjual, dan menyewa tanah mereka. Bukan itu sahaja, mereka juga boleh membina rumah, syarikat, dan idea hebat lain tanpa pengecualian. Prinsip projek $TARO Web 3.0 yang akan datang ialah mining, play, construction, energy construction, factory production, and gathering.”

RobotEra Land Operations

Untuk itu, adakah anda bersedia untuk mengambil bahagian dalam membina masa depan yang paling inovatif dalam sejarah mata wang kripto global? Selamat datang ke perdagangan dengan komuniti NFT RobotEra.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

IMPT – Projek Web 3.0 Baharu dan Mampan.

Impt.io LogoIMPT adalah mata wang kripto baharu dengan potensi dan peluang yang besar, kerana ia melibatkan sektor baharu dalam pasaran kripto: mengimbangi karbon (carbon offset), atau pampasan yang juga disebut sebagai kompensasi pelepasan dan gas rumah hijau.

Ini menjadikannya syiling atau koin Web3 crypto adalah yang terbaik untuk kami. Anda boleh membeli NFT melalui IMPT dan kemudian menukarnya semula atau menggunakannya dalam bentuk kredit karbon untuk projek perlindungan iklim. Anda boleh membaca Nfts bagaimana untuk membeli pada ruangan artikel kami yang lain.

impt.io Web 3.0 Crypto

Lebih daripada 10,000 syarikat sudah menjadi hak milik kepunyaan platform IMPT, termasuk pembekal dan penyedia terkenal seperti Apple, booking.com dan Hugo Boss. Ini adalah salah satu daripada syiling kripto paling mesra alam 2023.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Calvaria – Mata Wang Kripto prajualan terbaik dalam Niche Play-to-Earn (P2E)

CalvariaCalvaria adalah permainan kad NFT yang menawarkan beberapa ciri unik yang tidak dimiliki oleh permainan lain dari jenisnya. Pertama, ia menawarkan kedua-dua mod Play-to-Earn (P2E) dan Free-to-Play (F2P), yang menghilangkan halangan serta sempadan bagi mereka yang tidak mempunyai sebarang pengalaman kripto. Pemain juga tidak perlu membeli sebarang aset atau memegang sebarang aset untuk mula bermain, yang menjadikannya lebih mudah diakses. Permainan ini mempunyai ekosistem yang besar, termasuk DAO, staking, sistem biasiswa dan permainan mini.

Calvaria juga merupakan permainan kad pertempuran baharu yang menyediakan peluang terbaik untuk melabur dalam sektor P2E pada tahun 2023. Projek ini juga dalam peringkat prajualan kripto yang sangat berjaya bagi syiling $RIA asalnya.

Anda tidak perlu mempunyai dompet digital atau membuat sebarang pelaburan pendahuluan untuk bermain. Calvaria menyediakan pilihan dan mendidik pemain tentang kelebihan P2E berbanding memaksa pemainnya membeli mata wang kripto dan NFT dalam permainan. Ini membuat perbezaan yang ketara kepada penggunanya. Dan jika anda membeli aset dalam permainan, maka anda akan mempunyai hak pemilikan penuh terima kasih kepada rangkaian blockchain mereka.

Sesuai dengan apa yang ada dalam whitepaper dari Calvaria, permainan yang mereka miliki bertemakan kehidupan seterusnya yang belum dibangunkan dalam sektor perjudian mahupun media popular. Ini menyediakan ruang untuk fleksibiliti dan kreativiti di pihak pasukan pembangunan. Permainan utama yang masih dalam peringkat awal pembangunan dan tidak boleh diakses dipanggil Duels of Eternity. Tetapi sudah ada dua permainan mini yang sudah berjalan dan memberikan pengalaman tentang apa yang akan dilancarkan pada masa hadapan.

Satu lagi ciri yang menjadikan Calvaria sebagai salah satu mata wang kripto yang patut dibeli dan untuk anda melabur khususnya pada tahun 2023 ini ialah peletakhakan sifar. Semua yang dibeli semasa prajualan kripto akan dibuka secara serentak semasa pelancaran.

Ikuti perkembangan atau berita dari Calvaria melalui twitter dan telegram untuk mendapatkan berita terkini.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Tamadoge – Crypto Coin Metaverse Baharu untuk Dilaburkan

TamadogeTamadoge (TAMA) ialah satu lagi token crypto yang telah ditambahkan pada ekosistem Doge. Walau bagaimanapun, sementara syiling meme coin list seperti Doge memberikan pulangan yang besar kerana sokongan media sosial mereka, Tamadoge ialah token crypto berbilang utiliti yang menggabungkan permainan dengan teknologi terdesentralisasi.

Tamadoge ialah kripto utama Tamaverse – platform main-untuk-dapatkan (P2E) yang membolehkan pemain memperoleh ganjaran dalam TAMA, yang diedarkan melalui kumpulan hadiah. Satu lagi perbezaan utama antara Tamadoge dan kripto lain seperti Doge ialah yang pertama adalah aset deflasi. Bekalan TAMA berkurangan kerana 5% daripada semua Tamadoge yang dibelanjakan hangus selama-lamanya.

Tamadoge Web 3.0 Crypto

Ia kini dalam peringkat pra-jualan, tetapi pembangun permainan sedang mengusahakan pelan hala tuju dengan merancang perkongsian masa depan dengan projek metaverse. Terdapat bekalan maksimum 2 bilion token, yang mana 50% tersedia untuk dibeli semasa peringkat pra-jualan.

Memfokuskan pada jangka panjang, pembangun permainan merancang untuk menempah 20% daripada semua token untuk penyenaraian di bursa terdesentralisasi dan terpusat. Baki 30% akan dibuka dalam tempoh 10 tahun melalui operasi pencetakan.

Tarikan utama platform ini ialah Tamadoge Pets – avatar unik yang ditempa sebagai NFT melalui kontrak pintar. Pengguna boleh membeli avatar ini dari kedai Tama melalui token TAMA. Selain daripada membeli haiwan peliharaan bertoken ini, pengguna juga boleh membeli barangan untuk memberi makan kepada mainan mereka untuk menjadikan mereka lebih sihat dan berdaya saing.

Satu lagi misi masa depan ialah melancarkan aplikasi Tamadoge, yang akan menggunakan Augmented-Reality (AR) untuk mengekalkan dinamik P2E daripada platform berasaskan web. Solid Proof telah pun mengaudit Tamadoge, dan CoinSniper telah mengesahkan platform tersebut. Pengguna yang berminat boleh membeli TAMA di prajualan kripto sekarang.

Min. Deposit 1,000 TAMA (∼$10 + yuran gas)
Pelaburan Maximum N/A
Cara Pembelian ETH, USDT, Debit / Credit Card (via Transak)
Chain Ethereum
Beta Sale Ends 2nd September 2023
Presale Ends Q4 2023

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Battle Infinity – Crypto Coin Metaverse Baru Akan Datang

Battle InfinitySelepas menyemak Web3 crypto teratas dalam ruang, Battle Infinitywe memilih Battle Infinity sebagai satu lagi projek kripto baharu terbaik untuk melabur. Dengan kemajuan teknologi blockchain, kami menyaksikan semakin banyak projek berasaskan metaverse yang mempromosikan Play ciri permainan -untuk-Mendapatkan (P2E).

Battle Infinity ialah projek terdesentralisasi syiling crypto metaverse yang menyediakan ruang Battle Arena kepada pengguna dan pencipta – platform metaverse yang telah menggunakan 6 permainan P2E berbeza untuk disertai oleh pengguna. Di tengah-tengah Battle Infinity ialah IBAT – token utiliti platform. Token IBAT dibina pada Binance Smart Chains (BSC) dan berfungsi sebagai protokol BEP-20.

Battle Infinity Web 3.0 Crypto

Token bertindak sebagai ganjaran dalam permainan untuk peserta, dan juga boleh dipertaruhkan pada kumpulan kecairan global sebagai pertukaran untuk mata wang kripto lain. Tambahan pula, pemain boleh membeli plot tanah maya yang distrukturkan sebagai NFT pada permainan P2E dengan IBAT.

Salah satu permainan yang tersedia di Battle Arena ialah Liga Perdana IBAT – permainan fantasi sukan berasaskan NFT rantaian blok terdesentralisasi pertama di dunia. Pengguna berpeluang untuk menyertai liga dengan membeli pas NFT dengan mempertaruhkan IBAT dan memperoleh peluang untuk membina pasukan strategik untuk bertarung dengan pemain lain.

Platform Battle Infinity juga merancang untuk mengembangkan komunitinya – dengan merancang untuk melancarkan PancakeSwap dan DEX lain. Tambahan pula, rangkaian terdesentralisasi ingin menggunakan berbilang jualan tanah NFT projek terbaharu, menggunakan berbilang kontrak pintar dan menggunakan pemasaran selebriti untuk menyebarkan berita. Kami mengesyorkan Battle Infinity Telegram Group sebagai tempat terbaik untuk memantau dan menjejaki ciri dan kemas kini platform yang akan datang.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Ethereum – Projek Web 3.0 Terbaik

Ethereum – Kripto Yang Kontrak PintarKami akan berhujah bahawa Ethereum adalah salah satu projek Web3 crypto teratas yang tersedia di angkasa. Sebabnya ialah Ethereum berada di tengah-tengah ekosistem Web 3.0 seperti yang kita ketahui hari ini. Yang penting, seperti yang kita bincangkan dengan lebih terperinci kemudian, banyak projek Web 3.0 yang terkemuka sebenarnya dibina di atas blockchain Ethereum.

Ini termasuk rangkaian luas rangkaian kewangan terdesentralisasi, syiling Metaverse, DApps dan banyak lagi. Satu lagi aspek penting ekosistem Ethereum ialah ia membenarkan sesiapa sahaja – termasuk projek Web 3.0, untuk mencipta dan menggunakan kontrak pintar. Malah, Ethereum adalah rumah kepada lebih banyak perjanjian kontrak pintar daripada mana-mana projek crypto lain.

Ethereum Web 3.0 Cryptocurrency

Dari segi token Ethereum itu sendiri, syiling crypto ini adalah projek kedua terbesar dari segi permodalan pasaran di belakang Bitcoin. Lebih-lebih lagi, Ethereum – yang pertama kali dilancarkan pada tahun 2015, merupakan salah satu syiling crypto berprestasi terbaik dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Sebagai contoh, dalam tempoh 5 tahun, nilai Ethereum telah meningkat hampir 5,000%.

Jika anda sedang mencari kripto lain yang berkaitan dengan ETH, mengapa tidak melihat panduan cara membeli Ethereum Classic kami juga?

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Uniswap – Web 3.0 Crypto Token Terbaik untuk Dagangan Terdesentralisasi

UniswapIstilah yang sering anda temui apabila mencari syiling Web 3.0 terbaik untuk dibeli ialah ‘desentralisasi’. Secara ringkasnya, desentralisasi merujuk kepada produk atau perkhidmatan yang boleh diakses oleh sesiapa sahaja tanpa memerlukan perantara pihak ketiga untuk memudahkan transaksi. Dan, dalam kes Uniswap – projek bertaraf tinggi ini terletak di tengah-tengah perdagangan terdesentralisasi.

Ini kerana platform Uniswap – yang dibina di atas blockchain Ethereum yang telah dibincangkan sebelum ini, membolehkan orang dari seluruh dunia membeli dan menjual syiling crypto secara terpencar. Ini bermakna tiada lagi keperluan untuk melalui pertukaran berpusat untuk mendapatkan pendedahan kepada pasaran mata wang digital.

Uniswap Web 3.0 Crypto

Dan, Uniswap dapat melakukan ini melalui ekosistem pembuat pasaran automatik (AMM). Protokol inovatif ini mengalih keluar buku pesanan tradisional dan sebaliknya menjana harga token masa nyata melalui beberapa metrik utama lain – seperti permodalan pasaran dan volum. Untuk melabur dalam syiling crypto Web 3.0 ini – anda boleh membeli token Uniswap.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Token Perhatian Asas – Web 3.0 Coin Penarafan Tertinggi Menyokong Masa Depan Pemasaran Digital

Token Perhatian AsasSektor lain yang dipercayai oleh ramai pengulas pasaran akan direvolusikan oleh ekosistem Web 3.0 ialah pemasaran digital. Dalam bentuk semasa, pengguna internet dibanjiri dengan iklan apabila melayari laman web kegemaran mereka – kebanyakannya tidak relevan sama sekali dengan keperluan dan minat kita.

Lebih-lebih lagi, walaupun agensi pemasaran membayar tapak web untuk memaparkan iklan mereka, tiada satu pun daripada hasil ini jatuh kepada mereka yang melihat bahan masing-masing. Dan di sinilah Basic Attention Token sedang mencari untuk menukar status quo. Projek bertaraf tinggi ini – melalui Pelayar Beraninya, membolehkan pengguna memperoleh syiling crypto untuk melihat iklan.

Token Perhatian Asas Web 3.0 Crypto

Paling penting, iklan ini berkaitan dengan pengguna yang dipersoalkan – dari segi produk dan perkhidmatan yang berkemungkinan menarik. Dari perspektif agensi pemasaran digital, Token Perhatian Asas memastikan bahawa dana pengiklanan digunakan dengan sewajarnya. Anda boleh mendapat manfaat daripada pertumbuhan Token Perhatian Asas dengan membeli syiling crypto BATnya.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Decentraland – Syiling Web 3.0 Terbaik untuk Melabur dalam Metaverse

DecentralandMetaverse ialah satu lagi konsep baru muncul yang telah berkembang pesat pada tahun lalu. Secara ringkasnya, konsep jangka panjang Metaverse adalah untuk merapatkan jurang antara dunia digital dan dunia nyata melalui realiti maya. Di barisan hadapan ini ialah Decentraland, salah satu syiling permainan nft metaverse terbaik, yang merupakan rumah kepada dunia permainan yang sangat popular yang membolehkan pengguna melabur dalam plot tanah digital.

Plot tanah ini kemudiannya boleh digunakan untuk membina projek hartanah – yang meliputi apa-apa sahaja daripada pangsapuri dan vila ke pusat beli-belah dan kasino. Yang penting, banyak projek hartanah dari dalam ekosistem Decentraland telah dijual dengan harga berjuta-juta dolar – yang menunjukkan bahawa ekosistem Web 3.0 ini sudah mempunyai bukti konsep.

Decentraland Web 3.0 Crypto

MANA – yang merupakan token asli ekosistem Decentraland, adalah salah satu daripada syiling blockchain Web 3.0 terbaik dari segi prestasi. Apabila token itu mula-mula dilancarkan pada 2017, CoinMarketCap menyatakan bahawa MANA berdagang pada hanya $0.025. Sejak itu, MANA telah mencecah paras tertinggi $5.90 – mewakili keuntungan melebihi 23,000%.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Yearn.finance – Web 3.0 Crypto Projects Peneraju Terlibat dalam Pemberian Pinjaman Terdesentralisasi

Yearn.financeAsas teras ekosistem Web 3.0 akan memberi tumpuan kepada perkhidmatan kewangan. Sebagai contoh, Bitcoin masih merupakan syiling crypto de-facto dari segi permodalan pasaran – dengan token digital dilihat sebagai medium pertukaran dan penyimpan nilai. Walau bagaimanapun, Yearn.finance juga akan memainkan peranan pada masa hadapan Web 3.0 untuk protokol pinjaman terpencarnya.

Secara ringkasnya, Yearn.finance membolehkan memudahkan pinjaman tanpa sekatan bidang kuasa atau semakan kredit secara terpencar. Ini kerana pengguna boleh meminjam syiling crypto sebagai balasan untuk meletakkan cagaran. Individu tersebut kemudiannya akan membayar faedah ke atas dana yang dipinjam. Pinjaman ini dibiayai oleh pelabur, yang, sekali lagi, boleh menjadi sesiapa sahaja yang ingin memperoleh hasil daripada syiling terbiar mereka.

Yearn Finance Web 3.0 Crypto

Sebagai contoh, dengan mendepositkan mata wang digital anda ke dalam platform Yearn.finance, dana tersebut akan digunakan untuk memudahkan pinjaman. Dan, sebagai balasan, anda akan dibayar APR yang tidak dapat disaingi oleh bank tradisional dan institusi kewangan. Dan, anda boleh melabur dalam konsep ini dengan membeli token YFI – yang kini berdagang di berpuluh-puluh bursa crypto yang popular.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Cosmos – Projek Inovatif Yang Menghubungkan Web 3.0 Crypto Projects Bersaing Bersama-sama

Cosmos CoinSemuanya bagus dan baik mempunyai banyak projek Web 3.0 yang menawarkan penyelesaian kepada masalah dunia sebenar. Walau bagaimanapun, jika pasaran ini menjadi terlalu berpecah-belah, ini boleh menghalang pertumbuhan ekosistem Web 3.0. Di sinilah Cosmos memainkan peranan – kerana projek inovatif menyelesaikan isu berterusan ‘saling kendali rantaian’.

Bagi mereka yang tidak sedar, kesalingoperasian merujuk kepada keupayaan untuk rantaian blok yang berbeza untuk berhubung dan berkomunikasi antara satu sama lain, yang, biasanya, tidak mungkin dilakukan. Sebagai contoh, kerana Bitcoin dan Ethereum adalah bebas antara satu sama lain, tidak ada cara untuk kedua-dua blockchain berkongsi data.

Cosmos Web 3.0 Crypto

Walau bagaimanapun, ini boleh dicapai apabila melalui protokol Cosmos. Oleh itu, semua syiling crypto terbaik dalam pasaran – sama ada Decentraland, Ethereum, Yearn.finance, atau Uniswap – semuanya boleh berkomunikasi dengan setiap rangkaian blockchain masing-masing melalui Cosmos. Projek Cosmos mempunyai token digital aslinya sendiri – ATOM – yang boleh anda beli dengan mudah.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

The Graph – Web 3.0 Crypto Coin Terbaik untuk Dibeli untuk Pengindeksan Blockchain

The Graph logoSatu lagi segmen ekosistem Web 3.0 yang perlu diperbaiki ialah lebihan data. Ini kerana protokol blockchain memudahkan jumlah transaksi yang banyak, yang seterusnya, boleh mengakibatkan isu kecekapan untuk rangkaian masing-masing. Sebagai contoh, apabila semakin banyak projek Web 3.0 dibina di atas Ethereum, yuran transaksi nampaknya meningkat.

Berita baiknya ialah Graph sedang mengusahakan isu ini dengan alat pengindeksan blockchain yang inovatif. Ringkasnya, apabila blokchain bersambung ke protokol Graf, data mereka akan diindeks secara automatik. Oleh itu, ini bermakna data yang tidak berkaitan akan disimpan di luar rantaian, yang akhirnya menggalakkan rangkaian yang lebih pantas dan cekap.

The Graph Web 3.0 Crypto

Dari perspektif pelaburan, anda boleh mendapat manfaat daripada pertumbuhan Graf dan alat pengindeksannya dengan membeli token GRT. Lagipun, mana-mana rangkaian blockchain yang menggunakan alat itu akan dikehendaki membayar yuran dalam GRT, yang seterusnya, boleh memanfaatkan nilai pasarannya. Syiling kripto Web 3.0 yang dinilai tinggi ini juga merupakan salah satu yang paling murah – dengan token masih didagangkan di bawah $1

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Tron – The De-Facto Web 3.0 Crypto Coin untuk Pencipta Kandungan

TronTron ialah teknologi blockchain dan projek mata wang kripto yang dicipta pada 2017 oleh Justin Sun. Projek yang berpangkalan di China ini boleh memainkan peranan utama pada masa depan Web 3.0, apatah lagi kerana ia meletakkan kandungan kembali ke tangan pemilik sahnya – pencipta.

Maksudnya, dalam bentuk semasa, pencipta kandungan – sama ada dalam bentuk video, lagu atau artikel, dikehendaki melalui pihak ketiga untuk memasarkan bahan mereka. Ini bermakna melepaskan sebahagian besar daripada sebarang hasil yang dijana oleh kandungan masing-masing.

Tron Web 3.0 Kripto

Sebagai contoh, apabila video disiarkan di YouTube, platform akan mengambil peratusan yang besar daripada hasil pengiklanan yang dihasilkan oleh kandungan tersebut. Di sinilah Tron masuk, kerana projek itu membolehkan pencipta memasarkan kandungan mereka secara langsung dengan khalayak. Oleh itu, kebanyakan, malah semua hasil pengiklanan yang dijana daripada kandungan akan dibayar kepada pencipta.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Solana – Hedge Again Ethereum sebagai De-Facto Web 3.0 Blockchain

SolanaKami menyebut sebelum ini bahawa Ethereum boleh dikatakan sebagai syiling crypto Web 3.0 terbaik keseluruhan untuk dibeli, tidak kurang kerana projek itu menguasai ruang kontrak pintar seperti yang kita ketahui hari ini. Walau bagaimanapun, tiada jaminan bahawa Ethereum akan mengekalkan penguasaannya, itulah sebabnya ia patut melindung nilai pertaruhan anda ke dalam Solana.

Dalam bentuk yang paling asas, Solana menawarkan semua perkhidmatan yang sama seperti rakan sejawat Ethereumnya, dari segi urus niaga terdesentralisasi, kontrak pintar dan sokongan untuk Web 3.0 DApps pihak ketiga. Walau bagaimanapun, dari segi teknologi itu sendiri, Solana menunjukkan prestasi yang jauh lebih baik daripada Ethereum. Ini meliputi metrik teras seperti kelajuan, yuran dan kebolehskalaan.

Solana Web 3.0 Crypto

Sebagai contoh, Solana dilaporkan boleh mengendalikan puluhan ribu transaksi sesaat, manakala Ethereum masih terperangkap pada kira-kira 16. Dan, seterusnya, kerana rangkaian Ethereum sentiasa terlebih beban, ini bermakna yuran urus niaga selalunya tidak mampu dibeli – terutamanya untuk transaksi kecil. . Urus niaga Solana, bagaimanapun, menelan belanja hanya sebahagian kecil daripada satu sen.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Token Web3 Yang Akan Datang

Syiling Web3 yang agak baharu yang disenaraikan di eToro baru-baru ini ialah Biconomy (BICO) yang menyediakan infrastruktur untuk pembangun dan perniagaan Web3 kepada pengguna onboard dengan bayaran gas yang rendah.

Satu lagi crypto yang mempunyai momentum yang baik untuk bergerak ke hadapan ialah SafeMoon. Protokol menghasilkan kecairan automatik ini juga bertujuan untuk mencipta pertukaran NFT serta aplikasi pendidikan kripto. Untuk butiran lanjut, baca artikel Ramalan Harga SafeMoon kami.

Turut popular pada tahun 2023 ialah RadioCaca (RACA) platform permainan Web3 (GameFi) atau game crypto dan platform NFT.

Apakah Best Crypto Terbaik untuk Dibeli pada 2023?

Jika anda mencari syiling kripto Web 3.0 untuk dibeli kerana anda sedang mencari token yang menawarkan potensi peningkatan terbaik, anda mungkin ingin berundur selangkah. Ini kerana, dalam bentuk semasa, ekosistem Web 3.0 adalah sangat tepu. Ini kerana terdapat banyak token kripto Web 3.0 yang masing-masing menyasarkan pasaran yang sama.

Oleh itu, ia boleh mencabar untuk mengetahui projek mana yang akan menguasai sektor Web 3.0 masing-masing. Sementara itu, jika anda tertanya-tanya kripto mana yang hendak dibeli pada tahun 2023 untuk nilai jangka panjang, ia mungkin berbaloi untuk melihat Lucky Block. Projek ini telah dilancarkan baru-baru ini pada Januari 2023 dan konsep utamanya adalah untuk mengasingkan arena loteri global dan seterusnya merupakan salah satu daripada kripto terbaik di bawah $1.

Lucky Block Crypto

Dalam erti kata lain, permainan loteri Lucky Block akan beroperasi di atas protokol blockchain. Konsep ini tidak pernah dilihat sebelum ini, apatah lagi kerana permainan loteri tradisional dijalankan dan dikendalikan oleh badan berpusat – selalunya merupakan francais yang disokong kerajaan. Ini bermakna loteri hanya boleh dimainkan oleh warganegara dalam bidang kuasa masing-masing.

Dalam kes Lucky Block, pemain dari seluruh dunia boleh terlibat dalam permainan loteri secara kolektif – tanpa sekatan bidang kuasa. Oleh itu, anda boleh menjangkakan loteri Lucky Block menarik sejumlah besar penyertaan tiket dan dengan itu – hadiah yang besar. Selain itu, setiap dan setiap permainan Blok Bertuah dilaksanakan melalui kontrak pintar yang telus, jadi keadilan terjamin.

 • Untuk melabur dalam projek Lucky Block, anda boleh membeli token LBlock.
 • Syiling crypto yang akan datang ini pada mulanya dilancarkan pada harga prajualan sebanyak $0.00015.
 • Menurut CoinMarketCap, token LBlock sejak itu telah mencapai paras tertinggi melebihi $0.009.
 • Berbanding dengan harga pelancaran prajualan, ini mewakili keuntungan lebih 5,800%.
 • Ini bermakna sekiranya anda melabur hanya $1,000 ke dalam Lucky Block semasa prajualannya, anda akan melihat keuntungan hujung ke hujung melebihi $58,000.

Berita baiknya ialah sebagai tindak balas kepada pasaran mata wang kripto yang lebih luas melalui pembetulan jangka pendek, token Lucky Block kini boleh dibeli pada harga kemasukan yang lebih menguntungkan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Bagaimana untuk Membeli Lucky Block?

Dalam bahagian di atas, kami menyebut bahawa pasukan penyelidik kami berpendapat bahawa Lucky Block ialah kripto terbaik keseluruhan untuk dibeli pada 2023 untuk potensi peningkatannya.

Jika anda ingin mendapat pendedahan kepada ekosistem loteri terdesentralisasi projek, ikuti langkah demi langkah panduan di bawah untuk membeli token Lucky Block sekarang.

Langkah 1: Muat Turun Trust Wallet

Untuk membeli token Blok Bertuah, anda perlu memuat turun dompet kripto yang sesuai yang disambungkan kepada Rantaian Binance terlebih dahulu. Dari segi kemesraan pengguna, keselamatan dan kebolehpercayaan – Trust Wallet ialah pilihan terbaik di sini. Anda boleh memuat turun Trust Wallet ke telefon pintar anda melalui App Store atau Google Play.

Muat Turun Trust Wallet

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 2: Pindahan atau Beli BNB

Blok Bertuah dipasangkan dengan BNB, paling tidak kerana ia beroperasi pada Rangkaian Pintar Binance yang telah dibincangkan sebelum ini. Oleh itu, anda perlu memindahkan BNB ke dalam apl Trust Wallet anda. Jika anda tidak mempunyai BNB, Trust Wallet membenarkan anda membeli beberapa token terus dengan kad debit/kredit.

Langkah 3: Sambungkan Trust Wallet kepada Pancakeswap

Lucky Block berdagang di bursa terdesentralisasi popular yang dipanggil Pancakeswap. Oleh itu, tugas anda yang seterusnya ialah menyambung ke Pancakeswap melalui Trust Wallet. Anda boleh melakukan ini dengan mengklik butang dengan menekan ‘DApps’ dan memilih Pancakeswap daripada senarai aplikasi yang disokong.

Sambungkan Trust Wallet kepada Pancakeswap

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 4: Letakkan dalam Kontrak Lucky Block

Apabila anda menganggap bahawa Pancakeswap adalah rumah kepada beribu-ribu token, cara paling selamat untuk membeli Lucky Block adalah dengan menampal alamat kontrak projek ke dalam medan yang berkaitan. Anda boleh mendapatkan alamat kontrak dari laman web Lucky Block atau kumpulan Telegram.

Langkah 5: Beli Lucky Block

Anda hanya perlu menentukan bilangan token BNB yang ingin anda tukar dengan Blok Bertuah. Apabila anda memasukkan angka, bilangan token LBlock masing-masing akan dikemas kini. Sahkan perdagangan dengan mengklik pada butang ‘Tukar’.

Beli Lucky Block

Setelah anda menukar BNB dengan Lucky Block, anda boleh kembali ke Trust Wallet.

Untuk melihat prestasi pelaburan Lucky Block anda dalam masa nyata, klik pada butang ‘Tambah Token Tersuai’ dan tampal alamat kontrak yang anda gunakan dalam Langkah 4 panduan di atas.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Apakah itu Web 3.0 Crypto Coins?

Untuk memahami apa itu syiling crypto Web 3.0, pertama sekali kita perlu mengambil langkah ke belakang dan memahami pertumbuhan internet seperti yang kita ketahui hari ini. Pertama sekali, Web 1.0 merujuk kepada versi awal internet dari tahun 1990-an. Fikirkan mengikut baris sambungan moden 56k dan masa muat turun yang sangat perlahan.

Seterusnya, Web 2.0 ialah kedudukan kita hari ini, dari segi sambungan sangat pantas, data 5g, telefon pintar dan penstriman dalam talian. Generasi internet seterusnya akan datang dalam bentuk Web 3.0. Ini akan membawa perkara ke peringkat seterusnya, dengan tumpuan yang kuat pada teknologi baru muncul seperti:

 • Blockchain
 • Smart Contracts
 • Mata wang kripto
 • Desentralisasi
 • Artificial Intelligence
 • Machine Learning

Pada asasnya, ekosistem Web 3.0 akan dibentuk oleh semua teknologi dan fenomena di atas. Dan, jika anda ingin melabur dalam pertumbuhan industri ini yang lebih luas, anda boleh membeli syiling crypto Web 3.0 seperti yang dibincangkan sebelum ini. Lagipun, kedua-dua mata wang digital dan teknologi blockchain akan berada di tengah-tengah ekosistem Web 3.0.

Anda boleh mencari ICO cryptocurrency untuk melabur, akan tetapi anda perlu pastikan ianya benar dan berpotensi untuk berjaya. Daftar koin baru membolehkan anda menjadi salah satu orang yang pertama mendaftar.

Adakah Web 3.0 Coins Pelaburan yang Baik?

Jika anda masih tidak pasti sama ada syiling crypto Web 3.0 berbaloi untuk dibeli, anda perlu melakukan beberapa kajian lagi untuk membuat keputusan termaklum.

IMPT potensi

Beberapa faedah pelaburan utama yang kami temui semasa menganalisis syiling crypto Web 3.0 terbaik dibincangkan di bawah.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Desentralisasi

Salah satu faedah utama melabur dalam koleksi syiling crypto Web 3.0 terbaik ialah anda akan mendapat pendedahan kepada dunia desentralisasi.

Ini adalah konsep utama yang pertama kali dibawa ke pasaran oleh Bitcoin. Dalam bentuk yang paling asas, desentralisasi menghilangkan keperluan pihak ketiga untuk memudahkan transaksi.

Sebagai contoh, internet dalam bentuk semasa sangat bergantung pada pembekal perkhidmatan yang terletak di antara anda adalah tapak web pilihan anda. Ini boleh menjadi masalah, apatah lagi kerana penyedia perkhidmatan internet berpusat mempunyai kawalan penuh ke atas akses anda ke World Wide Web.

Tetapi, jika Web 3.0 boleh mengekalkan perkara yang tidak berpusat, data tapak web sebaliknya akan disimpan pada berbilang pelayan di seluruh dunia. Ini bermakna akses tidak boleh dinafikan atau disekat.

Tanpa Kebenaran dan Tanpa Penapisan

Selaras dengan desentralisasi, ekosistem Web 3.0 akan menjadi tanpa kebenaran. Ini bermakna kerajaan tidak lagi boleh menyekat laman web yang boleh dilihat oleh rakyat mereka.

Contohnya, Google, YouTube dan Facebook semuanya diharamkan di China – yang bermaksud 1.4 bilion orang tidak boleh mengakses tapak web ini tanpa melalui VPN.

Isu ini terdapat di beberapa negara lain – terutamanya apabila ia datang untuk mengakses berita yang boleh dipercayai daripada sumber media antarabangsa.

Nasib baik, memandangkan Web 3.0 akan menjadi terpencar dan tanpa kebenaran, ini akan memastikan bahawa internet tidak lagi boleh ditapis.

Potensi Pertumbuhan

Manfaat lain untuk membeli syiling kripto 3.0 terbaik untuk portfolio anda ialah potensi peningkatan mungkin besar. Bergantung pada projek yang anda buat keputusan untuk melabur, terdapat setiap peluang bahawa penilai portfolio anda akan berkembang dalam hubungan dengan pembangunan ekosistem Web 3.0.

Potensi Pertumbuhan IMPT

Sebagai contoh, kami menyebut sebelum ini bahawa dalam tempoh lima tahun sebelumnya sahaja, nilai Ethereum telah meningkat hampir 5,000%. Dan, dalam kes Decentraland dan token MANA, nilainya telah meningkat lebih 23,000% sejak dilancarkan pada 2017.

Ini hanyalah dua contoh daripada banyak. Walau bagaimanapun, anda harus sedar bahawa pasaran Web 3.0 terlalu tepu, jadi tiada jaminan bahawa anda akan menjana wang daripada pelaburan syiling crypto pilihan anda. Sebaliknya, risiko kerugian mesti dipertimbangkan.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Mudah Dipelbagaikan

Bermula dari bahagian di atas, salah satu cara terbaik untuk mengurangkan risiko kerugian anda adalah dengan mempelbagaikan merentasi banyak Web 3.0 yang berbeza. syiling crypto.

Sebagai contoh, kami telah menyatakan sebelum ini bahawa Ethereum ialah rangkaian de-facto Web 3.0 pilihan, dengan beberapa projek paling hangat memilih untuk membina platform mereka di atas rangkaiannya.

Walau bagaimanapun, anda kemudiannya mempunyai Solana, yang paling pantas, lebih murah dan lebih berskala daripada Ethereum.

Ini juga berlaku dengan orang-orang seperti Cardano dan Neo.

Oleh itu, adalah bijak untuk mempelbagaikan merentasi beberapa rantaian blok Web 3.0.

Sentimen ini juga berlaku dengan Decentraland, setakat projek itu bukan satu-satunya platform Metaverse yang menyasarkan hartanah maya. Lagipun, kotak pasir seperti, Axie Infinity dan banyak lagi yang lain menawarkan konsep yang sama.

Web 3.0 Masih Di Peringkat Awal

Satu lagi faedah membeli syiling kripto Web 3.0 terbaik ialah industri ini masih berada pada peringkat permulaan.

Ini bermakna anda mempunyai peluang untuk melabur dalam ekosistem Web 3.0 lebih awal, yang seterusnya, akan membolehkan anda membeli syiling crypto pilihan anda pada harga kemasukan yang sangat menguntungkan.

Sebagai perbandingan, boleh dikatakan bahawa ini menawarkan peluang yang sama untuk melabur dalam Amazon atau Microsoft pada tahun 1990-an (Web 1.0) atau malah saham teknologi seperti Apple dan Facebook pada tahun 2000-an (Web 2.0).

Harga Crypto Web 3.0

Harga Web 3.0 crypto coins akan ditentukan oleh kuasa pasaran – sama seperti saham tradisional dan saham daripada ruang Web 1.0 dan 2.0. Oleh itu, nilai mana-mana syiling crypto Web 3.0 yang anda beli akan bergantung pada permintaan dan bekalan.

Sebagai contoh, sebab Ethereum syiling kripto Web 3.0 yang dinilai tinggi telah menjana pulangan lebih 20,000% sejak dilancarkan pada 2015 adalah kerana pasaran yang lebih luas percaya pada masa depan projek ini.

Harga Crypto Web 3.0

Oleh itu, dengan lebih ramai pembeli daripada penjual di pasaran, ini telah memberi kesan positif yang besar terhadap harga Ethereum. Dengan itu, apabila anda menganggap bahawa syiling crypto pertama – Bitcoin, hanya dilancarkan pada tahun 2009, ruang perdagangan ini masih di peringkat awal.

Pasti, pasaran yang lebih luas bernilai lebih satu trilion dolar. Tetapi, pelaburan selalunya dibuat atas dasar spekulatif. Hasilnya ialah syiling kripto Web 3.0 yang terbaik pun sangat tidak menentu.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Tempat Membeli Web 3.0 Crypto Coins

Jika anda sudah mengetahui Web 3.0 crypto coins yang paling sesuai untuk portfolio pelaburan anda, langkah seterusnya ialah mencari bursa atau broker yang sesuai untuk melengkapkan pembelian anda.

Platform pilihan anda bukan sahaja harus menyokong pilihan syiling crypto Web 3.0 anda tetapi menawarkan yuran yang rendah dan tempat yang selamat untuk berdagang. Kami mendapati bahawa secara keseluruhan, eToro ialah tempat terbaik untuk membeli syiling Web 3.0, atas sebab yang digariskan di bawah:

 • eToro menyokong berpuluh-puluh syiling crypto Web 3.0 terkemuka, jadi anda boleh mempelbagaikan portfolio anda dengan mudah
 • Anda hanya perlu mendeposit dan mempertaruhkan $10 pada setiap syiling crypto Web 3.0 yang anda beli
 • eToro dikawal oleh beberapa badan pelesenan peringkat satu – jadi keselamatan adalah terjamin
 • Anda boleh mendepositkan dolar AS tanpa bayaran melalui kad debit/kredit, e-dompet atau pindahan wang melalui bank
 • eToro juga menawarkan perkhidmatan perdagangan salinan, jadi anda boleh membeli dan menjual syiling crypto Web 3.0 terbaik secara pasif.

Jika anda ingin membeli syiling crypto Web 3.0 sekarang – kami menerangkan cara untuk melengkapkan pelaburan anda melalui eToro dalam bahagian di bawah.

Cara Membeli Web 3.0 Coins di eToro

Dengan mengikuti panduan atau langkah demi langkah yang mudah ini di bawah, anda akan dapat membeli Web 3.0 Crypto Coins pertama anda dalam masa kurang dari lima minit dari awal hingga akhir.

Langkah 1: Buka Akaun Crypto OKX

Lawati laman web OKX dan buka akaun percuma. Anda akan melihat borang pendaftaran seperti dalam gambar di bawah. Ini memerlukan anda memilih nama pengguna dan kata laluan, dan masukkan nama, alamat e-mel, nombor telefon bimbit anda.

Seterusnya, OKX akan meminta anda memasukkan beberapa maklumat peribadi tambahan. Ini termasuk nombor keselamatan sosial anda, alamat kediaman dan tarikh lahir.

Daftar oleh OKX

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 2: Muat naik ID

Anda boleh mengesahkan akaun OKX anda yang baru dibuat dalam masa kurang daripada 60 saat dengan memuat naik salinan dokumen dan bukti alamat yang dikeluarkan kerajaan anda – seperti penyata bank.

Langkah 3: Deposit Dana

Seterusnya, OKX akan memberi anda peluang untuk memasukkan sedikit modal ke dalam akaun anda. Dalam kotak ‘Amaun’, nyatakan amaun yang anda ingin depositkan. Deposit minimum di OKX untuk pelanggan AS dan UK hanyalah $10.

Deposit Dana OKX

Pilih daripada e-dompet seperti Paypal atau Neteller, kad debit/kredit, ACH, perbankan dalam talian dan banyak lagi. Semua kaedah pembayaran yang disokong adalah tanpa bayaran apabila membiayai akaun anda dalam dolar AS.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Langkah 4: Cari Web 3.0 Crypto Coin

Seterusnya, gunakan kotak carian di bahagian atas halaman untuk mencari syiling crypto Web 3.0 yang anda ingin beli hari ini.

Cari Web 3.0 Crypto Coin

Dalam contoh kami di atas, kami sedang mencari Ethereum. Klik pada butang ‘Trade’ untuk meneruskan.

Langkah 5: Beli Web 3.0 Crypto Syiling

Apabila anda melihat kotak pesanan muncul, anda perlu memasukkan jumlah pegangan pelaburan anda. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, anda hanya perlu melabur $10 ke dalam syiling crypto Web 3.0 pilihan anda, jadi anda mengekalkan risiko pada tahap minimum.

Beli web 3.0 Crypto

Untuk membuat pesanan anda, klik pada butang ‘Open Trade’.

Aset kripto adalah produk pelaburan yang tidak terkawal yang sangat tidak menentu.

Kesimpulan

Secara ringkasnya, Web 3.0 crypto coins berpotensi memainkan peranan utama dalam masa depan internet. Walau bagaimanapun, dalam bentuk semasanya, ekosistem Web 3.0 adalah berpecah-belah – jadi ia mungkin berbaloi untuk menahan sehingga kita mempunyai idea yang lebih jelas tentang bagaimana ruang ini akan berkembang pada tahun-tahun akan datang.

Wall Street Memes (WSM) - Syiling Meme Terbaru

PERINGKAT KAMI

wall-street-memes
 • Komuniti dengan 1 Juta Pengikut
 • Pengasas Projek NFT yang berpengalaman
 • Prajualan Langsung Sekarang - wallstmemes.com
 • Mendapat $300,000 pada Hari Pelancaran
wall-street-memes

FAQs (Soalan Lazim mengenai Web 3.0 Crypto Coins)

Apakah mata wang kripto dalam Web 3.0?

Apakah kripto Web 3.0 yang terbaik?

Di manakah saya boleh membeli kripto Web 3.0?

Bagaimanakah cara saya membeli kripto Web 3.0?